Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
john207 (Γιάννης) Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 22 Νοέ 2009 Δημοσιεύσεις: 77 Τόπος: Alimos
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2010, 15:49:01 Θέμα δημοσίευσης: Συναγερμος σε 207 rallye |
|
|
Παιδιά καλησπέρα!!!
Ξεθάβω το θέμα γιατί ψάχνω για συναγερμό και
έχω κάποιες απορίες:
Για να μην έχω extra χειριστήρια στο συναγερμό σε 207 rallye
πρέπει να είναι συμβατός με can bus, σωστά??
Όλα τα 207 rallye δεν εχουν can bus?
Επίσης επειδή είμαι ψιλο-άσχετος με συναγερμούς, μπορείτε να μου
προτείνετε κάτι?(μάρκα-κάτι που πρέπει να προσέξω)
Δεν με ενδιαφέρει να κάνει κάτι παραπάνω
(πχ ανεβοκατέβασμα τζαμιών) αρκεί να είναι ευαίσθητος
ώστε να χτυπήσει αν κάποις προσπαθήσει να μου το ανοίξει.
(Προφανώς ότι παραπάνω έχει τόσο το καλύτερο αλλά δεν τρελαίνομαι
κιόλας)
Αυτός πως σας φαίνεται??
http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=35437
Ευχαριστώ πολύ!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...) Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...
Ένταξη: 16 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 1056 Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2010, 17:58:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εναν απλο συναγερμο canbus των βια 300 ευρω θες αλλα και παλι δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια μιας και ολοι οι συναγερμοι δουλευουν με τον εξης τροπο.
Η οπλιζει ο συναγερμος και παρασερνει το κλειδωμα η το κλειδωμα το συναγερμο οποτε αν θες απλα πραγματα και απλο να βαλεις το ιδιο ειναι...
Για μαρκα προσωπικα clifford && meta...
Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Νοέ 2010, 12:47:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sotos σε ευχαριστώ!
Η elser σαν μάρκα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτές που αναφέρεις??
Γιατί για elser με canbus(αυτόν που έβαλα σε link στο προηγούμενο post)
μου ζήτησαν 180 μαζί με την εγκατάσταση.
Υπάρχει περίπτωση σε αυτή την τιμή να βρω αντίστοιχα clifford ή meta?
Και αν όχι υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητά τους?
Συγγνωμη για τις ερωτήσεις αλλά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Δεκ 2010, 15:04:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
john207 έγραψε: | Sotos σε ευχαριστώ!
Η elser σαν μάρκα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτές που αναφέρεις??
Γιατί για elser με canbus(αυτόν που έβαλα σε link στο προηγούμενο post)
μου ζήτησαν 180 μαζί με την εγκατάσταση.
Υπάρχει περίπτωση σε αυτή την τιμή να βρω αντίστοιχα clifford ή meta?
Και αν όχι υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητά τους?
Συγγνωμη για τις ερωτήσεις αλλά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα!  |
Κάποιος που να έχει κάποια εμπειρία - γνώμη σχετικά με την elser για να με βοηθήσει??  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mkafetzis (mkafetzis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 7
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2011, 11:19:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sotos 207Gt έγραψε: | Εναν απλο συναγερμο canbus των βια 300 ευρω θες αλλα και παλι δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια μιας και ολοι οι συναγερμοι δουλευουν με τον εξης τροπο.
Η οπλιζει ο συναγερμος και παρασερνει το κλειδωμα η το κλειδωμα το συναγερμο οποτε αν θες απλα πραγματα και απλο να βαλεις το ιδιο ειναι...Για μαρκα προσωπικα clifford && meta... |
Καλημέρα, πρόκειται να αποκτήσω ενα 207 και έχω ήδη ενα συναγερμό meta στο συρταρι μου τον οποιο θέλω να τον τοποθετήσω μονος μου.
Υπάρχει κάποιο σχεδιάγραμμα με το πού βρίσκεται η φίσα που κουμπώνει ο συναγερμός και με την καλωδίωση της για να βγάλω κάποια άκρη? που ακριβώς τοποθετήται (θέση) ο εργοστασιακός?
Το παραπάνω που λές φίλε Soto πως γίνεται? με παλμό φαντάζομαι αλλα σε ποιο καλώδιο? όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 13:32:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mkafetzis έγραψε: | sotos 207Gt έγραψε: | Εναν απλο συναγερμο canbus των βια 300 ευρω θες αλλα και παλι δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια μιας και ολοι οι συναγερμοι δουλευουν με τον εξης τροπο.
Η οπλιζει ο συναγερμος και παρασερνει το κλειδωμα η το κλειδωμα το συναγερμο οποτε αν θες απλα πραγματα και απλο να βαλεις το ιδιο ειναι...Για μαρκα προσωπικα clifford && meta... |
Καλημέρα, πρόκειται να αποκτήσω ενα 207 και έχω ήδη ενα συναγερμό meta στο συρταρι μου τον οποιο θέλω να τον τοποθετήσω μονος μου.
Υπάρχει κάποιο σχεδιάγραμμα με το πού βρίσκεται η φίσα που κουμπώνει ο συναγερμός και με την καλωδίωση της για να βγάλω κάποια άκρη? που ακριβώς τοποθετήται (θέση) ο εργοστασιακός?
Το παραπάνω που λές φίλε Soto πως γίνεται? με παλμό φαντάζομαι αλλα σε ποιο καλώδιο? όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά. |
κανένας? κάποιος που να ξέρει ποια καλώδια είναι για το όπλισμα στις πορτες? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2011, 10:34:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mkafetzis έγραψε: | mkafetzis έγραψε: | sotos 207Gt έγραψε: | Εναν απλο συναγερμο canbus των βια 300 ευρω θες αλλα και παλι δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια μιας και ολοι οι συναγερμοι δουλευουν με τον εξης τροπο.
κανένας? κάποιος που να ξέρει ποια καλώδια είναι για το όπλισμα στις πορτες? |
Καλημέρα. εχτες παρέλαβα το 207 με τον νεο προφυλακτήρα που είναι σαφώς πιο ωραίος απο τον προηγούμενο. Έχει κανένας καμια ιδέα για τα καλώδια- φύσα του συναγερμού? λέω το ΣΚ να καθήσω να ασχοληθώ. για να μην κάψω κανένα εγκέφαλο κάθε σκέψη ευπρόσδεκτη. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2011, 17:46:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άσχετο αλλά γιατί εμένα μου αρέσει περισσότερο ο παλιός? Καλοτάξιδο πάντως! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2011, 11:24:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για σας και πάλι.
το σκ που πέρασε προσπάθησα να τοποθετήσω τον συναγερμό στο 207.
ανοιξα το καπό και προσπαθούσα να βρώ που θα τοποθετήσω τον συναγερμό. (είναι compact). δύστηχώς οχι δεν βρήκα χώρο για να τον βάλω αλλα ούτε το χέρι μου δεν μπορούσα να βάλω στο χώρο του κινητήρα. Το μοναδικό σημείο που βρήκα είναι χώρος που βρίσκεται το μοτερ των γυαλοκαθαριστήρων και το φίλτρο καμπίνας. (άνετος και μακρία απο την θερμότητα του κινητήρα΄.(δεν ξέρω αν είναι και στεγανος) ). το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω πως βγαίνει το πλαστικό αυτό που βρίσκεται κάτω απο τους γυαλοκαθαριστήρες. ξέρει κανένας? σίγουρα πρέπει να βγάλω τους γυαλοκαθαριστήρες. έχει δύο βίδες στις ακρες. αλλα κάπως πιάνει και κάτω απο το παρμπρίζ.αλλα δεν ξέρω πως.
ένα αλλο θέμα είναι απο πού θα περάσω τα υπόλοιπα καλώδια στο χώρο τις καμπίνας στην ασφαλειοθήκη. Δυστηχώς δεν βρήκα καμία τρύπα.
όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alexis22 (Aλεξανδρος) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 251 Τόπος: Σερρες
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2011, 12:09:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mkafetzis έγραψε: | για σας και πάλι.
ανοιξα το καπό και προσπαθούσα να βρώ που θα τοποθετήσω τον συναγερμό. (είναι compact). δύστηχώς οχι δεν βρήκα χώρο για να τον βάλω αλλα ούτε το χέρι μου δεν μπορούσα να βάλω στο χώρο του κινητήρα. Το μοναδικό σημείο που βρήκα είναι χώρος που βρίσκεται το μοτερ των γυαλοκαθαριστήρων και το φίλτρο καμπίνας. (άνετος και μακρία απο την θερμότητα του κινητήρα΄.(δεν ξέρω αν είναι και στεγανος) ). το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω πως βγαίνει το πλαστικό αυτό που βρίσκεται κάτω απο τους γυαλοκαθαριστήρες. ξέρει κανένας? σίγουρα πρέπει να βγάλω τους γυαλοκαθαριστήρες. έχει δύο βίδες στις ακρες. αλλα κάπως πιάνει και κάτω απο το παρμπρίζ.αλλα δεν ξέρω πως.
ένα αλλο θέμα είναι απο πού θα περάσω τα υπόλοιπα καλώδια στο χώρο τις καμπίνας στην ασφαλειοθήκη. Δυστηχώς δεν βρήκα καμία τρύπα.
Ευχαριστώ. | αφου βγαλεις υαλοκαθαριστηρες και το λαστιχο απλα τραβας το πλαστικο που θελεις να βγαλεις. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2011, 12:27:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alexis22 έγραψε: | mkafetzis έγραψε: | για σας και πάλι.
Ευχαριστώ. | αφου βγαλεις υαλοκαθαριστηρες και το λαστιχο απλα τραβας το πλαστικο που θελεις να βγαλεις. |
είναι κουμπουτό χωρίς clips? επείδή προσπάθησα να το βγάλω αλλα ήταν γερά μαγκωμένο και δεν κουνιόταν καθόλου. μετά ξαναμπένει χωρίς προβλήματα?
ευχαριστώ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
piratee (vasilis) Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)
Ένταξη: 07 Φεβ 2011 Δημοσιεύσεις: 112 Τόπος: Τρίκαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2011, 12:54:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κουμπωτό είναι. Κουμπώνει κ κάτω από το παρπρίζ. Το έβγαλα εγώ κατά λάθος όταν πήγα να καθαρίσω την υδροροή κ έκλ@σ@. Νόμισα οτι ξεκόλλησε. Θέλει λίγη προσπάθεια όμως να βγεί, όπως κ να κουμπώσει σωστά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2011, 13:40:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια. οπότε μάλλον εκέι θα τον βάλω.
Τώρα μένει να βρώ απο πού θα περάσω τα καλώδια για να πάω στο BSI.
Αν έχετε καμία ιδέα...
Ευαριστώ πολύ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2011, 14:44:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εσας ρε παιδιά που τον εχουν τοποθετήσει? εχω την απορία. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
piratee (vasilis) Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)
Ένταξη: 07 Φεβ 2011 Δημοσιεύσεις: 112 Τόπος: Τρίκαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούλ 2011, 17:14:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δίπλα από το φίλτρο καμπίνας έχει ένα στρογγυλο πραγματάκι το οποίο έχει 4 αναμωνές για καλώδια, που βγάζουν μέσα στην καμπίνα πίσω από το ντουλαπάκι. Το έχουν πει κ τα παιδιά στο θέμα για το μπαρόμετρο. Ανοίγεις τη μία κ περνάς από εκεί το καλώδιο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tzive (Λουκας) Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye
Ένταξη: 10 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 647 Τόπος: on tracks
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Ιούλ 2011, 00:27:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μετα ανοιγεις και 2 και 3...για ολα σου τα οργανα...!!
Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506
Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2011, 23:03:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχει κανείς άποψη γι'αυτόν το συναγερμό? Απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχει τα κλασικά τσουτσουνάκια που βγαίνουν αριστερά και δεξιά μέσα από τα πλαστικά στη καμπίνα. Μόνο ένα κεντρικό sensor βλέπω.
Και κάτι άλλο ρε παιδιά. Με ένα τέτοιου είδους συναγερμό σηκώνονται τα παράθυρα αυτόματα ή θέλει και τίποτα άλλο επιπλέον στα 207?
http://www.elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&products_id=14657 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2011, 02:19:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κανείς για τα παράθυρα? Σηκώνονται αυτόματα με το συναγερμό ή με καμιά πλακέτα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2011, 21:27:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πριν δύο χρόνια που το είχα ψάξει σε μαγαζιά για το αυτόματο ανέβασμα όλοι μου έλεγαν ότι στο 207 δεν μπορεί να μπει πλακέτα.
Κάτι για τον εγκέφαλο μου έλεγαν και κάτι τέτοια.
Μπορεί να έχει βρεθεί πλέον λύση αλλά μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις σε μαγαζιά τοποθέτησης συναγερμών/ηχητικών. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2011, 23:07:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Thanks Nick  |