PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Φρένα & Δισκόπλακες - part 2
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 26, 27, 28  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φρένα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2010, 19:53:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο συγκρινετε ανομοια πραγματα ρε... Sad
Δεν ξερω τι εχεις εσυ απο λαστιχα,ο αλλος εχει το φθηνοτερο που καταφερε να βρει στην Chinatown,και οι δυο σας εχετε αναρτηση Savras Sport και στησιμο οτι να'ναι και καθεστε και ψαχνετε γιατι του ενος φρεναρει στα 500 μετρα ενω του αλλου θελει 2 χιλιομετρα.

Σε προηγουμενη φορα που σχολιαζατε διαφορα περι αναρτησης σας ειπαν ολοι οτι η ιδεολογια/φιλοσοφια σας ειναι εντελως λαθος αλλα εσεις επιμεινατε.
Ε,αφου ετσι και αλλιως εχετε καταληξει σε καποια πραγματα τα οποια συμφωνα με την κοινη λογικη δεν εχουν κανενα αντικρυσμα,τοτε πως ζητατε απο την κοινη λογικη να σας εξηγησει τις οποιες πιθανοτητες να μην δουλευει σωστα κατι; Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2010, 23:20:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
να το λες σωστα τετραΜΠΙστονα
οπως και σφυριλατα ΜΠΙστονια
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΤετραΜΠίστονα και τετραΤΑΚΑΚΑ σε συνδυασμό με αγωνιστικά ρεύματα! Laughing

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2010, 23:35:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Νικο συγκρινετε ανομοια πραγματα ρε... Sad
Δεν ξερω τι εχεις εσυ απο λαστιχα,ο αλλος εχει το φθηνοτερο που καταφερε να βρει στην Chinatown,και οι δυο σας εχετε αναρτηση Savras Sport και στησιμο οτι να'ναι και καθεστε και ψαχνετε γιατι του ενος φρεναρει στα 500 μετρα ενω του αλλου θελει 2 χιλιομετρα.

Σε προηγουμενη φορα που σχολιαζατε διαφορα περι αναρτησης σας ειπαν ολοι οτι η ιδεολογια/φιλοσοφια σας ειναι εντελως λαθος αλλα εσεις επιμεινατε.
Ε,αφου ετσι και αλλιως εχετε καταληξει σε καποια πραγματα τα οποια συμφωνα με την κοινη λογικη δεν εχουν κανενα αντικρυσμα,τοτε πως ζητατε απο την κοινη λογικη να σας εξηγησει τις οποιες πιθανοτητες να μην δουλευει σωστα κατι; Sad

Ρε Στελιο τι λες παλι? τα PIRELI P-NERO ειναι κινεζικα? επισης τι σχεση εχουν τα λαστιχα ενω γραφω πανω οτι υπαρχει εντελος διαφορετικη αισθηση και αντιδραση του πεταλιου, κατι με τα υγρα πρεπει να παιζει..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 00:42:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τακάκι textar τέλος. 150-0 ,στα 70 περίπου έμεινα απο φρένα και στα 0 έβγαιναν καπνοί ,βρώμισε ο τόπος και το πενταλ ΣΦΟΥΓΚΑΡΙ σε σημείο να πατάω και να κάνει "κλάκ" το πενταλ και να κλωτσάει σαν abs... ΕΛΕΟΣ θα τα αλλάξω άμεσα όπως και υγρά που θα έχουν καταστραφεί εντελώς...

(παίζει να είμαι και απο τους λίγους που έχουν ΜΩΒ δίσκους.....)

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 01:11:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nίκο, όσον αφορά τις διαφορές φρεναρίσματος με όμοια συστήματα πέδησης, μη ξεχνάς και το θέμα "συντήρηση".

Είναι κάτι που πολλοί δε δίνουν σημασία. Πόσο μάλλον αν αναφερόμαστε σε κλασικούς έλληνες αρπακολαμάστορες.

Και εξηγούμαι: αλλάζοντας τακάκια, θεωρώ βασικό το να λύνονται και οι γλύστρες από τα τσιμουχάκια τους, να πλαίνονται τόσο αυτές όσο και οι φωλιές τους στη βάση της δαγκάνας και να λιπαίνονται με ειδικό γράσσο (caliper grease). Οι 50 στις 100 δαγκάνες απ'τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στο δρόμο, έχουν σχεδον (αν όχι ολότελα) κολημμένες τις γλύστρες τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η πίεση που ασκείται στο μέσα τακάκι να είναι διαφορετική με αυτή που ασκείται στο έξω, οπότε ουσιαστικά δε φρενάρεις με 2 τακάκια αλλά με 1 ή 1,5 στην καλύτερη. Αυτό βγάζει μάτι κυρίως από την ανομοιογενή φθορά των τακακιών μέσα/έξω.

Οπότε αν το 1 εκ των 2 206 έχει φρεσκοσυντηρημένες δαγκάνες ενώ το άλλο όχι, παρόλο που τα υλικά τριβής, τα υγρά και όλο το υπόλοιπο hardware είναι όμοιο, η αποστάσεις ακινητοποίησης θα διαφέρουν Wink

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 02:28:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη ευχαριστω Wink Δεν ηξερα οτι ακομα και αυτο ειναι θεμα συντηρησης στα φρενα.Νομιζα μονο δισκους-τακακια-υγρα Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 09:09:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Γιαννη ευχαριστω Wink Δεν ηξερα οτι ακομα και αυτο ειναι θεμα συντηρησης στα φρενα.Νομιζα μονο δισκους-τακακια-υγρα Shocked
Ξέρεις κάποιο πράγμα στο αμάξι που ΔΕΝ είναι θέμα συντήρησης; Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 11:25:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:
Ξέρεις κάποιο πράγμα στο αμάξι που ΔΕΝ είναι θέμα συντήρησης; Rolling eyes

Oχι για τις δαγκανες δεν γνωριζα Confused Αλλα εμαθα τωρα Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 11:42:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

Ρε Στελιο τι λες παλι? τα PIRELI P-NERO ειναι κινεζικα? επισης τι σχεση εχουν τα λαστιχα ενω γραφω πανω οτι υπαρχει εντελος διαφορετικη αισθηση και αντιδραση του πεταλιου, κατι με τα υγρα πρεπει να παιζει..

Μεχρι πριν λιγο καιρο ειχες ή δεν ειχες λαστιχα οτι να'ναι ρε,και μαλιστα ελεγες οτι γλυστρανε;
Σιγουρα με τα Pirelli δεν τιθεται θεμα.

Οσο αφορα την αισθηση με την αντιδραση,η αντιδραση τουλαχιστον ειναι αααμεσα συνδεδεμενη με την προσφυση των τροχων.
Οσο αφορα την αισθηση,εκει αλλαζει το θεμα αναλογα με την κατασταση των φρενων του καθενος(νεκρη διαδρομη λογο φθορας σε τακακι u know),κλπ,κλπ...

Ξαναλεω ομως,ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΦΟΡΑΤΕ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ; Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 13:19:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω για τις αντλιες πραγματικα..

Τα λαστιχα τα αλαξα πριν 6 μηνες το ειχα πει και εδω μεσα 2-3 φορες. πηρα απο Στιβι Pnero...

αυτα που λετε για το σκουριασμα των "θηκων-δαγκανων" που μπαινουν τα τακακια εχετε δικιο.. εμενα που αλαξα και μονος τακακια ο ενας δισκος ειχε πανω του τοσο υπολείματα βρομιας -σκουριας που το τακακι δεν κινουταν ελευθερα μεσα του... με αποτελεσμα το αριστερο φρενο να μην πιάνει σωστα... φαγώθηκαν ολα το δεξια τακακια και τα αριστερα στραβωφαγώθηκαν μεχρι την μεση...

ΕΠΙΣΗΣ βεβαια ενα λαθος ηταν και του μηαχανικου. ο οποιος δεν εβγαλε απο το τακακι μια μικρη λαμα που ειχε (για να το τραβας εξω οταν θελεις να το αλάξεις) η οποια ομως σε μενα επρεπε να βγει γιατι εκανε το τακακι να σφινώνει... Confused

παρόλα αυτα ξαναλέω οτι η αισθηση του πεταλ φρενου η δικια μου με του νικου δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση..
Του νικου νοιώθω οτι η αντλία του ειτε ειναι ΠΟΛΥ ποιο δυνατη ή τα υγρα του ειναι πολύ περισσοτερα απο τα δικά μου (μαλλον εγω εχω απολεια υγρων φρενων ή πολύ υγρασια αερα μεσα τους) και μολις του χαιδεψεις το πεταλι οι δαγκανες σφίγκουν πανω στην δισκοπλακα...

Ενω εμενα θελει να το πατήσεις μεχρι τερμα μεσα το φρένο για να κοκαλώσει, οταν τα πατας ελαφρα απλος μειώνει λιγο ταχύτητα δεν κοκαλώνει... ΒΕΒΑΙΑ αυτη η προοδευτικότητα του δεν ειναι ασχημη, εμενα με βολευει πολύ στην οδήγηση μεσα στην πόλη, του νικου ειναι πολύ νευρικο το φρενο του σε σημειο να σε κουράζει.. (για μενα τουλαχιστον)
ΕΠισης τα φρενα σε ολα τα αμαξια που ειχα συμπεριφέρονταν οπως τα δικά μου οχι σαν του Νικου.. ειχαν προοδευτικότητα.. δεν ηταν τοσο αποτομα.. Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 13:26:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
τακάκι textar τέλος. 150-0 ,στα 70 περίπου έμεινα απο φρένα και στα 0 έβγαιναν καπνοί ,βρώμισε ο τόπος και το πενταλ ΣΦΟΥΓΚΑΡΙ σε σημείο να πατάω και να κάνει "κλάκ" το πενταλ και να κλωτσάει σαν abs... ΕΛΕΟΣ θα τα αλλάξω άμεσα όπως και υγρά που θα έχουν καταστραφεί εντελώς...

(παίζει να είμαι και απο τους λίγους που έχουν ΜΩΒ δίσκους.....)

τοσο χαλια? και εγώ Τεχταρ φοράω των 23Ευρώ...
Αλλα δεν εχω καποιο προβλημα μαζι τους.. Οποτε τα χρειάστηκα φρέναραν..
οχι βεβαια κοκάλομα απο τα 160-0 !!! Shocked οποιαδηποτε φτηνα-απλα τακακια νομιζω θα ζορίζονταν σε τετοιο φρεναρισμα. ΕΜενα προχτες παντος σε σουπερ αποτομο 90-0 φρεναρισμα και τα τακακια μια χαρα κρατησαν σταματησαν το αμαξι... γεμισε καπνος παντου βεβαια (δεν ξερω αν ηταν απο τα λαστιχα ή απο τα τακακαι δισκους... Confused ) αλλα φρεναρε μια χαρα...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 14:04:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με ένα 90-0 κάπνισαν;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 14:08:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οτι ντουμάνιασε ο τοπος ντουμανιασε.. δεν ξερω ομως αν ηταν λαστιχο ή τακακι...

ΔΕΝ ΕΧΩ ABS θυμιζω...
Και αντε ισως να ηταν 110.. δεν θυμαμαι ακριβος.. περιφεριακο εγινε το σκηνικο.. πηγαινα και ξαφνικα κοκάλωσε ο μπροστα..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 14:12:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα πάντως με το 150-0 κάπνισαν/βρώμισαν/ΕΒΡΑΣΑΝ υγρά και δαίμονες.

Πραγματικά ειναι οτι χειρότερο έχω δοκιμάσει και σαν αίσθηση και σαν φρένο.

κάθε φορά που πάω καμια ωραία στροφοδιαδρομή απο στροφή σε στροφή έχω όλο και λιγότερο φρένο και το πεντάλ σπόγγος έλεος δηλαδή.

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 14:12:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tα υγρά σου σε τι κατάσταση είναι;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 14:21:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα υγρά ΉΤΑΝ καινούργια πριν αλλάξω τακάκια...τώρα αστο καλύτερα...το θέμα είναι οτι δεν είναι απλά θέμα υγρών βρωμίζει ο τόπος μιλάμε και αν τα ζορίσω λίγο βγάζουν και καπνούς(λίγους)...με τα bendix και τα premier δεν είχα τόσο έντονα προβλήματα...

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 15:29:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα εισαι και ποιο εντυποσιακός ετσι ρε!! Laughing

σκεψου τον τσομπανη με τα προβατα πανω στο βουνο στην στροφοδιαδρομη οταν σε βλεπει να περνας με καπνους απο τα φρενα θα λεει μεσα του "ωρε!! αυτουνους μπρεμπου φουράει!!! τιτραπιστονατα!! " Shocked Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 19:15:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλεξανδρε εσυ εχεις τις 17αρες η οποίες εκτος του οτι ειναι πολυ μακρια το στεφανι τους απο την δισκόπλακα εχουν και πολυ ανοιχτό σχεδιο = απαγουν αριστα τις θερμοκρασίες (ισως το μοναδικο πλεονεκτημα τους εναντι μικρότερων διασταεων - περαν της εμφανισης που ειναι τελειως υποκειμενικη και ανεξαρτητη με αυτο που συζηταμε)

αντιθετα ο τασος εχεις τις μαμα 15αρες 206 gti που και πιο κοντα ειναι στην δισκοπλακα λογς οφφσετ και πιο κοντα ειναι το στεφανι τους στον δισκο και πιο κλειστη σαν σχεδιο ειναι (πιο χοντρες ακτινες)

επισης αν το δικο σου λογω ελλειψης abs κοκκαλωνει απο καποιο σημείο και μετα τον τροχο τοτε δεν τριβεται το τακακι πανω στον δισκο - εστω και στιγμιαία μεχρι να (αν) αφησεις και να ξαναπατήσεις οποτε (θεωρω = δεν ειμαι σιγουρος) οτι και πάλι ζεστενονται λιγοτερο τα τακακια σε σχση με ενα με abs που πρακτικα δεν απομακρυνει παρα ελαχιστα το τακακι απο τον δισκο και εχει μονιμη περιστροφη αρα και τριβη

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 20:07:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Του νικου νοιώθω οτι η αντλία του ειτε ειναι ΠΟΛΥ ποιο δυνατη ή τα υγρα του ειναι πολύ περισσοτερα απο τα δικά μου (μαλλον εγω εχω απολεια υγρων φρενων ή πολύ υγρασια αερα μεσα τους) και μολις του χαιδεψεις το πεταλι οι δαγκανες σφίγκουν πανω στην δισκοπλακα...

Ενω εμενα θελει να το πατήσεις μεχρι τερμα μεσα το φρένο για να κοκαλώσει,

drdino έγραψε:
υγρά σου σε τι κατάσταση είναι;

AlienHack έγραψε:
τα υγρα του ειναι πολύ περισσοτερα απο τα δικά μου

μαλ**ες, ειλικρινά, ΚΛΑΙΩ Rotfl

Alienhack, αν θέλεις έλα να "χαιδέψεις το πετάλι μου"... θα γίνει πιο δυνατή η "αντλία" μου και θα σφίξουν οι "δαγκάνες" μου την "δισκόπλακα" σου... γκρόβερ Cool

Και έχω πολύ περισσότερα "υγρά" από τον Νίκο...

----

On topic,

ΡΕ ΜΠΕΤΟ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΑ textar ΟΣΟΙ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ; ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ;

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Πεμ 09 Δεκ 2010, 22:24:04, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 20:14:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
AlienHack έγραψε:

Ενω εμενα θελει να το πατήσεις μεχρι τερμα μεσα το φρένο για να κοκαλώσει,

drdino έγραψε:
υγρά σου σε τι κατάσταση είναι;

AlienHack έγραψε:
τα υγρα του ειναι πολύ περισσοτερα απο τα δικά μου

μαλ**ες, ειλικρινά, ΚΛΑΙΩ Rotfl

Alienhack, αν θέλεις έλα να "χαιδέψεις το πετάλι μου"... θα γίνει πιο δυνατή η "αντλία" μου και θα σφίξουν οι "δαγκάνες" μου την "δισκόπλακα" σου... γκρόβερ Cool

Και έχω πολύ περισσότερα "υγρά" από τον Νίκο...

----

On topic,

ΡΕ ΜΠΕΤ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΑ textar ΟΣΟΙ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ; ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ;

οφφ: ¨όλα τα λεφτάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Ον: δέν ξέρω για τον άλεξ αλλα εγώ τα έχω ξηλώσει με την μία απο εβδομάδα που επιστρέφω Λαμία. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φρένα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 26, 27, 28  Επόμενη
Σελίδα 19 από 28

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης