PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το χρονικο μιας μετατροπης...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tasosm (Τασος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 gt

Ένταξη: 23 Οκτ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 13:16:38    Θέμα δημοσίευσης: Το χρονικο μιας μετατροπης... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον τελη του 2006 αγοραστηκε ενα 207 1.4.Αποφασισαμε λοιπον σαν οικογενεια,εφοσον ειχαμε ενα 405 το οποιο σιγοπεθαινε,να παρουμε και ενα GT.Το GT το κρατουσε ο αδελφος μου,εγω το 207 1.4 και ο πατερας το δικο μου 206 1.4

Μαρτιο του 2007 μας τηλεφωνουν απο την Peugeot και μας λενε οτι ηρθε το GT,χρωματος κοκκινου.Το περνουμε,αφου διαπιστωσα οτι ο αντιπροσωπος για να το καθαρισει απο την λασποβροχη που ειχε ριξει την προηγουμενη το ειχε βαλει σε αυτες τις βουρτσες που εχουν τα πλυντηρια και στο πλενουν δωρεαν.

Δεν μιλησα τοτε αλλα δεν ειχε και τοσο σημασια οπως θα διαβασετε παρακατω.

Υστερα απο 3 μερες και συνολικα 650 χλμ ο αδελφος μου τρακαρε το αυτοκινητο κανοντας προεσπεραση σε ενα BMW ο οδηγος της οποιας την ειδε πατριωτης και αποφασισε να επιταχυνει για να κανει την ζωη του αδελφου μου πιο δυσκολη....το αποτελεσμα τραγικο....ευτυχως οχι για τον ιδιο αλλα για το αυτοκινητο...το αυτοκινητο βγηκε αντιθετο ρευμα,πλησιαζε δεξια στροφη,εξαιτιας την μεγαλυτερης ταχυτητας χτυπησε διερχομενο υπεραστικο λεωφορειο στο πισω μερος και βγηκε στο χωμα ευτυχως σε επιπεδο σημειο,κοινως επεσε στα μαλ**α.Το εμπρος και αριστερο μερος του αυτοκινητου εξαφανιστηκε και φυσικα αρπαξε και σασι.

Επειτα απο εναμιση χρονο αποφασισαμε να βαλουμε τα πραγματα του GT στο 1.4.Ρωτησαμε πρωτα την Lion αν ειναι ευφικτο να γινει αυτη η μετατροπη και μας απαντησαν οτι εμεις δεν αναλαμβανουμε.

Τελικα τον Νοεμβρη του 2008 ξεκινησαμε την μετατροπη του 1.4 σε 1.6 σε συνεργειο το οποιο αναλαμβανει τετοιες δουλειες.Το κοστος αρχικα εκτιμηθηκε περιπου στα 4500-5000 ευρω αλλα τελικα μεχρι σημερα εχει φτασει στα 7400 ευρω.

Μπηκαν τα πραγματα πανω στο 1.4 δουλεψε με την πρωτη το κυκλοφορησαμε για λιγο με αρκετα λαμπακια να αναβουν στο ταμπλο και το πηγαμε στην αντιπρωσοπεια για να βαλουμε την ασφαλειοθηκη του gt .Επειτα απο αυτο το αυτοκινητο εγινε χριστουγεννιατικο δεντρο....αναβαν τα παντα πανω στο ταμπλο το αυτοκινητο εμπαινε σε safe mode kai δεν τραβουσε οπως θα επρεπε και γενικα ηταν μια απογοητευση.

2η εκτιμηση ηταν να αλλαξουμε καλωδιωση και εγκεφαλο διοτι στο σημειο οπου ηταν χτυπημενο το gt περναν παρα πολλα καλωδια οποτε θεωρησαν τα μαστορια οτι υπαρχει προβλημα εκει....στην αντιπροσωπεια μας ειχαν πει να αλλαξουμε και φωτα αλλα δεν ηταν σιγουροι αν θα λυνοντουσαν τα προβληματα....τα λεφτα υποψιν τα ηθελαν μπροστα ασχετα αν το αυτοκινητο φτιαχνοταν η οχι.Καπου εκει τελειωσε το ρευστο και το αυτοκινητο εμεινε στασιμο υστερα απο 6 μηνες απο την ημερα που ξεκινησαμε.Αφου περασαν αλλοι 6 μηνες και βρηκαμε τα χρηματα για καλωδιωση και εγκεφαλο,μεταχειρισμενα,ξανα ξεκινησε το μαρτυριο.Στην αρχη δεν μπορουσε να το κανει ο ηλεκτρολογος διοτι ειχε ανυπαρκτες γνωσεις για το αυτοκινητο.Ο δικος μας μασορας δεν το πηγενε στην πεζο διοτι δεν εχει καθολου καλες σχεσεις μαζι τους και εψαχνε να το παει μια Αλεξανδρουπολη,μια Θεσσαλονικη κτλ.Τελικα Απριλιο του 2010 το αυτοκινητο πηγε Αθηνα αφου ειχα ζαλισει τα τετοια του μαστορα...Επεστρεψε απο Αθηνα υστερα απο μια εβδομαδα ετοιμο,ετσι νομιζαμε ολοι,και ο μαστορας μας ειπε θα το κρατησω 2-3 μερες να κανω μερικα χιλιομετρα μηπως βγαλει κατι.Υστερα απο καμια εβδομαδα αρχισα τα τηλεφωνα....τι θα γινει μαστορα γιατι δεν μας δινεις το αυτοκινητο?Και μου απανταει οτι πρεπει να παει Θεσσαλονικη για να κανει περαιτερω παραμετροποιηση στον εγκεφαλο....εκει ηταν που ξεχειλισε και το ποτηρι...εκανα εναμιση χρονο υπομονη χωρις να φωναξω ποτε και πηρα τετοια απαραδεκτη απαντηση....τοτε καταλαβα οτι τελικα δεν μπορει να φτιαξει το αυτοκινητο και οτι μου λεει μα@@κιες..

Ηρθε την επομενη απο το μαγαζι και μου ειπε οτι μας καψανε τον εγκεφαλο στην Αθηνα στην προσπαθεια τους να μου περασουν προγραμμα(180hp).Hθελε να μας το κανει δωρο το προγραμμα,για την ταλαιπωρια,αλλα του βγηκε ξυνο.

Ευτυχως για καλη μας τυχη του ηρθε στο μαγαζι ενα τρακαρισμενο rallye και ζητησε απο τον ιδιοκτητη να παρει τον εγκεφαλο.Τελικα με αλλαγμενο εγκεφαλο για 2η φορα το αυτοκινητο πηγε στην αντιπροσωπεια στη Καβαλα

Πηγα Καβαλα εξηγησα ολα τα παραπανω στον τεχνικο εκει και μου ειπε οτι θα αλλαξει πρωτα τον εγκεφαλο ABS-ESP ο οποιος ηταν προβληματικος στα πρωτα μοντελα.Τελικα μας αλλαξε τον παραπανω εγκεφαλο και καταφερε να προγραμματισει το αυτοκινητο,το καναμε και ενα service και εδω και 20 μερες το εχω στα χερια μου χωρις κανενα προβλημα.Το μονο που εμεινε να κανω ειναι να βαλω το εμπρος παρμπριζ απο το gt,δουλεια η οποια θα γινει την Παρασκευη.

Ολο αυτο το σκηνικο κρατησε σχεδον 2 χρονια και κοστισε μεχρι στιγμης περιπου 7400.Καλου κακου θα του κανω και ενα ευχελαιο.

Αυτα τα ολιγα απο εμενα και απο σημερα ξεκιναει η διαδικασια τουμπανιασματος....Αυτα που εχω κατα νου ειναι,προγραμμα stage 1 με σκαστρα και πιο ελευθερο φιλτρο και μια OZ Ultraleggera matt σε 17".

ΥΓ:Ελπιζω να ανοιξα το θεμα στο σωστο σημειο...αν οχι σορυ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 13:39:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στα 4,5-5 χιλιάρικα της πρώτης μετατροπής τι συμπεριλαμβάνεται;
το μοτέρ δεν είχε σωθεί απ το GT ώστε να το περάσεις στο 14άρι;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tasosm (Τασος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 13:48:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To μοτερ ναι το κρατησα...απλα χρειαστηκα καποια ανταλακτικα...μπροστα αριστερη αναρτηση,ημιαξονιο,ψαλιδι,ψυγειο,τροχο εβαλα την ρεζερβα...ενα κολημα στο καρτερ...εμπρος αριστερη δισκοπλακα με δαγκανα....και καποια ακομα πραγματα αλλα δεν τα θυμαμαι ολα.Στο πισω μερος και στο εσωτερικο του αυτοκινητου μπηκαν ολα τα πραγματα απο το GT.... σαλονι,οργανα,ταμπλο,λεβιες ταχυτητων,εξατμιση κτλ
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 13:59:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tasosm έγραψε:
To μοτερ ναι το κρατησα...απλα χρειαστηκα καποια ανταλακτικα...μπροστα αριστερη αναρτηση,ημιαξονιο,ψαλιδι,ψυγειο,τροχο εβαλα την ρεζερβα...ενα κολημα στο καρτερ...εμπρος αριστερη δισκοπλακα με δαγκανα....και καποια ακομα πραγματα αλλα δεν τα θυμαμαι ολα.Στο πισω μερος και στο εσωτερικο του αυτοκινητου μπηκαν ολα τα πραγματα απο το GT.... σαλονι,οργανα,ταμπλο,λεβιες ταχυτητων,εξατμιση κτλ

δηλαδή σου είπαν 5 χιλιάρικα χωρίς να συμπεριλαμβάνετε το μοτέρ;

... πολλά... πάρα πολλά...

την στιγμή που μια παρόμοια μοντίφα σε 206, βαριά να κοστίζει 500 με 1000 ευρώ.... (εάν έχεις το μοτέρ)

Επιστροφή στην κορυφή
tasosm (Τασος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 14:16:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1400 εγκεφαλος abs-esp,1500 ευρω μεταχειρισμενος εγκεφαλος+πλεξουδα+ ολα τα υπολοιπα ανταλακτικα+εργασια μηχανικου+εργασια ηλεκτρολογου+οδικες για να μεταφερουμε το αυτοκινητο απο συνεργειο σε συνεργειο+ 2 μπροστινα λαστιχα+ κτεο που περασε σημερα.

Δεν χρειαζεται να σας πω οτι η πρωτη εκτιμηση επεσε εντελως εξω οταν μονο απο 2 ανταλακτικα φτανεις τα 3000 ευρω.
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 14:20:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί το κάνετε αυτό ρε παιδιά στην τσέπη σας Question Question Question

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 14:22:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειδικά αν σκεφτείς ότι με 9-10 χιλιάρικα παίρνεις 207 ραλλάκι κομπλέ 2-3 ετών...

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 14:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

9700 to πορτοκαλι 207gt του biliak απο καλαβρυτα ακομα βριζω την αδερφημου που δε το πηρε...

φιλε κουραγιο ελπιζω να το χαρεις τουλαχιστον
Επιστροφή στην κορυφή
tasosm (Τασος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 14:55:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν 2 χρονια που ξεκινησε η μετατροπη δεν υπηρχαν rallye μεταχειρισμενα...ουτως η αλλως αν επερνα κομπλε rallye Η gt Η rc θα ηταν καινουργιο....αν ειχε γινει σωστη εκτιμηση και γνωριζα οτι θα αλλαζα και εγκεφαλο abs-esp δεν θα ξεκινουσα ποτε μετατροπη....ειναι φυσιολογικο υστερα απο 3 σχεδον 4 χρονια αγορας του gt οτι οι επιλογες που εχω ειναι πολυ περισσοτερες...αλλα τωρα ειναι αργα...
Επιστροφή στην κορυφή
tasosm (Τασος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 17:34:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και συνεχιζω εδω μιας και σημερα πηρα το αυτοκινητο απο το συνεργειο αφου διαγνωστηκε οτι θελει φλαντζα κεφαλης.Αποφασια επισης να επιληφθω προληπτικα και το προβλημα με τον χρονισμο.

Αλλαχτηκαν εν τελει τα παρακατω.

1)ΤΕΝΤΩΤΗΡΑΣ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ
2)ΒΙΔΑ ΓΡΑΝΑΖΙΟΥ ΕΚΚΕΝΤ Χ2
3)ΜΟΥΑΓΙΕ ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ
4)ΒΙΔΑ ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ
5)ΦΛΑΝΤΖΑ ΚΕΦΑΛΗΣ
6)ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΚΑΠΑΚ.ΒΑΛΒΙΔΩΝ
7)ΦΛΑΝΤΖΑ ΒΑΛΒΙΔΩΝ
8)ΣΕΤ ΒΙΔΕΣ ΚΕΦΑΛΗΣ
9)ΠΑΡΑΦΛΟΥ
10)ΛΑΔΙΑ
11)ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ
12)ΦΙΛΤΡΟ Α/C
13)ΒΑΣΗ ΣΑΖΜΑΝ POWERFLEX
14)ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Επισης εκανα τραμπα τα σωθικα της σκαστρας απο S3,δυστυχως ομως δεν δουλεψε σωστα,οποτε ξανα εβαλα τα μαμα σωθικα.Θα επανελθω με την σκαστρα μιας και εχω αγορασει και τα απαραιτητα καλωδια και φυσακια για να εγκαταστησω εξ'ολοκληρου την σκαστρα απο S3.

Ηθελα να ρωτησω και κατι σχετικα με τη βαση σαζμαν,βγαζει τοσο κραδασμο στο ρελαντι και κατα την εκκινηση?Μιλαμε για μεγαλη διαφορα στους κραδασμους.Το κιβωτιο παντως εγινε πιο ωραιο ειδικα στην αλλαγη πρωτης-δευτερας.
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 17:41:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tasosm έγραψε:
Και συνεχιζω εδω μιας και σημερα πηρα το αυτοκινητο απο το συνεργειο αφου διαγνωστηκε οτι θελει φλαντζα κεφαλης.Αποφασια επισης να επιληφθω προληπτικα και το προβλημα με τον χρονισμο.

1)ΤΕΝΤΩΤΗΡΑΣ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ
3)ΜΟΥΑΓΙΕ ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ
5)ΦΛΑΝΤΖΑ ΚΕΦΑΛΗΣ
7)ΦΛΑΝΤΖΑ ΒΑΛΒΙΔΩΝ
8)ΣΕΤ ΒΙΔΕΣ ΚΕΦΑΛΗΣ
9)ΠΑΡΑΦΛΟΥ
10)ΛΑΔΙΑ
11)ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ
12)ΦΙΛΤΡΟ Α/C
13)ΒΑΣΗ ΣΑΖΜΑΝ POWERFLEX
14)ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Επισης εκανα τραμπα τα σωθικα της σκαστρας απο S3,δυστυχως ομως δεν δουλεψε σωστα,οποτε ξανα εβαλα τα μαμα σωθικα.Θα επανελθω με την σκαστρα μιας και εχω αγορασει και τα απαραιτητα καλωδια και φυσακια για να εγκαταστησω εξ'ολοκληρου την σκαστρα απο S3.

Ηθελα να ρωτησω και κατι σχετικα με τη βαση σαζμαν,βγαζει τοσο κραδασμο στο ρελαντι και κατα την εκκινηση?Μιλαμε για μεγαλη διαφορα στους κραδασμους.Το κιβωτιο παντως εγινε πιο ωραιο ειδικα στην αλλαγη πρωτης-δευτερας.

Ναι φίλε μου, στην αρχή ειδικά βγάζει πάρα πολύ. Αργότερα και με τη πάροδο των χιλιομέτρων θα ελαττωθεί αρκετά, αλλά όχι τελείως.
Επιστροφή στην κορυφή
tasosm (Τασος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 17:49:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
tasosm έγραψε:

1)ΤΕΝΤΩΤΗΡΑΣ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ
3)ΜΟΥΑΓΙΕ ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ
5)ΦΛΑΝΤΖΑ ΚΕΦΑΛΗΣ
7)ΦΛΑΝΤΖΑ ΒΑΛΒΙΔΩΝ
8)ΣΕΤ ΒΙΔΕΣ ΚΕΦΑΛΗΣ
9)ΠΑΡΑΦΛΟΥ
10)ΛΑΔΙΑ
11)ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ
12)ΦΙΛΤΡΟ Α/C
13)ΒΑΣΗ ΣΑΖΜΑΝ POWERFLEX
14)ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Ναι φίλε μου, στην αρχή ειδικά βγάζει πάρα πολύ. Αργότερα και με τη πάροδο των χιλιομέτρων θα ελαττωθεί αρκετά, αλλά όχι τελείως.

Οκ,θενκς,καλη φαση οτι ελαττωνονται διοτι δεν συνηθιζονται τοσοι κραδασμοι.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 18:07:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω δεν την παλευα καθολου με τους κραδσμους της powerflex, για αυτο την εκοψα/λεπτυνα λίγο στα πλαγια και βελτιώθηκε το θέμα.
Όταν λες καθαρισμό κινητηρα, εννοείς τα σπρει για καθαρισμό εισαγωγής? αν ναι ποσο στα χρέωσαν? 1 ή 2?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 18:12:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Εγω δεν την παλευα καθολου με τους κραδσμους της powerflex, για αυτο την εκοψα/λεπτυνα λίγο στα πλαγια και βελτιώθηκε το θέμα.
Όταν λες καθαρισμό κινητηρα, εννοείς τα σπρει για καθαρισμό εισαγωγής? αν ναι ποσο στα χρέωσαν? 1 ή 2?

Έχω αρχίσει να μην την παλεύω και γώ, αν συνεχίσει για πολύ ακόμα θα πράξω ομοίως. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
tasosm (Τασος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 18:17:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:

Καθαρισαν,πολλαπλη,κεφαλη,καπακι κεφαλης και γενικα το μηχανοστασιο.Δεν μπορω να σου πω τι χρεωσαν για αυτα διοτι μπηκαν ολα στη συνολικη εργασια 9 ωρων που χρειαστηκε για ολα τα παραπανω που εγραψα.

Α ξεχασα να αναφερω οτι εκανα και πλαναρισμα κεφαλης και ελεγχο ραγισματος.

Η λυπητερη ηταν 600 ευρω.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 18:27:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tasosm έγραψε:

Καθαρισαν,πολλαπλη,κεφαλη,καπακι κεφαλης και γενικα το μηχανοστασιο.Δεν μπορω να σου πω τι χρεωσαν για αυτα διοτι μπηκαν ολα στη συνολικη εργασια 9 ωρων που χρειαστηκε για ολα τα παραπανω που εγραψα.

Λογικα αφου τα ειχαν λυμενα τα καθαρισαν με τιποτα βουρτσες, καλυτερα ετσι...
tasosm έγραψε:

Αρα τωρα εχεις και παραπάνω συμπίεση!
tasosm έγραψε:

Confused

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
tasosm (Τασος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 18:32:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
tasosm έγραψε:

Λογικα αφου τα ειχαν λυμενα τα καθαρισαν με τιποτα βουρτσες, καλυτερα ετσι...
tasosm έγραψε:

Αρα τωρα εχεις και παραπάνω συμπίεση!
tasosm έγραψε:

Confused

Δεν ξερω αν εχω παραπανω συμπιεση,αυτο που ξερω ειναι οτι εχω ενα αυτοκινητο που δουλευει πολυυυυυυ καλυτερα απο πριν,διοτι τα 600 ευρω δεν με φαγουριζαν καθολου να τα ξοδεψω.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 18:36:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε λογικοτατο! αν είχες καμμενη φλάτζα κ έχανες συμπίεση. Τώρα με σωστο χρόνισμα που πιθανως να είχες χασει, καθαρη εισαγωγή και λίγο παραπάνω συμπίεση, θα πεταει! Wink
καλα χιλιομετρα κ να το χαρεις χωρις επιπλεον προβληματα!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 22:44:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μετα βριζατε εμενα που εριξα λεφτα στο 307...... Laughing Laughing Laughing

Πριν απο 2 χρονια μπορουσες να δωσεις το 14αρι σου στην χειροτερη 6-7.000 εδινες και το τροπετο αλλα 2-3.000 και με τα λεφτα αυτα αγοραζες ενα μεταχειρα gt αυθεντικο....τωρα καλους απογονους...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tasosm (Τασος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 23:01:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Και μετα βριζατε εμενα που εριξα λεφτα στο 307...... Laughing Laughing Laughing

Πριν απο 2 χρονια μπορουσες να δωσεις το 14αρι σου στην χειροτερη 6-7.000 εδινες και το τροπετο αλλα 2-3.000 και με τα λεφτα αυτα αγοραζες ενα μεταχειρα gt αυθεντικο....τωρα καλους απογονους...

Να σε ρωτησω κατι?Το 2008 υπηρχαν μεταχειρισμενα GT με 10.000 ευρω?

Γιατι αυτο που εγινε μετατροπη δεν ειναι αυθεντικο GT?Κινεζικο ειναι?

Το οτι εγινε λαθος εκτιμηση εξαρχης το καταλαβαμε οταν το αυτοκινητο δεν τελειωνε,δυστυχως.Εγω συμβιβαστηκα με αυτη την ιδεα και δεν με χαλαει καθολου οτι το εφτιαξα,οπως επισης και το γεγονος οτι ειναι πολυ πιθανο να βγαλει και αλλα προβληματα.Οτι βγαλει θα το φτιαξω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης