Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Scrooge Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 16V
Ένταξη: 03 Ιαν 2007 Δημοσιεύσεις: 47
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2010, 20:29:07 Θέμα δημοσίευσης: Εναλλαγή εμπρός με πίσω ελαστικά |
|
|
Καλησπέρα. Το 106 Rallye μου φοράει τα Dunlop SP FastResponse εδώ και δύο χρόνια και 12.000 km. Τα λάστιχα δεν είναι ταλαιπωρημένα καθώς το αμάξι πλέον κινείται ως επί το πλείστον στην πόλη. Είναι μια καλή στιγμή να τα κάνω μπρος - πίσω ?
Γενικά συνιστάται κάτι τέτοιο ? Παλιότερα, σε ένα φυλλάδιο της Michelin το μπρος - πίσω αναφερόταν ως λάθος τακτική. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2010, 20:59:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ξερω παντως οταν ειπα στον λαστιχα μου για το εγχειρημα αυτο με εδιωξε..και οταν του ειπα για χιαστει μονο που δεν με εδειρε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2010, 21:03:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Xιαστί φυσικά και όχι. Από κει και πέρα, μια αλλαγή μπρος πίσω κάπου στα 10-15k δεν είναι άσχημη ιδέα.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis_vts (σταματης) Φανατικό μέλος

saxo '98
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: attiki
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2010, 21:03:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειμαι και εγω σε παρομοια φαση και σκεφτομαι να αλλαξω τωρα τα 2 μπροστινα και στην επομενη αλλαγη και τα 4... 
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
spyros_rallye (SPYROS) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 20 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 361
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 15:31:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikos 206cc έγραψε: | Δεν ξερω παντως οταν ειπα στον λαστιχα μου για το εγχειρημα αυτο με εδιωξε..και οταν του ειπα για χιαστει μονο που δεν με εδειρε  |
γιατι σε εδιωξε? οι περισσοτεροι αυτο κανουν!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 16:00:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
προτιμώ να έχω τουλάχιστον δυο καλά λάστιχα πάνω μου κ ας είναι τα πίσω... παρά να είναι όλα ξεφτυλισμένα
άσε ότι δεν θα ήταν κ τόσο καλή ιδέα να έβαζα πίσω "λιωμένα" λάστιχα στο ήδη υπερστροφικό μου 206 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 16:13:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
spyros_rallye έγραψε: | nikos 206cc έγραψε: | Δεν ξερω παντως οταν ειπα στον λαστιχα μου για το εγχειρημα αυτο με εδιωξε..και οταν του ειπα για χιαστει μονο που δεν με εδειρε  |
γιατι σε εδιωξε? οι περισσοτεροι αυτο κανουν! |
δεν είχε να κερδίσει κάτι αν στο έκανε αυτό. Είναι κόλπα φάση τα τακάκια ενώ εχουν ακόμα 4-5000km σου λέει οτι επρεπε να τα είχες αλλάξει και δεν σε αφήνω να φύγεις αν δεν τα αλλάξεις και .... μπρρρρρρρρρρρρρρ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 16:21:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
plaketokofths έγραψε: | ...δεν σε αφήνω να φύγεις αν δεν τα αλλάξεις και .... μπρρρρρρρρρρρρρρ |
κι αν τσινίσεις... "εγώ στο λέω για το καλό σου", "με την ασφάλεια δεν παίζουμε", "ο Λάκης που δε μ'ακουσε, την άλλη μέρα έφυγε στη μπαριέρα" κλπ...
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
z@ck! (Ζαχαριας) Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !
Ένταξη: 21 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 674 Τόπος: Οπου λαχει ....
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 17:21:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
να λεμε και του στραβου το δικιο ... πολλες ειναι οι φορες που τα λαστιχα ειναι χαλια , σχεδον καραφλα και τα κανουν τραμπα μπροσ πισω...
εχω πολυ προσφατο παραδειγμα που τα λαστιχα του παιδιου δεν κανουν ουτε για ρεμετζο σε βαρκα...
αν αυριο του γλιστρησει το αμαξι και παρει κανενα στον λαιμο του...τοτε τι?
δεν λεω οτι δεν ειναι απατεωνες .... αλλα υπαρχει και ενα "αλλα"....
Σε καμια περιπτωση μην κανεις χιαστι .... τα λαστιχα εχουν φορα και δεν ειναι "σοφο" να τα βαλεις αναποδα..
αλλα τα μπροσ πισω.... αν ειναι σε καλη κατασταση τα λαστιχακια .... κανε το ... 
As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 17:22:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο συγκεκριμενος ειναι 20+ χρονια φιλος του πατερα μου και ολη η οικογενεια βαζει λαστιχα εκει εδω και χρονια..Αν δεν εισαι αποτομος στις στροφες δεν εχεις να φοβασαι για μουρες πισω ομως θελεις λαστιχο...Και ηδη το 206 υπερστρεφει αρκετα...Εχω παει για χιλιαδες αγγαρειες στον λαστιχα μου και ηταν παντα εξυπηρετικοτατος  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 17:55:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikos 206cc έγραψε: | Ο συγκεκριμενος ειναι 20+ χρονια φιλος του πατερα μου και ολη η οικογενεια βαζει λαστιχα εκει εδω και χρονια..Αν δεν εισαι αποτομος στις στροφες δεν εχεις να φοβασαι για μουρες πισω ομως θελεις λαστιχο...Και ηδη το 206 υπερστρεφει αρκετα...Εχω παει για χιλιαδες αγγαρειες στον λαστιχα μου και ηταν παντα εξυπηρετικοτατος  |
nikos 206cc έγραψε: | Δεν ξερω παντως οταν ειπα στον λαστιχα μου για το εγχειρημα αυτο με εδιωξε..και οταν του ειπα για χιαστει μονο που δεν με εδειρε  |
αφού ο άνθρωπος είναι οικογενειακός κι εμπιστοσύνης νομίζω οτι θα μπορούσε να σου εξηγήσει γιατί να μην το κάνεις.
Είναι σαν να ερθεις σε μένα που έχω μαγάζι με λάστιχα και να σου πω τα goodyear θα βάλεις! Γιατί? Γιατί ετσι, στο λέω εγώ, ειμαι 70 χρονια λαστιχάς.
Χωρίς να αναφέρομαι σε συγκεκριμένο άνθρωπο, οι περισσότεροι μάστορες δεν ξέρουν τι τους γίνεται και φέρονται και σαν μοσχάρια.
Πολλοί ούτε για να βάλουν ενα τροχό δεν είναι ικανοί, δεν ξέρουν καν τι σημαίνει δυναμόκλειδο και οτι για να σφίξεις ενα μπουλόνι δεν χρειαζεται να φωνάξεις τον Τάυσον... υπάρχουν κι αυτοι βέβαια που δεν τα βάζουν καν τα μπουλόνια, ετοιμόοοοοοοοοος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 19:41:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
plaketokofths έγραψε: | nikos 206cc έγραψε: | Ο συγκεκριμενος ειναι 20+ χρονια φιλος του πατερα μου και ολη η οικογενεια βαζει λαστιχα εκει εδω και χρονια..Αν δεν εισαι αποτομος στις στροφες δεν εχεις να φοβασαι για μουρες πισω ομως θελεις λαστιχο...Και ηδη το 206 υπερστρεφει αρκετα...Εχω παει για χιλιαδες αγγαρειες στον λαστιχα μου και ηταν παντα εξυπηρετικοτατος  |
αφού ο άνθρωπος είναι οικογενειακός κι εμπιστοσύνης νομίζω οτι θα μπορούσε να σου εξηγήσει γιατί να μην το κάνεις.
Είναι σαν να ερθεις σε μένα που έχω μαγάζι με λάστιχα και να σου πω τα goodyear θα βάλεις! Γιατί? Γιατί ετσι, στο λέω εγώ, ειμαι 70 χρονια λαστιχάς.
Χωρίς να αναφέρομαι σε συγκεκριμένο άνθρωπο, οι περισσότεροι μάστορες δεν ξέρουν τι τους γίνεται και φέρονται και σαν μοσχάρια.
Πολλοί ούτε για να βάλουν ενα τροχό δεν είναι ικανοί, δεν ξέρουν καν τι σημαίνει δυναμόκλειδο και οτι για να σφίξεις ενα μπουλόνι δεν χρειαζεται να φωνάξεις τον Τάυσον... υπάρχουν κι αυτοι βέβαια που δεν τα βάζουν καν τα μπουλόνια, ετοιμόοοοοοοοοος. |
Γιαννη.επειδη μαλλον δεν με καταλαβες...Τον ανθρωπο καταρχας τον γνωριζω και με γνωριζει απο τοτε που ημουν μωρο...Και σαν επαγγελματιας δεν ειναι αυτο που εχεις στο μυαλο σου...Θα κατσει να σε ακουσει και να σου εξηγησει αυτο που σου προτεινει..Ε και απο την στιγμη που ξερει περα απο πελατη λογικο ειναι να εχει το θαρρος να με ''διωξει''οταν του λεω να βαλουμε τα λαστιχα χιαστι...Ελπιζω τα εισαγωγικα να καταλαβαινεις γιατι τα βαζω  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|