PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

AlienHack's 206cc και προβλημα καταναλωσης
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2010, 14:46:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing αν δωσω 100 ευρω σημερα για βενζινη στην τσεπη θα εχω 10 ευρώ. Πως θα βγαλω το σαββατοκύριακο?? ΟΕΟ?? Cool

τεσπα θα δω τι θα κανω, καποια στιγμη θα το μετρησω και ετσι..
απλος επειδη ο τροπος μετρηματος χοντρικα δουλευε παλια με λογικες σχετικα καταναλώσεις και τωρα βγαζω οτι ναναι γιαυτο πιστευω οτι πραγματικα κατι παιζει..

Οκ θα παω γκαγκαστάθη να παρω τον μηχανικο θερμοστατη που επιτρεπει τα νερα να κυκλοφορουν. Εχει κανενας το σχεδιο απο το servicebox να μου δειξει να μην ψαχνομαστε με τον Γκαγκα.. Steve εσυ που εχει και αδεια και τα ξινεις ολη μερα κανε μια κινηση .. ετσι κ αλλιος ολη μερα χαζευεις στο servicebox... Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2010, 14:47:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Dr εισαι πολυ μπροστα... με προλαβες μεχρι και για το servicebox... Very happy

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2010, 16:37:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γέμισμα που έκανα με ~1,58 το λίτρο έδωσα γύρω στα 75€ για 47 λιτρα(ναι καλά ακούσατε)απο χαμηλά χαμηλά ρεζέρβα,ΑΡΑ θα σου μείνουν 25€ + 10 για το Σ/Κ Laughing

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2010, 16:46:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παραπονιεται για την καταναλωση αλλα σημερα μου ειπε να κανουμε ανοιγμα για να δει τι γινεται με εκκεντρα Rolling eyes Shocked Cool
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2010, 14:02:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Παραπονιεται για την καταναλωση αλλα σημερα μου ειπε να κανουμε ανοιγμα για να δει τι γινεται με εκκεντρα Rolling eyes Shocked Cool

Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο ρε λουλού? Evil
η καταναλώση μου ειναι απο τοτε που εβαλα τα εκεντρα στα προαναφερθεντα επιπεδα.. 12+λ/100χλμ

Το οτι ανοιξα χθες μαζι σου πρωτη φορα απο τοτε που εβαλα τα εκεντρα (πριν 15 μερες) τι να λεει? αυτο εφταιξε για την καταναλωση μου?

Λοιπον, το τελευταιο δηιμερο εκανα αλλο τεστ για την κατανάλωση. Περιπου σαν αυτο που μου ειπατε αλλα στην οικονομικοτερη μορφη του.
Αφησα την βενζινη να τρελειώσει εντελος . Εμεινε το αμαξι δηλαδη. Εβαλα μισο λιτρο απο μπουκαλι ισα ισα να παω στο βενζιναδικο. Γεμισα 20Ευρώ, δηλαδη 13.07 λιτρα. και κινησα το αμαξι μεχρι να ξαναμεινει.. ξερετε ποσα χλμ πηγε? Shocked Confused 107χλμ... αν κανετε την πραξη ειναι 12.21λ/100χλμ
δεν μπορει 2 βδομαδες τωρα 7 φορες που εχω υπολογήσει την καταναλωση μου να βγαινουν τα ιδια νουμερα. 12+...

ΑΡΑ εχω πραγματικα προβλημα.

Επισης ενα τελευταιο update. Πριν 2 μερες μου αναψε λαμπακι κινητηρα. χτες που εβαλα το elm327 ειδα σφαλμα για τον δευτερο λ (λογικο αφου δεν εχω) ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ενα ακομα σφαλμα PO170 - Fuel Trim Malfunction (bank1)

Τι ειναι τουτο? μπαινω google να το ψαξω τωρα... Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2010, 14:07:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

A fuel trim malfunction doesn't pop up b/c the 02 sensor is bad. The fuel trim malfunction occurs when the car has adjusted fuel trim to such an extent that it can't adjust anymore.

Apparently the ECU is trying to lean things out b/c of your rich condition (I'm assuming). So your fuel trim is probably in the negative trying to cut back on fuel.

P0171 is fuel system lean
P0172 is system too rich
P0170 is a generic fuel trim code.

Αρα ο εγκεφαλος προσπαθει να δωσει περισσοτερο καυσιμο λογο εκκεντρων ΑΛΛΑ εχει φτασει στο μαξ του και μου βγαζει σφάλμα?? Shocked Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2010, 14:10:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ κατάλαβα το αντίθετο οτι προσπαθεί να τα στεγνώσει και όχι να το κάνει πιο πλούσιο σύμφωνα με αυτά τα αγγλοφωνικά που διάβασα Laughing

εκτός και εάν --> ο εγκέφαλος για χ (lambda?)λόγους διαβάζει too lean μίγμα και προσπαθεί να διορθώσει για την ασφάλεια του μοτέρ σου δίνοντας όσο καύσιμο το παίρνει.το

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2010, 14:15:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξαρτάται, μπορει να ειναι either way, ειτε προσπαθει να σετγνώσει και δεν μπορει ειτε να το κανει ποιο πλουσιο και δεν μπορει.
ΠΑΝΤΩΣ δειτε και αυτό... κοινος πρεπει να ελενξω ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!
Μεσα στην λίστα ειναι και αυτο που ειπε ο DRdino Ποιο πανω "Engine coolant temperature sensor" να αναφερω πανω σε αυτο οτι σημερα πχ στον περιφερειακο με 120 η θερμοκρασια του νερου ηταν ~67c... αλλα εξω ειχε 2C Και επισης κατι που σκεφτηκα, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΙΤΑ μπροστρα στην μετόπη του αυτοκινήτου. Ο αέρας χτυπάει κατευθειαν πανω στο ψυγειο .. ισως γιαυτο ειναι κρυο το νερό...

Straight outta the Service Manual...

Potential causes for the P0170 code are:

Volume air flow sensor output frequency
Injector
Fuel pressure
Intake air leaks
Engine coolant temperature sensor
Intake air temperature sensor
Barometric pressure sensor
o2 sensor
Exhaust manifold cracks

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2010, 14:47:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

από τότε που έβαλες τα έκκεντρα... άλλαξες/έβαλες πρόγραμμα ή είσαι ακόμα με το παλιό/μαμά σεταπ;

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2010, 14:51:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

EXEI balei εκκεντρα και φου εξατμιση ειναι με το αμαμα προγραμμα και ψαχνει τι του φταει...ε Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2010, 14:59:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

Λοιπον, το τελευταιο δηιμερο εκανα αλλο τεστ για την κατανάλωση. Περιπου σαν αυτο που μου ειπατε αλλα στην οικονομικοτερη μορφη του.
Αφησα την βενζινη να τρελειώσει εντελος . Εμεινε το αμαξι δηλαδη. Εβαλα μισο λιτρο απο μπουκαλι ισα ισα να παω στο βενζιναδικο. Γεμισα 20Ευρώ, δηλαδη 13.07 λιτρα. και κινησα το αμαξι μεχρι να ξαναμεινει.. ξερετε ποσα χλμ πηγε? Shocked Confused 107χλμ... αν κανετε την πραξη ειναι 12.21λ/100χλμ
δεν μπορει 2 βδομαδες τωρα 7 φορες που εχω υπολογήσει την καταναλωση μου να βγαινουν τα ιδια νουμερα. 12+...

το οικονομηκοτερη μορφη μαρεσε...οταν θα πληρωσεις το 80αρι για την αντλια να σε δω...[/b]

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2010, 15:08:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν σας λεω υπερβολικους μου λετε οχι. Δηλαδη ρε Pug οποιοδηποτε αμαξι μεινει απο βενζινη πρεπει να αλλαξει και αντλια γιατι την εκαψε? Η' πιστευεις οτι εν γνωση μου αφησα την βενζινη να τελειώσει και μετα καθομου μεσα στο αμαξι να παταω την μιζα και το γκαζι μεχρι να καψω αντλια?? αναρωτιομενος τι εχει και δεν παιρνει μπρος?
δηλαδη ελεως μην ειστε τοσο υπερβολικοι! εσβησε το αμαξι και κατευθειαν κατεβηκα και του εβαλα το μπουκαλακι με την βενζινη που ειχα για να παω στο βενζιναδικο να βαλω το 20αρικο.. Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2010, 15:12:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
EXEI balei εκκεντρα και φου εξατμιση ειναι με το αμαμα προγραμμα και ψαχνει τι του φταει...ε Cool

Ρε βολβε, ρωταω γιατι εχει ανεβει τοσο η καταναλωση. και παραθετω και το σφαλμα που εβγαλε... ΚΑΙ ΑΠΟ 2 σελιδες πριν εχω κανει Ερωτηση στον PUGHELL και σε οσους ισως ξερετε ΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΚΕΝΤΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ αλλα δεν βλεπω να απαντησε κανενας
και τωρα βγαινεις και μου το παιζεις ανετος λεγοντας "EXEI balei εκκεντρα και φου εξατμιση ειναι με το αμαμα προγραμμα και ψαχνει τι του φταει..."

αφου γνωριζεις αποτι φαινεται οτι η εγκατασταση των εκεντρων ανεβαζει τοσο την καταναλωση αν δεν βαλεις προγραμμα τοτε γιατι δεν απαντησες στις προηγουμενες σελιδες να μας δωσεις τα φωτα σου και να τελειωνει το θεμα? Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2010, 15:16:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1ον οταν ειναι τοσο χαμηλα το ρεζερβουαρ η αντλια ανεβαζει θερμοκρασια καθως ο μοναδικος τροπος ψυξης της ειναι η βενζινη..
2ον οτι σκουπιδια ειχε τοσα χρονια μεσα στο ρεζερβουαρ κατεβαινοντας τοσο χαμηλα η σταθμη τα ρουφαει ολα η αντλια...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2010, 15:19:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα γνωριζω και τα 2...
αλλα shit happens που λενε και τα αμερικανακια και καμια φορα μενεις απο βενζινη... Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2010, 15:32:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επισης πανε μετρα επιτελους τη φουσκα θερμοκρασιας νερου...αν ειναι χαλασμενη ομως και δειχνει λιγοτερη θερμοκρασια αποσο πρεπει μη την αλλαξεις...τουλαχ οχι πριν κανεις προγραμμα

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2010, 15:35:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι να ΜΗΝ την αλαξω? γιατι λογικα το αμαξι δουλευει ΦΟΥΛ καυσιμο λογο φουσκας οποτε βολευειε για τα εκεντρα... σωστος;? Laughing

ρε σεις σε ποιο συνεργειο να παω και να τον πω βαλε λιγο το διαγνωστικο να δω 2 λεπτα αν ειναι σωστη η θερμοκρασια νερου... ΑΛΛΑ χωρις να με χρεώσει κανα 30αρι...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2010, 15:40:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστος βοηθαει σε ενα μικρο βαθμο...τσεκαρε αν τα φυσακια της φουσκας νερου και της φουσκας οργανου ειναι ιδια και εναλλαξιμα μεταξυ τους...αν ειναι βαλε το φισακι του ενος στο αλλο με θερμοκρασια 90 βαθμους αν και μετα την αλλαγη σου δειξει 90 ειναι οκ..(δεν ειμαι σιγουρος αν θα δουλεψει αυτο που σου λεω απλα εχω την εντυπωση οτι οι φουσκες ειναι ολοιδιες ας επιβεβαιωσει καποιος)τις εν λογο φουσκες θα της βρεις κατω απ το φιλτρο αερος πισω απο τον θερμοστατη

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2010, 16:20:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εναν αισθητήρα έχει.

Αλεξ, 67 βαθμοι σε πορεία είναι αστείο νούμερο, εκτός αν δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί. Είτε έχεις χαλασμένο αισθητήρα είτε κολλημένο θερμοστάτη.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2010, 16:49:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Εναν αισθητήρα έχει.

Αλεξ, 67 βαθμοι σε πορεία είναι αστείο νούμερο, εκτός αν δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί. Είτε έχεις χαλασμένο αισθητήρα είτε κολλημένο θερμοστάτη.

μετα απο οδήγηση 45 λεπτων ηταν αυτο , σε κινηση και σε πορεια..

να παω σε διαγνωστικο να δω πρωτα τι δειχνει και εκει.. μηπος ο δεικτης μου εχει προβλημα.. και μετα αν δειχνει οτι τραβαει ο αισθητηρας παω και αλλαζω και θερμοστατη και αισθητηρα και ειμαι σιγουρος.. τι τιμες παιζουν αυτα DR?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 3 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης