PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Δεν παίρνει μπροστά
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
costasgeo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 28 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 23:22:38    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Δεν παίρνει μπροστά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από μια βόλτα στο κέντρο το αφήνω σβηστώ για ~10 λεπτά και μετά αφού ανάβουν όλα τα φώτα κανονικά, δεν παίρνει μπροστά (δεν ακούγεται καν η μίζα).
Το πήγα στην αντιπροσωπεία με γερανό όπου άλλαξαν μίζα και μπαταρία (βραχυκύκλωσε η μίζα είπαν) αλλά μετά από 3 μέρες σε παρόμοια βόλτα, πάλι το ίδιο, το πάω πάλι πίσω στην αντιπροσωπεία όπου κάτι έκαναν και ξαναπήρε.
Μετά από 2 μέρες πάλι μετά από διαδρομή και λιγόλεπτη στάση με σβησμένη την μηχανή δεν παίρνει μπρος με τίποτα. Παρόλα αυτά το άφησα καμιά ώρα να κρυώσει και πήρε
Καμιά ιδέα το τι γίνεται?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 23:35:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 Δεν παίρνει μπροστά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

costasgeo έγραψε:
ε.
. Παρόλα αυτά το άφησα καμιά ώρα να κρυώσει και πήρε

αυτό μου θυμίζει το παλιό ξαρά μου !μίζα που ήταν στα τελευταία τις .
ελπίζω να έπεσες σε ελαττωματικό ανταλλακτικό.

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 07:41:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν γυρίζεις τα κλειδιά η εντολή για να ξεκινήσει η μίζα τον κινητήρα περνάει μέσα από την BSI στα 207 (την κεντρική μονάδα ηλεκτρικών) και καταλήγει στον εγκέφαλο.

Αν τυχόν έχει καεί καμια ασφάλεια ή έχει πρόβλημα κάποιο από τα δύο το αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει καμία απόκριση όταν γυρίζεις τα κλειδιά.
Είναι δύσκολο να βρεθεί ποιό από τα δύο φταίει, σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να το αφήσεις σε αντιπροσωπεία να το κοιτάξουν για δυο-τρεις ημέρες.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Tassos27 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 15:25:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μου θυμίζει τότε που ήθελαν αλλαγή τα ..."καρβουνάκια"
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 18:09:21    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 Δεν παίρνει μπροστά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

costasgeo έγραψε:
Το πήγα στην αντιπροσωπεία με γερανό όπου άλλαξαν μίζα και μπαταρία...

Άλλαξε μίζα λέει ο άνθρωπος, δεν είναι από αυτό Scratch

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
giannisC2vts (giannis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

citroen C2 vts

Ένταξη: 02 Μάϊ 2007
Τόπος: Πτολεμαιδα Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 18:28:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά μια απο τα ίδια το αμάξι μου 3ης φορές το έκανε αυτό να σβήσει και να μην παίρνει μπροστά όταν το πήγα στη Citroen θεσσαλονίκη μου είπαν οτι είναι απο την ασφαλειοθήκη που είναι στην μηχανή και κάνει 350 ευρώ λέω οκ άστο κ αν το ξανακάνει θα την αλλάξω το κάνει 2η φορά κουνάω την ασφαλειοθήκη όλα οκ λέω εντάξει το βρήκαμε το πρόβλημα το εκανε κ 3η φορά πτολεμαιδα κ δεν ξανα πήρε μπροστά (δεν βαράει καν μίζα) το έχω στην κοζάνη στην Citroen και μου είπαν ότι είναι Bsi αυτο είναι κάτω απο το τιμόνι, και έχει 500 ευρώ και θέλω να ρωτήσω παίρνει μεταχείρα? και να το προγραμματίσω για το αμάξι μου??? η θέλει New???

www.emkate.gr
www.flickr.com/ioannikp
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 20:03:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λογικα δεν θα εχεις προβ δεν εχει κωδικους αποτι ξερω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
giannisC2vts (giannis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

citroen C2 vts

Ένταξη: 02 Μάϊ 2007
Τόπος: Πτολεμαιδα Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Αύγ 2010, 10:48:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάποιος να ξέρει ακριβώς αν χρειάζεται new η μεταχείρα?

www.emkate.gr
www.flickr.com/ioannikp
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 07:24:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα Sad

Ας μπω και εγώ στο club...

Το GT τα έφτυσε.

Πήγα να το βάλω μπρος να πάω στη δουλειά πριν από λίγο (8.00 το πρωί) και ενώ όλα τα ηλεκτρικά δούλευαν κανονικά, μόλις έβαζα μπροστά έκανε το θόρυβο (τσικ) που ενεργοποιεί τη μίζα αλλά τίποτα... Νεκρό...

Και το αυτοκίνητο το έχω και μέσα σε γκαράζ...

8000χιλιόμετρα, το προσέχω σαν το κ@λο@ μου και τα έπαιξε.

Πίκρα... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 08:40:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπαταρία για αρχή.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την drdino στις Παρ 29 Οκτ 2010, 08:53:05, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 08:47:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το λογικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι όντως μπαταρία. Και επειδή σήμερα έχει λίγο κρύο, όσες είναι για αλλαγή, αυτές τις ημέρες θα το δείξουν....

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 09:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και από το συνεργείο μου είπαν τηλεφωνικά ότι είναι η μπαταρία.

Πήρα τηλέφωνο την οδική της Peugeot αλλά θα προτιμήσω την οδική της ασφάλειας (Express Service) για διαφόρους λόγους.

Αύριο το πρωί θα έρθουν να το βάλουν μπροστά γιατί σήμερα υποχρεωτικά θα πρέπει να ασχοληθώ με την εργασία μου.

Το πρόβλημα έγινε μάλλον, επειδή δεν το χρησιμοποιώ συχνά το αυτοκίνητο. Sad

Ερώτηση
Μετά από αυτό το σκηνικό η μπαταρία θα πρέπει υποχρεωτικά, να αλλαχθεί;
Υπάρχει περίπτωση να ξαναφορτιστεί (π.χ. με περισσότερη χρήση) και να μην χρειαστεί αλλαγή;
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 09:26:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μπορεί να σωθεί, τότε αυτό θα γίνει με εξωτερική φόρτιση. Το δυναμό του αυτοκινήτου δεν μπορεί να φορτίσει μια εκφορτισμένη μπαταρία σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 10:01:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά τα λες.
Σκέφτομαι ότι και καινούρια μπαταρία να βάλω πάλι τα ίδια θα έχω σύντομα αφού (υποχρεωτικά) δεν το κυκλοφορώ πολύ.

Μήπως αξίζει περισσότερο αν πάρω ένα φορτιστή μπαταρίας για αυτές τις περιπτώσεις;

Αυτό θα κάνω.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 10:07:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν το αφήνεις καιρό ακίνητο και κάνεις και μικρές γενικά διαδρομές, ναι. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβοί εξάλλου.

Επίσης, προτίμησε μπαταρία ανοιχτού τύπου καθώς αυτές είναι λιγότερο ευαίσθητες σε πλήρεις εκφορτίσεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 10:38:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα το ψάξω. Ευτυχώς που έχω και το σκούτερ... Laughing

DrDino αύριο που θα έρθει η Express Service και θα το βάλει μπρος, λέω να πάω να κάνω και μία μεγάλη βόλτα μπας και φορτίσει λίγο η μπαταρία. Σωστά;

Λέω επίσης να πάω από Praktiker να πάρω και ένα φορτιστή μπαταρίας.
(π.χ. της BLACK&DECKER http://www.e-ergaleio.gr/product_info.php?cPath=101_102&products_id=3304).

Τη Δευτέρα το πρωί λες να το πάω και από το εξουσιοδοτημένο ή να πάω να αλλάξω κατευθείαν μπαταρία κάπου αλλού;

... μπλέξιμο ...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 10:50:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να παρεις φορτιστη
καλοειναι να βγαζεις τον + πολο οταν την φορτιζεις (ας πουμε 1 φορα τις 2-3 βδομαδες ακινησιας)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 11:49:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να μου πει κάποιος, αν κάνω αύριο 200 χιλιόμετρα θα φορτίσει κάπως η μπαταρία; ή είναι λίγα; Question
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 11:54:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα φορτησει
αυτο που δεν μπορουμε να σου πουμε ειναι ποσο εχει χαλασει...και αν θα "κρατησει" το φορτισμα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 11:58:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok. αυτό μου αρκεί προς το παρόν, για να το πάω τη Δευτέρα μέχρι το συνεργείο και αν είναι θα αλλάξουμε μπαταρία εκεί...

Προς το παρόν θα αγοράσω αύριο ένα φορτιστή και μετά θα φύγω βόλτα 200 χιλιόμετρα ... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης