PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διαφορές THP 150 vs THP 156

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Νοέ 2010, 14:33:37    Θέμα δημοσίευσης: Διαφορές THP 150 vs THP 156 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είπα να ανοίξω αυτό το topic γιατί είμαι περίεργος γενικά για το ποιές είναι οι κύριες διαφορές μεταξύ των δύο κινητήρων (μηχανικά και λογισμικά) και για το πόσο διαφορετικοί είναι.

Αν ξέρει κανείς τίποτα ας μας ενημερώσει..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Νοέ 2010, 19:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο, μέχρι στιγμής οι μόνες διαφορές που έχω καταφέρει να βρω είναι σε λογισμικό.

Ελπίζω να μπορέσει να μας διαφωτίσει κάποιος μέσα από την αντιπροσωπεία, γιατί στο Online σύστημα της Peugeot δεν είναι εύκολο να φανούν όλες οι διαφορές.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Νοέ 2010, 19:19:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Γιώργο, μέχρι στιγμής οι μόνες διαφορές που έχω καταφέρει να βρω είναι σε λογισμικό.

Ελπίζω να μπορέσει να μας διαφωτίσει κάποιος μέσα από την αντιπροσωπεία, γιατί στο Online σύστημα της Peugeot δεν είναι εύκολο να φανούν όλες οι διαφορές.

Thanks! Thumb right
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Νοέ 2010, 21:56:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά, επειδή έχω μπερδευτεί το 207 rallye facelift 156 άλογα έχει ή 150; Scratch
Για το ds3 ok ξέρω, έχει 156..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Νοέ 2010, 22:33:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

150 έχει. Αναμένεται στην Ελλάδα όπου να'ναι το rallye με τα 156 κ 6τάχυτο μόνο σε άσπρο..
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Νοέ 2010, 00:43:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ας μην λεμε παλι τα ιδια που εχουν αναφερθει σε 2-3 τοπικ ηδη περι γιατι/πως/επειδη αφου κλπ κλπ
περιοριστειτε σε αυτο μονο στις τεχνικες διαφορες του μοτερ
για τα λοιπα "φιλολογ-φιλοσοφ-ικα" "lol" ->
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=15633
Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2010, 00:39:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 150άρι είναι euro 4;
Γιατί εάν δέν κάνω λάθος το 156άρι θα είναι προδιαγραφών euro 5!
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2010, 00:58:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά ναι..Το θέμα είναι τι έχει αλλάξει όχι τι euro είναι. Αυτό μπορεί να είναι και καθαρά λογισμικό ή σε συνδιασμό με κιβώτιο..
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2010, 10:57:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Καλά ναι..Το θέμα είναι τι έχει αλλάξει όχι τι euro είναι. Αυτό μπορεί να είναι και καθαρά λογισμικό ή σε συνδιασμό με κιβώτιο..

Ενημερωτικά ρώτησα βασικά γιατί με ενδιαφέρει για το 150άρι..
Πρός το παρόν πάντως τίποτα άλλο δεν φαίνεται να έχει αλλάξει πέρα από σασμάν και λογισμικό(=euro5, 156hp)!
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2010, 11:05:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι μονο το λογισμικό που κάνει την διαφορα στα 6 άλογα,σημαίνει ότι η αντιπροσωπεία θα μπορεί να κάνει update στα παλιά 150αρια και να γίνουν και αυτά 156?

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2010, 11:10:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
Αν είναι μονο το λογισμικό που κάνει την διαφορα στα 6 άλογα,σημαίνει ότι η αντιπροσωπεία θα μπορεί να κάνει update στα παλιά 150αρια και να γίνουν και αυτά 156?

Έλα μου ντέ...Δε νομίζω...Αλλά καλή ερώτηση.. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2010, 11:14:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:

Μπά, δέν είμαι και τόσο σίγουρος γι'αυτό γιατί πρίν καιρό ένας φίλος με rallye έκανε update στο δικό του και όταν με άλλο φιλαράκι πήγαμε για να περάσει το ίδιο update σε 207gt έγινε του μπερδέματος και τελικά δέν κατάφεραν να περάσουν και σε αυτόν το update..
Κάτι τέτοιο θα γίνει μονάχα άν η peugeot δώσει την οδηγία και συγκεκριμένο update!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης