PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημα με βγαλσιμο χταποδιου
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2010, 16:58:49    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με βγαλσιμο χταποδιου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GUYS εχω σοβαρο θεμα με μια βιδα χταποδιου.εχουν χαλασει οι γωνιες και το καρυδακι κλοτσαει μη πω δε την πιανει καθολου:cry: και δυστηχως ειναι απο την κατω πλευρα στους μεσαιους κυλινδρους δηλ ακομα πιο μανικι.δοκιμασα μικροτερο αλα δεν μπαινει..τι να κανω? μπορω να κολησω το καρυδακι επανω στην βιδα και ασ χαλασω και αυτο και τη βιδα δε με νοιαζει,γινεται?

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LIONHEART 
Μέλος
Μέλος

PEUGEOT 206 1.6 GTI

Ένταξη: 24 Σεπ 2010
Τόπος: ΑΘΗΝΑ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2010, 20:16:02    Θέμα δημοσίευσης: lionheart Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη δεν ξέρω κιόλας μόνο καρυδάκι μπαίνει εκεί???
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2010, 20:23:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάβουρας χωράει εκεί που θες?
Rolling eyes

Εναλλακτικά, γερμανοπολύγωνο, 1 ή 2 νούμερα μικρότερο, και θα προσπαθήσεις να το σφηνώσεις στο παξιμάδι για να σφήξει.

Ρίξε και λίγο λιπαντικό (ελαιόλαδο ή WD40) για να πάει στις βόλτες μπας και το χαλαρώσει λίγο Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2010, 21:12:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να πω ρε γμτ Crying or Very sad τις εκοψα με αυτη τη φαση.φανταστητε οτι ειναι 13αρι και δε μπαινει ουτε για αστειο 12αρι.θα δοκιμασω αυριο αν ειναι με κανα γαλλικο η οπως λετε σφηνομα αν καιβλεπω να μου βγαζει τη πιστη.ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον Razz

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
LIONHEART 
Μέλος
Μέλος

PEUGEOT 206 1.6 GTI

Ένταξη: 24 Σεπ 2010
Τόπος: ΑΘΗΝΑ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2010, 22:02:24    Θέμα δημοσίευσης: lionheart Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρε ενα ισιο κατσαβιδι και ενα σφυρι και τραβα του μια καθετη και μια οριζόντια γραμμη και βγάλτο με κατσαβιδι....χαχαχαχ πλακίτσα!!

βασικα επειδή το έχω πάθει και γω αν έχεις κάνα 13 κλειδη για πέταμα χτύπα το ίσα ίσα στην μία άκρη και να το δοκιμάζεισ σιγά σιγα αν δεν πιάνει δώστου πάλι αλλά πολύ σιγά το 13 γίνεται δηλαδή σιγά σιγά 12 ε καπου εκεί ενδιάμεσα θα πιάσει α θυμήθηκα έτσι ειχα βγάλει τον άξωνα απο το glx που ειχαν γίνει και μένα οι γωνίες σκ**ά!!

α και κάτι αλλο πριν το κάνεις αυτό αν θες δοκίμασε και το 12 κλειδη μπας και (κουμπώσει) πάνω στην βίδα με σφυρί!!!

στην χειρότερη το κολάς όπως είπες!!
Επιστροφή στην κορυφή
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2010, 23:00:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εναλακτικα,αγορασε ενα εξαγωνο καρυδακι σε ιντσα 1/2....(σε χιλιοστα ειναι δωδεκαμιση)....και χτυπα το λιγακι μεχρι να μπει στο παξιμαδι..πιστευω ετσι θα τα καταφερεις.......

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2010, 23:31:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενδιαφερον Cool αυτο με τις ιντζες ,γιαυτο οταν εψαχνα ιντερνετ για προβληματα με φαγωμενες γωνιες σε εξαγωνες μου εβγαζε σετακι καρυδακια με ιντζες Razz

Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 00:22:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wink

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2010, 07:16:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τζιφος Crying or Very sad κολυμπαει και με το 12,7 εχει γινει σκ**α η βιδα,αμα την κοψω πειραζει να μεινει χωρις μια βιδα?πρωτα λεω να την ζεστανω με καμηνετο και να δοκιμασω να σφηνωσω το 12 και αν δεν γινεται ....κοψιμοοοοο

Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2010, 08:46:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοψιμο ???? Shocked Shocked Και μετα πως θα περασεις βιδα εκει μεσα ??? Θα χανει πιστευω αμα δεν βαλεις μια εστω και λιγο Confused

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2010, 08:49:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κολλημα το παξιμαδι στο καρυδακι και ξεσφιγμα. Wink

Ολα αυτα κολλανε απο τις θερμοκρασιες εκει περα και τις περισσοτερες φορες σπαζουν ή τρωνε τις γωνιες τους. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2010, 11:27:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειπα για κοψιμο γιατι εχει ενα κενο πανω στο χταποδι και φαινεται το κεφαλι της βιδας και κοβεις θες δε θες προσωπο με τη φλαντζα(οχι της στεγανοτητας)πας με ενα πιστολι και λαμα μακρυα και το υπολειπο το βγαζεις οταν βγει το χταποδι.αλα δεν ειμαι και αρνητικος στο κολημα ομως με τι το κολας και δε φευγει πανω στη δυναμη του ξεσφιγματος?

Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2010, 11:41:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγαλτην οπως μπορεις....μετα νεα μπουζωνια και βιδες αυτοσφιγκομενες wurth....

http://www.ecstuning.com/Audi-80-Quattro-5cyl/By_Brand/U-Z/Wurth/ES4938/imagepopup.html?imgID=3948
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2010, 14:27:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για αρχη βγαλε τα ψυγεια γιατι με το χωρο που εχει μονο μαλ***ες μπορεις να κανεις...οταν το κανεις αυτο θα σου λυθουν τα χερια απο πολλες αποψεις...αν δεν τα καταφερεις να την βγαλεις οπως ειπες κι εσυ κοψτην και μη την βαζεις μετα...δεν υπαρχει περιπτωση να χασει απο μια βιδα με την καμια..το δικο εχει κομενη εξωτερικη βιδα πανω αριστερα και δεν χανει καθολου οποτε...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2010, 14:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον Razz την εβγαλα την γαμοβιδα.πανω που εκανα κατι τελευταιες προσπαθειες πριν αρχισουν οι ποντες και τα ξυλωματα ψυγειων κλπ τσουπ να την πιαστηκε με ειδικο καρυδακι με εσωτερικα πτερυγια.περιτο να πω οτι ειχε γινει στρογγυλη Rolling eyes να και φωτο

Uploaded with ImageShack.us

αυτο ειναι ενα καινουργειο σετακι

Uploaded with ImageShack.us

μερικοι βεβαια μου ειπαν οτι πρεπει τα μπουζονια να ειναι χωρια απο τα παξιμαδια και να σφηξω πρωτα τα μπουζονια στο μπλοκ και μετα τα παξιμαδια.βεβαια αυτο δεν συμβαινει ειτε γιατι βγαινει το παξιμαδι ενα με το μπουζονι οπως τη φωτο ειτε βγαινει μονο το παξιμαδι. πως γινεται να σφηξεις τα μπουζονια αφου στηην ακρη τους δε πιανονται με τιποτα να σφιχτουν μονα τους?

Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2010, 15:06:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην εξωτερικη πλευρα του μπουζονιου,βαζεις δυο παξιμαδια,και τα σφιγγεις μεταξυ τους κοντρα το ενα στο αλλο....μετα οπως ειναι σφιγμενα,σφιγγεις στην κεφαλη το μπουζονι,και αφου σφιξει,λασκαρεις τα δυο παξιμαδια και τα βγαζεις και μενει σφιγμενο και ετοιμο το μπουζονι πανω στην κεφαλη.........Wink

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2010, 15:15:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πασο αλλα οταν πας να ξεσφιξεις τα παξιμαδια δε χαλαρωνει το μπουζονι?

Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2010, 16:11:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι φιλε μου.....κρατας κοντρα να μη γυρισει το εξωτερικο παξιμαδι και λασκαρεις το μεσα (προς τα μεσα) οπότε δεν υπαρχει κανενα προβλημα,μην ανυσηχεις.........

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2010, 16:36:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστός ο teo Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2010, 17:46:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανε το ιδιο σε ολατα παξιμαδια ομως και ριξε λοκ ταιτ στα μποζονια ωστε να μενουν μεσα και να βγαινουν μονο τα παξιμαδια

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης