PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημα με χειροφρενο 207 rallye

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Δεκ 2010, 20:18:32    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με χειροφρενο 207 rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια τις τελευταιες 15 ημερες κατι δεν παει καλα με το χειροφρενο του αυτοκινητου μου! οταν το αμαξι το εχω παρκαρισμενο για κανενα 2 ημερο με σηκωνο το χειροφρενο εχω παρατηρηση το εξης αφου κατεβαζω το χειροφρενο και παω να ξεκινησω το αμαξι κανει σαν να πας να ξεκινησεις με δεμενο το χειροφρενο κανει ενα "κραααακ" και μετα σαν μην συμβενη τιποτα! να τονισω οτι χειροφρενο στο αμαξι δεν εχω κανει ποτε και οτι αυτο το κανει μονο εαν το χειροφρενο ειναι σηκομενο για μερες! Confused μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Rolling eyes

live for nothing or die for something!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Δεκ 2010, 21:05:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: προβλημα με χειροφρενο 207 rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
καλησπερα παιδια τις τελευταιες 15 ημερες κατι δεν παει καλα με το χειροφρενο του αυτοκινητου μου! οταν το αμαξι το εχω παρκαρισμενο για κανενα 2 ημερο με σηκωνο το χειροφρενο εχω παρατηρηση το εξης αφου κατεβαζω το χειροφρενο και παω να ξεκινησω το αμαξι κανει σαν να πας να ξεκινησεις με δεμενο το χειροφρενο κανει ενα "κραααακ" και μετα σαν μην συμβενη τιποτα! να τονισω οτι χειροφρενο στο αμαξι δεν εχω κανει ποτε και οτι αυτο το κανει μονο εαν το χειροφρενο ειναι σηκομενο για μερες! Confused μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Rolling eyes

ετσι ειναι μην σκας...αν εχω καταλαβει καλα ειναι σαν να κολαει η δαγκανα αν το αφησεις κανα 2 ημερο οπως λες...κ παρολο που κατεβασες δεν εχει κανει επαναφορα το εμβολο??...η αλλιως αν δεν ειναι τα φρενα ειναι ο αξονας...επειδη καθετε οταν τραβας χειροφρενο κ βρισκετε σε πιεση προς τα κατω....κ δεν μπορει να κανει επαναφορα απο μονος?

αν λεω παπαριες ας μας πει καποιος τι ακριβως ειναι Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Δεκ 2010, 21:12:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειναι τιποτα,απλα λογω βροχης κ κρυου,"μαγκωνουν" οι σιαγωνες κ οταν ξεκινας,απλα ξεμπλοκαρουν.θα το παρατηρησεις αυτο κ οταν πλυνεις το αμαξι σου κ δε το κουνησεις για μια μερα,οταν πας να ξεκινησεις,παλι το ιδιο θα κανει.τιποτα να ανησυχεις,ειναι απολυτα φυσιολογικο Wink
αλλα κανε κ κανενα χειροφρενο,δε παθαινει κ τιποτα Cool Laughing

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Δεκ 2010, 00:38:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω ρε παιδια επλπιζω οντως να μην ειναι κατι το ιδιαιτερο αυτος ο θορυβος! Smile

Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Δεκ 2010, 01:31:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακριβώς οπως τα λέει ο Βάγγος, ειδικά μετά απο πλύσιμο και ακινησία είναι αρκετα έντονο το κραακ!

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Δεκ 2010, 01:41:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρωτα δεν μου το εκανε αυτο! Rolling eyes αλλα αφου το κανει σε αρκετα παιδια παραμενω ησυχος! Smile

Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Δεκ 2010, 03:16:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι φυσιολογικο σε πολλα αυτοκινητα να το κανει αυτο ειδικα οταν εχει πολυ κρυο ακομα και ωρες να ειναι παρκαρισμενο οχι μερες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2010, 12:23:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εμενα το κανει
δεν ειναι τιποτε το σημαντικο

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2010, 12:27:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και σε μένα το κάνει (στην όπισθεν) μετά από πλύσιμο, αν το αφήσω ακινητοποιημένο για μερικές ώρες ή μέρες...

Αλλά το έκανε και με όλα τα προηγούμενα αυτοκίνητα εκτός από αυτά που είχαν ταμπούρα πίσω.

Δαγκάνες δίσκοι...
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2016, 12:25:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλαξα πίσω τακακια πριν κάνα δίμηνο, η μία δαγκανα είχε κολλήσει και το κυλινδρακι επέστρεψε στη θέση του μετά από πολλά βάσανα, γυριστα αλλά και με τη βοήθεια σφυριου! Όλα καλά αλλά το χειροφρενο δεν φαινόταν οκ, καταρχήν δεν αυτορυθμιστηκε για να μαζέψει τα μποσικα η προβληματική δαγκανα με αποτέλεσμα να πρέπει να τη ρεγουλαρω χειροκίνητα μετακινοντας το βραχίονα της ντιζας πάνω στη δαγκανα. Όλα οκ μέχρι χθες που τραβωντας χειροφρενο ακούω ένα κρακ και έρχεται ο λεβιες πάνω. Κοιτάω και ο βραχίονας της δαγκανας ήταν τερματισμενος. Το ρυθμίζω ξανά με το χέρι, με το που ξανατραβαω πάλι το ίδιο. Σαν να έχει τερματίσει η καστανια της δαγκανας και κάνει γύρω γύρω.
Έχει τύχει σε κανέναν; να δοκιμάσω να την ανοίξω ή να ψάξω για άλλη??

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης