PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

χαλαζι 27-10-10

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 15:28:46    Θέμα δημοσίευσης: χαλαζι 27-10-10 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παδια!!! το χαλαζι που εριξε την τεταρτη μου εκανε το αμαξι κουμποτριπες Sad ξερει κανενα παιδι αν ειναι δυσκολη ζημια προς επισκευ?? Rolling eyes

live for nothing or die for something!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 15:47:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: χαλαζι 27-10-10 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
καλησπερα παδια!!! το χαλαζι που εριξε την τεταρτη μου εκανε το αμαξι κουμποτριπες Sad ξερει κανενα παιδι αν ειναι δυσκολη ζημια προς επισκευ?? Rolling eyes

αν κανεις κατι
εκει που βγαζουν λακουβακια να πας...
μην πας σε κανα φαναρτζη κ στο γεμιση στοκο για να το φερει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 15:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: χαλαζι 27-10-10 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
franch_power έγραψε:

αν κανεις κατι
εκει που βγαζουν λακουβακια να πας...
μην πας σε κανα φαναρτζη κ στο γεμιση στοκο για να το φερει
θα με αποζειμηωση η ασφαλεια οποτε λεω να παω σε αντιπροσωπια!!! γενικοτερα ο στοκος πρεπει να τον αποφευγουμε ? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 16:26:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόνο σε μαγαζί που βγάζει λακκούβες δεν θα βάλουν στόκο
Και η ασφάλεια στο καλύπτει
Στην Νίκαια είναι Γ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 16:34:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σορρυ αλλα τις λακουβες πως τις βγαζουν?
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 17:27:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με βεντουζίτσες...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 17:34:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ηλεκτροποντα να εχει

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 18:01:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η ασφαλεια μου ζητησε αντιγραφο απο την εμυ οτι εριξε χαλαζι στην περιοχη μου,μηπως γνωριζει κανεις την διαδικασια για την εκδοση εκεινου του δελτιου Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 18:17:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πάρε τους τηλέφωνο και ρώτα τους να σου πούν ακριβώς την διαδικασία (λογικά θα τους έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο)
http://www.hnms.gr/hnms/greek/phone_paroxi_html

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 18:48:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: χαλαζι 27-10-10 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:

Τελικά Θόδωρα, ούτε εγώ τη γλύτωσα. Έχω εντοπίσει 4-5 βαθουλωματάκια... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 20:02:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: χαλαζι 27-10-10 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
franch_power έγραψε:

Τελικά Θόδωρα, ούτε εγώ τη γλύτωσα. Έχω εντοπίσει 4-5 βαθουλωματάκια... Evil
φιλε δονυση το καλυπτει η ασφαλεια εμενα και τρεχο και δεν φτανω βαψιματα χαρτουρες και ιστοριες! Blink

Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 22:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
η ασφαλεια μου ζητησε αντιγραφο απο την εμυ οτι εριξε χαλαζι στην περιοχη μου,μηπως γνωριζει κανεις την διαδικασια για την εκδοση εκεινου του δελτιου Rolling eyes

Στην περιοχή σου?? και αν ήσουν επίσκεψη και το έτρωγες εκεί το χαλάζι? δεν θα στο κάλυπταν?? Confused

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 01:18:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά σε καλύπτει ώπου και να σε πιασε το χαλάζι απλά αν δεν ειναι πολλά τα κρούσματα που έχουν και αν δεν εχει δημοσιευθεί σε κάποια εφημερίδα ή αλλο μέσο, θέλουν μια βεβαίωση από την ΕΜΥ (θέλει κανα μηνα για να βγει απ ότι έχω ακούσει.)

Exclamation Για αντιπροσωπεία όυτε να το σκέφτεστε θα σας γεμίσουν το αμάξι στόκο και μέχρι και ουρανό μπορέι να σας πουν να κόψουν,,,, δεν νιώθουν.... Exclamation

Υπάρχει η τεχνική dent repair (ψάξτε και στο youtube) που τις βγάζουν απλά χωρίς στόκους χωρίς βαψίματα και αποτέλεσμα άψογο,

http://www.autodent.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 20:52:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
franch_power έγραψε:

Στην περιοχή σου?? και αν ήσουν επίσκεψη και το έτρωγες εκεί το χαλάζι? δεν θα στο κάλυπταν?? Confused
εποικηνονισα με την ασφαλιστικη και το καλυπτουν με αντιγραφο δελτιο καιρου της εμυ οπου μου το εξασφαλισε αμεσα η ασφαλιστικη μου!!!! οσο για την φανοποια ρωτησα 2 κιολας ξεχοριστους και μου ειπαν το εξης οτι θα το χτυπησουν με σφυρι οσο μπορουν να το φερουν στα ισια του και μετα θα πεσει στοκος!!!! να κοψουν την οροφη το βρησκο λιγο απιθανο διοτι τα χτυπηματα δεν ειναι βαθια αλλα οπως ειπε και ο μιχαλης απο αυτους ολα να τα περιμενεις!!!

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 21:04:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
Ρε παιδιά σε καλύπτει ώπου και να σε πιασε το χαλάζι απλά αν δεν ειναι πολλά τα κρούσματα που έχουν και αν δεν εχει δημοσιευθεί σε κάποια εφημερίδα ή αλλο μέσο, θέλουν μια βεβαίωση από την ΕΜΥ (θέλει κανα μηνα για να βγει απ ότι έχω ακούσει.)

Exclamation Για αντιπροσωπεία όυτε να το σκέφτεστε θα σας γεμίσουν το αμάξι στόκο και μέχρι και ουρανό μπορέι να σας πουν να κόψουν,,,, δεν νιώθουν.... Exclamation

Υπάρχει η τεχνική dent repair (ψάξτε και στο youtube) που τις βγάζουν απλά χωρίς στόκους χωρίς βαψίματα και αποτέλεσμα άψογο,

http://www.autodent.gr/

Μιχαλη εχεις παει? ξερεις κοστος?(εχω λακουβα και δε λεει ...στοκος)

Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 21:23:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τεο,
και τι χτύπημα και στόκος δεν σε ενοχλεί στο αμάξι σου??? απίστευτα πράγματα οι ανθρωποι στα φανοποία στόκο δουλεύουν και στόκο προτείνουν, στις μέρες μας μάλιστα σιγά μην πουν στον πελάτη για αλλες μεθόδους που κάνουν άλλοι,,,,,το νου σας με τους στόκους,,,

Κωστή δεν ξέρω πόσο παίρνουν μεμονομένα για μια λακούβα,,,, πιστεύω φθηνότερα και σίγουρα καλύτερα από φαναρτζή,,,

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 21:51:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα παω να ρωτησω και αν μαθω θα ποσταρω

Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Νοέ 2010, 18:00:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πισω απο την πλατη τον πελατων ολα γινονται! εχω μια απορια στον ασπροπυργο που ειναι εκτεθιμενα ολα τα καινουργια peugeot που σιγουρα θα εχουν παθει ζημια τι θα τα κανουν επισκευη και "πουλημα" Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 06:52:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.dentgenie.gr/

Δοκιμασμένο, εξαιρετικό. Μεγάλο βαθούλωμα στον ουρανό από εκσφενδονισμένο κουκουνάρι (δεν πρόλαβα να δω ποιος το πέταξε και για λίγο θα με έβρισκε στο κεφάλι), μια χαρακιά 5 πόντων στο αριστερό φτερό μικρού βάθους αλλά χωρίς να έχει πάρει χρώμα, ένα βαθουλωματάκι στο ίδιο φτερό μπροστά και κανά 2-3 άλλα στο άλλο φτερό, σύνολο 120 ευρώ αν θυμάμαι καλά και δε φαινόταν τίποτα. Όπου αλλού ρώτησα, λέγανε μόνο για ουρανό και τη χαρακιά 150 ευρώ (στην paintbull) ή 200 ευρώ σε ένα άλλο στην Αμφιθέας.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης