Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vaggelisgr (vaggelis) Δραστήριο μέλος

207 B.T ΣΦΥΡΙ
Ένταξη: 19 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 232 Τόπος: Ιωαννινα, Ηπειρος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 15:11:48 Θέμα δημοσίευσης: Κληση delivery τωρα και στο σπιτι σας !!!! |
|
|
Ακουστε και μενα μια ιστορια που μου συνεβη μολις χτες το απογευμα. Τελειωνω τη δουλιτσα μου και λεω ας κανω και μια βολτιτσα μεσα απο την πολη ετσι χαλαρα να χαζεψω. Κανω τις γυρες μου και περασα και απο παραλληλο δρομο απο το Α.Τ της περιοχης. Επιστρεφω σπιτι και μετα απο κανα μισαωρο χτυπαει το τηλ του σπιτιου. Απανταω και μου λενε τα εξης : Απο το τμημα της τροχαιας σας παιρνουμε, ταυτοποιουμε τηλ τα στοιχεια μου και του αυτοκινητου μου και καταληγει ο μπατσος υπηρεσιας να μου πει οτι στη βολτα που εκανα πριν λιγο με ειδε στο δρομο ο διοικητης της τροχαιας, και επειδη εγω το αμαξι το χω να ακουγεται και απο εξατμιση και απο σκαστρα, και φυσικα ακουσε το θορυβο του αμαξιου μου, αφησε παραγγελια σημερα να παρουσιαστω στο γραφειο του 08:00 το πρωι με ολα μου τα χαρτια, αδειες, διπλωματα κτλ. Και φυσικα μενω μαλ**ας!!! Και λεω παραγγελια η κληση και τα σχετικα. Παρουσιαζομαι το πρωι και ακουω κραξιμο και απο διευθυντη τροχαιας αλλα και υποδιευθυντη. Να σημειωσω οτι και οι δυο τους ειναι στρατοκαβλοι και πορωμενοι σε σημειο να βγαινουν περιπολιες οι δυο τους και να καβαλανε ζηταδικες μηχανες κτλ..
Αφου μου τα σερνουν κανονικα λεω παει τωρα θα μου κρατησουν ολα τα χαρτια και τη γαμησαμε. Πριν με εξαφανισει ο διοικητης πεταει και την ατακα στον αλλο οτι και το αμαξι του ακουγεται πολυ, και αυτο ηταν που δεν το ηθελα να το ακουσω. Γιατι λεω τωρα θα μου πουν φερτο να το δουμε, να το ακουσουμε και μετα θα μου αρχισουν τα ξηλωσε το ενα βγαλε το αλλο και ξαναφερτο μαμα τελειως, πραγμα που δεν ημουν διατεθημενος να κανω για τπτ και κανενα. Με τα πολλα αφου καταφερα να αλλαξω την κουβεντα τους αυτη με δικες μου αρλουμπες του στυλ βιαζομουν κτλ μου κρατησαν ολα μου τα στοιχεια απο κινητο μεχρι χρωμα νουμερο αυτοκινητου και πατρωνυμο κτλ με την απειλη οτι κανονισε πλεον σε ξερουμε, θα σε βλεπουμε εξω κτλ. Το ευχαριστο ειναι οτι την γλυτωσα με αυτα και με αυτα και με συσταση για το αμαξι. Το δυσαρεστο ειναι οτι πλεον ειμαι στη μαυρη λιστα και το αμαξι κανει μπαμ απο μακρυα στην πολη εδω. Απλα ανεφερα την ολη ιστορια με το πως καποιος μπορει να σε παρει ματι και να σε ακουσει εξω και να στη φερει ετσι με ενα απλο τηλ σπιτι και να σε αφησει να ψηνεσαι μεχρι την επομενη μερα και μες τον πανικο τι θα σου κανουν..Γι αυτο και ο τιτλος του θεματος..Οποτε πλεον μες την πολη κοτουλα το αμαξακι..ουτε τσαφ ουτε τσουφ.. Να φυλαγομαστε απο τα στρουμφ γιατι θα φαμε φορτωμα μαζι με το αμαξι και μεις.. Αυτη ηταν αλλη μια περιπετεια μου με happy end τελικα, θελω να πιστευω.
Έχει πλάκα να περνάς και να βαράνε συναγερμοί... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bill207 (Bill) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ
Ένταξη: 05 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 494 Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 15:18:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ψάχνονται γενικά τον τελευταίο καιρό..
έχω δει μπλόκα σε πολύ άκυρα σημεία και σταματάνε τα πάντα!
μήπως επειδή πλησιάζουν εκλογές και θέλουν να δείξουν την "παρουσία" τους;
πάντως αυτό που έτυχε σε σένα φίλε πρώτη φορά το ακούω!
να σε βάλουν στο μάτι κτλ οκ το ξέρω
να σε καλούν στο τμήμα πρώτη φορά!
Μ.
Γ.
Δ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 B.T ΣΦΥΡΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 15:24:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε bill και μενα η εκπληξη μου ηταν τεραστια γιατι λεω αλλο να σε δουν και να σε σταματησουν επιτοπου και αλλο να σε δουν να περνας και να σε καλεσουν σπιτι να παρουσιαστεις στο τμημα την επομενη. μαλλον ψαχνουν φραγκα οπως ειπες. Το νου μας λοιπον.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 15:27:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Που να δεις, την μητέρα της κοπέλας μου που τους είχε βάλει στο μάτι από βλακεία τους. Μέχρι και στο συνήγορο του πολίτη τους πήγε και δεν ήξεραν που να κρυφτούνε 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 B.T ΣΦΥΡΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 15:38:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ετσι θελουν ρε φιλε, αλλα που να μπλεξεις με δαυτους..τεσπα οσο μενουν μακρυα μας καλα θα ειμαστε.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
abaleo (stathis) Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)
Ένταξη: 04 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 890 Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 16:15:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μερικές φορές κάνουν σα να θελουν να βρουν κάτι να περάσει η ώρα τους
φαντάζομαι επαρχία είσαι για να μιλάς για "γνωστός στην πόλη"
δυστυχώς (ή ευτυχώς) μια μικρή κοινωνία έχει και διαφορετικές νοοτροπίες μην ανησυχείς πάντως, νομίζω δεν θα έχεις θέμα..
--- |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 16:26:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
COOL ALEXIS έγραψε: | Που να δεις, την μητέρα της κοπέλας μου που τους είχε βάλει στο μάτι από βλακεία τους. Μέχρι και στο συνήγορο του πολίτη τους πήγε και δεν ήξεραν που να κρυφτούνε  |
της ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ ετσι απλααα? για κατσε να το κανω copy paste στο facebook na δει τι γραφεις πεθερουλα και κορη
η κυρια ειναι αξιοπρεπεστατη και κοιταει το δικαιο του πειραιωτικου λαου
εσυ ειναι ο περιεργος που σχολιαζεις καθε φορα τις προσπαθειες της για μια καθαρη πλατεια
ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ 9 ΣΕΙΡΙΟ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 B.T ΣΦΥΡΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 17:02:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι επαρχια σταθη , γιαννενα για την ακριβεια, και ευτυχως που δεν ειναι και τοσο μικρη η πολη..ελπιζω και γω να μην τους εχω συνεχεια πισω μου απο δω και περα..
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 18:46:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
1)Θελουν λεφτα λογω κρισης
2)Πλησιαζουν εκλογες
3)Η εγληματικοτητα εχει ανεβει
Αυτα φτανουν για να βρουνε και αλλους τροπους...Και κατι αλλο.Επιδεικτικη οδηγηση=700 προστιμο και ενα μηνα αδεια πινακιδες..Προσοχηηηηηηηη δεν αξιζει το ρισκο οσο και αν το γουσταρουμε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 B.T ΣΦΥΡΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 19:54:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
γνωστο για την επιδεικτικη οδηγηση, αλλα μες την πολη δεν το κυνηγαω γιατι ξερω..τωρα αν πεταγονται απο τους θαμνους οταν ακουν εξατμιση κτλ τι να πω..ειναι η περιοδος που πλησιαζει φαινεται..
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 20:02:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σκεψου εσυ αν εισουν αστυνομικος,τι θα εκανες?Θα σταματουσες την ξανθια με το twingo η ενα ραλλυ με εξατμιση και τσαφ τσουφ τοοοο τρεεεενο περναααα....
Υ.Γ: Εχουν υιοθετησει και αλλους τροπους και ισως θα ηταν καλη ιδεα ενα τοπικ για να ξερουμε τι μας γινεται...εχω προσωπικη εμπειρια |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 B.T ΣΦΥΡΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 20:50:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
συμφωνω νικολα μαζι σου.. με το μονο που δεν συμφωνω ειναι να ημουν εγω μπατσος..
Απλα δεν το χα ξαναζησει αυτο το "σπιτικο" τους..
Οσο ζουμε μαθαινουμε ομως..
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 21:07:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
συμβαίνουν πολλά στραβά στην χώρα μας, το θέμα είναι κατα πόσο μπορεί κάποιος να υπερασπιστεί τον εαυτό μου αν έχει δίκιο.
Μάλλον χειρότερα μπλεγμένος θα βγει. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Octane (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)
Ένταξη: 27 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 2486
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 22:06:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω βλεπω πως η Ελλαδα ολο κ περισσοτερο αρχιζει να μοιαζει στην υπολοιπη Ευρωπη.
Ισως να σας φαινεται περιεργο το σκηνικο κ σε πρωτη φαση να πιστευετε (οπως κ γω) πως "αφου δεν εχουν τι να κανουν...παιζουν..." , αλλα καλως 'η κακως δεν ειναι ολοι τους για να κυνηγανε κλεφτες.
Σε λιγακι που θα σας ζητανε χαρτια κ iso για εξατμισεις , σκαστρες κ φιλτρα (πανελ , γιατι οι χοανες ετσι κ αλλιως απαγορευονται) θα τα ξαναπουμε
Στο "χωριο" που μενω (για μενα χωριο ειναι καθετι με λιγοτερους απο 3.000.000 κατοικους...) την εχω πατησει 2 φορες.
Κ τις 2 ηταν για εξατμιση , ενω τη μια απ'αυτες ηταν κ τα φιμε στη μεση.
Την πρωτοφορεμενη χοανη μου βγηκα να δοκιμασω μολις την εφτιαξα κ γυρισα με ξιλωμενα μπροστινα φιμε , 60 ευρω φτωχοτερος κ για την εξατμα μου τη χαρισαν.
Τη δε αλλη φορα , καθως μου μιλουσε για την εξατμιση , περασε ενα stradale ταπα. Ε τι να πεις μετα?!? Κοιταχτηκαμε κ καληνυχτισαμε ο ενας τον αλλο...
Σημειωνω εδω πως υποθετω πως για το stradale ισχυει οτι κ για το superleggera. (ουσιαστικα η εξατμιση δεν περναει με την καμια...απλα ferrari k lambo τα συγκεκριμενα μοντελα τα περναμε απο την...πλα'ι'νη πορτα μεσω των βασικων τους αντιστοιχων μοντελων...) .
P.S.Εχω ορεξη για ιστοριες λεμε!!! Κ εχω πολλες... 
etuned
MEMsound έγραψε: | αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη  |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Piper J-3 Cub
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 22:37:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To θέμα πολλές φορές δεν είναι τόσο για το αν είναι αυστηρός ή όχι ο νόμος αλλά:
1. Για το που μπορείς να ενημερώνεσαι για τις αλλαγές του και τελοσπάντων για το τι επιτρέπεται και τι όχι.
2. Για τις παραβάσεις να μπορείς απο κάπου επίσημα να ενημερωθείς για την ποινή. Εννοώ πριν την πατήσεις.
3. Να μπορείς να ενημερωθείς για τα δικαιώματα που έχεις κι αυτά που έχει το όργανο της τάξης. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 22:39:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λυση α
παντρευεσαι κορη στρατηγου αστυνοιμιας.......
λυση β ]
το κανεις σα του μανθου οποτε παθαινει τετοιο πολιτισμικο σοκ ο μπατσος που ση ξερει για τι να σε γραψει και εν τελει τη κοπνας γιατι μεχρι να βρει γιατι να σε γραψει καποιος μαλ**ας θα τα εχει κανει πουτανα στο μπλοκο...
λυση γ εισαι ο μανθος και παντρευεσαι τη κορη του στρατηγου οποτε τραβας ανενοχλητος χειροφρενα εξω απο το τμημα παιζοντας το μπατσοι γουρουνια στο σιντι και με τα μπατσοπαιδια να σηκωνουν ταμπελακια βαθμολογιας σε καθε περασμα...
μετα ακολουθει εκθεση γυαλιων μυωπιας και αναγκαστικη ελαχιστη παραγγελια 100ευρω σ οποο=ιον εβαλε κατω απο πεντεεεεεεεεεεε
αυτο ειναι ρεντα πανο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Piper J-3 Cub
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 22:55:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
... τι τάκαρος είσαι ...
όσο περνάει ο καιρός τον αγαπάς όλο και πιο πολυ!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Octane (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)
Ένταξη: 27 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 2486
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 23:01:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | λυση α
παντρευεσαι κορη στρατηγου αστυνοιμιας.......
λυση β ]
το κανεις σα του μανθου οποτε παθαινει τετοιο πολιτισμικο σοκ ο μπατσος που ση ξερει για τι να σε γραψει και εν τελει τη κοπνας γιατι μεχρι να βρει γιατι να σε γραψει καποιος μαλ**ας θα τα εχει κανει πουτανα στο μπλοκο...
λυση γ εισαι ο μανθος και παντρευεσαι τη κορη του στρατηγου οποτε τραβας ανενοχλητος χειροφρενα εξω απο το τμημα παιζοντας το μπατσοι γουρουνια στο σιντι και με τα μπατσοπαιδια να σηκωνουν ταμπελακια βαθμολογιας σε καθε περασμα...
μετα ακολουθει εκθεση γυαλιων μυωπιας και αναγκαστικη ελαχιστη παραγγελια 100ευρω σ οποο=ιον εβαλε κατω απο πεντεεεεεεεεεεε
αυτο ειναι ρεντα πανο  |
Ελιωσαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εκει με τα ταμπελακια βαθμολογιας...εκλαιγα...!!! 
etuned
MEMsound έγραψε: | αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη  |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 23:17:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μαλ**α αυτο ειναι το ποστ του 2010 και ακλονιτο φαβορι και για ολο το 2011.....
Απλα έκανα save την σελιδα...
Εισαι θεος ρε τακη...
Απλα.....
Παντως πλακα πλακα και εγω τωρα που γυρναγα σπιτι πετυχα μπατσους σε κλασικο μονοδρομο που ολοι μπαινουν αναποδα, να ειναι καβατζωμλενοι πίσω απο θάμνο, με σβηστά φώτα και να απαραμονευουν σαν αρπακτικα....
Δεν την παλευουν βραδιατικα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MTerry Δραστήριο μέλος

320 si
Ένταξη: 09 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 243 Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2010, 00:03:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βαγγο μην αγχώνεσαι . . .
κάπου έκανε βόλτα ο διοικητής(κλασικά με τον ασύρματο στο χέρι και βήμα "ειμαι ο gamao") και σε ακουσε . . .
Ο διοικητής ζεί σε "συννεφάκι" δίνει διαταγές ο υποδιοικητής τρέχει και στο τόπο τα βιολιά . . .
έτσι κάνουν πάντα αυτοί οι δύο . . . λες και "έπιασαν τον Ρωχάμη" (βαγγέλη δεν το έλεγαν και εκείνον ) . . .
εδώ περνάνε μηχανές-αυτοκίνητα με σχεδόν ελευθέρας , το δικό σου το τσαφ τσούφ τούς ενόχλησε?
σε έχουν ξεχάσει ηδη . . . τούς ξέρω 20 χρόνια
. . . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|