Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 04:17:11 Θέμα δημοσίευσης: Ε ΟΧΙ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!! |
|
|
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!!!!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΠΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΟΣΜΕ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ!!!!!
ΠΗΓΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ PEUGEOT ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΗΚΕ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ STOP ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΩ (ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ TOPIC),ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ PEUGEOT ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ (ΟΧΙ ΞΑΝΑ!!!!!)ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ
ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΠΟΡΤΑ
ΜΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ 206 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ!!!
Ε ΤΟΤΕ????
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΑΒΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ????ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΜΜΕΝΟ!!!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ!!!!
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 06:02:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα μπορούσε όμως να είναι κι αυτό η αιτία, αφού υπάρχει αισθητήρας στην πόρτα που ενεργοποιεί την ένδειξη STOP όταν η πόρτα είναι ανοιχτή. Μπορεί λοιπόν ο αισθητήρας αυτός να έχει βλάβη. Αν το 206 σου είναι multiplexed να το κοιτάξεις ΑΜΕΣΑ
Εσύ γνωρίζεις που είναι το πρόβλημα Αν ναι, τότε γιατί ρώτησες και δεν τους έλεγες από την αρχή την λύση. Αν όχι, πως λες ότι είναι άσχετοι 
Minus the roof, the sky is the limit.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|