PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - 1.6THP πρόβλημα με το χρονισμό
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 37, 38, 39  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 07:14:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pistolas έγραψε:
δεν υπαρχει καποια επισημη τιμη απο την peugeot να το εκτυπωσω να παω να τους το δειξω να τελειωνω με τους μ@@@@ς που αν δεν πληρωσεις δεν σου κανουν τιποτα?
Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου τωρα με ολα αυτα αλλα νομιζω οτι το αυτοκινητο μετα τις 5500 αρχιζει και σφυγγει!

200 ευρω μου ειχαν πει στην αθηνα....εργασια και ολα....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 09:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

Nιόνιο είσαι μέσα στις εργοστασιακές προδιαγραφές.
Μην κοιτάζεις το short term, αυτή είναι η στιγμιαία τρέχουσα διόρθωση.
Το long term πρέπει να βρίσκεται +/- 10%.
Οτιδήποτε παραπάνω ή παρακάτω είναι εκτός προδιαγραφών και ενδέχεται να πυροδοτήσει αντίμετρα από τον εγκέφαλο.

Όλες αυτές οι διορθώσεις δεν σημαίνουν φτωχό ή πλούσιο.
Σημαίνουν πιο φτωχό από το ζητούμενο ή πιο πλούσιο από το ζητούμενο.
Είναι οι μετρούμενες αποκλίσεις από τους στόχους μίγματος που έχει το αυτοκίνητο (τους οποίους δεν μπορείτε να γνωρίζετε).

Σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση Στελιο. Απλά ήθελα να ήξερα αν το στέγνωμα φαίνετα με το + ή το -. Γιατί αν δουλεύει λίγο πιο πλούσιο, μπορώ να το στεγνώσω λίγο παραπάνω με εξάτμιση και εισαγωγή Wink

Απλά ψειρίζω τη μαιμού όσο έχω εγγύηση για να μην πληρώνω απο την τσέπη μου την αδιαφορία άλλων. Ήδη μου έχει στοιχίσει ένα 500αρικάκι. Αλλά δεν είναι της παρούσης. Rolling eyes

Επιπλέον να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον τεντωτήρα. Ο παλιός είναι 80Ν ενώ ο νέος 170Ν. Αλλάζοντας τη σκληρότητα δεν αυξάνουμε τις τριβές, τη φθορά του τεντωτήρα και στην τελική τις απώλειες; Πάντως το φουλ κιτ μαζί με παξιμάδια, γλύστρες καδένα τεντωτήρα έχει περί τα 120 ευρώ απο servicebox, ζωρίς περαστικά εννοείται.
Μπορεί να το ψειρίζω παραπάνω απο ότι πρέπει απλά έχω απορίες ο άνθρωπας Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 09:37:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:

200ε για μουαγιε στροφαλου και σετ χρονισμου?μπαααα..μαλλον το μεταβλητο θα σου εφτιαξαν Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 09:57:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωστός μου πλήρωσε 550Ε πριν από 1,5 χρόνο στην αντιπροσωπεία.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 12:52:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
saikoe_39 έγραψε:

200ε για μουαγιε στροφαλου και σετ χρονισμου?μπαααα..μαλλον το μεταβλητο θα σου εφτιαξαν Wink

οχι ρε.....

ο καντερες παντως...για κομπλε χρονισμα....με τεντωτηρα παξιμαδο-βιδες στα γραναζια στα εκκεντρα...και την παπατζα στο μουαγε...με εργασια θελει 150 ευρω..!!!!! σε 1 ωρα σε εχει ετοιμο....

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 13:14:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

Ki αλλος γνωστος σου πληρωσε 450ε επισης σε αντιπροσωπεια!! Laughing Laughing Laughing Laughing Razz
Κωστη εισαι σιγουρος?η εργασια εκανε τεσσερις μερες να ολοκληρωθει οταν το εκανα στην λαιον..αν ειναι ετσι θα του το πηγαινω καθε χρονο να το χρονιζει και να εχω το κεφαλι μου ησυχο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
pistolas (STATHIS)
Μέλος
Μέλος

207 Le man

Ένταξη: 09 Ιούν 2009
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 13:18:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
recife_rallye έγραψε:
saikoe_39 έγραψε:

οχι ρε.....

ο καντερες παντως...για κομπλε χρονισμα....με τεντωτηρα παξιμαδο-βιδες στα γραναζια στα εκκεντρα...και την παπατζα στο μουαγε...με εργασια θελει 150 ευρω..!!!!! σε 1 ωρα σε εχει ετοιμο....

απλα μερικοι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες και οχι αγιογδητες!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 13:47:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
salex έγραψε:

Nιόνιο είσαι μέσα στις εργοστασιακές προδιαγραφές.
Μην κοιτάζεις το short term, αυτή είναι η στιγμιαία τρέχουσα διόρθωση.
Το long term πρέπει να βρίσκεται +/- 10%.
Οτιδήποτε παραπάνω ή παρακάτω είναι εκτός προδιαγραφών και ενδέχεται να πυροδοτήσει αντίμετρα από τον εγκέφαλο.

Όλες αυτές οι διορθώσεις δεν σημαίνουν φτωχό ή πλούσιο.
Σημαίνουν πιο φτωχό από το ζητούμενο ή πιο πλούσιο από το ζητούμενο.
Είναι οι μετρούμενες αποκλίσεις από τους στόχους μίγματος που έχει το αυτοκίνητο (τους οποίους δεν μπορείτε να γνωρίζετε).

Σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση Στελιο. Απλά ήθελα να ήξερα αν το στέγνωμα φαίνετα με το + ή το -. Γιατί αν δουλεύει λίγο πιο πλούσιο, μπορώ να το στεγνώσω λίγο παραπάνω με εξάτμιση και εισαγωγή Wink

Απλά ψειρίζω τη μαιμού όσο έχω εγγύηση για να μην πληρώνω απο την τσέπη μου την αδιαφορία άλλων. Ήδη μου έχει στοιχίσει ένα 500αρικάκι. Αλλά δεν είναι της παρούσης. Rolling eyes

Επιπλέον να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον τεντωτήρα. Ο παλιός είναι 80Ν ενώ ο νέος 170Ν. Αλλάζοντας τη σκληρότητα δεν αυξάνουμε τις τριβές, τη φθορά του τεντωτήρα και στην τελική τις απώλειες; Πάντως το φουλ κιτ μαζί με παξιμάδια, γλύστρες καδένα τεντωτήρα έχει περί τα 120 ευρώ απο servicebox, ζωρίς περαστικά εννοείται.
Μπορεί να το ψειρίζω παραπάνω απο ότι πρέπει απλά έχω απορίες ο άνθρωπας Laughing

+1 Ston Dionysi !!!
Mpravo re Dionysi, merikous akoma na eixame me tin diki sou effective thelisi gia psaksimo kai fysika ton tsampouka Very happy kai to after sales "blexing"
sigoura tha itan diaforetiko !!!
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 13:56:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Α, να χαθείς βρε". Με κάνεις και ντρέπομαι Embarassed Laughing

Πάντως ο επιμένων νικά. Μίλησα με μια Peugeot για χρονισμο. Οταν και άν τελικά γίνει θα γράψω ευχαριστήριο εδω μέσα. Επιπλέον θα πάω στα παιδιά στο συνεργείο γουρνοπούλα και μπύρες. Γιατί θα το αξίζουν. Twisted evil

Εν τέλει, η μέχρι τώρα εμπειρία που έχω αποκομίσει είναι πως για να κάνεις τη δουλειά σου πρέπει να γυρίσεις 30 εξουσιοδοτημένα, χωρίς να γίνεσαι σπαζοκλαμπάνιας και ξερώλας.
Του λές θέλω αυτό. Μπορείς; Αν σου πεί ναι στο φτιάχνει. Αν όχι, πάμε στο επόμενο που θα έχει την ευχαρίστηση να σου κάνει τη δουλειά. Και μιλάμε για υπαρκτές βλάβες. Όχι, "γιατί ακούγονται τόσο τα μπέκ"..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NoDsl στις Πεμ 02 Δεκ 2010, 14:49:06, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 14:17:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
salex έγραψε:

Ki αλλος γνωστος σου πληρωσε 450ε επισης σε αντιπροσωπεια!! Laughing Laughing Laughing Laughing Razz
Κωστη εισαι σιγουρος?η εργασια εκανε τεσσερις μερες να ολοκληρωθει οταν το εκανα στην λαιον..αν ειναι ετσι θα του το πηγαινω καθε χρονο να το χρονιζει και να εχω το κεφαλι μου ησυχο Wink

re...den ksero ego allaksa ta parapano pou eipa....
kai i diadikasia einai i parakato....me kena...xoris tin sosti seira..kai xoris oles tis leptomeries

luneis pseutokapako.....gurnas to moter mexri na erthoun oi ekentroforoi sto shmeio pou tous koumponeis pano tous to papatzo ergaleio...kai ekei vlepeis kiolas poso dromo sou exei parei.... o xronismos....
kleidoneis ton strofalo.......(to kaneis pio prin vasika)
exeis vgalei kai ton tentotira.......luneis tin vasi-glustra tis kadenas pou einai pano sto kapaki...luneis kai allazeis tin pakimado-vida tou kathe ekentroforou...koumponeis alusida... meta o vaggelis exei mia oraia patenta..tin opoia den tin anefero....tentoneis tin alusida...pefteis kato..vgazeis roda..plastiko tholo...petas ekso ton umanta....laskareis...preneis ekso tin sfuna-mouage strofalou...vazeis tin nea... xoneis kai ton neo tentotira kai thats all............................

se eksoudiotimeno kati mou eixan pei...oti prepei na to ksana tsekaroun meta klp klp...kai me tous ruthmous pou douleuoun 2 meres tis theloun sigoura...!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 16:45:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά ο Βαγγέλης το κάνει σε dt γιατί έχει χρονίσει πάνω από 30 μοτέρ (και λίγα γράφω) μέχρι σήμερα.

Προχθές που ψάχναμε έναν θόρυβο στο δικό μου, μέχρι να καταλάβω τί έκανε είχε ξηλώσει το μισό αυτοκίνητο. Γρανάζια έξω, έλεγχος χρονισμού, τεντωτήρες, γλίστρες, καδένες ... χαμός! Όλα αυτά μέσα σε 2 ώρες.

Πραγματικά σε μια αντιπροσωπεία θα έκαναν χρόνια για να ελέγξουν όλα τα πράγματα που κοιτάξαμε και αμφιβάλλω αν θα είχαν την όρεξη και την υπομονή του Βαγγέλη.

Τελικά ήταν το ράουλο που δίνει κίνηση στην αντλία νερού και κοπάναγε ρυθμικά, αλλά δεν φαινόταν με τίποτα, για αυτό αρχικά είχα υποψίες για την καδένα μου και τα τζάρτζαλά της.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 18:22:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
recife_rallye έγραψε:
salex έγραψε:

re...den ksero ego allaksa ta parapano pou eipa....
kai i diadikasia einai i parakato....me kena...xoris tin sosti seira..kai xoris oles tis leptomeries

luneis pseutokapako.....gurnas to moter mexri na erthoun oi ekentroforoi sto shmeio pou tous koumponeis pano tous to papatzo ergaleio...kai ekei vlepeis kiolas poso dromo sou exei parei.... o xronismos....
kleidoneis ton strofalo.......(to kaneis pio prin vasika)
exeis vgalei kai ton tentotira.......luneis tin vasi-glustra tis kadenas pou einai pano sto kapaki...luneis kai allazeis tin pakimado-vida tou kathe ekentroforou...koumponeis alusida... meta o vaggelis exei mia oraia patenta..tin opoia den tin anefero....tentoneis tin alusida...pefteis kato..vgazeis roda..plastiko tholo...petas ekso ton umanta....laskareis...preneis ekso tin sfuna-mouage strofalou...vazeis tin nea... xoneis kai ton neo tentotira kai thats all............................

se eksoudiotimeno kati mou eixan pei...oti prepei na to ksana tsekaroun meta klp klp...kai me tous ruthmous pou douleuoun 2 meres tis theloun sigoura...!!!!!!!

Clapping Clapping Salute
Respect καντερες..τελος!

Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2010, 19:07:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημερα πηγα για αλλαγη τεντωτηρα και τσεκαρισμα χρονισμου
σε αντιπροσοπεια μεσα στην εγγυηση
λοιπον...ανοιγει ψευτοκαπακο,κλειδωνει απο κατω στροφαλο, βαζει εκεινα τα μαραφετια πανω στους εκεντροφορους και βλεπουμε οτι ειχε χασει λιγο το χρονισμα.
ομως το ενα μαραφετι ηταν ενταξει δηλαδη ηταν οριζοντιο
και ο αλλος εκεντροφορος ειχε χασει λιγες μοιρες και το αντιστοιχο μαραφετι του ειχε αποκληση προς τα πανω.μικρη σχετικα αλλα εμφανεστατη!
(ο εκεντροφορος που βρισκεται προς την καμπινα των επιβατων ειχε χασει
και ο αλλος που ειναι προς τον προφιλακτηρα ηταν οκ)

ολα καλα ως εδω(τροπος του λεγειν) Neutral

λεω κι εγω ενταξει θα μου αλλαξει μουαγιε στον στροφαλο και θα το χρονισει!!
αμ δε!!
τι κανει?
πιανει και ξεσφιγγει τον εκεντροφορο που ηταν αχρονιστος
κομπλαρει τα δυο μαραφετια να ερθουν στα ισια τους και ξανασφιγγει τον εκεντροφορο!ΕΛΕΟΣ
καλα του λεω τι κανεις ?
δεν θα κανεις το κλασικο χρονισμα και τα λοιπα?
δεν χρειαζεται μου λεει
ο ενας εκεντροφορος ηταν ενταξει
ο αλλος μπορει να ηταν απο το εργοστασιο ετσι μου λεει ή μπορει να ξεφυγε λιγο εδω στο γραναζι που ειναι σφιγμενος
ΕΛΕΟΣ ξανα
υπαρχει περιπτωση να στεκουν τα λεγομενα του?
και να στεκουν ειναι λογικη αυτη? Arrow μπορει να ηταν ετσι απο το εργοστασιο

μετα αλλαζει τεντοτηρα χωρις τα μαραφετια πανω στους εκεντροφορους και του λεω ξανακοιτα το χρονισμα
αφου αλλαξες και τεντοτηρα
και μου λει δεν χρειαζεται δεν φευγει ετσι!

αυτα εν ολιγοις

καλα ειμαι εγω τρελος ή θελουν να με τρελανουν Evil

πειτε μου εσεις τωρα τι να κανω....

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2010, 19:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακου ρε τα νουμερα
αντι να το χρονισει κανονικα κανει πατεντες δικες του
αν βαριουντε να δουλεψουν να μας το πουνε να ξερουμε

ελειπε και ο ιδιοκτητης σημερα αλλιως θα του τα ελεγα πως εχουν τα πραγματα
μεσα στην εβδομαδα θα τον βρω κι αυτον να του τα πω και θα δουμε τι θα γινει

πιστευτε οτι στεκει αυτη η μεθοδος?
γιατι εγω βγηκα απ τα ρουχα μου

περιμενω να πειτε γνωμες ειδικα αυτοι που ειναι σιγουροι
ευχαριστω εκ των προτερων

Επιστροφή στην κορυφή
pistolas (STATHIS)
Μέλος
Μέλος

207 Le man

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2010, 20:49:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
ακου ρε τα νουμερα
αντι να το χρονισει κανονικα κανει πατεντες δικες του
αν βαριουντε να δουλεψουν να μας το πουνε να ξερουμε

ελειπε και ο ιδιοκτητης σημερα αλλιως θα του τα ελεγα πως εχουν τα πραγματα
μεσα στην εβδομαδα θα τον βρω κι αυτον να του τα πω και θα δουμε τι θα γινει

πιστευτε οτι στεκει αυτη η μεθοδος?
γιατι εγω βγηκα απ τα ρουχα μου

περιμενω να πειτε γνωμες ειδικα αυτοι που ειναι σιγουροι
ευχαριστω εκ των προτερων

στην peugeot στα Γιαννενα το εκανες αυτο?
δεν ξερω αν στεκει παντως εγω σημερα που το πηγα για χρονισμα και δεν ειχε φυγει καθολου απλα μου ελεισε γραναζια μουαγιε και τα ξαναεσφυξε με δυναμοκλειδο!
Διοτι και το καινουριο μουαγιε στροφαλου ειναι το ιδιο δεν ειναι κονικο ουτε εχει new parts π.χ με τον τεντοτηρα σωστα στο εκανε η τον αλλαζεις και χρονιζεις η χρονιζεις και τον αλλαζεις μετα!
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2010, 00:08:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημερα πηγα για αλλαγη τεντωτηρα και τσεκαρισμα χρονισμου
σε αντιπροσοπεια μεσα στην εγγυηση
λοιπον...ανοιγει ψευτοκαπακο,κλειδωνει απο κατω στροφαλο, βαζει εκεινα τα μαραφετια πανω στους εκεντροφορους και βλεπουμε οτι ειχε χασει λιγο το χρονισμα.
ομως το ενα μαραφετι ηταν ενταξει δηλαδη ηταν οριζοντιο
και ο αλλος εκεντροφορος ειχε χασει λιγες μοιρες και το αντιστοιχο μαραφετι του ειχε αποκληση προς τα πανω.μικρη σχετικα αλλα εμφανεστατη!
(ο εκεντροφορος που βρισκεται προς την καμπινα των επιβατων ειχε χασει
και ο αλλος που ειναι προς τον προφιλακτηρα ηταν οκ)

ολα καλα ως εδω(τροπος του λεγειν) Neutral

λεω κι εγω ενταξει θα μου αλλαξει μουαγιε στον στροφαλο και θα το χρονισει!!
αμ δε!!
τι κανει?
πιανει και ξεσφιγγει τον εκεντροφορο που ηταν αχρονιστος
κομπλαρει τα δυο μαραφετια να ερθουν στα ισια τους και ξανασφιγγει τον εκεντροφορο!ΕΛΕΟΣ
καλα του λεω τι κανεις ?
δεν θα κανεις το κλασικο χρονισμα και τα λοιπα?
δεν χρειαζεται μου λεει
ο ενας εκεντροφορος ηταν ενταξει
ο αλλος μπορει να ηταν απο το εργοστασιο ετσι μου λεει ή μπορει να ξεφυγε λιγο εδω στο γραναζι που ειναι σφιγμενος
ΕΛΕΟΣ ξανα
υπαρχει περιπτωση να στεκουν τα λεγομενα του?
και να στεκουν ειναι λογικη αυτη? Arrow μπορει να ηταν ετσι απο το εργοστασιο

μετα αλλαζει τεντοτηρα χωρις τα μαραφετια πανω στους εκεντροφορους και του λεω ξανακοιτα το χρονισμα
αφου αλλαξες και τεντοτηρα
και μου λει δεν χρειαζεται δεν φευγει ετσι!

αυτα εν ολιγοις

καλα ειμαι εγω τρελος ή θελουν να με τρελανουν Evil

πειτε μου εσεις τωρα τι να κανω....

Καθόμουν τις προάλλες και σκεφτόμουν πώς θα έπαιζε το εν λόγω σκηνικό και διαβάζοντας το ποστ σου βρίσκω αυτό που σου έκανε λογικό.

Σκέψου οτι το στρόφαλο τον κομπλάρουν σε συγκεκριμένα σημάδια.

Αν ο εξαγωγής που είναι σταθερός με το κομπλάρισμα έρχεται σωστά σημαίνει οτι το μουαγέ δεν έχει γλιστρήσει. Οπότε, αμέσως, αν ο μεταβλητός έχει χάσει σημαίνει οτι δεν φταίει το μουαγέ αλλά το σύστημα του μεταβλητού που έχει γλιστρήσει.

Επίσης στο servicebox δείχνει να έχουν αλλαχθεί και κάτι σαν ροδέλες μεταξύ συστήματος/γραναζιού μεταβλητού και άξονα εκκεντροφόρου. Τι είναι αυτά δεν ξέρω.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2010, 10:15:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:

Καθόμουν τις προάλλες και σκεφτόμουν πώς θα έπαιζε το εν λόγω σκηνικό και διαβάζοντας το ποστ σου βρίσκω αυτό που σου έκανε λογικό.

Σκέψου οτι το στρόφαλο τον κομπλάρουν σε συγκεκριμένα σημάδια.

Αν ο εξαγωγής που είναι σταθερός με το κομπλάρισμα έρχεται σωστά σημαίνει οτι το μουαγέ δεν έχει γλιστρήσει. Οπότε, αμέσως, αν ο μεταβλητός έχει χάσει σημαίνει οτι δεν φταίει το μουαγέ αλλά το σύστημα του μεταβλητού που έχει γλιστρήσει.

Επίσης στο servicebox δείχνει να έχουν αλλαχθεί και κάτι σαν ροδέλες μεταξύ συστήματος/γραναζιού μεταβλητού και άξονα εκκεντροφόρου. Τι είναι αυτά δεν ξέρω.

δηλαδη ο μεταβλητος ειχε προβλημα?γλυστραει κι αυτος?
τι διαολο τιποτε δεν μενει σταθερο σ αυτο το αμαξι?

ο εκεντροφορος εισαγωγης ειναι αυτος που ειναι προς την καμπινα επιβατων?μονο ο εισαγωγης ειναι μεταβλητος ετσι?

εμενα αυτον που αναφερω μου ελεισε (απο την μερια που ειναι η καδενα τον ελεισε) και τον ξαναεσφιξε
ειναι αποδεκτη μεθοδος αυτη ή θα τρεχω παλι?

pistolas έγραψε:

στην peugeot στα Γιαννενα το εκανες αυτο?
δεν ξερω αν στεκει παντως εγω σημερα που το πηγα για χρονισμα και δεν ειχε φυγει καθολου απλα μου ελεισε γραναζια μουαγιε και τα ξαναεσφυξε με δυναμοκλειδο!
Διοτι και το καινουριο μουαγιε στροφαλου ειναι το ιδιο δεν ειναι κονικο ουτε εχει new parts π.χ με τον τεντοτηρα σωστα στο εκανε η τον αλλαζεις και χρονιζεις η χρονιζεις και τον αλλαζεις μετα!

ναι στα Γιαννενα
εσενα στο κοιταξε το μουαγιε τουλαχιστον

το καινουριο μουαγιε στροφαλου απ οτι διαβασα εδω μεσα απο salex και απο αλλους δεν ειναι το ιδιο ακριβως
και τεντωτηρα νομιζω πρωτα αλλαζεις και μετα χρονιζεις
το αναποδο ειναι λαθος νομιζω

τι να πω...
παντως ευχαριστω και τους 2 σας για τις απαντησεις
αν μπορει και κανενας αλλος να με διαφωτισει θα ειμαι υποχρεος
δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2010, 10:17:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@pistolas εσυ που το πηγες?
γιατι Γιαννενα χθες στο συνεργειο δεν ειδα κανενα rc

Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2010, 10:19:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη ο μεταβλητος ειχε προβλημα?γλυστραει κι αυτος?
τι διαολο τιποτε δεν μενει σταθερο σ αυτο το αμαξι?

ο εκεντροφορος εισαγωγης ειναι αυτος που ειναι προς την καμπινα επιβατων?μονο ο εισαγωγης ειναι μεταβλητος ετσι?

εμενα αυτον που αναφερω μου ελεισε (απο την μερια που ειναι η καδενα τον ελεισε) και τον ξαναεσφιξε
ειναι αποδεκτη μεθοδος αυτη ή θα τρεχω παλι?

Κοίτα, όσο ξέρεις εσύ άλλο τόσο ξέρω εγώ οπότε μόνο κανας ειδήμωνας θα μας πεί με σιγουριά,

αλλά απο κοινή λογική και αφού την εισαγωγή την έχουμε προς την καμπίνα και το χταπόδι το κρασσάτο προς τον προφυλακτήρα, ο εκκεντροφόρος εισαγωγής είναι μέσα και ο εξαγωγής προς τον προφυλακτήρα.

Αν δείς ένα infoflash που παράθεσε κάποιος απο εδώ μέσα(σορρυ m8 δεν θυμάμαι όνομα) θα δείς ο λόγος που γλιστράει ο μεταβλητός είναι το υψηλό ιξώδες λαδιού πρίν φτάσει θερμοκρασία 70°.

Οπότε elf 0-30 και τα μυαλά στο μπλέντερ!
Επιστροφή στην κορυφή
pistolas (STATHIS)
Μέλος
Μέλος

207 Le man

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2010, 10:51:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@pistolas εσυ που το πηγες?
γιατι Γιαννενα χθες στο συνεργειο δεν ειδα κανενα rc

Το πηγα στον Πατσεα στο Βολο εχω φυγει απο Γιαννενα!
Αν στο εκανε ο Βαγγελης τον εμπιστευομαι με κλειστα τα ματια στα Γιαννενα εγω ειδα και τα δυο τα μουαγιε φιλε και ηταν τα ακριβως ιδια!
δεν ξερω αν στα πιο παλια εχαν διαφορα!!!εμενα ειναι 2009 και θεωριτικα δεν χανει οπως και αποδηχτηκε δηλαδη!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 37, 38, 39  Επόμενη
Σελίδα 7 από 39

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης