PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διαγωνισμός GTI 2010: And the winner is
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vagelis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Νοέ 2010, 00:14:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
Κύριοι επειδή ειπώθηκε κάτι για συνεχιστές GTi...

Δ Ε Ν υπάρχει τέτοιο πράγμα, αν υπάρχει θέλω 900 κιλά από αυτό οπωσδήποτε! (πάνω - κάτω)

Λοιπόν ορίστε τι σημαίνει GTi εν έτει 2010 να τελειώνουμε και συνεχίζει η συζήτηση, αλλιώς άκρη δεν θα βρούμε!

+1000
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Νοέ 2010, 08:40:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
Κύριοι επειδή ειπώθηκε κάτι για συνεχιστές GTi...

Δ Ε Ν υπάρχει τέτοιο πράγμα, αν υπάρχει θέλω 900 κιλά από αυτό οπωσδήποτε! (πάνω - κάτω)

Λοιπόν ορίστε τι σημαίνει GTi εν έτει 2010 να τελειώνουμε και συνεχίζει η συζήτηση, αλλιώς άκρη δεν θα βρούμε!

900 κιλά δεν γίνεται. Laughing Τουλάχιστον όχι με τις ηχομονώσεις μου θέλουμε, τον εξοπλισμό που θέλουμε και την ασφάλεια που θέλουμε. Όχι με γήινα υλικά κατασκευής και την αντίστοιχη γήινη τιμή τους.

Κάθε σύγχρονο GTI έβγαινε στην αρχή της ζωής του χειρότερο, αποστειρωμένο κλπ από τον προκάτοχό του, ακόμα και σημερινοί θεοί.

Τα αυτοκίνητα είθισται να τα βλέπουμε συγκριτικά καλώς ή κακώς. Στο σημερινό χάος των μόνιμων εσπ και της μονοδιάστατης υποστροφικής, προς χάριν της ασφάλειας, συμπεριφοράς σαφώς και ένα RC είναι Gti: ένα αυτοκίνητο που είναι μεν χρηστικό καθημερινά αλλά ανά πάσα στιγμή μπορείς να το πάρεις και να πας να δημιουργήσεις ένα χαμόγελο στην φάτσα σου σε μια ορεινή διαδρομή.

My 2 cents.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2010, 08:41:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε συζητηση που ειχαμε με εναν εκ των δοκιμαστων τις περασμενες μερες,ιδιαιτερη εντυπωση εκανε το ταπερ.
Ακολουθει το RC και τα υπολοιπα βρισκονται αρκετα μακρια... Confused

Το τελικο συμπερασμα παντως ηταν οτι κανενα δεν ηταν αυτο το οποιο θα περιμενε ο φανατικος sportsman της τελευταιας 20ετιας,χρησιμοποιωντας σαν κριτηριο οτι βγηκε στην παραγωγη εως τωρα. NodNo
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
silo (bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 2.0 (16V) RC (2004)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2010, 13:21:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποιο αμαξι θεωρειται ως το καλυτερο της 20ετιας του ειδους ας πουμε?

INTEGRALLE?

http://www.facebook.com/pages/Speed-is-addict/175531049154443?v=photos&ref=ts#!/pages/Speed-is-addict/175531049154443

οποιος γουσταρει τα αμαξια γινεται μελος...
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2010, 13:24:08    Θέμα δημοσίευσης: 207 RC GTI ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Το RC είναι το GTI εκείνο που καταφέρνει να παντρέψει ιδανικά την ευχρηστία στην καθημερινή χρήση με τις επιδόσεις και την αποτελεσματικότητα στη σπόρ οδήγηση".
Αυτό γράφουν οι 4τροχοί και νομίζω ότι αυτός είναι και ο λόγος που ψηφίστηκε και ώς Νο1 gti. Γιατί είναι ένα all around gti, μία μέση τομή.

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2010, 19:47:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Σε συζητηση που ειχαμε με εναν εκ των δοκιμαστων τις περασμενες μερες,ιδιαιτερη εντυπωση εκανε το ταπερ.
Ακολουθει το RC και τα υπολοιπα βρισκονται αρκετα μακρια... Confused

Το τελικο συμπερασμα παντως ηταν οτι κανενα δεν ηταν αυτο το οποιο θα περιμενε ο φανατικος sportsman της τελευταιας 20ετιας,χρησιμοποιωντας σαν κριτηριο οτι βγηκε στην παραγωγη εως τωρα. NodNo

το ταπερ ειναι ακυρο που το βαλαν...ειναι εκτος κατηγοριας..
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2010, 20:36:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχετικο...Μην ξεχναμε οτι ειναι το βαρυτερο ολων και ενα απο τα λιγα ατμοσφαιρικα που παιζει στα ισα τα τουρμπατα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 00:30:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

που τα παιζει στα ισια πλακα κανουμε? σε μεικτη οριενη διαδρομη το σιβικακι θα φαει τοσο πολυ ξυλο απο τη γαμωροπη τους που ουτε το φαμπια δε θα προλαβαινει.... ειλικρινα το σιβικ μονο εμετο μου προκαλει σαν αμαξι
ειτε επειδη το συγκρινω με το επ3 ειτε επειδη φοραει αξονα λυση ξεφτυλα για τη χοντα ειτε γιατι δε παει βημα ειτε γιατι ειναι σα διαστημικη κατσαρολα ειτε γιατι αρεσει στο μανθο....
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

Ένταξη: 12 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 01:00:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ταπερ παίζει στα ίσα τα τουρμπάτα της από κάτω κατηγορίας...έλεος δηλαδή...στην κατηγορία του είναι τελευταίο πλέον και συγκρίνεται με τα μικρότερα....
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 07:43:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να σας πω,εγω δεν εχω αποψη για ολα οσα δοκιμαστηκαν αλλα ο Κοσμοπουλος πιστευω οτι εχει...
Ετσι και αλλιως με την "ελληνικη" λογικη το Clio θα επρεπε να θεοποιησει ο ανθρωπος,παραυτα εντυπωση του εκαναν τα αλλα δυο μοντελα που προανεφερα. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

Ένταξη: 12 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 09:27:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα δεν αμφισβητεί κανείς το τάπερ, προσθεού, πιθανότατα είναι το καλύτερο όσων δοκιμάστηκαν εκεί και σίγουρα το πιο καθαρόαιμο (παρά το ότι έγινε πιο μαλθακό από τον προκάτοχό του), απλά το να συγκρίνεται με 16αρια και 14αρια τουρμπάτα της μικρότερης κατηγορίας και μάλιστα να μην επικρατεί άνετα ή και καθόλου δεν το τιμά....
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 11:33:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλα η αντικειμενικοτητα του ελληνικου τυπου ειναι ανεκδοτο οποτε τα οποια συμπερασματα δεν θα ειναι αξιοπιστα,ιδιαιτερα σε μια πιστα καρτ... Wink

Για να βγαλεις αξιοπιστα αποτελεσματα χρειαζεσαι Σερρες ή τυποποιημενη διαδρομη αγωνα,πχ ραλλυ-αναβαση-κλπ...
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 11:37:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Απλα η αντικειμενικοτητα του ελληνικου τυπου ειναι ανεκδοτο οποτε τα οποια συμπερασματα δεν θα ειναι αξιοπιστα,ιδιαιτερα σε μια πιστα καρτ... Wink

Για να βγαλεις αξιοπιστα αποτελεσματα χρειαζεσαι Σερρες ή τυποποιημενη διαδρομη αγωνα,πχ ραλλυ-αναβαση-κλπ...

Oποτε Στελιο και ο Κοσμο ισως ειχε αλλη αποψη αν τα δοκιμαζε σε σερρες ή σε ειδικη και οχι σε πιστα μικυ μαους!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 11:50:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εντος καρτοπιστας... @@συμπερασματα βγαινουν...
παρολα αυτα ειναι μια ιδιαιτερη και ενδιαφερουσα "δοκιμασια" λογω στενοτητας χωρου.

αν και αμα το καλοσκεφτειτε...δε νομιζω οτι ολο το τμημα σπορ εξελιξης της καθε εταιριας να δαπανησε φαια ουσια για να στησει ενα αμαξι ωστε να στριβει "ΤΑΠΑ" με 1η αντε και 2α (βλ καρτοδρομο...ελεος)

ειναι σα να λεμε τις υπολοιπες 3 (ή 4) ταχυτητες τις εχει ενα αμαξι μονο για να πηγαινει ευθεια...
δε νομιζω Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 12:27:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

diafono ΔΙΟΤΙ
για να φτασεις καρτοπιστα

περνας απο τη ντριφτοπιστα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

και εκει θελει αρχ**ια να στριβεις σε συνθηκες υπεργλιτσας με 3ες και αναποδα και το κουλαλεξη μπρος σου με το τρανσπορτερ διπλωμενο τερμα αντιθετο ρευμα...

τα παραπανω αποτελουν δειγματα υπερφυσικης φαντασιας δεν εχουν συμβει ποτε και σας παρακαλουμε να μην τα προσπαθησετε ποτε σε δημοσιο δρομο Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 12:36:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 12:43:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οφείλω να ομολογήσω ότι ο Τάκης είναι αλλού. Τέτοια έμπνευση δεν την είχε ποτέ και νομίζω ότι θα ξεθάψω ένα παλιό θέμα για εκείνον.

Ο άνθρωπος πάει χαμένος Laughing Laughing Laughing

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 13:45:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

και εκει θελει αρχ**ια να στριβεις σε συνθηκες υπεργλιτσας με 3ες και αναποδα και το κουλαλεξη μπρος σου με το τρανσπορτερ διπλωμενο τερμα αντιθετο ρευμα...

Σιγα τα ωα... Razz
@@ θελει να στριβεις διπλωμενος με 5ες Ribas κ στη μεση της στροφης να κατεβαζεις 4η (αφου εχεις τσιμπισει χειροφρενο) για να κρατησεις οσο γινεται περισσοτερο το...slide... Laughing Laughing Laughing

Αλλα οπως πολυ σωστα ειπες , ολα αυτα ειναι υποθετικα Laughing , απλα πετυχα το συγκεκριμενο κομματι στο nfs shift κ το θυμηθηκα... Laughing

Οπως κ να'χει παντως (γυριζοντας στο θεμα μας) το RC ηταν το πιο Gti ακομα Κ στο καρτοδρομο Laughing Rolling eyes

Worthy Beer

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 14:02:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΠΕΜΠΗ οταν ερθεις ελλαδα πες μου να σου πω το θρυλο με το πρασινο κορσα πως εστριβε στο πεταλο...εισαι πολυ μικρος για να μας κουνησεις τα αρχιδακια σου...το τιμονακι σου και σε αλλη στροφη Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 14:29:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ΜΠΕΜΠΗ οταν ερθεις ελλαδα πες μου να σου πω το θρυλο με το πρασινο κορσα πως εστριβε στο πεταλο...εισαι πολυ μικρος για να μας κουνησεις τα αρχιδακια σου...το τιμονακι σου και σε αλλη στροφη Laughing

Laughing Laughing Laughing
Ελιωσααααααααα!!!!!!!

Θα ερθω Ελλαδα συντομα κ αν κατεβασω τον κουβα μου , με βλεπω να τσιμπαω τα 2 888 που σου εχουν μεινει... , γιατι θα ειναι με χειμερινα 14αρια , οποτε εχω ηδη δικαιολογια...αν πηγαινω καπως αργα Cool

Το πεταλο ειναι μια στροφη... , ενω μεχρι κολωνες 6 τραγουδακια Laughing Laughing Laughing (το ενα ειναι το November Rain Razz )

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης