PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τεχνική πλυσίματος και προβλήματα.!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
aparadectos (Αλέξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.600 GTI

Ένταξη: 14 Μάϊ 2009
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 13:51:30    Θέμα δημοσίευσης: Τεχνική πλυσίματος και προβλήματα.!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας, δεν ξέρω αν κάποιος αντιμετωπίζει αναλογο πρόβλημα αλλα κάθε φορά που πλένω το αμάξι μετά εχει πάνω στάμπες. Ξέρει κανείς απο τι προέρχεται αυτο? Μετά το πλύσιμο δεν το πέρνω με πανί το αφήνω να στεγνωσει μόνο.

(: Peugeot 206 Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 13:54:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε γι'αυτό έχει στάμπες. Επειδή δε το σκουπίζεις. Όπως στεγνώνει το νερό πάνω που έχει μείνει, μετά αφήνει στάμπα. Πρέπει να το σκουπίσεις με κάτι. Δέρμα, μικροίνες κτλ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 14:10:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το νερό περιέχει άλατα και γι' αυτό πρέπει να στεγνώνεις το αυτοκίνητο με κάποιο δέρμα σιγά σιγά ώστε να μην αφήνει στάμπες Cool

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 14:17:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τη καλυτερη και επιστημονικη απαντηση θα στη δωσει ο Μιχαλης (mike swell)!! Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea

Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Αύγ 2010, 01:07:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όπως είπαν κ ποιο πάνω οι στάμπες είναι τα άλατα τα οποία μένουν όταν στεγνώνουν οι σταγόνες πάνω στο αμάξωμα .
μόλις τελειώνεις το πλύσιμο παίρνεις ένα πανί μικροΐνας το αφήνεις να μουλιάσει για λίγο μέσα στο νερό κ μετά το στραγγίζεις καλά κ ξεκινάς να στεγνώνεις το αμάξωμα .

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 07:40:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσης οι σταγόνες , οταν το αυτοκίνητο μείνει εκτεθειμένο στον ήλιο ,
λειτουργουν σαν μεγενθυντικός φακός και καίνε το χρώμα . . .
τα αποτελέσματα αυτής της ζημιάς φαίνονται μακροχρόνια Sad

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
anestis_106 (ANESTIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 28 Σεπ 2007
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 19:07:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι στάμπες μπορεί να οφείλονται και σε μη καλό ξέπλυμα της σαπουνάδας. Δεν έχεις γράψει αν χρησιμοποιείς κάποιο σαμπουάν αυτοκινήτου ή άλλο απορρυπαντικό γενικής χρήσεως, που και εκεί μπορεί να έχεις πρόβλημα. Εγώ πάντως από τότε που έμαθα το Optimum No Rinse, έχω βρει την ησυχία μου. Πλύσιμο χωρίς σαπουνάδες και ξεβγάλματα και σε χρόνο dt.
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye

Ένταξη: 21 Σεπ 2008
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 20:33:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

4χερια= μισος χρονος χάρις τι βοηθό μου - κοπέλα μου .......

-θέλεις βόλτα? έλα βοηθησε με πρώτα

έτσι η σταγόνες δεν προλαβαίνουν να στεγνώσουν και τις ζαντες μια μια ακτινα αχα0χαχ0χα0χα0αχ0αχ0χα

εγω παλι περνω το formula 1 κερι ψεκαστικο και σαμπουαν

παρα παρα πολυ καλο!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NemesisUltra στις Παρ 03 Σεπ 2010, 20:35:18, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 20:34:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως με ένα καλό πλύσιμο με σκέτο νερό (κουβάς , πανί) να φύγει η σκόνη και η βρωμιά....έπειτα σε 6 λίτρα νερό ρίχνω ένα καπάκι απο αυτό
(σαμπουάν με κερί) το ξαναπλένω ένα χέρι και δεν χρειάζεται ούτε σκούπισμα ούτε τίποτα γλυστράει το νερό και φεύγει και η γυαλάδα που αφήνει απλά δεν περιγράφεται!

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 20:49:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α μπραβοοοοο το ιδιο λεω και εγω παιδες γαμαει εεεε και δεν αφηνει λεκεδες!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 20:59:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάλι παιδία το αμάξι το πλένω μια φορά την βδομάδα εφόσον η λαμαρίνα είναι κρύα δηλαδή πρωινές ώρες η απογευματάκι ένα καλό ξέπλυμα σαπούνισμα με σαμπουάν ξέπλυμα κ στεγνωμα με πανί από μικρόινες κ πάντα ξεχωριστό σφουγγάρι άλλο για το αμάξι και άλλο για της ζάντες! Το κερί μου το περνάει ο mike swell οπότε είμαι καλυμμένος από πρωστάσια από κουτσουλιες κτλπ για 4-6 μήνες! Και όλα αυτα με προοίοντα γνώστης εταιρίας!
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Οκτ 2010, 15:55:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια ερώτηση... έχω το ίδιο και σε κερί σε γαλάκτωμα που το περνάς με κυκλικές κίνησης μου είπαν και το αφήνεις, πόση ώρα πρέπει να το αφήσω πάνω και μετά να το σκουπίσω ?
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Οκτ 2010, 15:57:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια ερώτηση... έχω το ίδιο και σε κερί σε γαλάκτωμα που το περνάς με κυκλικές κίνησης μου είπαν και το αφήνεις, πόση ώρα πρέπει να το αφήσω πάνω και μετά να το σκουπίσω ?
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Οκτ 2010, 19:23:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NemesisUltra έγραψε:

Χοντρικά, 5-6 λεπτά θέλει και είναι οκ.
Αλλά επειδή δε λες ποιο κερί έχεις ώστε να ξέρω καλύτερα, κάνε το τεστ με το δάχτυλο, δηλαδή άσε να περάσει κανα 5λεπτο και πέρνα απαλά το δάχτυλό σου στην περιοχή που έχεις κερώσει.
Αν αυτό φεύγει εύκολα σαν σκόνη, σημαίνει ότι είναι έτοιμο για αφαίρεση.
Αν ακόμα είναι σκληρό-λιπαρό, το αφήνεις κι άλλο και δοκιμάζεις σε λίγο.
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Οκτ 2010, 19:24:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
NemesisUltra έγραψε:

Χοντρικά, κανα 10έπτο θέλει και είναι οκ.
Αλλά επειδή δε λες ποιο κερί έχεις ώστε να ξέρω καλύτερα, κάνε το τεστ με το δάχτυλο, δηλαδή άσε να περάσει κανα 10λεπτο και πέρνα απαλά το δάχτυλό σου στην περιοχή που έχεις κερώσει.
Αν αυτό φεύγει εύκολα σαν σκόνη, σημαίνει ότι είναι έτοιμο για αφαίρεση.
Αν ακόμα είναι σκληρό-λιπαρό, το αφήνεις κι άλλο και δοκιμάζεις σε λίγο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης