PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ταιριαζουν φαναρια μπροστινα απο 206 σε 206 cc ?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GreeceHot (Θεοδωρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 16v 1.6

Ένταξη: 06 Δεκ 2010
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 01:10:08    Θέμα δημοσίευσης: Ταιριαζουν φαναρια μπροστινα απο 206 σε 206 cc ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα τυπου R8 style οπου κι αν αναζητησω λενε οτι ταιριαζει σε 206 χωρις να ειναι πιο συγκεκριμενοι. Τα χει δοκιμασει κανεις αν ταιριαζουν σε 206 cc 2003 μοντελο ? Ενας αλλος τυπος που με ενδιαφερει ειναι τα angel eyes αλλα και εκει παλι αναγραφει 206 σκετο. Ταιριαζουν απολυτα οι βιδες του 206 με το 206 cc στα μπροστινα φαναρια ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 01:39:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι δεν εχει καμια διαφορα.Αν παρεις παρτα απο ιντερνετ στο 150αρι βγαινουν Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GreeceHot (Θεοδωρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 16v 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 02:23:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Ναι δεν εχει καμια διαφορα.Αν παρεις παρτα απο ιντερνετ στο 150αρι βγαινουν Wink

Πια να παρω νικο τα angeleyes
http://carshoponline.gr/e-shop/product_info.php?cPath=231_232_338_340&products_id=1295&osCsid=b063da11b74c3ac985326410b0f771b4

Η τα R8
http://www.car.gr/parts/view/695478/

ξες πια ταιριαζουν καλητερα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 02:30:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο φιλε ειναι δικο σου θεμα.Τα angel ειναι πολυ φορεμενα και τα στυλ r8 δεν τα εχω δει..και σιγουρα ειναι πιο εντυπωσιακα.Η μονη διαφορα ειναι αυτη η λωριδα..Ο alienhack (μελος του φορουμ)πηρε τα πρωτα και μετα εκανε μια πατεντα με μια λωριδα με φωτακια ετσι παρομοια..Σαν ομορφια παντως ψηφιζω r8 Cool
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 02:35:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα R8 θα έλεγα και γω, άσε που θα χεις και φώτα ημέρας! Wink

Υ.Γ. πέρνα και μια βόλτα απο δω
Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=59

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
GreeceHot (Θεοδωρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 16v 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 02:39:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Αυτο φιλε ειναι δικο σου θεμα.Τα angel ειναι πολυ φορεμενα και τα στυλ r8 δεν τα εχω δει..και σιγουρα ειναι πιο εντυπωσιακα.Η μονη διαφορα ειναι αυτη η λωριδα..Ο alienhack (μελος του φορουμ)πηρε τα πρωτα και μετα εκανε μια πατεντα με μια λωριδα με φωτακια ετσι παρομοια..Σαν ομορφια παντως ψηφιζω r8 Cool

Πιο πολυ με ενδιαφερει να ταιριαζουν και να μην εχω προβληματα με το cc. Πραγματι το R8 ειναι καλυτερο αλλα εχω λιγες γνωσεις απο ηλεκτρολογικα και δεν ξερω και κανα καλο ηλεκτρολογο εδω στην σαλονικη. Φοβαμαι μην πεσω σε κανεναν καγκουρα και μου καψει τιποτα. Σ' αυτες της περιπτωσεις ειναι καλυτερα να παω αντιπροσωπια, η μηπως ξερετε τιποτα καλα μαστωρια που κανουν καλη δουλεια εδω βορεια ?
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 02:45:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η δουλεια που χρειαζεται για να μπουν ειναι πανευκολη και μπορεις να την κανεις και μονος σου.Δεν χρειαζεται κανα τσακαλι ηλεκτρολογο.Να ξερεις ομως οτι οτιδηποτε φαναρια αφτερμαρκετ και να βαλεις την αξιοπιστια των μανισιων δεν θα την εχεις...
Επιστροφή στην κορυφή
GreeceHot (Θεοδωρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 16v 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 02:55:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Η δουλεια που χρειαζεται για να μπουν ειναι πανευκολη και μπορεις να την κανεις και μονος σου.Δεν χρειαζεται κανα τσακαλι ηλεκτρολογο.Να ξερεις ομως οτι οτιδηποτε φαναρια αφτερμαρκετ και να βαλεις την αξιοπιστια των μανισιων δεν θα την εχεις...

Λογικα ναι κανεις δεν ξερει το peugeot καλητερα απ την ιδια την peugeot. Αλλα απ την αλλη οταν θες να κανεις μια μικρο-αλλαγη, σε κοβει κρυος ιδρωτας οταν προκειτε για ηλεκτρολογικα. Τα angeleyes που οπως ειπες εχουν πολλοι εχεις ακουσει ποτε παραπονα για τυχον ζημιες ηλεκτρολογικες ?
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 03:00:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GreeceHot έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:

Λογικα ναι κανεις δεν ξερει το peugeot καλητερα απ την ιδια την peugeot.

Mην παιρνεις ορκο.Εννοω σε περιπτωση βλαβης.
Πιο πολλα παραπονα ακουγονται για τα πισω φαναρια ειδικα σε θεματα στεγανοτητας(παθων και γω)και επισης καμια φορα βραχυκυκλωνουν,αλλα αυτο φτιαχνεται ευκολα με καθαρισμα στα φυσακια σε καποιον ηλεκτρολογο(η και μονος σου).
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 03:10:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GreeceHot έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:

Λογικα ναι κανεις δεν ξερει το peugeot καλητερα απ την ιδια την peugeot. Αλλα απ την αλλη οταν θες να κανεις μια μικρο-αλλαγη, σε κοβει κρυος ιδρωτας οταν προκειτε για ηλεκτρολογικα. Τα angeleyes που οπως ειπες εχουν πολλοι εχεις ακουσει ποτε παραπονα για τυχον ζημιες ηλεκτρολογικες ?

1ov δεν θα στο αναλάβει η peugeot αν δεν είναι αξεσουαρ δικο της
2ον είναι αρκετά απλό για έναν ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
GreeceHot (Θεοδωρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 16v 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 03:12:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα πισω κατα περιεργο τροπο μ' αρεσουν τα μανισια, νικο. Αν και οσους βλεπω με ιδια αμαξια σαν τα δικα μας τα εχουν αλλαξει ολοι.
Μαλον θα μαι ο μονος που τα εχει μανισια χαχαχα ειναι κι αυτο μια πρωτοτυπια. Θα παρω μαλον τα R8 τα μαυρα μιας και εχω την μαυρη εκδοση του cc κι αν πεσω εξω θα σας ενημερωσω παλι.
Επιστροφή στην κορυφή
GreeceHot (Θεοδωρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 16v 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 03:15:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
GreeceHot έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:

1ov δεν θα στο αναλάβει η peugeot αν δεν είναι αξεσουαρ δικο της
2ον είναι αρκετά απλό για έναν ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων

King μαλον βλεπω να πηγαινω εδω στην γειτονια, εχει χρονια κατι ηλεκτρολογους αυτοκινητων και τους πανε καλα αμαξια. Για να μην τους εχουν ταραξει στην μυνησεις καλοι θα ναι αχχαχα
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 05:35:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι εννοειται οτι η peugeot δεν θα ασχοληθει με aftermarket προιοντα.Και σε μαγαζι με πραγματα αυτοκινητων (οπως το carshop που εκανες link πριν)να πας θα στα κανουνε αφου οπως σου ειπα ειναι μια παρα πολυ απλη διαδικασια 10 λεπτων.
Αν θες μιας και εισαι απο Θεσσαλονικη να κανονισουμε να ερθεις και στις συναντησεις που κανουμε να δουμε και το εργαλειο σου-ειμαστε ηδη πολλα cc !! Cool
Επιστροφή στην κορυφή
GreeceHot (Θεοδωρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 16v 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 14:15:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Ναι εννοειται οτι η peugeot δεν θα ασχοληθει με aftermarket προιοντα.Και σε μαγαζι με πραγματα αυτοκινητων (οπως το carshop που εκανες link πριν)να πας θα στα κανουνε αφου οπως σου ειπα ειναι μια παρα πολυ απλη διαδικασια 10 λεπτων.
Αν θες μιας και εισαι απο Θεσσαλονικη να κανονισουμε να ερθεις και στις συναντησεις που κανουμε να δουμε και το εργαλειο σου-ειμαστε ηδη πολλα cc !! Cool

Πολυ καλη ιδεα νικο και χρονια πολλα για την γιορτη σου πολυχρονος και ευτυχισμενος. Θα σου στειλω το κινητο μου σε μηνυμα εδω, οποτε μπορεις επικοινωνησε μαζι μου να παμε για καφε να μιλησουμε κι απο κοντα. Το εργαλειο δεν εχει τιποτα επανω extra το εχω εδω και 2 μηνες το πηρα 6800 ευρω ειναι 2003 μοντελο, 1.600cc. Εχω αρκετα ερωτηματα τα οποια δεν τα εχω ακομα λυσει.
Επιστροφή στην κορυφή
giannhs13 (giannhs)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6

Ένταξη: 24 Δεκ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 17:01:47    Θέμα δημοσίευσης: hi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

R8 ΔΑΓΚΩΤΟ

GIA PANTA PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης