Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
franch_power (teo) Τρελλαμένο μέλος

207 rallye 1.6T
Ένταξη: 10 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 448 Τόπος: μαγούλα αττικής
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2010, 11:01:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
NoDsl έγραψε: | Μάνθος, οκ δεν είναι λόγος να δώσεις το αμάξι επειδή είναι μαλ**ες αλλά μλκια δεν είναι να μην μπορείς να πάρεις μια μαμά σκάστρα; Αν θέλανε να τη βγάζουν ενιαία ας μην έβαζαν αλενόβιδες.
Αν του άλλου δεν πιάνουν τα χέρια του πρέπει σώνει και ντέ να μπλέκει με αντάπτορες; Και να σκάσεις εξουσιοδοτημένο και να σου λένε έβαλες χέρι και μπίπες;
Ντάξει... Έλεος με την peugeot σε τέτοια θέματα.  | φιλε διονυση μια ειναι η λεξη "peugeot'' 
live for nothing or die for something! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
Ένταξη: 08 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 343
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2010, 11:07:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τωρα μιλαμε σοβαρα ειναι αυτη κατασταση ?
Να σου χαλασει μια ηλεκτροβαλβιδα και να σου λενε οτι δε την δινουνε ξεχωριστα ή λογω αγνοιας και προβληματικου software δε μπορουνε να τη βρουνε σα part και σιγουρα θα υπαρχουνε ανθρωποι που για ενα ανταλλακτικο 50 euro αντε 100 που το χρεωνει για να χει 500% κερδος θα χουνε δωσει 1500 euro και θα βαλανε καινουργια turbina ??????
Δλδ γιατι θα πρεπει εγω που δεν εχω σηκωσει πιεση ουτε προγραμμα εχω ουτε με νοιαζει να πρεπει οταν ερθει η ωρα γιατι θα ρθει να κοβω και ραβω ανταπτορες και καλωδια για να βαζω σκαστρες απο S3 ή να κανω εγχειρηση στη σκαστρα και να αλλαζω τα σωθικα της...αν αυτος δεν ειναι λογος να το πουλησεις ποιος ειναι ....... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NoDsl Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 787
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2010, 11:16:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
franch_power έγραψε: | φιλε διονυση μια ειναι η απαντηση ''peugeot''  |
Γαλογερμανικές τεχνολογίες και μλκιες. Δεν έπαιρνα ένα datsun(nissan) να κάνω δουλειά μου όπως όλος ο κόσμος... 
Έχει επεξεργασθεί από τον/την NoDsl στις Τρι 12 Οκτ 2010, 11:32:41, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2010, 11:27:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
NoDsl έγραψε: | franch_power έγραψε: | φιλε διονυση μια ειναι η απαντηση ''peugeot''  |
Γαλογερμανικές τεχνολογίες και μλκιες. Δεν έπερνα ένα datsun(nissan) να κάνω δουλειά μου όπως όλος ο κόσμος...  | αθάνατο αυτοκίνητο 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2010, 11:37:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
NoDsl έγραψε: | Μάνθος, οκ δεν είναι λόγος να δώσεις το αμάξι επειδή είναι μαλ**ες αλλά μλκια δεν είναι να μην μπορείς να πάρεις μια μαμά σκάστρα; Αν θέλανε να τη βγάζουν ενιαία ας μην έβαζαν αλενόβιδες.
Αν του άλλου δεν πιάνουν τα χέρια του πρέπει σώνει και ντέ να μπλέκει με αντάπτορες; Και να σκάσεις εξουσιοδοτημένο και να σου λένε έβαλες χέρι και μπίπες;
Ντάξει... Έλεος με την peugeot σε τέτοια θέματα.  |
δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα
NoDsl έγραψε: | franch_power έγραψε: | φιλε διονυση μια ειναι η απαντηση ''peugeot''  |
Γαλογερμανικές τεχνολογίες και μλκιες. Δεν έπαιρνα ένα datsun(nissan) να κάνω δουλειά μου όπως όλος ο κόσμος...  |
εγω αυτο κανω...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2010, 12:30:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mathanas έγραψε: | Τωρα μιλαμε σοβαρα ειναι αυτη κατασταση ?
Να σου χαλασει μια ηλεκτροβαλβιδα και να σου λενε οτι δε την δινουνε ξεχωριστα ή λογω αγνοιας και προβληματικου software δε μπορουνε να τη βρουνε σα part και σιγουρα θα υπαρχουνε ανθρωποι που για ενα ανταλλακτικο 50 euro αντε 100 που το χρεωνει για να χει 500% κερδος θα χουνε δωσει 1500 euro και θα βαλανε καινουργια turbina ??????
Δλδ γιατι θα πρεπει εγω που δεν εχω σηκωσει πιεση ουτε προγραμμα εχω ουτε με νοιαζει να πρεπει οταν ερθει η ωρα γιατι θα ρθει να κοβω και ραβω ανταπτορες και καλωδια για να βαζω σκαστρες απο S3 ή να κανω εγχειρηση στη σκαστρα και να αλλαζω τα σωθικα της...αν αυτος δεν ειναι λογος να το πουλησεις ποιος ειναι ....... |
δεν κοβεις και δεν ραβεις τπτ...βγαζεις βαζεις...κ αφου αυτοι ειναι νουμερα
ας το περνει αλλος το 60 ευρω για το ανταλακτικο...που ειναι και καλυτερο! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2010, 14:24:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι ρε παιδιά δεν κόβεις ούτε ράβεις τίποτα ξεβιδώνεις τις 3 αλενόβιδες ξεκουμπώνεις την παλιά σκάστρα κουμπώνεις την καινούργια κ ξανά βιδώνεις τις αλενόβιδες .
κ από την στιγμή που η βαγκόσκαστρα είναι κ στην μισή τιμή κ πιο ανθεκτική τότε ποιος ο λόγος να δώσεις τα διπλάσια λεφτά για την μαμά σκάστρα?
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2010, 14:37:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
giannis27 έγραψε: | ναι ρε παιδιά δεν κόβεις ούτε ράβεις τίποτα ξεβιδώνεις τις 3 αλενόβιδες ξεκουμπώνεις την παλιά σκάστρα κουμπώνεις την καινούργια κ ξανά βιδώνεις τις αλενόβιδες .
κ από την στιγμή που η βαγκόσκαστρα είναι κ στην μισή τιμή κ πιο ανθεκτική τότε ποιος ο λόγος να δώσεις τα διπλάσια λεφτά για την μαμά σκάστρα? |
Εγώ ξέρω οτι οι φύσες δεν είναι ίδιες στις 2 σκάστρες..Τις αλλάξανε? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2010, 14:49:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ironman02 έγραψε: | giannis27 έγραψε: | ναι ρε παιδιά δεν κόβεις ούτε ράβεις τίποτα ξεβιδώνεις τις 3 αλενόβιδες ξεκουμπώνεις την παλιά σκάστρα κουμπώνεις την καινούργια κ ξανά βιδώνεις τις αλενόβιδες .
κ από την στιγμή που η βαγκόσκαστρα είναι κ στην μισή τιμή κ πιο ανθεκτική τότε ποιος ο λόγος να δώσεις τα διπλάσια λεφτά για την μαμά σκάστρα? |
Εγώ ξέρω οτι οι φύσες δεν είναι ίδιες στις 2 σκάστρες..Τις αλλάξανε? |
αφηνεις μαμα καβουκι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2010, 20:25:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
giannis27 έγραψε: | ναι ρε παιδιά δεν κόβεις ούτε ράβεις τίποτα ξεβιδώνεις τις 3 αλενόβιδες ξεκουμπώνεις την παλιά σκάστρα κουμπώνεις την καινούργια κ ξανά βιδώνεις τις αλενόβιδες .
κ από την στιγμή που η βαγκόσκαστρα είναι κ στην μισή τιμή κ πιο ανθεκτική τότε ποιος ο λόγος να δώσεις τα διπλάσια λεφτά για την μαμά σκάστρα? | +1000 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
action_peugeot (Τηλεμαχος) Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi
Ένταξη: 06 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 696 Τόπος: Νικαια
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2010, 22:39:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σκάστρες έχει ξανά η Peugeot κατάλαβαν τη μλκια που έκαναν και φεραν πάλι σκάστρες
ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |