PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 rallye 16v δεν παιρνει εμπρος κατευθειαν!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
White (Thanasis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 14:08:24    Θέμα δημοσίευσης: 106 rallye 16v δεν παιρνει εμπρος κατευθειαν!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα είμαι κάτοχος ενός 106 rallye 16v μοντ.99 το έχω εδώ και ένα χρόνο και από την στιγμή που το πήρα τρέχω στα συνεργεία 1 φορά το μήνα με καινούργια μόδα κάθε φορά λόγω κακοσυντήρησης του προηγούμενου ιδιοκτήτη (άλλη φορά άμα θες πόρτο με κλειστά τα μάτια στραβάδι) τέλος πάντων από την πρώτη εβδομάδα το αμάξι δεν έπαιρνε μπροστά με την πρώτη φορά που θα γυρνούσα την μίζα άλλαξα αισθητήρα Λ έστρωσε (νόμισα ) είχε να το κάνει μια εβδομάδα, δεν το κάνει πάντα αλλά εάν το πιάσει θα πάρει με τη 4η η και 5η προσπάθεια έχει κάποιος καμία ιδέα? Έβγαλα κλειδί 2ο σε κλειδαρά αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάνω από δυο φορές μήπως πρόβλημα στο immo? Σας παρακαλώ εάν μπορείτε ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 14:22:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μίζα ή αντλία βενζίνης ή μπαταρία;

έχει αλλάξει ποτέ; Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 14:40:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχω το ίδιο πρόβλημα(206) και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι είναι αντλία βενζίνης (βέβαια δεν το κάνει τόσο συχνα) αλλα έχω παρατηρήσει οτι ΠΑΝΤΑ όσες φορές το έχει κάνει είναι όταν δεν αφήνω την αντλία να ανεβάσει πίεση πριν γυρίσω την μίζα..πλεον αφήνω να περάσουν 2-3 δευτερόλεπτα στο check up (διακοπτης στην δευτερη σκαλα) και δέν το έχει ξανακάνει....
Επιστροφή στην κορυφή
White (Thanasis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 14:57:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αντλια μαλλον οχι γιατι για να παρει μπρος βγαζω το κλειδι και το ξαναβαζω. δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα πιανει, η μιζα βαραει κανονικα μπαταρια καινουργια και παντα περιμενω πριν βαρεσω μιζα την αντλια τι να πω καμια ιδεα αλλη?
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 15:10:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αισθητηρα στροφαλου τσεκαρε...μια φορα ειχε ξεβιδωθει σε μενα και εκανε το ιδιο οποτε ηθελε επαιρνε...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
White (Thanasis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 17:13:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο αισθητηρας ειχε ελενχθει. ευχαριστω παντως
Επιστροφή στην κορυφή
nsne (ioannis)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106gti

Ένταξη: 03 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 17:49:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω ειχα παρομοιο προβλημα,δεν επαιρνε εμπρος με την 1η,εκλεινα τον διακοπτη της μιζας τον ξαναανοιγα,και μετα δουλευε.τελικα ειχα προβλημα με το immobilizer,και οταν αλλαχτηκε και μετα,δεν μου το ξαναεκανε

no pain-no gain
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 18:10:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο 106 κάπου κάτω από το τιμόνι έχει μια κεραιούλα του immo, και αρκετοί έχουν πρόβλημα λόγω κακής επαφής.

Τσεκάρετε αν είναι εντάξει

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
White (Thanasis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 22:04:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστω ολους θα το κοιταξω και θα σας ενημερωσω με τα αποτελεσματα.
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 23:18:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο χμ ποσα εχει το αμαξι???στο κανει συνεχεια η πιο πολυ το πρωι οταν πας να το βαλεις μπροστα η οταν ειναι κρυο???

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2010, 07:28:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: 106 rallye 16v δεν παιρνει εμπρος κατευθειαν!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

White έγραψε:
Έβγαλα κλειδί 2ο σε κλειδαρά αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάνω από δυο φορές μήπως πρόβλημα στο immo? Σας παρακαλώ εάν μπορείτε ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

Τι έννοεις εδώ?
Το κλειδί δουλεύει ή όχι?

Το 2ο κλειδί χωρίς chip για το immo θα σου ανοίγει μόνο την πόρτα.

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
LEONIDAS 16V (ΛΕΩΝΙΔΑΣ)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 1.6 16v

Ένταξη: 17 Ιούλ 2005
Τόπος: 8.000 rpm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2010, 08:20:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην ψαχνεις αδικα, το εχω παθει και γω και το πληρωσα χρυσο αλλαζοντας πολλους αισθητηρες για να το βρω.

αισθητηρας ψυχρης εκκινησης. 3ευρω και γεια σας....

www.stroked-up.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2010, 08:30:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα περισσοτερο σε αισθητηρα στροφαλου μου κανει,παρα σε κατι αλλο... Confused

Ο αισθητηρας ειναι που δεν δινει την εντολη για αναφλεξη αλλα αμα παρει,μετα ολα δουλευουν jet.
Μεχρι να το ξανασβησεις βεβαια...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
White (Thanasis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2010, 14:23:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρων, πήγα σήμερα στο συνεργείο φίλου ανοίξαμε το τιμόνι από κάτω ξεκούμπωσα την φυσά από το immo και την ξανακούμπωσα μέχρι τώρα δεν μου έκανε κάτι τα καλώδια ήταν οκ θα το δείξει ο χρόνος βέβαια αλλά ο αισθητήρας στροφάλου δεν είναι το είχα τσεκάρει τον είχα αλλάξει δανεικό καινούργιο και το ξανάκανε θα σας ενημερώσω για την συνεχεία και θέλω για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω για την αλληλεγγύη psclub forever προσφέρει παρά πολλά σε πολύ κόσμο. Worthy
Επιστροφή στην κορυφή
toure7 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 25 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Νοέ 2010, 02:13:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: 106 rallye 16v δεν παιρνει εμπρος κατευθειαν!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

White έγραψε:
Καλημέρα είμαι κάτοχος ενός 106 rallye 16v μοντ.99 το έχω εδώ και ένα χρόνο και από την στιγμή που το πήρα τρέχω στα συνεργεία 1 φορά το μήνα με καινούργια μόδα κάθε φορά λόγω κακοσυντήρησης του προηγούμενου ιδιοκτήτη (άλλη φορά άμα θες πόρτο με κλειστά τα μάτια στραβάδι) τέλος πάντων από την πρώτη εβδομάδα το αμάξι δεν έπαιρνε μπροστά με την πρώτη φορά που θα γυρνούσα την μίζα άλλαξα αισθητήρα Λ έστρωσε (νόμισα ) είχε να το κάνει μια εβδομάδα, δεν το κάνει πάντα αλλά εάν το πιάσει θα πάρει με τη 4η η και 5η προσπάθεια έχει κάποιος καμία ιδέα? Έβγαλα κλειδί 2ο σε κλειδαρά αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάνω από δυο φορές μήπως πρόβλημα στο immo? Σας παρακαλώ εάν μπορείτε ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

Εγω ειχα το ιδιο προβλημα πριν χρονια,αλλα τελικα ηταν απο μπουκωμα κινητηρα Embarassed

Το ειχα παρει μεταχειρισμενο και δεν ηθελα να το σκιζω και ετσι μπουκωσε και δεν επαιρνε μπρος παρα μονο οταν παταγα γκαζι. Μου εριξε ενα σπρει ο μαστορας και ξεμπουκωσε.

Και τωρα που δεν το πολυχρησιμοποιω και το παιρνει ο father ξαναμπουκωσε. Θελει σκισιμο τελικα το ραλακι για να διατηρειται Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
White (Thanasis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Νοέ 2010, 10:54:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά έφταιγε το immo ξεκούμπωσε την φυσά την ξανακούμπωσα και από τότε δεν μου το είχε ξανακάνει έως τώρα μάλλον βρήκαμε την πηγή του κακού
Επιστροφή στην κορυφή
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Νοέ 2010, 11:36:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία μακάρι να συνεχίσει απροβλημάτιστο!

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης