PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Πρόγραμμα για 207 Rallye/GT & 207 RC από Etuners
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 145, 146, 147  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2010, 09:12:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω...
Για να μην παρεξηγηθουν τα λεγομενα μου,αναφερομαι παντα σε μοτερ RC.
Τωρα για το αν θα φοραει αλλο cooler ή μεγαλο dp,δεν το ξερω αν ειναι απαραιτητο με αυτον τον εγκεφαλο,παντως οταν με μαμα dp,cooler και τουρμπινα peakαρει στις 6500,δομικα τουλαχιστον(εννοω σαν hardware) φαινεται οτι δεν υπαρχει προβλημα. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2010, 15:08:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Βρε παιδιά δεν αρκεί ένα πρόγραμμα και μια τουρμπίνα για να βγάλει ένα 207 220 άλογα στις 6500.

Χρειάζονται και λιγα περιφερειακά.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.
1) Χρειάζεται τουρμπίνα RC για κάτι τέτοιο
2) Χρειάζεται τουλάχιστον εξάτμιση RC για κάτι τέτοιο, πιθανότατα χωρίς καταλύτη για να είναι αρκετά ελεύθερη
3) Το αυτοκίνητο θα είναι χωρίς ροπή γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να τα καταφέρει με τέτοιο θερμικό φορτιο.

Χωρίς ροπή δεν θα θερμαίνει το intercooler του, οπότε ίσως να μη χρειαστεί αναβάθμιση.

Έτσι πιθανότατα γίνεται.

4)ενα σετακι εκκεντροφορους Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2010, 15:45:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εινα λιγακι ακαταλαβιστηκα αυτα που λετε...κ για εμας που δε ξερουμε πολλα,δε καταλαβαινουμε Embarassed δλδ τα πουντο GT πως εβγαζαν 200 αλογα με μαμα τουρμπινα??? Rolling eyes γιατι οι ιδιοκτητες τους ετσι ελεγαν...

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2010, 16:07:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
εινα λιγακι ακαταλαβιστηκα αυτα που λετε...κ για εμας που δε ξερουμε πολλα,δε καταλαβαινουμε Embarassed δλδ τα πουντο GT πως εβγαζαν 200 αλογα με μαμα τουρμπινα??? Rolling eyes γιατι οι ιδιοκτητες τους ετσι ελεγαν...

Αν θυμάμαι καλά , με μαμά μπίνα τα πουντότζιτα κάπου λίγο πρίν τα 170 έφταναν. Smile
Αλλά είπαμε... , Ελλάδα , ό,τι δηλώσεις... είσαι Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2010, 17:55:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
bagosgt έγραψε:

Αν θυμάμαι καλά , με μαμά μπίνα τα πουντότζιτα κάπου λίγο πρίν τα 170 έφταναν. Smile

είχε και 180άρια, απλα το στρογγυλέψαν στα 200.... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2010, 18:17:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
Octane έγραψε:
bagosgt έγραψε:

είχε και 180άρια, απλα το στρογγυλέψαν στα 200.... Laughing Laughing Laughing

τοτε που μπηκε το euro? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2010, 19:57:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

k εγω οσα ξερω πανε μεχρι τα 160+ κατι ψιλα.τωρα βεβαια για τα 200 τι να πω???εχει ενας φιλος πουντο με κορμο 1.6 κ σφυριλατο κ δηλωνει 300 αλογα Shocked εφαγε 3-4 αυτοκινητα απο το mps του κολητου που ειναι 320 Confused κ υποτιθεται οτι το mps εχει κ το 2πλασιο βαρος Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
milvas7 (miltos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RALLYE ON LIMITS

Ένταξη: 29 Αύγ 2010
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2010, 20:08:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα κυβικά κάνουν την διαφορά, 700 γάρ..

Καθότι γάλλοι στο steering κ έλληνες στο thinking..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2010, 21:02:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα κυβικα ειναι η μιση αληθεια...μιας κ μιλανε μετα τα 180km/h... .

Ενταξει , το ενα μοτερ ειναι απο μουσειο... , η αρχαιοτητα η ιδια , κ για να παιξει με δυνατο MPS θελει big turbo (ακομα κ στα μισα κιλα Laughing ) που μεχρι τις 5.000rpm θα βγαζει 80 αλογα Laughing

Παραλιγο να παρω Punto GT πριν 2μιση Χρονια... . Τελικα πηρα αλλον παιδικο μου ερωτα...106 rallye... Cool

300 αλογα με τι τουρμπινα τα δηλωνει?!? Προγραμμα κ dyno , που? Laughing
Ασε...χαλαμε το thread , ελα ομως που εχει γελιο το σκηνικο ρε γα**το Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2010, 21:06:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε ναι τα κυβικα

πουντο 1000κιλα
μαζντα 1600+

το μαζντα 330+αλογα αρα καπου 5παρα κιλα ανα ιππο
το δε πουντο για να πιασει 5κιλα πρεπει να ειναι 210αλογα...
και ελεγε 300 Laughing

καποιες φορες τα νουμερα οσο λαθος και να ειναι λενε την αληθεια Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2010, 21:23:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πουντο φοραει 2860rs,κ τα μετρα που ανοιξαν ηταν 600 Confused
μου εγινε κ εμενα προσκληση να ανοιξω με πουντο.το παιδι λεει οτι φοραει 1.4αρι μοτερ κ δηλωνει κ αυτος 300 αλογα Shocked λογικα οταν θα βρουμε χρονο κ οι 2 θα πατησουμε κ θα μαθουμε...

Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2010, 21:42:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωπα , απο σταση 600μ ηταν κ εφαγε 4 αμαξια το πουντο με τα 300 αλογα ?!?
Επρεπε να το ειχε κανει σωβρακο το mps... που η 2α κ η 3η του ειναι τοσο απελπιστικα κοντες.
Κατι εκανε λαθος ο οδηγος του (κ δεν το ξερει) 'η ειναι τελειως μαμα Laughing Laughing Laughing
Μεχρι τα 600μ ακομα κ το 120αρι elise πρεπει να ειναι μπροστα απο το mps.
Εγω νομιζα πως ανοιξαν ρεπριζ 2ες , 3ες , 4ες , 5ες Laughing , γι'αυτο μου φανηκε λογικο να φαει τοσο το punto Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2010, 21:49:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GT με 300 αλογα,για να μην σπαει και στον μηνα κιολας,λιγο ζορικα...
Τουλαχιστον αν ζητησεις τοσα απο τον Ρουμελη,πρωτα θα σου προτεινει να στο κανει 1.6 16v και μετα ολα τα υπολοιπα...

Τουλαχιστον το δυνατοτερο βολτισιο GT που περασε απο την Θεσσαλονικη,ειχε καπου στα 320-340,με 16v σαν το προαναφερομενο και κοστολογιο πολυυυ χρημα.
Και φυσικα δεν ηταν για παραπανω απο 5 πατηματα σερι γιατι κοκκινιζαν ολα... Confused
Τωρα βεβαια εχουν ξεφυγει τα πραγματα αλλα απο 8v τα 300 δεν ειναι παλι ευκολο πραγμα. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2010, 01:53:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ας αφησουμε την ιστορικη αναδρομη στο group fiat κιας απιστρεψουμε στο 1,6 thp Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2010, 09:48:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

milvas7 έγραψε:

για την ακετόνη έχεις άποψη που ρώτησα πρίν κ για το οίκο με φ.ε?
παρεπιπτόντως όλα τα θαλασσινά θέλουν γερά πορτοφόλια το ξέρω Wink τα ωραία γούστα πληρώνονται

Για να επανέλθουμε σε αυτό που ρώτησε ο Μίλτος,
γνωρίζω ότι η ακετόνη και τα αρωματικά (ναφθαλίνη κλπ) βελτιώνουν την αντικροτικοτητα της βενζίνης. Αρκετά από αυτά δεν κυκλοφορούν στην αγορά ως καθεαυτώ βελτιωτικά.

Σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις κάποια συγκεκριμένη αναλογία ή απλώς να βάζεις με την ελπίδα ότι κάνει καλό;
Το πρόγραμμα ΟΙΚΟ συνήθως βγάζει 180-185 ίππους με 28-29 κιλά ροπής.
Φαντάζομαι ότι οποιαδήποτε βελτίωση στην ποιότητα βενζίνης μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στις επιδόσεις και στην κατανάλωση.

Η δυσκολία είναι ότι θα πρέπει να βρεις σταθερή ποσότητα ανάμιξης με τα πρόσθετα, αν σκοπεύεις να τα χρησιμοποιείς ώστε να δούμε έμπρακτα πόσο καλυτερη γίνεται η ποιότητα καυσίμου με αυτά.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2010, 10:58:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΚΟΥΠΑ

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
milvas7 (miltos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RALLYE ON LIMITS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2010, 11:22:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέλιο ναι, σκέπτομαι να το χρησιμοποιώ σε σταθερή ποσότητα κ άπαξ, σε 95άρα βενζίνη, με ένα γέμισμα, που αντιστοιχούν σε περίπου 3ml στο λίτρο ,χοντρικά δηλ 150ml στο ρεζερβουάρ.
Αυτό που διάβασα, είναι ότι πρέπει να κάνει ρισέτ ο εγκέφαλος, βγάζοντας τον πόλο για να διαβάσει τα καινούρια δεδομένα καύσης.
Είναι safe αυτο με τον πόλο? μιλάω πάντα για μαμά εγκέφαλο

υγ. 1 λίτρο άνυδρο ασετόν 3 ευρώ Thumb Left

Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2010, 16:37:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ θα έλεγα να μην παίξουμε τους χημικούς.....

καθώς η χημεία έχει σχέση με την ακρίβεια στις δοσολογίες κτλπ κτλπ κτλπ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
milvas7 (miltos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RALLYE ON LIMITS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2010, 17:16:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν παίζουμε τους χημικούς, έκανα παράθεση προηγουμένως ότι η αναλογία ακετόνης στην βενζίνη για να δείς αποτέλεσμα κ να είσαι safe, είναι 2 εώς 3ml στο λίτρο

υπάρχουν κ σχετικοί σύνδεσμοι για την ακετόνη

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Νοέ 2010, 01:25:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μίλτο μπορούμε να κάνουμε τη δοκιμή.

Ο εργοστασιακος εγκέφαλος δεν έχει καμία αντίρρηση με το να του βάλεις βενζίνη καλύτερης ποιότητας.

Αν βάλεις και το πιέσεις με λίγη ακομη πίεση θα φανεί κατά πόσον κάνει διαφορά το κόλπο με το ασετόν.
Σίγουρα θα έχει κάποια διαφορά εφόσον βελτιώνει την αντικροτικότητα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 145, 146, 147  Επόμενη
Σελίδα 94 από 147

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης