PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

407 προβλήματα.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2005, 19:18:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Touristas έγραψε:
Συγνώμη αλλά μήπως βγήκατε αρκετά Off Topic λέω μήπως

...ουπς... Embarassed Embarassed Embarassed
...sorry..... Embarassed Embarassed
(...μας συνεπηρε η 407κουβεντα..... Wink Wink )

Οκ μπορείτε να συνεχίσετε με τα προβλήματα τότε Wink Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2005, 19:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
vinman έγραψε:
Touristas έγραψε:
Συγνώμη αλλά μήπως βγήκατε αρκετά Off Topic λέω μήπως

...ουπς... Embarassed Embarassed Embarassed
...sorry..... Embarassed Embarassed
(...μας συνεπηρε η 407κουβεντα..... Wink Wink )

Οκ μπορείτε να συνεχίσετε με τα προβλήματα τότε Wink Very happy

...που μακαρι να μην εμφανιστουν αλλα....ειδικα στον Λευτερη... Wink Wink
(εμενα δεν ηταν κατι σημαντικο... Wink )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2005, 19:33:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε ούτε και τα δικά του κατά τη γνώμη μου πάντα. Smile
Εντάξει θα μου πείτε καινούργιο αμάξι τόσα λεφτά και να έχει τόσα προβλήματα ?
Είναι μωρό ακόμα Wink
Εξάλλου αν δεν κάνω λάθος τα περισσότερα από αυτά που είχε έχουν λυθεί και πιστεύω πως στο τέλος θα είναι όλα εντάξει και θα λειτουργούν κανονικά Wink
Είπαμε ζούμε στην εποχή των ηλεκτρονικών τα οποία έχουν μπει για τα καλά και στα αυτοκίνητα μας . Υποτίθεται για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη αλλά τελικά όσο πιο πολύπλοκο είναι κάτι τόσο πιο πολλά προβλήματα παρουσιάζει !
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2005, 19:36:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Ε ούτε και τα δικά του κατά τη γνώμη μου πάντα. Smile
Εντάξει θα μου πείτε καινούργιο αμάξι τόσα λεφτά και να έχει τόσα προβλήματα ?
Είναι μωρό ακόμα Wink
Εξάλλου αν δεν κάνω λάθος τα περισσότερα από αυτά που είχε έχουν λυθεί και πιστεύω πως στο τέλος θα είναι όλα εντάξει και θα λειτουργούν κανονικά Wink
Είπαμε ζούμε στην εποχή των ηλεκτρονικών τα οποία έχουν μπει για τα καλά και στα αυτοκίνητα μας . Υποτίθεται για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη αλλά τελικά όσο πιο πολύπλοκο είναι κάτι τόσο πιο πολλά προβλήματα παρουσιάζει !

Ακριβως γι'αυτο εχω πει οτι πρεπει τα παντα να τα βλεπουμε καλοπροεραιτα και με καλη διαθεση....οπως επισης και οτι δεν θα το αλλαζα με κανενα αλλο...(τουλαχιστον τωρα)...οσα μικροπροβληματακια και αν εμφανιστουν στο μελλον... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Lefty (Λευτέρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 407 2.0

Ένταξη: 26 Φεβ 2005
Τόπος: Κατερίνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2005, 23:35:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πάντος εγώ είμαι σίγουρος οτι αν πάω να ξαναπάρω peugeot απο την εδώ αντιπροσωπία θα με πετάξουν έξω με τις κλωτσιές η....... θα πάει να πάρει κανένας παπάς το αμάξι κάνοντάς του κανένα ευχέλαιο πρωτού το πάρω στα χέρια μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Lefty (Λευτέρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 407 2.0

Ένταξη: 26 Φεβ 2005
Τόπος: Κατερίνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 12:48:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...επιτέλους φώς. Μετά απο τόσους κόπους,χαμένες ώρες απο εμένα και απο τους τεχνικούς της peugeot και μεγάλη ανταλλαγή mail κτλ κτλ την Τρίτη μου είπαν θα έχω απάντηση για την αντικατάσταση η για αλλαγή του αυτοκινήτου σε 307cc όπως τους ζήτησα. Ας δουμε τι θα γίνει γιατί τους είπα οτι βαρέθηκα επιτέλους.
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Αύγ 2005, 05:36:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο την περασμενη Κυριακη μου αναβει συνεχεια η ενδειξη χαμηλης πιεσης ελαστικων και αφορα τα δυο μπροστινα λαστιχα του αυτοκινητου....Ομως τελικα προκειτε για λαθος ενδειξη αφου παρακολουθω καθημερινα τον αερα στα λαστιχα και ειναι κανονικος....Το πιθανοτερο ειναι οτι ψιλοκολλησε η ενδειξη και θελει reset... Wink Wink
(αντε να δω ποτε θα επισκεφθω καποιο service για να μαζεψω λιγα πραγματακια που θελω....ουτε να φτυσω δεν προλαβαινω.. Laughing ))
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Αύγ 2005, 09:37:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Απο την περασμενη Κυριακη μου αναβει συνεχεια η ενδειξη χαμηλης πιεσης ελαστικων και αφορα τα δυο μπροστινα λαστιχα του αυτοκινητου....Ομως τελικα προκειτε για λαθος ενδειξη αφου παρακολουθω καθημερινα τον αερα στα λαστιχα και ειναι κανονικος....Το πιθανοτερο ειναι οτι ψιλοκολλησε η ενδειξη και θελει reset... Wink Wink
(αντε να δω ποτε θα επισκεφθω καποιο service για να μαζεψω λιγα πραγματακια που θελω....ουτε να φτυσω δεν προλαβαινω.. Laughing ))

αν δεν προλαβαίνεις Μάνο μου, δώστο σε μένα να το πάω... Laughing Laughing Laughing θα το περιποιηθώ!!! Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Αύγ 2005, 10:04:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
vinman έγραψε:

αν δεν προλαβαίνεις Μάνο μου, δώστο σε μένα να το πάω... Laughing Laughing Laughing θα το περιποιηθώ!!! Cool Cool

Να ζητήσεις αλλαγή αυτοκινήτου τη πράματα είναι αυτά …. Silly Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Αύγ 2005, 18:35:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Baphomet έγραψε:
vinman έγραψε:

Να ζητήσεις αλλαγή αυτοκινήτου τη πράματα είναι αυτά …. Silly Laughing Laughing Laughing

Ναι,ναι... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Με ενα coupe 3λιτρο... Twisted evil Silly Silly Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Αύγ 2005, 18:37:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
vinman έγραψε:

Πετρο μου ατυχησες... Laughing Laughing
Απο το Σαββατο βγαινω σε αδεια και μολις επιστρεψω απο τις διακοπες μου θα ασχοληθω επιτελους με τα ψιλοπροβληματακια... Wink
(Παντως οποτε θες να το κανεις βολτα ειναι στη διαθεση σου...)
Επιστροφή στην κορυφή
billisdim (Dim)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 31 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Σεπ 2010, 23:17:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερες στα παιδια.
Ειμαι παλιο μελος,ειχα ενα 206 πριν χρονια μεχρι που το πουλησα οποτε απουσιαζα απο το φορουμ καιρο...
Βρηκα μια ¨ευκαιρια ¨ ας πουμε, (απο εναν παππου που απεβιωσε......)
peugeot 407 1.8 2005μοντελο... Επειδη στην περιοχη που μενω πλεον λογω δουλειας δεν εχω καποιο εμπιστο μαστορι να μου το κοιταξει το αμαξι, θα ηθελα να με συμβουλεψετε ποια ειναι τα πιο συνηθισμενα προβληματα στο εν λογω αυτοκινητο και γενικοτερα τι να προσεξω πριν προβω στην αγορα του...
Ευχαριστω προκαταβολικα,
Δημήτρης.
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Οκτ 2010, 18:44:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προβλήματα γενικότερα δεν έχουν
Λίγα κόλπα κάνουν με τα πίσω φανάρια
Τα κλειδιά που χαλάμε οι λεπίδες και τα κουμπάκια

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης