PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - 16v Rallye 150hp (ατμοσφαιρικά)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 29, 30, 31  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 00:18:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pughell σου εγγυώμαι εγώ ότι έχει αρκετές χοντράδες και του 206 κύριος στο πλάι και θέλει αρκετή δουλίτσα..4 μέρες έτριβα Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 05:00:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε,δεν διαφωνω,απλα εξαρταται πως οριζει κανεις το "χοντραδες"... Sad
Εγω δεν εννοω το σαγρε στους αυλους,εκεινο ειναι λογικο μεχρι ενα σημειο,εννοω αλλα κακα σημεια οπως οι παρακεντρες εδρες των βαλβιδων με τους αυλους,οπως κανει η κεφαλη των 106 δηλαδη. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 05:45:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό ακριβώς εννοώ σκέψου ότι και πίσω από τον οδηγό τις βαλβίδας έχει λακκουβάκι και γύρο γύρο πρέπει να ανοίξει ομοιόμορφα θέλει αρκετή δουλειά και πολύ χρόνο..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 10:00:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα με φαει η περιεργεια μεχρι να λυσω μια... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 10:40:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω 2 ακατέργαστες, θες να σου στείλω μία; Laughing Laughing Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 11:42:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να τονισω το εξης δε θυμαμαι αν μου τα ελεγε στελιος ή αλλος

γνωστο αγωνστικο c2r2 εκαναν ροικη
το μετρανε με μαμα καπακι και βγαζει χχχ
και εβγαλε -4 δυναμομετρο
παιρνουν καπακι c2 r2 το αντιγραφυν και βγαζει -2

τελικα βαλανε αυτουσιο το καπακι r2 Και εβγαλε +4 αν θυμαμαι καλα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 11:47:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι ξέρουνε μωρέ αυτοί οι Γάλλοι.... Shocked

Άντε να τους εξηγήσεις ότι άλλο τρίψιμο τοίχου και άλλο αυτό που θέλουν να κάνουν.

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 11:54:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα πας μαχα μωρη ξεγανωτη γαλοτσα?
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 11:57:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
θα πας μαχα μωρη ξεγανωτη γαλοτσα?

Ναι θα πάω....

Κάποια στιγμή Laughing

Αφού δούμε κι εκείνο το λαμπάκι γιατί άναψε Cool

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 13:17:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε Challenge εγινε αυτο το σκηνικο,αν στο ειπα εγω Πανο...
Εκαναν την γνωστη "(η)ροικη" και τα γμησαν ολα.
Μαλιστα οι γαλλοι στο manual τους το αναφερουν κιολας οτι κανουν μονον γυαλισμα και μαλιστα δειχνει και σε ποια σημεια. Arrow

Sidobre έγραψε:
Εχω 2 ακατέργαστες, θες να σου στείλω μία; Laughing Laughing Laughing

Το ρωτας ρε;;; Razz
Επιστροφή στην κορυφή
a1ex (alexis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 01 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 18:47:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στελιο αν θελεις σε μια βδομαδα θα ερθω θεσσαλονικη και θα σου φερω την δικια μου κεφαλη απο xsara.
απλα στειλε μου το τηλ σ σε πμ για να μιλησουμε. Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Νοέ 2010, 19:00:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αργα μεν αλλα σημερα μπηκα σπιτι. Sad
Δεν εχω προβλημα ρε,απλα να ειναι ετσι οπως πρεπει για να μπορεσουμε να κανουμε οτι χρειαζεται(δηλαδη λυμμενη απο ολα,βγαλμενους οδηγους βαλβιδων και απο αμμοβολη).
Επιστροφή στην κορυφή
toure7 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 25 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Νοέ 2010, 02:38:52    Θέμα δημοσίευσης: +20ps για 106 16v rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αμαξι ειναι τελειως μαμα και θελω 20 αλογακια ,αλλα χωρις προγραμμα γιατι θελω αξιοπιστια

1)Σκουπα green=175e
2)Χταποδι raceland=240e http://www.raceland.com/products/ro-hcisa-16v_35/uitlaat-collector-inox-peugeot-106-1.41.6-16v
3)Mεσαιο και τελικο superspring magnum 300e
http://www.supersprint.com/USP00peu10611.asp
4)?

Προτεινετε αλλαγες ,αλλα χωρις προγραμμα, εκκεντροφορους .
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Νοέ 2010, 02:54:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το χταπόδι είναι υπερβολή σε 1ο στάδιο, όπως και τα +20 άλογα ιδιαιτερα δύσκολα χωρις εκκεντροφόρους.

Άλογα δεν θα πάρεις με αυτο που θα σου πω, αλλά θα βελτιώθει σε επιδοσεις πολυ το όχημα χωρις να επηρεαστεί η αξιοπιστία του Arrow Κορωνοπηνιο
Επιστροφή στην κορυφή
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Νοέ 2010, 07:12:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τα πιο πάνω δύσκολο να δεις +20 πραγματικούς ίππους.

Εγω το χταπόδι το συστήνω.
Μόνο τη διαφορά σε βάρος να δεις του μαμά από το raceland δεν θα το μετανιώσεις Smile

Το έχω εδώ και κάποια χρόνια και μια χαρά είναι.
Από οτι βλέπω έχει ακριβώσει. Εμένα το 2006 μου είχε στοιχίσει 116 στερλίνες με μεταφορικά στην Κύπρο από Αγγλία.

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Νοέ 2010, 07:32:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

20 αλογα πανω απο μαμα,μονον με περιφερειακα,ξεχαστε το...
Με το καλυτερο φιλτρο και αλλαγμενη ολη την εξατμιση με την ιδανικοτερη που θα μπορουσε να ταιριαξει στην περιπτωση,αντε να δεις το πολυ 10 αλογα τα οποια ισως να ανεβουν 2-3 ακομα αν ασχοληθεις με τις ατελειες της κυλινδροκεφαλης.
Την 20αρια παντως την ξεχνας εντελως,εκτος και αν θες να βαλεις νιτρο.

Α,και για να μην λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια,το θεμα να συνεχιστει εδω
Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=9633&start=0
Επιστροφή στην κορυφή
kflabouris106 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 31 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2011, 19:17:02    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγες σε 106 rallye,τι βαζω>? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα
νεος στο φορουμ και κατοχος πλεον ενος 106 rallye '03

Το αμαξι φοραει μια σκουπα και εξατμιση απο διχαλο και πισω,με μαμα καταλυτη

Σκεφτομαι συντομα να ξεκινησω τις αλλαγες στο αμαξι!
Ελεγα για ενα προγραμματακι και μια φλαντζουλα για συμπιεση,ομως στην ακρη του μυαλου μου ειναι και οι εκκεντροφοροι!!!

Τι μου προτεινετε?θελω το αμαξι πανω απο ολα να δουλευει σωστα και να μην βγαζεις θεματακια,δεν παμε και για καριερα απλα θελω να δω στο αμαξι μια καλη διαφορα,στην οποια θα ειμαι καλα απεναντι απο καποια αμαξια!!
φλαντζουλα λογικα απο 206 ετσι?
απο εκκεντροφορους τι λετε να βαλω?λεω να παω για μεταχιρισμενους αν βρω σε καλη κατασταση...να παω για μπουμπακια 272 9,3,αν οχι σε τι?το θεμα των εκκεντροφωρων δεν το εχω ψαξει και δεν ξερω σχεδον τιποτα!

τελος τι θα μου κοστισει περιπου η εργασια πανω κατω τοποθετηση εκκεντροφορων και αγορα φλαντζας και τοποθετηση της?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2011, 19:42:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=9633&start=0
Επιστροφή στην κορυφή
kflabouris106 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 31 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Φεβ 2011, 01:18:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν μου λεει κατι το λινκ διαβασα της σελιδες,και το μονο πραγμα που μιλατε ειναι για ενα-δυο μπερδεματα-προβλημα τα σε ενα συγκεκριμενο αυτοκινητο...εκτος αν εννοεις να θεσω εκει το ερωτημα μου!
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Φεβ 2011, 11:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα εχεις διαβασει και τις 30 σελιδες του link,τοτε θα ξερεις ηδη και τις απαντησεις σε ολες σου τις ερωτησεις. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 29, 30, 31  Επόμενη
Σελίδα 30 από 31

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης