PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Λακουβα στον ουρανο του αμαξωματος
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 19:17:25    Θέμα δημοσίευσης: Λακουβα στον ουρανο του αμαξωματος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα μια ασχημη εμπειρια καποιος μου λακουβιασε τον ουρανο του 207 με το χερι του. Δεν χρειαζεται να αναφερω το τι εγινε μετα και το πως κρατηθηκα για τα χειροτερα για να ειμαι σημερα σπιτι μου και οχι πουθενα αλλου..
Η λακουβα ειναι σχετικα μικρη στο σημειο πανω απο τον οδηγο αλλα το ματι μου πεφτει συνεχως εκει (δεν εχει φυγει χρωμα). Οποτε μετα απο επισταμενο ψαξιμο ειχαμε τις εξης επιλογες :
-Φαναρτζης ασχετος με εξουσιοδοτημενο μου ζητησε 200 ευρω για βαψιμο ολης της οροφης με στοκαδουρα...
-Αντιπροσωπεια 300 ευρω για σφυριλατηση και βαψιμο ολη η οροφη...
-PDR (paintless dent remove) 100 χωρις στοκαδουρες χωρις τιποτε απλα το φερνουν αλφαδι.

Απλα υπαρχει ενα αλλα στην υποθεση, με ενημερωσαν οτι οι ουρανοι (εσωτερικο) στα γαλλικα ειναι λιγο περιεργοι κολλημενοι και θελει πολυ προσοχη για να μην στραβωσει το πλαστικο της επενδυσης στο εβγα.

Τελικο συμπερασμα ειναι οτι ο ουρανος θα βγει στην αντιπροσωπεια και μετα θα παει pdr και μετα παλι πισω για μονταρισμα.

Εχει κανεις καμμια παρομοια εμπειρια ξυλωματος ουρανου, ειναι κατι που πρεπει να προσεξω - ουν? μηπως καλυτερα να το αφησω ετσι?

**εξου και σε ηδη υπαρχον τοπικ ζητουσα δικηγορο γιατι εχω κρατησει πινακιδα και θελω να ξερω τι να κανω..

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 19:50:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα πως εγινε το συμβαν? Shocked

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 19:54:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρωι για δουλεια-διαπληκτισμος-πεσανε ψιλες-μας χωριζουνε-ξανα αμαξι-ξανα τσαμπουκας-χτυπημα οροφης-ξανα ψιλες. κραταω πινακιδα γιατι δεν φανταστικα οτι ειχε γινει ζημια (λεω ας την κρατησω) και ανακαλυπτω τελικα οτι εχει γινει ζημια. (εβρεχε εκεινη τη μερα και δεν μπορουσα να δω καθαρα)
αυτον θα τον φτιαξω αναλογως, απλα θελω να φτιαξω το αμαξι.

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 20:03:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρώτον, ποιος σου ειπε οτι ειναι περιεργα κολλημενοι;

Δευτερον, γιατι χρειάζεται να βγεί η επένδυση για να το πας pdr? εξωτερικα δεν την κανουν τη δουλεια;

Ρωτα και τον french_power που ειχε θεμα με χαλαζι τελευταια που πγε και τι του κανανε.
Επιστροφή στην κορυφή
stratos gti 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 gti

Ένταξη: 10 Δεκ 2009
Τόπος: katw ap to livadi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 20:10:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βεντουζα ρωτα το πολυ 50ε για χαλαζι που χα ρωτησει μ χε πει
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 20:10:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
Πρώτον, ποιος σου ειπε οτι ειναι περιεργα κολλημενοι;
Μου το ειπαν στη pdr οτι οι ουρανοι στα γαλλικα ειναι περιεργοι κολλημενοι και οτι ενδεχεται με το ξεκολλημα της να στραβωσει. μου επιβεβαιωσαν και στην αντιπροσωπεια οτι ειδικα το εβγα της επενδυσης θελει ιδιαιτερη προσοχη γιατι ειδικα στα 207 ειναι κολημενα στο κεντρο σε μια καθετη λαμαρινα.

NoDsl έγραψε:
Δευτερον, γιατι χρειάζεται να βγεί η επένδυση για να το πας pdr? εξωτερικα δεν την κανουν τη δουλεια;

οχι δεν νομιζω να γινεται εξωτερικα διοτι η συγκεκριμενη μπορει να εχει μηδαμινο βαθος αλλα εχει εκταση, καθως εχει γινει και με τα δυο χερια.

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 20:11:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stratos gti έγραψε:
βεντουζα ρωτα το πολυ 50ε για χαλαζι που χα ρωτησει μ χε πει

δεν ερχεται μονο με βεντουζα γιατι με το χτυπημα εχει ''σηκωθει'' και ελαχιστα το μεταλλο που απο κατω ειναι η τραβερσα.

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Δεκ 2010, 03:45:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου φίλε κώστα! Εμένα ο ουρανός μου έγινε θήκη για αυγά μετά από χαλαζόπτωση για καλή μου τύχη επειδή τα περιστατικά ήταν πολλά και έγινε μια κίνηση ματ από την τοπική αντιπροσωπία και έφεραν κάτι τύπους οι οποίοι ήταν ειδικευμένη για την επισκευέη των λακούβων με βεντούζα! Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο σαν να μην έγινε πότε τίποτα ακόμα και στα ποιο δύσκολα σημεία όπως τα (μπράτσα του αυτοκινήτου που λένε) ο ουρανός θα ξύλοθη σίγουρα,και της 2 φορές που χρειάστηκε σ'εμένα μια κακόβουλη ενέργεια και για το χαλάζι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ξύλοθηκε και ξανά μπήκε δίχως κανένα ίχνος (προβλήματος) Smile συμβουλή μου και γνώμη μου είναι πήγαινε στην PDR αυτοί ειδικεύονται για τέτοιες δουλειές ενώ στις αντιπροσωπείες ειδικεύονται για καταστροφές αυτοκινήτων και όχι για επισκευές!

live for nothing or die for something!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Δεκ 2010, 15:59:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
Γεια σου φίλε κώστα! Εμένα ο ουρανός μου έγινε θήκη για αυγά μετά από χαλαζόπτωση για καλή μου τύχη επειδή τα περιστατικά ήταν πολλά και έγινε μια κίνηση ματ από την τοπική αντιπροσωπία και έφεραν κάτι τύπους οι οποίοι ήταν ειδικευμένη για την επισκευέη των λακούβων με βεντούζα! Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο σαν να μην έγινε πότε τίποτα ακόμα και στα ποιο δύσκολα σημεία όπως τα (μπράτσα του αυτοκινήτου που λένε) ο ουρανός θα ξύλοθη σίγουρα,και της 2 φορές που χρειάστηκε σ'εμένα μια κακόβουλη ενέργεια και για το χαλάζι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ξύλοθηκε και ξανά μπήκε δίχως κανένα ίχνος (προβλήματος) Smile συμβουλή μου και γνώμη μου είναι πήγαινε στην PDR αυτοί ειδικεύονται για τέτοιες δουλειές ενώ στις αντιπροσωπείες ειδικεύονται για καταστροφές αυτοκινήτων και όχι για επισκευές!

Καταρχην σε ευχαριστω πολυ! αυτοι στην pdr με φοβισανε με τον ουρανο και το ξεκολληματου και με παρεπεμψαν στην αντιπροσωπεια για το βγαλσιμο του. στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι οκ δεν παιζει προβλημα με το βγαλσιμο της και την επανατοποθετηση της. Εσυ εισαι αθηνα? Επειδη εχει αρκετα pdr εχεις να προτεινεις καποια καλη η που τουλαχιστον να αναλαμβανει να μου ξηλωσει και η ιδια τον ουρανο? για να μην τρεχω απο το ενα συνεργειο στο αλλο? να τα κανουν ολα μαζι να τελιωνουμε..

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Δεκ 2010, 18:23:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σχετικα απο αθηνα απ'εχω γυρο στα 30χλμ! αν αυτη η εταρια (pdr) ειναι κοντα στην lion η κοντα στις κεντρικες αποθηκες του σκλαβενιτη εχω ακουσει πολυ καλα λογια! εκει ειχε παει και μιχαλης (p206mike)! Smile

Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Δεκ 2010, 19:03:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αυτη ειναι διπλα στον σκλαβενητη στον παραδρομο του κηφισου. Εκει ειχε παει και ο mike

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Δεκ 2010, 22:31:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostasvti έγραψε:
Μου το ειπαν στη pdr οτι οι ουρανοι στα γαλλικα ειναι περιεργοι κολλημενοι και οτι ενδεχεται με το ξεκολλημα της να στραβωσει. μου επιβεβαιωσαν και στην αντιπροσωπεια οτι ειδικα το εβγα της επενδυσης θελει ιδιαιτερη προσοχη γιατι ειδικα στα 207 ειναι κολημενα στο κεντρο σε μια καθετη λαμαρινα.

οχι δεν νομιζω να γινεται εξωτερικα διοτι η συγκεκριμενη μπορει να εχει μηδαμινο βαθος αλλα εχει εκταση, καθως εχει γινει και με τα δυο χερια.

Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις γιατι έχω και εγώ κάτι μικρά βαθουλωματάκια απο χαλάζι και ρωτάω να μαθαίνω γιατί οταν το πάω να μου φέρουν το φτερό θέλω να ξέρω τι θα χρειαστεί και για τα βαθουλωματάκια.

γενικά απο τιμές τι λένε αυτοί; Με έχουν φάει στο πίσω φτερό και θέλω να φέρω στα ίσια του χωρίς βαψίματα μιας και χρώμα είναι οκ, τις μπογιές απο το άλλο τις έβγαλα με αλοιφή και μένει μόνο το τσαλάκωμα. τα πολύ ελαφρά βαθουλωματάκια απο το χαλάζι είναι περί τα 6-7.

Ελπίζω να μην το πάνε βαθουλωματάκι και 50άρικο...
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 00:26:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostasvti έγραψε:
Ναι αυτη ειναι διπλα στον σκλαβενητη στον παραδρομο του κηφισου. Εκει ειχε παει και ο mike
αν δεν κάνω λάθος νομίζω πως ναι! Cool

Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 01:22:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θοδωρή, πόσο πήγε το μαλλί ρε φίλε; Και που το πήγες τελικά εσύ; Αν το πάω στην αντιπροσωπία και το δικό μου θα μου το φτιάξουν;
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 17:23:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε διονυση εγω ημουν τυχερος μεσα στην ατυχια μου το πηγα στην αντιπροσωπια και μου ειπαν οτι θα στοκαρουν και μετα θα πεσει βαψιμο! λιγες μερες μετα πριν παω το αμαξι με πηρε τηλ ο ιδιοκτητης της αντιπροσωπιας και μου ειπε οτι θα φερει ενα (team) ανθρωπων που ασχολουνται με τετοιες περιπτωσεις και οντως ηταν αληθεια διοτι εκανα ντου και ειδα ολοκληρο συνεργειο ανθρωπων πανω απο το αμαξι μου με βωντουζιτσες και μεσα σε 2 ημερες ηταν ετοιμο! αυτο το εκαναν διοτι ηταν πολλες οι περιπτωσεις απο χαλαζι σε ελευσινα,μαγουλα,μανδρα και ασπροπυργο για να τραβηξουν πελατια με την πρωτοτυπια αυτη! οσο για τα λεφτα μπηκαν η ασφαλειστικες στην μεση και δεν εμαθα ποτε το ακριβες ποσο! γνωμη μου ειναι να το πας εκει στην pdr (εαν δεν τους εμπιστευεσαι δες καποιο αλλο αμαξι που θα εχει εκει) δοιτι αν το πας στην peugeot θα σου πουν τα κλασικα χτυπιμα,στοκος,τριψημο και βαψιμο! (δεν θα ξεχασω ποτε ενα γκρι rcz που ηταν ουτε ημερων στην ελλαδα και το ειχε κανει το χαλαζι σαν να το γαζοσαι mg3!!!! ποιος τυχερος θα δωσει 33 χιλιαρικα χωρις να ξερει τι του ειχε συμβει του αυτοκινητου!) Smile

Επιστροφή στην κορυφή
giannhs13 (giannhs)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6

Ένταξη: 24 Δεκ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 17:34:34    Θέμα δημοσίευσης: hi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η εταιρια που λες ειναι παρα πολυ καλη,εχω παει και εγω για λακουβσ(οχι στον ουρανο)και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.ελπιζω να του κανεις του τυπου μια λακουβα στη μουρη.χαχαχαχα

GIA PANTA PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 17:50:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
φιλε διονυση εγω ημουν τυχερος μεσα στην ατυχια μου το πηγα στην αντιπροσωπια και μου ειπαν οτι θα στοκαρουν και μετα θα πεσει βαψιμο! λιγες μερες μετα πριν παω το αμαξι με πηρε τηλ ο ιδιοκτητης της αντιπροσωπιας και μου ειπε οτι θα φερει ενα (team) ανθρωπων που ασχολουνται με τετοιες περιπτωσεις και οντως ηταν αληθεια διοτι εκανα ντου και ειδα ολοκληρο συνεργειο ανθρωπων πανω απο το αμαξι μου με βωντουζιτσες και μεσα σε 2 ημερες ηταν ετοιμο! αυτο το εκαναν διοτι ηταν πολλες οι περιπτωσεις απο χαλαζι σε ελευσινα,μαγουλα,μανδρα και ασπροπυργο για να τραβηξουν πελατια με την πρωτοτυπια αυτη! οσο για τα λεφτα μπηκαν η ασφαλειστικες στην μεση και δεν εμαθα ποτε το ακριβες ποσο! γνωμη μου ειναι να το πας εκει στην pdr (εαν δεν τους εμπιστευεσαι δες καποιο αλλο αμαξι που θα εχει εκει) δοιτι αν το πας στην peugeot θα σου πουν τα κλασικα χτυπιμα,στοκος,τριψημο και βαψιμο! (δεν θα ξεχασω ποτε ενα γκρι rcz που ηταν ουτε ημερων στην ελλαδα και το ειχε κανει το χαλαζι σαν να το γαζοσαι mg3!!!! ποιος τυχερος θα δωσει 33 χιλιαρικα χωρις να ξερει τι του ειχε συμβει του αυτοκινητου!) Smile

Απλά έχετε υπ'οψιν ότι οι επισκευές-επαναφορές με βεντούζες είναι δυνατές μόνο σε επίπεδες επιφάνειες και όχι σε σημεία που υπάρχουν γωνίες (νεύρα).Και ενδείκνυται συνήθως για μικρές λακούβες απο χαλάζι κλπ. Πιστεύω οτι στο συγκεκριμένο σημείο δύσκολα θα αποφύγει στόκο και βαφή.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 20:48:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη όπως τα λές. Στο φτερό σχεδόν όλοι όσοι έχω ρωτήσει μου λένε οτι για να έρθει αλφάδι μόνο με στόκο και ξενερώνω τρελά. Αν το δείς χωρίς να το ψηλιάζεσαι δεν το παρατηρείς καν αλλα αμα πέσει κατάλληλα ο φωτισμός κάνει μπάμ το τσαλάκωμα.

Όσο για τον ουρανό μου είπαν οτι φτιάχνεται εύκολα αν δεν είναι πολύ το βάθος και χωρίς ξύλωμα ουρανού. Ρώτησα στην pdr+ αλλά θα περάσω και μια βόλτα αύριο απο το autodent να ρωτήσω μιας και θα ανέβω στον swell mike να μου κάνει μια εκτίμηση για το παρτάλι μου...

Πόσο άδικο είναι όμως ρε πστ μου. Να μην έχεις κάνει γρατζουνιά απο δική σου μαλ***α και να σου κάνουν πάνω απο 500 ζημιά επειδή βαριούνται να στρίψουν λίγο παραπάνω το τιμόνι ή να βάλουν όπισθεν και να κάνουν 10 πόντους πίσω Evil

Α ρε κλασσικέ ΜΛΚΑ Έλληνα...
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 21:19:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διονυση καλησπερα,

νομιζω η τιμη τους ειναι φιξακι..δηλαδη εμενα για το δικο μου ουρανο μου ζητησαν 100 ευρω. Επειση ομως μου ειπε πως το βγαλσιμο του ουρανου εχει 20% επιτυχια να βγει σωος και καινουριος κανει 850 ευρω... μιλησα με αντιπροσωπεια και θα μου τον βγαλουν-βαλουν με 80 ευρω. Οποτε ειμαι ηδη μεσα 180 ευρω.
η ταπετσαρια μας ειναι κολλημενη σε μια καθετη τραβερσα στον ουρανο απ οτι μου ειπαν. αρα εκει πρεπει να εισαι και εσυ για τον ουρανο σου. τωρα στο θεμα του φτερου αν δεν εχει φυγει χρωμα λογικα θα ερχεται, αφου εχω δει να φερνουν στα ισια λαμαρινα και απο νευρα!!
Βεβαια επιφυλασσομαι λιγο αφου το αλλο το παλικαρι που εχθες ανεβασε ενα τοπικ που του γ@@σανε τον ουρανο με κατσαβιδι για να ανοιξουν το πορτπαγκαζ πηγε στην autodent και του ειπαν οτι δεν φτιαχνεται δυστηχως και οτι θελει φαναρτζη.

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 21:21:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
Πόσο άδικο είναι όμως ρε πστ μου. Να μην έχεις κάνει γρατζουνιά απο δική σου μαλ***α και να σου κάνουν πάνω απο 500 ζημιά επειδή βαριούνται να στρίψουν λίγο παραπάνω το τιμόνι ή να βάλουν όπισθεν και να κάνουν 10 πόντους πίσω Evil

Νομος του Μερφυ Διονυση, γιαυτο παρκαρετε σε αλανες!!

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης