PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Ψυκτικο υγρο για 207 THP
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Αύγ 2009, 02:04:20    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Ψυκτικο υγρο για 207 THP Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιο ειναι το ψυκτικο υγρο που συνιστα ο κατασκευαστης. Τα κλασικα μπλε, πρασινα κανουν για το μοτερ μας?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Αύγ 2009, 20:45:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνε γκαγκαστάθη και πάρε ένα μπιτόνι valeo.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.4 (8v) (2001)

Ένταξη: 06 Αύγ 2009
Τόπος: Peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Αύγ 2009, 22:19:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην Αθήνα πού μπορεί να βρει κάποιος τέτοιο υγρό;

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Αύγ 2009, 22:24:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε οποιοδήποτε συνεργείο peugeot καταρχην, δεν το έχουν και τόσο ακριβά.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.4 (8v) (2001)

Ένταξη: 06 Αύγ 2009
Τόπος: Peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Αύγ 2009, 22:28:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε ρώτησα για θέμα κόστους,αλλά δεν ήξερα ότι το πουλάνε και στα εξουσιοδοτημένα.Θα περάσω την Δευτέρα από την ΟΣΚΑΡ αν δεν έχει κλείσει να πάρω.

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Αύγ 2009, 22:34:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικά, απλά συνήθως στα επίσημα κοπανάνε άσχημα. Smile

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Αύγ 2009, 08:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

09735K1 Υγρό ψυγείου 2L -> ~8 euro.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 09:34:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν βαλεις ενα κοινο παραφλου ποια η διαφορα? Rolling eyes Rolling eyes

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 09:38:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με τα χρηματα που θα σου περισεψουνε θα μπορεσεις να απολαυσεις ενα παγωμενο φραπογαλο... Laughing Laughing

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 10:00:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Yahoo! Rotfl Rotfl

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Paylos_207T (Paylos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 T 1.6 (16V) Rallye (2008)&am

Ένταξη: 01 Δεκ 2009
Τόπος: ΕΔΕΣΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Φεβ 2010, 14:52:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικά, απλά συνήθως στα επίσημα κοπανάνε άσχημα. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
vansak (ANTONIS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 1.6 GT 2009

Ένταξη: 28 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 14:51:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν συμπληρώσω με valeo 50 κίτρινο υπάρχει πρόβλημα ή πρέπει να είναι οπωσδήποτε το ίδιο χρώμα γαλάζιο (π.χ valeo 40 )?
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2010, 18:05:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vansak έγραψε:
αν συμπληρώσω με valeo 50 κίτρινο υπάρχει πρόβλημα ή πρέπει να είναι οπωσδήποτε το ίδιο χρώμα γαλάζιο (π.χ valeo 40 )?
δεν πιστευω οτι θα εχει και καμια διαφορα εμενα που ηταν γαλαζιο και αναγκαστηκα να συνπληρωσω με ενα κοινο παραφλου και απο γαλαζιο εγινε γκρι δεν εχω παρατηρησει κατι αλλα ουτε εχω αντιμετοποισει καποιο προβλημα!! Confused

live for nothing or die for something!
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2010, 08:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ΄όσο γνωρίζω ΔΕΝ κάνει να ανακατεύουμε τα χρώματα γιατί κάτι παίζει με τα πλαστικά του κυκλώματος ψύξης και χαλάνε. Αν παίρνει μπλέ, βάζεις μόνο μπλέ. κοκ
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2010, 10:08:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η διαφορά στο χρώμα έγκειται απ' όσο γνωρίζω ως προς την χημική τους σύνθεση η οποία μεταβάλλει το σημείο βρασμού και παγοποίησης. Τα μπλε συνήθως ειναι τα χειμερινά, και τα κιτρινούλικα είναι θερινά.

Προσοχή ως προς τα αναγραφόμενα σημεία βρασμού & παγοποίησης, οι θερμοκρασίες πρέπει να δίνονται σε πίεση 1atm.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2010, 10:17:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τις θερμοκρασίες το χρώμα. Περισσότερο με το τι συστατικά απαιτούνται για λίπανση αντλίας νερού και γενικότερης συντήρησης του κυκλώματος ψύξης έχει να κάνει. Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2010, 12:14:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
η διαφορά στο χρώμα έγκειται απ' όσο γνωρίζω ως προς την χημική τους σύνθεση η οποία μεταβάλλει το σημείο βρασμού και παγοποίησης. Τα μπλε συνήθως ειναι τα χειμερινά, και τα κιτρινούλικα είναι θερινά.

Προσοχή ως προς τα αναγραφόμενα σημεία βρασμού & παγοποίησης, οι θερμοκρασίες πρέπει να δίνονται σε πίεση 1atm.

καλυτερα να κοιταμε παντως στα specs του παρα το χρωμα Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2010, 12:38:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τις θερμοκρασίες το χρώμα. Περισσότερο με το τι συστατικά απαιτούνται για λίπανση αντλίας νερού και γενικότερης συντήρησης του κυκλώματος ψύξης έχει να κάνει. Rolling eyes

το χρώμα έχει να κάνει με την χημική τους σύνθεση, που προσωπικά απ' όσο εχω καταλάβει αλλάζοντας η σύνθεση (και το χρώμα συνάμα) αλλάζει και το σημείο βρασμού / παγοποίησης. Για να το λες όμως κάτι παραπάνω θα ξέρεις από μένα και μάλλον έτσι θα είναι. Very happy

MEMsound έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

καλυτερα να κοιταμε παντως στα specs του παρα το χρωμα Laughing Laughing Laughing Laughing

εννοείται Wink
το ένα δεν επακόλουθο του άλλου απαραίτητα.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2010, 13:04:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

τοτε επρεπε να θελω αντλια...γιατι ειχε κιτρινο κ μου βαλαν πρασινο
Επιστροφή στην κορυφή
vansak (ANTONIS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 1.6 GT 2009

Ένταξη: 28 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2010, 16:51:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο τότε, αν δει κάποιος τα χαρακτηριστικά/προδιαγραφες του υγρού της PSA να τα γράψει να ξέρουμε.

Εγώ π.χ μένω επαρχία και το κοντινότερο εξουσιοδοτημένο είναι 120χλμ (Χαλκίδα) ή με χρήση πορθμείου 70 χλμ (Λαμία)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης