PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οδηγικός Ρατσισμός
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Συμφωνείτε με την έκδοση άδειας οδηγήσεως για γυναίκες?
Ναι (είμαι και εγώ γυναίκα)
11%
 11%  [ 4 ]
Ναι (είμαι άντρας)
50%
 50%  [ 17 ]
Όχι (είμαι άντρας)
23%
 23%  [ 8 ]
Όχι (απλά δεν γουστάρω να τις βλέπω)
14%
 14%  [ 5 ]
Σύνολο Ψήφων : 34

Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 16:07:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bloom έγραψε:
teoman έγραψε:
OLGA έγραψε:

Υ.Γ. οσο για τις διασταυρώσεις ειδικά όταν είναι άντρας και προτεραιότητα να έχει, πάντα σκάω ένα χαμόγελο και με άφήνει και περνάω Very happy Very happy :-
D

Χα,η σίγουρη λύση... Πάντα πιάνει ε? Laughing

Τι λες τώρα! Αν πιάνει λέει?... Κι όχι μόνο για προτεραιότητα και τέτοια, όπου φυσικά ειναι standart οτι οι περισσότεροι υποκύπτουν και στη χαρίζουν Laughing , αλλά και για πιο περίπλοκες καταστάσεις!

Π.χ.: όταν είχα πρωτοπάρει το Peugeot μου, τρόμαζα να παρκάρω κάθε πρωϊ στους Αμπελόκηπους που δούλευα, γιατί ήταν πολύ στριμωγμένες οι θέσεις και δεν είχα εξοικειωθεί με το μέγεθος του αυτοκινήτου, οπότε φοβόμουν μη το φάω... Αποτέλεσμα? 'Εκανα 2-3 μανούβρες παραπάνω από το κανονικό μέχρι να το βάλω, αλλά μη φανταστείτε κάτι τραγικό ε?! Φημίζομαι για το καλό μου παρκάρισμα!! Cool
Ε, λοιπόν, οι άντρες οδηγοί που βρέθηκαν να περιμένουν πίσω μου τις πρώτες 5-6 φορές μέχρι να συνηθήσω, μπορώ να πω δεν παραπονέθηκαν καθόλου!! Με ένα χαμόγελο κι ένα σινιάλο οτι ¨μισό, δεν αργώ" που τους έκανα, περίμεναν να μισομπώ στη θέση και μετά έρχονταν με το αμάξι απο δίπλα και βοηθούσαν με οδηγίες, μου κλείναν και το μάτι κι έφευγαν Razz Laughing
Ένας θυμάμαι έκανε μες την καλή χαρά, μπρος πίσω με το αμάξι του 2-3 φορές για να κοιτάει πόσο απέχω και να μου λέει ανάλογα!!... Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing
Και επαναλαμβάνω: δεν τους κράταγα να περιμένουν, μη μου χρεώσετε τίποτα μισάωρα παρκαρίσματα, αλήθεια ειμαι γρήγορη και καλή... Embarassed Embarassed Very happy

Και το αστείο τελικά ποιό είναι? Που το κόλπο "χαμογέλα τους και λίγο μωρέ, πάντα κερδίζεις!" ποιός οδηγός μου το έμαθε άραγε??

Μα φυσικά η μητέρα μου! Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

ωχ ωχ αυτα να φοβασαι... Confused Wink Wink Confused Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 23:02:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

olga έγραψε:
Υ.Γ. οσο για τις διασταυρώσεις ειδικά όταν είναι άντρας και προτεραιότητα να έχει, πάντα σκάω ένα χαμόγελο και με άφήνει και περνάω

Vasso έγραψε:
και εγώ το ίδιο κάνω χιχι Wink Wink

Αυτό θα πεί εκμετάλευση... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάϊ 2003, 01:52:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Ολγα εθιξε το θεμα της προκαταληψης, που θεωρω σωστη παρατηρηση...Εγω ξερω εκ πειρας την συμπεριφορα ορισμενων αντρων προς γυναικες στο δρομο μιας και εχει τυχει να με μπερδεψουν μερικες φορες (λογω του οτι ειμαι μακρυμαλλης).... Σε μια περιπτωση ακουγα μπινελικια χωρις να εχω κανει κατι λαθος (εβγαινα απο ενα στενο με τον αλλο να ερχεται απο μακρια) και επειδη ο αλλος ηταν προκατηλειμένος ΦΟΥΛ, αρχισε τα μπινελικια απο 25-30 μετρα αποσταση ενω δεν πηγαινε ουτε με 20 χιλιομετρα, για να πεις δηλαδη οτι ηταν εστω, ελαχιστα δικαιολογημενα η αντιδραση του... δηλαδη ενω δεν υπηρχε απολυτως κανενα προβλημα, εκραζε μονο και μονο γιατι γουσταρε να κραζει τις γυναικες.. μολις πλησιασε πιο κοντα και με ειδε καλυτερα, σαστισε και το βουλωσε...

Σε κοντρες και στροφες δε, γινεται μεγαλο πανηγυρι.. τι να σας λεω παιδια - ειναι απιστευτη εμπειρια να τους βλεπω να προσπαθουν να με πιασουν και να μη μπορουν να πιστεψουν οτι τους περναει γυναικα ή οτι γυναικα παει κομματια στις στροφες. Καμια φορα κοβω ταχυτητα γιατι τους βλεπω κανουν ΧΟΝΤΡΕΣ μα**κιες στην προσπαθεια τους να με φτασουν και δεν θελω να γινω ηθικος αυτουργος σε φονο... .

Τωρα γι'αυτο που ειπωθηκε οτι οι γυναικες το πολυ πολυ να σου φανε κανα φτερο, αυτο ειναι επισης αληθεια καθως στην πλειοψηφια τους δεν κανουν χοντρες στουκες. Αυτο βασικα ομως ειναι αποτελεσμα του οτι γενικα δεν πανε τοσο γρηγορα οσο εμεις...Οποτε με τη σειρα μας λογικο ειναι και μεις να τα χουμε διαλυσει ολα γιατι οσο πιο γρηγορα πας τοσο πιο μεγαλη η συγκρουση..

Εμενα παντως στη τελικη δε με νοιαζει ποιος ειναι ο αλλος οδηγος στο δρομο, αλλα τι κανει που μπορει να μου δημιουργησει προβλημα. Προτιμω να αποδοκιμαζω μια συγκεκριμενη συμπεριφορα του ατομου που οδηγει δημιουργωντας προβλημα, παρα να γενικευω το προβλημα με το φυλλο τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάϊ 2003, 05:58:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον σχετικα με το θεμα και εγω διαφωνω με την συγκριση αντρων-γηναικων εν ετει 2003.
ΑΛΛΑ
εχω παρατηρησει κατι τα τελευταια 2-3 χρονια ειδικα που εγινε και η μεγαλη εξαρση και το καθε 18χρονο κοριτσακι κυκλοφορει μενα αμαξι ΑΦΟΥ εχει λαδωσει για να παρει διπλωμα.και μην ακουσω κιχ
λοιπον καλα ολα με την γηναικα οδηγο αλλα προσεξτε κατι.μεταξυ 6-8 το απογευμα αμα πατε καπου με αμαξι σε προαστεια με αγορες οπως το χαλανδρι,κορυδαλλος,μαρουσι ΓΙΝΟΝΤΑΙ ολα τα παλαβα του κοσμου.μια καμερα και γυρνας ταινια.και απο μαλλιοτραβηγματα να δεις.εκεινη την ωρα λοιπον η γηναικα εχει σχολασει απο την δουλεια,οπως και ο αντρας.ΟΜΩΣ ο αντρας θα την πεσει κανα 2ωρο να ηρεμησει,να ξυσει λιγο τα @@ και γενικα να τεντωθει σε καναπε-κρεβατι ωστε το βραδυ να ειναι ετοιμοπολεμος για κρασια,ουζα,πιτσες,μπιρες,γεωργιου,τσουκαλα.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ομως εκεινη την ωρα τρεχει να προλαβει την γωγω να κουρευτει,την σισυ να κανει πεντικιουρ και παει να δει και την βιτρινα με τις luis vuitton μεχρι το εμπορικο.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ στην κυριολεξια ΓΙΑΤΙ?γιατι εκεινη την ωρα κυκλοφορουν μονο γηναικες στο δρομο μονες σενα αμαξι η καθε μια.και τοτε δεν θα σκασεις το χαμογελο για να σε αφησει να παρκαρεις η πισω αφου θα σε μπινελικωσει και αμα μιλησεις θα πεταξει και κανα τσοκαρο στο παρ μπριζ.ΕΚΕΙΝΗ την ωρα λοιπον και εγω αμα θελω να παω καπου παω με τα ποδια-μετρο-φιλους.ΔΕΝ βγαζω το ωραιο μου αμαξακι ποτε.φαντασου να βριζεις στο μποτιλιαρισμα...σε γηναικειο κυκλοφοριακο χαος τι θα κανεις?αφηστε το καλυτερο.το πρωι βλεπετε οτι καμια τους δεν βιαζεται,το απογευμα αμα βαλεις κοντρα με γηναικα σε προαστειο θα πιεις τσαγακι lipton.και να δεις χρονους παρκαρισματος οταν βλεπουν οτι κλεινει η πεντικιουριστρια.σε 4 μετρα βαζουν 3,9 μετρα αμαξι χωρις δευτερη μανουβρα.
οχι δεν ειμαι φαλοκρατης.απλα περιμενω ποτε η γηναικα θα γινει το δυνατο φυλλο για να κυβερνησουμε επιτελους εμεις οι αντρες τον κοσμο
οποιος καταλαβε...καταλαβε

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάϊ 2003, 12:20:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, των ελληνικών δρόμων δεν είναι τα μποτιλιαρίσματα, αλλά, οι άντρες οδηγοί που κάνουν τα πάντα για να χειροτερέψουν την κατάσταση. Όσο ανάβουν οι μηχανές, τόσο ανάβουν και τα αίματα. Η πιο αθώα αντίδραση είναι το κορνάρισμα. Με το παραμικρό αρχίζει το αγώνας του τύπου: ποιανού η κόρνα έχει τη μεγαλύτερη ηχητική εμβέλεια; Ο νικητής κερδίζει αυξημένη πίεση ενώ ταυτόχρονα του δίνεται η δυνατότητα να εμπλουτίσει, το ήδη πλούσιο, υβρεολόγιο του..

1. Άντρες οδηγούν τριαξονικές νταλίκες (βλέπε δυστήχημα στα Τέμπη)
2. Άντρες οδηγούν επιβατικά λεωφορεία (βλέπε δυστήχημα στον Αλιάκμονα)

Smile

Πόσες γυναίκες όμως οδηγούν παρόμοιες νταλίκες και επιβατικά λεωφορεία?

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΚΑΜΙΑ. Γι αυτό και οι άντρες μόνο κάνουνε τα δυστυχήματα. Επειδή έχουνε το μονοπώλιο σε αυτή τη κατηγορία. Φαντάζεσαι γυναίκα φορτηγατζού ή λεωφορειατζού? (τζά και τζού Razz ) Τότε να δείς πόσα ατυχήματα θα είχαμε Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2003, 08:16:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
Vasso έγραψε:
Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, των ελληνικών δρόμων δεν είναι τα μποτιλιαρίσματα, αλλά, οι άντρες οδηγοί που κάνουν τα πάντα για να χειροτερέψουν την κατάσταση. Όσο ανάβουν οι μηχανές, τόσο ανάβουν και τα αίματα. Η πιο αθώα αντίδραση είναι το κορνάρισμα. Με το παραμικρό αρχίζει το αγώνας του τύπου: ποιανού η κόρνα έχει τη μεγαλύτερη ηχητική εμβέλεια; Ο νικητής κερδίζει αυξημένη πίεση ενώ ταυτόχρονα του δίνεται η δυνατότητα να εμπλουτίσει, το ήδη πλούσιο, υβρεολόγιο του..

1. Άντρες οδηγούν τριαξονικές νταλίκες (βλέπε δυστήχημα στα Τέμπη)
2. Άντρες οδηγούν επιβατικά λεωφορεία (βλέπε δυστήχημα στον Αλιάκμονα)

Smile

Πόσες γυναίκες όμως οδηγούν παρόμοιες νταλίκες και επιβατικά λεωφορεία?

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΚΑΜΙΑ. Γι αυτό και οι άντρες μόνο κάνουνε τα δυστυχήματα. Επειδή έχουνε το μονοπώλιο σε αυτή τη κατηγορία. Φαντάζεσαι γυναίκα φορτηγατζού ή λεωφορειατζού? (τζά και τζού Razz ) Τότε να δείς πόσα ατυχήματα θα είχαμε Cool

Τώρα γίνεσαι σκληρός...
Το γεγονός οτι οι γυναίκες δεν οδηγούν νταλίκες, οφείλεται στο οτι για να οδηγήσεις μια νταλίκα, χρειάζεται και κάποια σωματική δύναμη...
Και που ξέρεις οτι οι γυναίκες θα προκαλούσαν περισσότερα ατυχύματα;;;
Αν λάβουμε υπόψη οτι οι γυναίκες οδηγούν πιο προσεχτικά από εμάς (εκτός από μερικές ...άγριες Twisted evil ), τότε δεν στέκει η άποψή σου...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: Αθήνα - Φιλοθέη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2003, 14:19:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε μια συζήτηση προχτές περί οδηγικού ρατσισμού (καλή ώρα... Twisted evil ) μου έκαναν πάσα το link που ακολουθεί...

Πρόκειται για χιουμοριστικό σποτάκι και βασικά διαφημίζει άλλη μάρκα αυτοκινήτων ( Confused Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed), αλλά έχει πολύ πλάκα ε και... σας θυμήθηκα βρε κουτά! Rolling eyes Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.punchbaby.com/media/gitfakt/clips/ads/womendrivers.mov

Υ.Γ.: εύχομαι οι αρχηγοί να μη με δείρουνε για το link, εγώ για να γελάσουμε το έκανα...

2gunfire 2gunfire 2gunfire -------> Bloom Eek

Mr. Green

smile... and life will pay u back!
...............
Επιστροφή στην κορυφή
HackerWerger 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Ιούν 2003, 19:42:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάλι μου έχει δημιουργηθεί η άποψη (Όχι, δεν είμαι ρατσιστής!! Evil ) ότι η πλειοψηφία των γυναικών που οδηγούν αμάξι, δεν έχουν ουδεμία σχέση με το.. άθλημα! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχουν επικρατήσει εκφράσεις του τύπου: Very happy "ο χάρος ξεκινά", "ο χάρος βγήκε παγανιά!", κ.τ.λ. όταν είναι γυναίκα στο τιμόνι! Μην πω για τα μπόνους: Γριούλα 10.000 πόντους - Γεράκος με μπαστούνι - 15.000 πόντους Laughing Laughing
Πέρα απ'την πλάκα, υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά. Όντως έχω γνωρίσει ουκ ολίγες κοπέλες που οδηγούν πολύ καλύτερα από το μέσο όρο (αναφέρομαι σε όλον τον πληθυσμό) και ακόμη έχω δει κοπέλες να χειρίζονται το αυτοκίνητο σε x-treme καταστάσεις καλύτερα και από εμένα!!! (Ψώνιο, έτσι;; - Just having fun!)

Υ.Γ.: Προς Bloom: Πολύ έξυπνη η διαφήμιση της Mazda... Παραείναι όμως έξυπνη.. για να είναι αληθινή!! Very happy Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 06:20:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την θυμάται κανείς την κυρία αυτή Question

Όταν μιά γυναίκα ξέρει να οδηγεί, τότε οδηγεί καλύτερα κι από τον καλύτερο άνδρα οδηγό Exclamation

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 09:13:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HackerWerger έγραψε:
Εμένα πάλι μου έχει δημιουργηθεί η άποψη (Όχι, δεν είμαι ρατσιστής!! Evil ) ότι η πλειοψηφία των γυναικών που οδηγούν αμάξι, δεν έχουν ουδεμία σχέση με το.. άθλημα!

Συγνώμη αλλά όταν ακούω τέτοιες απόψεις ......... απορώ με τη σκέψη !!

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 11:55:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα παιδακια...
μολις διαβασα την συζητηση σας και επιτρεψτε μου να διαφωνισω με ολα αυτα που αναφερουν οι ανδρες του club ως κορη επαγγελματια γυναικας οδηγου λεωφορειου...
η μαμα μου οδηγουσε 14 χρονια λεωφορειο και δεν ειχε ουτε ενα ατυχημα...ουτε καν ενα μικρο τρακαρισμα...εν αντιθεση πολλοι συναδελφοι της ειχαν επι καθημερινης βασης ατυχηματα απο καθρεπτες μεχρι θανατο...
δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο αλλα η μαμα μου εχει ολα τα διπλωματα οδηγησης εχει εργαστει πολλα χρονια πανω στο τιμονι και ποτε μα ποτε δεν εχει δημιουργησει προβλημα...σε αντιθεση με τους ανδρες οδηγους που η τακτικη τους ειναι να χρησιμοποιουν το στομα τους και την μυικη τους δυναμη για να αποδειξουν οτι εχουν δικιο...
οσο για τις υπολοιπες γυναικες επαγγελματιες οδηγους επειδη τυχαινει να ξερω αρκετες πιστευω πως αξιζουν πολλα περισσοτερα απο παιδακια σαν και σας, εννοω την ηλικιας σας και οχι το μυαλο και τις γνωσεις σας,και δεν μπορειτε να τις φθασετε στην εμπειρια που εχουν πανω στο τιμονι επειδη ξερετε να παιζετε με το χειροφρενο και το γκαζι...
συγνωμη αν προσβαλα κανεναν απο σας αλλα ειναι η αληθεια...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 12:09:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα είναι σχετικά ... και όλα θέμα τύχης & συμπτώσεων ...

Πριν μία βδομάδα πήγα να παρω το δικό μου, μετά την δουλειά και ενώ το είχα βάλει σε σημείο ήσυχο και με αρκετό χώρο ... φρόντισε μία κοπελίτσα Rolling eyes Rolling eyes με ένα τανκς (Yaris) να έρθει να παρκάρει πάνω μου ... μέχρι που ο προφυλακτήρας να μπει κάτω από τον δικό μου ... γιατί λέει δεν χώραγε και έκλεινε το πάρκινγκ μιας πολυκατοικίας ...

Φυσικά αν την είχα μπροστά μου θα την ... "φιλούσα" ... αλλά δεν μου έκατσε να την συναντήσω εκείνη την στιγμή ... Την επομένη όμως έπεσα πάνω της ... και έπεσαν εξηγήσεις ... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Το μόνο που με εκνεύρισε πολύ είναι ότι ΔΕΝ μπορούσα να φύγω ... αφού θα έπρεπε να σπάσω τον προφυλακτήρα μου ... για να φύγω ... Τελικά κατέβηκε ένα παληκάρι και πήγε ποιο μπροστά την Ιταλίδα του (LANCIA) για να καταφέρω να την κάνω ...

Ολα λοιπόν είναι σχετικά ...
Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 12:23:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχετε και φαντασια...
η κοπελα σε αγγιξε λιγο για να σε γνωρησει θα σε ειδε μαλλον οταν παρκαρες και εκανε οτι μα οτι μπορουσε για να σε πλησιασει...και να που το καταφερε...μιλας σε μας τωρα γι αυτην...(που ξερεις μπορει και να ναι φιλη μου)...ο κοσμος ειναι μικροοοος...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 12:42:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MR2 έγραψε:
και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχετε και φαντασια...
η κοπελα σε αγγιξε λιγο για να σε γνωρησει θα σε ειδε μαλλον οταν παρκαρες και εκανε οτι μα οτι μπορουσε για να σε πλησιασει...και να που το καταφερε...μιλας σε μας τωρα γι αυτην...(που ξερεις μπορει και να ναι φιλη μου)...ο κοσμος ειναι μικροοοος...

μα είμαι σίγουρος ότι για αυτό "πάρκαρε" πάνω μου ... Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing

και για αυτό μιλώ τώρα σε σας .... μπας και είναι φίλη σας .... Wink Laughing

πάντως εγώ την γνώρισα ... και μετά απο κουβεντούλα ... κανονίσαμε τρόπο αποκατάστασης της βλάβης ... Rolling eyes Rolling eyes

αχ! αυτές οι γυναίκες ... Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 12:46:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Old Navy έγραψε:

μα είμαι σίγουρος ότι για αυτό "πάρκαρε" πάνω μου ... Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing

πάντως εγώ την γνώρισα ... και μετά απο κουβεντούλα ... κανονίσαμε τρόπο αποκατάστασης της βλάβης ... Rolling eyes Rolling eyes

Αχ Νίκο,πάντα ευχόμουν να πέσει πάνω μου μία αιθέρια ύπαρξη,με το "φτωχό" κάμπριό της,και αφού παραδεχθεί ότι το φταίξιμο είναι 100% δικό της,να με παρακαλέσει να πάμε στο σπίτι της για τον "διακονονισμό" της ζημιάς... Sleeping Sleeping Sleeping

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 13:05:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:

Αχ Νίκο,πάντα ευχόμουν να πέσει πάνω μου μία αιθέρια ύπαρξη,με το "φτωχό" κάμπριό της,και αφού παραδεχθεί ότι το φταίξιμο είναι 100% δικό της,να με παρακαλέσει να πάμε στο σπίτι της για τον "διακονονισμό" της ζημιάς... Sleeping Sleeping Sleeping

Ποτέ... μην λές ποτέ... Ολα στο παιχνίδι είναι... και οι ευχές για αυτό υπάρχουν ... για να βγαίνουν ... Wink Wink

Οταν θα βρεθούμε θα σου δώσω ένα καλό CD φρέσκο για Summer 2003 ... και θα με θυμηθείς ... Μόλις θα το ακούς θα γίνεσαι άλλος άνθρωπος ... Wink
ΜΑΜΒΟ ΙΤALIANO (long remix) ... και αν δεν θέλεις Ξένο έχω και αντίστοιχο Greek Dance ΜΙΧ2003 by Nikos ... Wink

Ολα στον ατμό κύριοι!!!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 13:06:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ο θοδωρης φανταζεται...αχ.αχ....αχ
παω στοιχημα οτι παρκαρεις καθε φορα μπροστα πισω αριστερα δεξια πανω κατω απο ενα αυτοκινητο που υποψιαζεσαι οτι μπορει και να ανοικει σε μια γυναικα...οπως πχ σε ενα 206cc...
για πες μας και την συνεχεια old navy...
εχει γινει τιποτα αλλο παραπανω και μας το κρυβεις???
μηπως εσυ τελικα ησουν αυτος που κωλησε το τουτου σου στην κοπελα...
μηπως ηταν ολα σκηνοθετημενα???
μηπως λεω μηπως????και τωρα μας το εγραψες αυτο για να μην σε κατηγορησουμε καποτε οτι κανεις καμακι σε αθωες ανυπερασπιστες γυναικες με το να κολλας το αμαξι σου πανω τους....χιχιχιχι...

ασχετο με την δικια σου φαση εγω δεν θα ημουν τοσο ηρεμη αν μου συνεβαινε κατι τετοιο....δεν θα κοιτουσα την ομορφια του το καλλιγραμμο κορμι του το ωραιο αμαξι του κλπ...αλλα θα του τα εχωνα κανονικοτατα...και σιγουρα αυτος μετα δεν θα ηθελε να με ματαξαναδει...
ολα μπορω να τα ανεχτω αλλα το σκυλο το γκομενο και το αυτοκινητο δεν επιτρεπω σε κανεναν καμια κλπ να μου τα αγγιξει...
εχω πλακωθει με γυναικα που αγγιξε με το χερι της το αυτοκινητο μου στο δρομο...για να ξαποστασει...που???? στο αυτοκινητο μου...γιατι μαζι το αγορασαμε???και θελει και να ακουμπησει το βρ@@@χερο της...αν ειναι δυνατον!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Rena (ΕΙΡΗΝΗ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug206 1,4 quicksilver

Ένταξη: 07 Απρ 2003
Τόπος: ΓΑΛΑΤΣΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 13:15:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Old Navy έγραψε:

Η κακία...

[/quote]
Αχ Νίκο,πάντα ευχόμουν να πέσει πάνω μου μία αιθέρια ύπαρξη,με το "φτωχό" κάμπριό της,και αφού παραδεχθεί ότι το φταίξιμο είναι 100% δικό της,να με παρακαλέσει να πάμε στο σπίτι της για τον "διακονονισμό" της ζημιάς... Sleeping Sleeping Sleeping[/quote]

και η "εξυπνάδα"

συναντηθήκανε....

Δεν λέω ότι οι γυναίκες είναι τέλειες οδηγοί .... κάνουν μπαμ απο χιλιόμετρα .... υπάρχουν περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να δείς ποιός οδηγεί το αυτοκίνητο για να καταλάβεις ότι οδηγεί γυναίκα..ΑΛΛΑ...υπάρχουν και κάτι άντρες...σκέτοι δολοφόνοι Twisted evil Exclamation Twisted evil Exclamation Twisted evil Exclamation Twisted evil Exclamation

Να ρωτήσω κάτι ....

Οι περισσότεροι ταρίφες άντρες δεν είναι ???

Ναι?! αα ευχαριστώ (ο νοών νοείτο )

INTEGRATED
TUNING
SOLUTIONS
www.itspower.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 13:23:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λιγα με τους ταριφες! Laughing Laughing Laughing

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 13:25:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rena έγραψε:

teoman έγραψε:

και η "εξυπνάδα"

συναντηθήκανε....

Αυτά Ρένα μου,γίνονται μόνο στις "Αέρινες σιωπές" Laughing
Εδώ μόνο για πλάκα τα γράφουμε Wink

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης