PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το 207 μου φουσκώνει
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2010, 19:43:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικότερα παιδία το καλοκαίρι αν το αμάξι είναι εκτεθειμένο στον ήλιο τα πλαστικά ταλαιπωρούνται παρά πολύ! η ηλιοπροστασία κ τα φήμε τζάμια μπορούν να μειώσουν τις υψηλές θερμοκρασίες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 (16V)TR(2006)

Ένταξη: 22 Σεπ 2006
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Αύγ 2010, 12:48:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκέφτομαι να σφηνώσω ένα χαρτί εκεί που φούσκωσε μήπως και το κρατήσω για λίγο διάστημα σταθερό.Αν έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα δεκτή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Αύγ 2010, 13:15:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν μπορείς βάλε μια φώτο από το ταμπλό.

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2010, 22:34:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα περίμενα στο αμάξι κανα 40' στο αεροδρόμιο και αφού δεν είχα τι να κάνω και κοίταγα γύρω γύρω σαν τον βλαξ, παρατήρησα ένα πολύ μικρό φουσκωματάκι στο ταμπλό από την πλευρά του αερόσακου και λίγο προς τα πάνω.
Μάλλον το παρατήρησα επειδή το φώς έπεφτε από αρκετά πλαί και έκανε περίεργη σκια και δεν ήταν τελείως ομαλή η επιφάνεια, αλλά κάνει ένα βουναλάκι. Άλλαζε η σκιά στο σημείο βασικά και το παρατήρησα.. Και με το χέρι το νιώθεις. Δεν είναι πολύ βέβαια, και υπό το φώς του ήλιου ίσως να μην το ξεχωρίζεις καν, αλλά σκέφτομαι μήπως υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει κι'άλλο με τον καιρό και ακόμα έχω ένα 6μηνο εγγύηση. Μην έχουμε τίποτα εκπλήξεις μόλις λήξει..

Έχει παρατηρήσει κανείς που να του είχε φούσκωμα το ταμπλό, αν με τον καιρό χειροτέρευε? Βασικά υτό μπορεί να ηταν και έτσι απ'όταν το πήρα και να μην το είχα παρατηρήσει. Δε ξέρω..
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2010, 23:17:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε γιωργο κ εμενα εχει ενα μικρο βουναλακι το οποιο δεν παρρατηρεις ευκολα αλλα δεν εχει αυξηθει διοτι μολις το παρατηρησα βαζω συνεχεια ηλιοπροστασια με αποτελεσμα να μην βγει και κανενα καινουργιο Smile
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2010, 23:44:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ βάζω πάντα ηλιοπροστασία. Τις υψηλές θερμοκρασίες όμως δεν τις αποφεύγεις..

Απλά επειδή βλέπω οτι έχουν υπάρξει και χειρότερα, ελπίζω να μην αρχίσει να φουσκώνει σαν λουκουμάς μόλις λήξει η εγγύηση.. Laughing Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2010, 23:49:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι μια προληψη και η ηλιοπροστασια (αν και δεν κανει καλα την δουλεια της) απ'το να τσουρουφλαει η ταπετσαρια! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2010, 23:54:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά εννοείται..Από το τίποτα.. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Σεπ 2010, 09:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε ξερω πως ειναι αλλα οταν το 1.4 μου ειχε φουσκωσει (δε χρειαζοταν να προσεξω για να το δω) μου αλαξαν ταμπλο εντος εγγυησεως

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Σεπ 2010, 10:24:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:
Δε ξερω πως ειναι αλλα οταν το 1.4 μου ειχε φουσκωσει (δε χρειαζοταν να προσεξω για να το δω) μου αλαξαν ταμπλο εντος εγγυησεως

Εσένα σου φούσκωσε ξαφνικά ή με τον καιρό το είδες να χειροτερεύει?
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Σεπ 2010, 10:53:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:
γεια σου φίλε παναγιώτη Salute χαθήκαμε! Μήπως το ταμπλό στο 1,4 διαγραφόταν το περίγραμα του αερόσακος του συνοδηγού? η απλά υπήρχε κάποιο βουναλάκι κ στο πέρασαν στην εγγύηση! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
LIONHEART 
Μέλος
Μέλος

PEUGEOT 206 1.6 GTI

Ένταξη: 24 Σεπ 2010
Τόπος: ΑΘΗΝΑ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2010, 14:18:18    Θέμα δημοσίευσης: LIONHEART Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα έχω να πώ μια ιδέα τώρα αν ακουστεί χαζή δεν ξέρω εσείς κρίνεται...

Υποθέτω πως μέσα σε αυτό το βουναλάκι που αναφέρεις δεν είναι φουσκωμένο επειδή έχει μαζέψει κάποιον όγκο αέρα..αλλιώς παίρνεις μια σύριγγα και θα τράβαγες τον αέρα απο μέσα χωρίς σημάδια...

Λογικά το υλικό το οποίο το έχουν κολήσει δεν έχει πιάσει καλά....άρα παίρνεις πάλι μια σύριγγα με κάποιο υλικό αν θες το ίδιο η όποιο νομίζεις εσύ καλύτερο αλλά με τέτοια βελόνα η οποία να μπορεί να βγάζει σχετικά έυκολα το είδος κόλλας που θα χρησιμοποιήσεις.....το τρυπάς και ρίξε μεσα μην το παρακάνεις γιατι μετά θα έχεις βουναλάκια απο την κόλλα..
θα απλωθεί μετα γιατι θα πρέπει να βρείς ενα τρόπο μία κοντρα δηλαδή η οποία να κρατάει το φούσκωμα πατημένο....ΑΥΤΟ!
Επιστροφή στην κορυφή
vagelis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Οκτ 2010, 20:42:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια εχω στο ταμπλο το περιγραμμα απο τον αεροσακο και ενα μικρο εξογκομα το οποιο ισα ισα που φαινεται απ'οταν το αγορασα εδω και τεσσερα χρονια.Μην αγχωνεστε εδω και τεσσερα χρονια ειναι ακριβως το ιδιο δεν εχει αλλαξει κατι και το αμαξι δεν εχει μπει ποτε σε γκαραζ.Οποτε εγω προτεινω να τα αφησετε οπως ειναι δεν νομιζω οτι θα εχετε προβλημα.Εγω το ειχα δει απο την αρχη αλλα το προτιμω ετσι απο το να μου ξηλωσουν το ταμπλο και να μου βαλουν αλλο.Πιστευω οτι οσο λιγοτερο το σκαλιζουν στο συνεργειο τοσο το καλυτερο.
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Οκτ 2010, 20:46:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vagelis207 έγραψε:
Παιδια εχω στο ταμπλο το περιγραμμα απο τον αεροσακο και ενα μικρο εξογκομα το οποιο ισα ισα που φαινεται απ'οταν το αγορασα εδω και τεσσερα χρονια.Μην αγχωνεστε εδω και τεσσερα χρονια ειναι ακριβως το ιδιο δεν εχει αλλαξει κατι και το αμαξι δεν εχει μπει ποτε σε γκαραζ.Οποτε εγω προτεινω να τα αφησετε οπως ειναι δεν νομιζω οτι θα εχετε προβλημα.Εγω το ειχα δει απο την αρχη αλλα το προτιμω ετσι απο το να μου ξηλωσουν το ταμπλο και να μου βαλουν αλλο.Πιστευω οτι οσο λιγοτερο το σκαλιζουν στο συνεργειο τοσο το καλυτερο.

To ίδιο περίγραμμα έχω και εγώ στον αερόσακο του συνοδηγού!

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Οκτ 2010, 21:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην ζητω συγνωμη απο τον φιλο PEPE που στην αρχη του ελεγα οτι το επαθε επειδη δεν βαζει καποιο ειδος ηλιοπροστασιας ενω εγω που βαζω 2 χρονια κουκουλα δεν εχω δει το παραμικρο.
Λοιπον παρατηρησα και εγω ενα μικρο εξογξωματακι δεξια και πανω της οθονης του ταμπλο. Ναι εγω που υποτιθεται ειμαι τοσο ψειρας με τις κουκουλες κλπ κλπ
Θα το κοιταξω αλλη μια στην αντιπροσωπεια πριν ληξη η εγγυηση σε 2 μηνες γιατι για να περασει εγγυηση πρεπει να ειναι κατι που φαινεται στις φωτο αφετερου, και απο την αλλη αν δεν μεγαλωσει αλλο προτιμω να μεινει ετσι γιατι φοβαμαι οτι θα γινει κουδουνιστρα μετα.

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Οκτ 2010, 21:45:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostasvti έγραψε:
Καταρχην ζητω συγνωμη απο τον φιλο PEPE που στην αρχη του ελεγα οτι το επαθε επειδη δεν βαζει καποιο ειδος ηλιοπροστασιας ενω εγω που βαζω 2 χρονια κουκουλα δεν εχω δει το παραμικρο.
Λοιπον παρατηρησα και εγω ενα μικρο εξογξωματακι δεξια και πανω της οθονης του ταμπλο. Ναι εγω που υποτιθεται ειμαι τοσο ψειρας με τις κουκουλες κλπ κλπ
Θα το κοιταξω αλλη μια στην αντιπροσωπεια πριν ληξη η εγγυηση σε 2 μηνες γιατι για να περασει εγγυηση πρεπει να ειναι κατι που φαινεται στις φωτο αφετερου, και απο την αλλη αν δεν μεγαλωσει αλλο προτιμω να μεινει ετσι γιατι φοβαμαι οτι θα γινει κουδουνιστρα μετα.

Στο ίδιο σημείο το είδα και εγώ. Ίσως είναι κάτι που παίζει αρκετά τότε. Και εγώ δεν είμαι υπέρ του να ξηλώνουν ταμπλό..Αν μείνει έτσι δεν είναι και τίποτα. Το θέμα είναι να μείνει. Πιστεύω όμως οτι μιας και του Βαγγέλη είναι έτσι 4 χρόνια έτσι θα μείνει..Ελπίζω! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Οκτ 2010, 21:47:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω δεν ελπιζω τιποτα γιατι η ελπιδα ειναι εξαρτησιογονα!!!! Θα δειξει....

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Οκτ 2010, 23:25:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αναιρώ κ εγώ αυτό που είχα πει ότι η ηλιοπροστασία ότι είναι λειτουργική για το ταμπλο διότι ούτε εμένα μεγαλώνει αυτό το φούσκωσμα,μάλλον οι ποιότητα του υλικού που χρησιμοποίησαν για την κατασκευή του ήταν τόσο κακή διότι σε οποίο 207 έχω μπει πάντα στην μεριά του συνοδηγού παρατηρώ αυτό το φαινόμενο! Smile

live for nothing or die for something!
Επιστροφή στην κορυφή
Πέτρος (Πέτρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (2006)

Ένταξη: 06 Οκτ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2010, 08:58:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειμαι ο pepe που ειχα ανοιξει το θέμα αλλα αλλαξα το ονομα σε Πέτρος
Λοιπόν το φουσκωμα δεν προχώρησε και δεν νομιζω να υπάρχει λογος ανησυχίας Πρέπει απλως να το συνηθίσουμε και ολα εντάξει Τι να κάνουμε δυστυχώς τα υλικά δεν αντέχουν αλλα νομίζω οτι θα μείνει εκεί Οντως και σε εμένα φαίνεται το περίγραμμα του αερόσακου απο την αρχή δηλαδή εδώ και τέσσερα χρόνια Παντως μην το σκέφτεσται για αλλαγη ταμπλό γιατι τσούζει πάρα πολύ. Ρώτησα τον Κονδορα και μου ειχαν πει για πάνω απο 1000 €.
Επιστροφή στην κορυφή
Πέτρος (Πέτρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (2006)

Ένταξη: 06 Οκτ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2010, 09:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσο για την συγνώμη απο τον Κostasvti δεκτη αν και δεν χρειαζόταν Λύνουμε προβλήματα εδω αν μπορούμε φυσικα, δεν μαλώνουμε χαχα!!!!
Καλημέρα σε ολα τα παιδιά στο Φόρουμ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης