PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Mega Squirt - Άγραφος Εγκέφαλος
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bokis (Labros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Δεκ 2010, 21:36:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τοποθετήσω άγραφο εγκέφαλο στο αγωνιστικό μου (106 1300) και θέλω να ξέρω αν κάποιος από όσους τον χρησιμοποιούν έχουν κάποιο πρόβλημα με τους συγκεκριμένους εγκεφάλους. Με κάποιον αγωνιζόμενο που μίλησα μου είπε ότι του είχε κάψει αρκετές φορές μερικά διοδάκια.

Σε περίπτωση που αγοράσω τον εν λόγω θα μπορέσει κάποιος να με βηθήσει με την πλεξούδα του?

Γνωρίζει κάποιος από το forum να προγραμματίσει ένα τέτοιο εγκέφαλο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 23 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Δεκ 2010, 00:47:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bokis έγραψε:
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τοποθετήσω άγραφο εγκέφαλο στο αγωνιστικό μου (106 1300) και θέλω να ξέρω αν κάποιος από όσους τον χρησιμοποιούν έχουν κάποιο πρόβλημα με τους συγκεκριμένους εγκεφάλους. Με κάποιον αγωνιζόμενο που μίλησα μου είπε ότι του είχε κάψει αρκετές φορές μερικά διοδάκια.

Σε περίπτωση που αγοράσω τον εν λόγω θα μπορέσει κάποιος να με βηθήσει με την πλεξούδα του?

Γνωρίζει κάποιος από το forum να προγραμματίσει ένα τέτοιο εγκέφαλο?

Ξέρω και εγώ. Τι διοδάκια σου είπαν ότι έχει κάψει; Τι έκδοση Megasquirt είχαν;
Επιστροφή στην κορυφή
bokis (Labros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 09:56:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την έκδοση από τον άγραφο δεν την θυμάμε αλλά ξέρω ότι έκαιγε τα διοδάκια όταν ο κινητήρας ξεπέρναγε τις 7500 στροφές. Ο άγραφος έχει κλείσει δυο χρόνια ζωής και το μεγάλο του πρόβλημα ήταν αυτό και τίποτα άλλο. Σε συζήτηση που είχα με το μηχανικό μου για το συγκεκριμένο θέμα μου είπε χαρακτηριστίκα ότι την πρώτη φορά που έκαψε τα διοδάκια άλλαξαν τόσα μπουζί σε μία ώρα, όσα θά άλλαζε σε ένα μήνα στο συνεργείο Laughing .
Επιστροφή στην κορυφή
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 10:23:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bokis έγραψε:
Την έκδοση από τον άγραφο δεν την θυμάμε αλλά ξέρω ότι έκαιγε τα διοδάκια όταν ο κινητήρας ξεπέρναγε τις 7500 στροφές. Ο άγραφος έχει κλείσει δυο χρόνια ζωής και το μεγάλο του πρόβλημα ήταν αυτό και τίποτα άλλο. Σε συζήτηση που είχα με το μηχανικό μου για το συγκεκριμένο θέμα μου είπε χαρακτηριστίκα ότι την πρώτη φορά που έκαψε τα διοδάκια άλλαξαν τόσα μπουζί σε μία ώρα, όσα θά άλλαζε σε ένα μήνα στο συνεργείο Laughing .

A) έχει την παλαιά έκδοση, την πρώτη
Β) δεν έχει ρυθμίσει σωστά dwell και spark duration
Γ) Σε εμένα και του Φώτη δεν έχει πρόβλημα, και περνάμε που και που τις 7500.
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 11:04:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kpsig έγραψε:

....
Γ) Σε εμένα και του Φώτη δεν έχει πρόβλημα, και περνάμε που και που τις 7500.

Που και που...??? Mr. Green

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 11:58:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να κανω και εγω μια ερωτηση στους γνωστες του αντικιμενου...

η μητερα μου θα παπει αμερικη τον αλλο μηνα και λεω να παρω εναν MSII kitακι ....

Η πλακετα αν ειναι θα στεγαστει σε κελυφος απο 8Ρ16 για να μπει με την μαμα καλωδιωση ......και αναρωτιεμαι....
Μηπως και θα ηταν καλο να παρω και κατι αλλο που θα βελτιωνε την λειτουργεια του η την αποδοση του κινητηρα μου?.....
δεν λεω για οθονες και τετοια.... αλλα για αναφλεξη, χρονισμο.. κ.τ.λ.

Για πληροφοριση θα παρω στανταρ αυτο

τι αλλο να εφερνα μαζι?

Επισης ποια η διαφορα του ενος με του αλλου?

μονο το κουτι λειπει ?

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 12:00:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι να μην παρεις ενα ετοιμο μονταρισμενο ρε;
Κατι να μην σου βγει στην συναρμολογηση,αχρηστο θα παει... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 12:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Whistling Whistling
εγω= ηλεκτρονικος....
ο Σωτηρης = ηλεκτρονικος....
το εχουμε το θεμα........ Wink

+

(που ειναι και το κυριοτερο)....
http://www.diyautotune.com/catalog/megasquirt-complete-c-25.html

400 δολαρια απο 250..........
για 1 μερα (ουτε) δουλεια....

Η αληθεια ειναι οτι αν ημουν καποιος που δεν το'χει..... 100 φορες ετοιμο.... αλλα τετοια κυκλωματα σχεδιαζα πριν 10 χρονια.... και φυσικα τα μονταρα κιολας..... Cool
οποτε κριμα δεν ειναι?.....

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 12:26:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μωρε και εγω ηλεκτρονικος τελειωσα αλλα επειδη οι συγκεκριμενες πλακετες ειναι πολυ ευαισθητες,εγω τουλαχιστον εχω μια σχετικη φοβια. Confused
Δεν ειναι σαν τις πλακετες τηλεορασεων ή σαν τα raster που παιζαμε στο λυκειο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 13:06:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εφτιαχνα πλακετες 4-8 layer με pic possessors ......
Whistling

το θεμα ολο θα μονταριστει με σταθμο συγκολλησης πληρη ρυθμιζομενο και με χερι και εμπειρια δυο ανθρωπων, εγω και Σωτος, που ειδικα ο δευτερος ασκει αυτο το επαγγελμα.....
Αν και δεν εχω ασχοληθει επαγγελματικα με το θεμα εδω και 1-2 χρονακια , ευτυχως το εχω εμφυτο .

δεν πιστευω πως θα εχουμε καποιο τετοιο προβλημα.... μετα, στο μαπινγκ θα ψαχνομαστε.... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 15:07:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

z@ck! έγραψε:
να κανω και εγω μια ερωτηση στους γνωστες του αντικιμενου...

η μητερα μου θα παπει αμερικη τον αλλο μηνα και λεω να παρω εναν MSII kitακι ....

Η πλακετα αν ειναι θα στεγαστει σε κελυφος απο 8Ρ16 για να μπει με την μαμα καλωδιωση ......και αναρωτιεμαι....
Μηπως και θα ηταν καλο να παρω και κατι αλλο που θα βελτιωνε την λειτουργεια του η την αποδοση του κινητηρα μου?.....
δεν λεω για οθονες και τετοια.... αλλα για αναφλεξη, χρονισμο.. κ.τ.λ.

Για πληροφοριση θα παρω στανταρ αυτο

τι αλλο να εφερνα μαζι?

Επισης ποια η διαφορα του ενος με του αλλου?

μονο το κουτι λειπει ?

Θα πρέπει να τους πεις τι διάταξη πολλαπλασιαστών θα χρησιμοποιείς και πόσους κυλίνδρους θα έχει η εφαρμογή σου.
Επιστροφή στην κορυφή
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 15:08:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

z@ck! έγραψε:
εφτιαχνα πλακετες 4-8 layer με pic possessors ......
Whistling

το θεμα ολο θα μονταριστει με σταθμο συγκολλησης πληρη ρυθμιζομενο και με χερι και εμπειρια δυο ανθρωπων, εγω και Σωτος, που ειδικα ο δευτερος ασκει αυτο το επαγγελμα.....
Αν και δεν εχω ασχοληθει επαγγελματικα με το θεμα εδω και 1-2 χρονακια , ευτυχως το εχω εμφυτο .

δεν πιστευω πως θα εχουμε καποιο τετοιο προβλημα.... μετα, στο μαπινγκ θα ψαχνομαστε.... Confused

Εγώ που τα έκανα ΟΛΑ μόνος μου;;; ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Smile))
Συν του ότι έχω κάνει μετατροπή στο κύκλωμα εξόδου Wink
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 15:33:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λεγε τωρα..... γιατι οχι μονος σου?
ειχε προβληματα? και τι προβληματα?

Θελω να ξερω γιατι αν ειναι θα κοιταξω να παρω απο ebay κατι σε δολαρια να μου ερθει και παλι φθηνα.....
Wink

Επιστροφή στην κορυφή
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2010, 00:23:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

z@ck! έγραψε:
λεγε τωρα..... γιατι οχι μονος σου?
ειχε προβληματα? και τι προβληματα?

Θελω να ξερω γιατι αν ειναι θα κοιταξω να παρω απο ebay κατι σε δολαρια να μου ερθει και παλι φθηνα.....
Wink

Κοίτα να δεις. Είχα σκουριάσει στη συναρμολόγηση/κόλληση και αποφάσισα για να γλιτώσω λεφτά και να ξεσκουριάσω, να τον πάρω σε κιτ. ΟΤΑΝ τον είχα πάρει (4 χρόνια πριν) οι οδηγίες ήταν μέτριες για τον ολοκαίνουριο τότε MS1 v2. Το χρόνο που έφαγα θα προτιμούσαν να μου είχε περισσέψει για να μάθω γρηγορότερα τα κόλπα του software... Ε μετά έκανα και την αλλαγή στο κύκλωμα εξόδου για την ανάφλεξη και το γλυκό έδεσε...
Οι τελευταίες εκδοσεις είναι πολύ καλύτερα τεκμηριωμένες πάντως και ίσως τελικά να επέλεγα το κιτ και όχι το έτοιμο.
Πάντως είναι μεγάλη απόλαυση αν το κατέχεις το άθλημα και το τελικό αποτέλεσμα εξαιρετικό.
Επιστροφή στην κορυφή
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 09:13:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα, έχει κανείς MEgasquirt σε 1.6 16V ;
Επιστροφή στην κορυφή
Jimi (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

quicksilver NFW

Ένταξη: 13 Αύγ 2015
Τόπος: Βοιωτία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Αύγ 2015, 09:07:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω στη κατοχή μου έναν MS II v3 και σύντομα θα τον προσαρμόσω στο 106 1.6 8v και ελπίζω σε συνδιασμό με έναν cat645/646 να έχω καλά αποτελέσματα. Τον έιχα αγοράσει για ένα άλλο προτζεκτ, αλλά άλλαξαν τα σχέδια και μου έμεινε, αγορασμένος απ την diy autotune και τον συναρμολόγησε ένας φίλος μου με μεγάλη εμπειρία ηλεκτρονικού

ελπίζω σύντομα να βρω το χρόνο να τον δουλέψω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης