PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οδηγικός Ρατσισμός
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Συμφωνείτε με την έκδοση άδειας οδηγήσεως για γυναίκες?
Ναι (είμαι και εγώ γυναίκα)
11%
 11%  [ 4 ]
Ναι (είμαι άντρας)
50%
 50%  [ 17 ]
Όχι (είμαι άντρας)
23%
 23%  [ 8 ]
Όχι (απλά δεν γουστάρω να τις βλέπω)
14%
 14%  [ 5 ]
Σύνολο Ψήφων : 34

Συγγραφέας Μήνυμα
Rena (ΕΙΡΗΝΗ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug206 1,4 quicksilver

Ένταξη: 07 Απρ 2003
Τόπος: ΓΑΛΑΤΣΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 13:30:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Rena έγραψε:

teoman έγραψε:

Αχ Νίκο,πάντα ευχόμουν να πέσει πάνω μου μία αιθέρια ύπαρξη,με το "φτωχό" κάμπριό της,και αφού παραδεχθεί ότι το φταίξιμο είναι 100% δικό της,να με παρακαλέσει να πάμε στο σπίτι της για τον "διακονονισμό" της ζημιάς... Sleeping Sleeping Sleeping

και η "εξυπνάδα"

συναντηθήκανε....

Αυτά Ρένα μου,γίνονται μόνο στις "Αέρινες σιωπές" Laughing
Εδώ μόνο για πλάκα τα γράφουμε Wink

Διακρίνω μια πικρία Question Question Question

Είστε τόσο χαριτωμένοι που με προκαλείται να σας πειράζω Wink .... Είν΄κακόόόό.. Question Question Question

INTEGRATED
TUNING
SOLUTIONS
www.itspower.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 13:37:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rena έγραψε:
Διακρίνω μια πικρία Question Question Question

Είστε τόσο χαριτωμένοι που με προκαλείται να σας πειράζω Wink .... Είν΄κακόόόό.. Question Question Question

Πικρία για ποιο λόγο?Μήπως γιατί πραγματικά υπάρχουν πολλές γυναίκες που οδηγούν καλύτερα από μας?Μήπως γιατί αυτά που λέω ότι "θα ευχόμουν",είναι σενάρια επιστημονικής φαντασιάς,made by Φώσκολος?Ή μήπως επειδή μας πειράζεις? Laughing Wink

Δεν πληγωνόμαστε τόσο εύκολα.... Θα το αντέξω... Rolling eyes

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 13:40:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rena έγραψε:
Old Navy έγραψε:

μα είμαι σίγουρος ότι για αυτό "πάρκαρε" πάνω μου ... Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing

και για αυτό μιλώ τώρα σε σας .... μπας και είναι φίλη σας .... Wink Laughing

πάντως εγώ την γνώρισα ... και μετά απο κουβεντούλα ... κανονίσαμε τρόπο αποκατάστασης της βλάβης ... Rolling eyes Rolling eyes

αχ! αυτές οι γυναίκες ... Razz Razz Razz

Η κακία...

Γιατί καλέ κακία ? ? ?
Η κοπέλα με ακούμπησε ... και εγώ απλά και ευγενικά ζήτησα "αποκατάσταση" της βλάβης πάντα με χαμόγελο ... και αυτή ζήτησε ευγενικά συγνώμη και μου χάρισε και ένα χαμόγελο και ... και ... και ...
Τι έπρεπε δηλαδή να κάνω? Να την πιάσω από τα μαλλιά και να την αρχίσω στις μπάτσες ... ? Αυτά είναι για αλλού ... και για άλλες περιπτώσεις ...
Εγώ σε γυναίκα δεν σηκώνω χέρι αλλά ούτε και φωνή ...

Αλλωστε μπορεί και εγώ να την κάνω την πατάτα καμιά μέρα και να ακουμπήσω τυχαία πάνω σε ένα προπορευόμενο 206 ... Rolling eyes
Οποια θέλει ας έρθει να με σφάξει ... Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 13:43:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Old Navy έγραψε:
Αλλωστε μπορεί και εγώ να την κάνω την πατάτα καμιά μέρα και να ακουμπήσω τυχαία πάνω σε ένα προπορευόμενο 206 ... Rolling eyes

Μόνο κάντο σύντομα αν είναι,πριν αυτή η "κάποια" αποκτήσει... τον καινούργιο της προφυλακτήρα... Laughing Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 13:53:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Old Navy έγραψε:

Μόνο κάντο σύντομα αν είναι,πριν αυτή η "κάποια" αποκτήσει... τον καινούργιο της προφυλακτήρα... Laughing Wink

Aν φθάσω στο σημείο να διαλύσω έναν προφυλακτήρα ... τότε μιλάμε για πολύ σοβαρή περίπτωση ... Rolling eyes Rolling eyes .... αλλά θα είμαι προετοιμασμένος ... Wink ... θα ακολoυθεί και ένα βαν της Peugeot Sport ... Smile Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 13:55:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Old Navy έγραψε:
Aν φθάσω στο σημείο να διαλύσω έναν προφυλακτήρα ... τότε μιλάμε για πολύ σοβαρή περίπτωση ... Rolling eyes Rolling eyes .... αλλά θα είμαι προετοιμασμένος ... Wink ... θα ακολoυθεί και ένα βαν της Peugeot Sport ... Smile Smile Smile

Τί να σου κάνει η peugeot sport?Τίποτα σε INTEGRATED TUNING SOLUTIONS υπάρχει? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Rena (ΕΙΡΗΝΗ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug206 1,4 quicksilver

Ένταξη: 07 Απρ 2003
Τόπος: ΓΑΛΑΤΣΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 14:18:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Old Navy έγραψε:

Μακρία απο την πέζα μου...αλλιώς Rambo Rambo Rambo Rambo Rambo Rambo Rambo Rambo ............. Black eye

INTEGRATED
TUNING
SOLUTIONS
www.itspower.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 14:30:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rena έγραψε:
Old Navy έγραψε:

Μακρία απο την πέζα μου...αλλιώς Rambo Rambo Rambo Rambo Rambo Rambo Rambo Rambo ............. Black eye

Πω!!! Πω!!! να φοβάμαι δηλαδή ... ? ? ? Shocked Shocked Shocked Confused Confused Confused
Αν είναι να στεναχωρηθείς .... τότε θα κάνω πίσω ... ή απλά θα σε περάσω .... εύκολα .... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
HackerWerger 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2003, 23:58:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H EFH έγραψε:
ολα μπορω να τα ανεχτω αλλα το σκυλο το γκομενο και το αυτοκινητο δεν επιτρεπω σε κανεναν καμια κλπ να μου τα αγγιξει...
εχω πλακωθει με γυναικα που αγγιξε με το χερι της το αυτοκινητο μου στο δρομο...για να ξαποστασει...που???? στο αυτοκινητο μου...γιατι μαζι το αγορασαμε???και θελει και να ακουμπησει το βρ@@@χερο της...αν ειναι δυνατον!!!!

Siga re kakia efoula!! Se ligo tha fas kai emas (menoume kai sthn idia perioxh..)

Loipon, den xero ti symperasma bghke apo to paron topic alla to sigouro einai oti oloi dikaiountai na exoun diploma odhghshs. Kai as einai... koutsoi h anaphroi!! Very happy Very happy (Plaka kano, kai edo opos kai sto last post - asxeta an merikes den to epiasan!)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2003, 21:47:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
Την θυμάται κανείς την κυρία αυτή Question

Όταν μιά γυναίκα ξέρει να οδηγεί, τότε οδηγεί καλύτερα κι από τον καλύτερο άνδρα οδηγό Exclamation

Καρα-υπερβολή Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Μια καλή οδηγός που οι συγκοιρίες την έφεραν στο προσκήνιο, όπως και από συγκοιρίες έχασε τον τίτλο το '82.

Δεν μπορείς να την συγκρίνεις με Ρέρλ, Βάτανεν, Άλλεν, Κάνκουνεν, Τοϊβόνεν, Μίκολα, Μάκινεν, Μπλοκμβιστ.

Είναι άδικο για την Μουτόν. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2003, 07:25:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Καρα-υπερβολή Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Μια καλή οδηγός που οι συγκοιρίες την έφεραν στο προσκήνιο, όπως και από συγκοιρίες έχασε τον τίτλο το '82.

Δεν μπορείς να την συγκρίνεις με Ρέρλ, Βάτανεν, Άλλεν, Κάνκουνεν, Τοϊβόνεν, Μίκολα, Μάκινεν, Μπλοκμβιστ.

Είναι άδικο για την Μουτόν. Wink

Για μένα το θέμα είναι ότι ακόμα και μιά "καλή οδηγός", όπως ανάφερες, κάνει την διαφορά. Ειδικά όταν συναγωνίζεται "θηρία" όπως Μάκινεν, Κάνκουνεν και Βάτανεν. Wink
Φαντάζεσαι να οδηγούσαν όλες οι γυναίκες σαν τη Michele και να ασχολούνταν τόσο με την αυτοκίνηση; Εμείς μάλλον θα πλέναμε πιάτα Laughing

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2003, 07:55:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ξεχνάτε κάτι σημαντικό, ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Μουτόν ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει με το αυτοκίνητο που οδηγάει σήμερα ο Μάκινεν!!!!

Μιλάμε για ένα αμάξι το οποίο δεν ήξερε τι σημαίνουν ηλεκτρονικά υποβοηθήματα & με 700+ άλογα!!!!!!!! Μιλάμε για τρομερά δύστροπο αυτοκίνητο!!

Άρα μια τόσο καλή οδηγός του τότε, το Ford wrc θα της φαινόταν αργό και προβλέψιμο Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούν 2003, 22:51:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
Για μένα το θέμα είναι ότι ακόμα και μιά "καλή οδηγός", όπως ανάφερες, κάνει την διαφορά. Ειδικά όταν συναγωνίζεται "θηρία" όπως Μάκινεν, Κάνκουνεν και Βάτανεν. Wink

Μια ιστορική λεπτομέρια. Δεν ήταν ποτέ αντίπαλος,΄ούτε του μπαμπά Μάκινεν (ο κύριος οδηγός των MINI Cooper), πόσο μάλλον του γιου (αυτόν που όλοι ξέρουμε).

Δεν ήταν μεγάλη οδηγός. Την συγκεκριμένη στιγμή είχε το καλύτερο αυτοκίνητο. Quatro.

Εάν ήταν μεγάλη θα οδηγούσε και το S1 Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιούν 2003, 06:59:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Old Navy έγραψε:

Εγώ σε γυναίκα δεν σηκώνω χέρι αλλά ούτε και φωνή ...

Scratch Scratch Scratch Scratch Scratch

Εμ, γι'αυτό πούλησες το 206! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 5 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης