PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - θορυβος συμπλεκτη
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 21:10:50    Θέμα δημοσίευσης: 207 - θορυβος συμπλεκτη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω και 2-3 μηνες μολις το αυτοκινητο δουλεψει και ζεσταθει ο συμπλεκτης τριζει σα παλιο κρεββατο και σκληρενει κιολας. Κρυο δε κανει τιποτα !! Στην αρχη υπεθεσα οτι ειναι το τρομπακι και λεω οκ μικρο το κακο, μου πανε ομως οτι δεν ειναι και οτι ειναι το μπαλακι μεσα στο διχαλο που θελει γρασσο και μαλλον αλλαγμα πλεον και το διχαλο με τη πλαστικη φωλια...
με ενα εξωτερικο γρασσαρισμα εστρωσε κανα μηνα, τωρα παλι τα ιδια και το γρασσο δε πιανει οσο και να ριχνουν με κινδυνοστο στο τελος να παει στο δισκο πλατο και να γινουν ολα.....
Ξερει κανεις κατι διοτι η λυση ειναι να κατεβει σασμαν να ανοιξει κτλ κτλ και προφανως δε συζηταμε να μου το περασουν εγγυηση.....ολα αυτα με 25000
το χει αντιμετωπησει αλλος αυτο.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

Ένταξη: 05 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 08:00:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - θορυβος συμπλεκτη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:
Εδω και 2-3 μηνες μολις το αυτοκινητο δουλεψει και ζεσταθει ο συμπλεκτης τριζει σα παλιο κρεββατο και σκληρενει κιολας. Κρυο δε κανει τιποτα !! Στην αρχη υπεθεσα οτι ειναι το τρομπακι και λεω οκ μικρο το κακο, μου πανε ομως οτι δεν ειναι και οτι ειναι το μπαλακι μεσα στο διχαλο που θελει γρασσο και μαλλον αλλαγμα πλεον και το διχαλο με τη πλαστικη φωλια...
με ενα εξωτερικο γρασσαρισμα εστρωσε κανα μηνα, τωρα παλι τα ιδια και το γρασσο δε πιανει οσο και να ριχνουν με κινδυνοστο στο τελος να παει στο δισκο πλατο και να γινουν ολα.....
Ξερει κανεις κατι διοτι η λυση ειναι να κατεβει σασμαν να ανοιξει κτλ κτλ και προφανως δε συζηταμε να μου το περασουν εγγυηση.....ολα αυτα με 25000
το χει αντιμετωπησει αλλος αυτο.....

Εμένα κάνει έτσι από σχεδόν καινούργιο..τώρα έχω 100.000 και δεν έχω πρόβλημα αλλά ο θόρυβος θόρυβος...κάνει και ενα γκρρρρ στο ξεκίνημα...τώρα αμα λέμε το ιδιο δεν ξέρω..ρουλεμάν συμπλέκτη μου είπαν
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 11:32:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι το παιδι λεει για την σαπουνο αισθηση κ τριγμο στο πενταλ...
εγω πηρα ενα σπρευι απο αυτα που βγαζουν για τις αλυσιδες στις μηχανες επεσα απο κατω κ το κανα μπανιο κανα 3μηνο τωρα ειμαι οκ
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 17:16:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα μου πανε θα αλλαχτει το διχαλο στην εγγυηση απο εβδομαδα οπως οφειλαν να κανουν δλδ. Παλι καλα ας λεμε και τα σωστα που κανουν. Οποτε ελπιζω να τελειωνω μ αυτο το θεμα.
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 09:39:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πού πήγες και στο περνάνε εγγύηση με 25000?
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2010, 11:00:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(για να μην ανοιγω αλλο θεμα γραφω εδω...) Confused

χθες βραδυ παω να παρω το αυτοκινητο που το ειχα 6-7 ωρες παρκαρισμενο
βαζω μπρος με το συμπλεκτη πατημενο και νιωθω κατι τρανταγματα για 3-4 δευτερολεπτα στο πενταλ και ταυτοχρονα κατι μικρα γκαπ γκουπ απο το χωρο της μηχανης
σβηνω,κοιταζω μεσα στη μηχανη τιποτε
σκεφτομαι καμια γατα μπορει να ηταν μεσα..

αλλα τα τρανταγματα στον συμπλεκτη πως εξηγουνται?
περιεργο δεν ειναι?

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2010, 13:01:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:

σβηνω,κοιταζω μεσα στη μηχανη τιποτε
σκεφτομαι καμια γατα μπορει να ηταν μεσα..

Laughing Laughing Laughing Laughing

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2010, 16:54:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα αλλαχτηκε διχαλο , ηταν διαλυμενο με 25.000, επισης αλλαχτηκε ρουλεμαν ,ειχε μποσικα, και ολα οκ..... Στην εγγυηση φυσικα.....!
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2010, 19:57:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
Πού πήγες και στο περνάνε εγγύηση με 25000?

???
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2010, 20:33:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανεις δε το περναει μονος του , ρωτανε τη ΛΙΟΝ στα κεντρικα και δινει το οκ αν ειναι. Το ανοιξανε βγαλανε φωτο που φαινοτανε η αστοχια και το περασανε. Προφανως δε σου περνανε δισκο πλατο που ειναι αναλωσιμα......αλλα το διχαλο και το ρουλεμαν δεν ειναι !
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2010, 20:44:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν απάντησες στην ερώτησή μου. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2010, 22:35:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα κάνει ένα χρχρχρχρ στο ρελαντί και μόλις πατήσω συμπλέκτη σταματάει. Δίχαλο να υποθέσω και εγώ? Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2010, 23:09:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Και εμένα κάνει ένα χρχρχρχρ στο ρελαντί και μόλις πατήσω συμπλέκτη σταματάει. Δίχαλο να υποθέσω και εγώ? Sad
. Το ρουλεμαν του συμπλεκτη κάνει έτσι..... Μην τρελαινεσαι!! Ακόμα και το αλλαζες μετά από καιρό το ξανακάνει.... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2010, 23:26:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MAD έγραψε:
ironman02 έγραψε:
. Το ρουλεμαν του συμπλεκτη κάνει έτσι..... Μην τρελαινεσαι!! Ακόμα και το αλλαζες μετά από καιρό το ξανακάνει.... Wink

αστο μεχρι να σπασει η να θες δισκο πλατο...
αντεχει αρκετες χιλιαδες χλμ παντως
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2010, 00:27:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α εντάξει τότε... Smile Έλεγα να τους το αναφέρω στο service να δώ τι θα μου πούν αλλά αν δεν είναι κάτι σημαντικό οκ.. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2010, 01:25:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Α εντάξει τότε... Smile Έλεγα να τους το αναφέρω στο service να δώ τι θα μου πούν αλλά αν δεν είναι κάτι σημαντικό οκ.. Smile

αμα παιζει εγγυηση...κανε μια δοκιμη....το τζαμπα ποτε δεν ηταν ασχημο Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
vama51 (Basilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC Overload

Ένταξη: 25 Νοέ 2008
Τόπος: Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Νοέ 2010, 01:30:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω και περίπου 1500 χλμ όταν ζεσταίνεται ή ταλαιπωρηθεί ο συμπλέκτης (πχ κίνηση) στις αλλαγές είτε εν κινήσει είτε σταματημένο τρίζει.Δεν υπάρζει καμία διαφορά στην αίσθηση του πεντάλ ούτε "παίζει".Έχει τύχει σε κανέναν;Ξέρετε κάτι;
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Νοέ 2010, 15:32:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=331385&highlight=#331385

Aν καταφέρεις να αλλάξεις δισκο-πλατό εγγύηση, καλώς, αλλιώς καλύτερα άφησέ το ως έχει, θα του περάσει Exclamation Cool

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
giorgos2-0-6 (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

1999 peugeot 1.4

Ένταξη: 16 Ιούλ 2010
Τόπος: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Νοέ 2010, 15:59:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:

allakse to..mi perimeneis na se afisei.....opoiadipote stigmi mporei na se afisei sto dromo....pantos ama de kaluptese apo egguisi i allagi rouleman/disko plato kostizei guro sta 200 me 250....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΗ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΩΣ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Νοέ 2010, 16:09:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giorgos2-0-6 έγραψε:
ironman02 έγραψε:

allakse to..mi perimeneis na se afisei.....opoiadipote stigmi mporei na se afisei sto dromo....pantos ama de kaluptese apo egguisi i allagi rouleman/disko plato kostizei guro sta 200 me 250....

Παιδιά μην μπερδεύεστε, δεν έχω ακούσει 207 που να μην ακούγεται το ρουλεμάν του συμπλέκτη του σε νεκρά, αυτο δεν σημαίνει ότι είναι προβληματικό και θα σε αφήσει. Θα το αλλάξεις και σε ένα μήνα θα το ακούς πάλι Exclamation

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης