PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Μετατροπη 206cc 1,6lt σε 2,0lt
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PANNT (ΠΑΝΤΕΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206CC 1.6(2004)

Ένταξη: 28 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Οκτ 2010, 21:56:56    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Μετατροπη 206cc 1,6lt σε 2,0lt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΤΟ CC ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4200RPM.ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ Η ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΛΙΣΩ Η ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΟ Κ ΝΑ ΒΑΛΩ 2000CC AΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕ ΕΧΩ Κ ΤΑ CONNE . . .
MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠ ΤΑ 2 Η ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΗΖΩ ΜΕ ΜΑΚΑΚΕΣ!!!
ΑΚΟΥΩ ΣΥΜΒΟΥΜΕΣ . . .. Evil

ΚΛΕΙΣΤΟ !ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Οκτ 2010, 22:17:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μπορείς να πληρώσεις τα τέλη, γιατί δεν παίρνεις ένα έτοιμο 2λιτρο cc; Υπάρχουν σε καλές τιμές.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
PANNT (ΠΑΝΤΕΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206CC 1.6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Οκτ 2010, 22:28:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΤΕΛΗ . .. ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ??

ΚΛΕΙΣΤΟ !ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Οκτ 2010, 23:49:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβασε εδω,θα βρεις σχεδον τα παντα...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10396&start=0
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2010, 09:40:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντελη τωρα ειδα τελη...μετατροπη αδηλωτη ξεχνα τη\πανε οι παλιες εποχες που καναμε τετοια πραματα!

καταρχην αν μπορεις απο τελη παρε διλιτρο θα σου στοιχισει λιγοτερο απο το να κανεις το δικο σου μετατροπη...
αν οχι το κρατας και αρχιζεις τα σταδια που λεμε παρακατω για αυτο το μοτερ...εξατμιση εκκεντρα 106 και προγραμμα
Επιστροφή στην κορυφή
PANNT (ΠΑΝΤΕΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206CC 1.6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2010, 12:13:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι παναγιωτη οχι αδυλωτο??οσους ξερω τεσι το χουν κανει!και αν ειναι ρε παιδια να γυνω πυρινικος φυσικος για να φτασω τα 130 αλογα καλυτερα να το ριξω στη θαλασα!πολυ αναλυση πολλες αποψεις και σιγουρα οχι κ τοσο μεγαλη συγουρια κ ασφαλεια αν βαλεις χερι σε καπακια εκκεντροφορους κτλ . . .ασε που σε λεφτα ερχεται το ιδο με τη αλλαγη μοτερ.κανενα μαστορα σοβαρο εχουμε???

ΚΛΕΙΣΤΟ !ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2010, 12:20:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι με αδηλωτο μοτερ θα σκας καθε διετια μια 200αρα για να περασεις ΚΤΕΟ,θα εχεις το αγχος μην σε σταματησουν για ελεγχο,φυσικα τα ανταλλακτικα του 2λιτρου ειναι ακριβοτερα και πιο σπανια και πανω απο ολα,αν/οταν αποφασισεις να το πουλησεις θα το δωσεις τουλαχιστον ενα 15-20% κατω σε σχεση με ενα το οποιο θα φοραει το προβλεπομενο μοτερ...

Σε καλυπτουν ολα αυτα ή οχι; Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2010, 12:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η εξατμιση φουλ με χταποδι θα σου παει ως 1000
εκκεντρα 106 βρισκεις με 100ευρω
προγραμμα πες 300

ολα μαζι 1500με το ζορι κομπλε

αν διαβασεις προσεκτικα το φορουμ και ειδκα το τοπικ 206-εκκεντρα απο 106 θα δεις πανω απο 30ατομα που το εχουν κανει εδω μεσα μονο

που ακριβως βλεπεις το μπερδεμα και την ανασφαλεια? και μιλαμε για αμαξια με πανω απο 200000χλμ με αυτο το σεταπ...............................
πας εγγυημενα 130αλογα

αν εσυ θεωρεις ποιο λογικο να δωσεις 2000++ για να βαλεις ενα κομπλε διλιτρο τροπετο γιατι θες και σαζμαν και πλεξουδες και ενα σκασμο πραγματα.... και να εισαι αδηλωτος με φοβο μπατσων και κτεο που οσο περνανε τα χρονια θα ζοριζουν και βεβαια ενα αμαξι με 0 ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ τι να σου πω. καπου χαθηκες.

ειλικρινα βαλε κατω τα 2500 που θα σου παει στο τελος με διαφορα συμπραγκαλα που θα προκυψουν (βασεις αμορτισερ κλπ) και δες ποσο πουλας το δικο σου και ποσο πουλαγε ενα παιδι 206cc rg αν θυμαμαι εγραφε το δικο του ρολαν γκαροσ διλιτρο με μπλοκε και καποια εξτρα πραματακια. και το παιδι δεν ηταν καφτης. νταεβου πηρε μετα.....
Επιστροφή στην κορυφή
PANNT (ΠΑΝΤΕΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206CC 1.6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2010, 12:33:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια σιγουρα το κατεχετε καλυτερα παω πασο.σας παραθετω τι βρηκα και περιμενω σχολια.
απο γνωστο εισαγωγεα κομπλε τροπετο 2λιτρο μ ολα δηλ απο εγεφαλο σαμαν ωσ πλεξουδες εξατμιση 1000ευρω αντε 1100 και τοποθετηση μου ζητησσαν αλλα 400 μαχιμουμ!τωρα σε οτι αφορα τη αδυλωτη μετατροπη με 140 ευρω περναω και εχετε δικο σε οτι αφορα τη μεταποληση και τους στρουμφοφιλους μας.
εστω λοιπον οτι ακολουθω αυτο που λεει ο πανος με προγραμμα κτλ.εχουμε κανενα μαστορα να παω να τα κανω ολα μαζι καποιον προτινομενο??αν δε μπορειτε να μ πειτε εδω στειλτε μου πμ
και παλι ευχαριστω για τις απαντησεις

ΚΛΕΙΣΤΟ !ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
PANNT (ΠΑΝΤΕΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206CC 1.6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2010, 12:44:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πειτε μου και τι καταναλωση θα παει μ αυτη τη μετατροπη . . .

ΚΛΕΙΣΤΟ !ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2010, 13:01:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα,σε καμια περιπτωση το 16αρι δεν θα γινει 2λιτρο οσο αφορα το φασμα και την ροπη του,ασχετα αν η διαφορα στα αλογα θα ειναι μολις 5...
Απλα η φωνη της λογικης λεει αυστηρα βελτιωμενο 16αρι και οχι 2λιτρο μετατροπη.

Για μαστορες,θα σου πουν τα παιδια στο club,δεν ειναι κατι δυσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
PANNT (ΠΑΝΤΕΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206CC 1.6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2010, 13:30:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα παιδια στη λεσχh ποτε τα πετυχαινω ?ειμαι ψαρακλαςοποτε εκτος απ το foroum δε ξερω κοσμο . . .

ΚΛΕΙΣΤΟ !ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2010, 13:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PANNT έγραψε:
τα παιδια στη λεσχh ποτε τα πετυχαινω ?ειμαι ψαρακλαςοποτε εκτος απ το foroum δε ξερω κοσμο . . .

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=6580 Wink

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
PANNT (ΠΑΝΤΕΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206CC 1.6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2010, 17:00:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να πω τη αληθεια με εχετε πσιλοτουμπαρει.οποτε κανω μια ερωτηση ακομη και τα υπολοιπα θα τα πουμε στο club λογικα τη πεμπτη (αν μου πειτε κ τι ωρα μαζευεστε).
λοιπον αν τελικα δε αλλαξω μοτερ θελω δισκοπλατο προτινετε κατι συγκεκριμενο η το κλασσικο?

ΚΛΕΙΣΤΟ !ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2010, 21:25:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PANNT έγραψε:
να πω τη αληθεια με εχετε πσιλοτουμπαρει.οποτε κανω μια ερωτηση ακομη και τα υπολοιπα θα τα πουμε στο club λογικα τη πεμπτη (αν μου πειτε κ τι ωρα μαζευεστε).
λοιπον αν τελικα δε αλλαξω μοτερ θελω δισκοπλατο προτινετε κατι συγκεκριμενο η το κλασσικο?

Μετά τις 8 σίγουρα κάποιος θα έχει ανοίξει τη λέσχη. Wink

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2010, 22:02:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

9...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2010, 09:48:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
...πουλαγε ενα παιδι 206cc rg αν θυμαμαι εγραφε το δικο του ρολαν γκαροσ διλιτρο με μπλοκε και καποια εξτρα πραματακια. και το παιδι δεν ηταν καφτης. νταεβου πηρε μετα.....

το εν λογω cc εκτος απο πολυ ομορφο λογω εκδοσης ειναι ηταν και πολυ καλο απο οσο το θυμαμαι
δεν ξερω αν εχει πουληθει
ριξτε μια ματια στις αγγελιες

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
PANNT (ΠΑΝΤΕΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206CC 1.6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2010, 14:53:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠ ΤΟ ΔΙΚΟ Μ ΑΠΟΚΛΕΕΙΕΤΑΙ!!ΣΑΜΠΑΝΙΖΕ ΜΕ ΦΙΜΕ Κ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΡΕΣ ΓΚΡΑΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ(RONALD GARROS) .. .ΘΑ ΕΡΘΩ ΛΟΓΙΚΑ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΛΕΣΧΗ Κ ΘΑ Μ ΠΕΙΤΕ.Ο LIONHEART ΠΟΥ ΤΟ ΔΕ ΜΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΟΨΗ . .

ΚΛΕΙΣΤΟ !ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2010, 02:38:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχ σαμπανιζε ειναι και το δικο σου?
και εκεινο το cc τετοιο χρωμα ειναι - αλλα χωρις τους gt (που τους εχω μια αδηναμία...0

φυσικα και να περασεις και γραφε με μικρα

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
PANNT (ΠΑΝΤΕΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206CC 1.6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2010, 10:50:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειδες ??ειμαι πολυ μπροστα σου λεω και ευελπιστω απο τελη του χρονου να χω κ καλα αλογα . ..

(θα γραφω με μικρα εχεις δικιο,απλα δουλευω κιολας κ το χω ανοιχτο(οχι το cc ,το foroum. ..xaxaxax)

ΚΛΕΙΣΤΟ !ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης