PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οι καμερες στη Λεωφ. Μαραθωνος!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 12:55:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Ναι αλλά η κάμερα είναι, αν δεν κάνω λάθος, ρυθμισμένη να καταγράφει τους παραβάτες αρκετά παραπάνω (105χλμ/ω).

+1

αποτι μου ειχαν πει ειναι ρυθμισμενες για να μη γραφουν ως +10% πραγματικης δηαλδη καμια 20χλμ/ωρα περιπου κοντερισια

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 15:32:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με κανα 160αρι κοντερισια γινεται τιποτα ;; Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 15:33:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις δύο κλήσεις σου δίνουν και ασημένια κορνίζα για το σπίτι....

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 15:48:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
με κανα 160αρι κοντερισια γινεται τιποτα ;; Confused Confused

Αμ πως δεν γίνεται, λαμβάνεις προσωπικό γράμμα από τον Παπακωνσταντίνου με ευχαριστίες για την γρηγορότερη αποπληρωμή του χρέους μας Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 15:58:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΝΤΩς διαπιστωμενα μετα τα 220 δε μπρουν να γραψουν καθαρα οι καμερες
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 16:01:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παλιά στο Τέξας αυτά Παναή...

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 16:05:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ πιστεύω ότι κ τα 220 είναι πολλά που λες...

πάνω από 180 δεν παίζει να σε προλαβαίνει η φωτογραφική, ειδικά στις κάμερες στυλ αττικής οδού που είναι ψηλά κ πίσω απ τις μεγάλες πράσινες πινακίδες. αυτές τραβάνε σχεδόν κάθετα τον δρόμο!
( http://i50.photobucket.com/albums/f311/ornellasti/Clipboard01-17.jpg τα 3 άσπρα κουτιά με κλίση προς τα κάτω, ένα για κάθε λωρίδα)

οι κλασικές που είναι στα δεξιά του δρόμου... δεν ξέρω, ανάλογα με την εστίαση που τις έχουν προκαθορίσει... αλλιώς θα φαίνεται θολή η πινακίδα.

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 16:16:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.bbc.co.uk/topgear/show/episodes/series1episode1.shtml

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 16:29:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμας ειναι παλια μοντελα αν δουν βυζια στριβουν μονες τους
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 23:31:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε μαγκες σορρυ, αλλα στα σημεια που εχει καμερες η μαραθωνος μου φαινεται αρκετα δυσκολο να 220αρισεις... Embarassed

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vanesa206 (Βανέσα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v) xs 2004

Ένταξη: 28 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Οκτ 2010, 01:19:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικά ξέρει κάποιος αν όταν ανάβει φλάς βγαίνει και φωτογραφεία πάντα? μήπως κάποιες φορές δεν έχει φίλμ? γιατί έχω ακούσει πως σπάνια έχει.
έχει τύχει σε κάποιον να περάσει και να ανάψει φλάς,αλλά να μην του έρθει ποτέ η κλήση?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Οκτ 2010, 03:45:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει τυχει σε φιλο να αναψει στη αττικη οδο με μηχανη.......να νομιζει πως δεν εγινε τιποτα και να του παιρνουν το διπλωμα μετα απο ενα χρονο......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Οκτ 2010, 08:06:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vanesa206 έγραψε:
τελικά ξέρει κάποιος αν όταν ανάβει φλάς βγαίνει και φωτογραφεία πάντα? μήπως κάποιες φορές δεν έχει φίλμ? γιατί έχω ακούσει πως σπάνια έχει.
έχει τύχει σε κάποιον να περάσει και να ανάψει φλάς,αλλά να μην του έρθει ποτέ η κλήση?

Σε εμένα! ΣΕΑ ασπροπυργος με 165 κοντερισια πριν 4 μήνες ....περιμένω ακόμα αλλα που θα πάει....

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
vanesa206 (Βανέσα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Οκτ 2010, 10:15:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραία...τι να πώ,εμένα τα όρια που έχουν βάλει μου φαίνονται απαράδεχτα,δεν μπορείς σε αυτό το δρόμο να πηγαίνεις με 70 στην αριστερή και 50 στη δεξιά,και σε κάποια σημείο 50 στη μια και 50 στην άλλη,ας το πάνε τουλάχιστον στα 100 στην αριστερή!
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Οκτ 2010, 11:07:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πιστευω οτι πλεον εχουν καρτα μνημης και οχι φλας... Rolling eyes
το επικινδυνο με τις καμερες ειναι οτι ενω ο μπροστινος σου εχει μια σταθερη ταχυτητα ξαφνικα πλακωνεται στα φρενα στο σημειο που βλεπει την καμερα και ειναι ζητημα χρονου ποτε θα γινει καμια καλη καραμπολα... Mad

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vanesa206 (Βανέσα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Οκτ 2010, 11:22:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φλάς η φίλμ εννοείς? εγώ πάντως έχω ακούσει για φιλμ,που κρατάνε μισή με μια ώρα,απο άτομο που ήταν μέσα στη γαδα,και τα βάζουν σε ώρες που κυκλοφορούν αρκετά αμάξια.
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Οκτ 2010, 12:14:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oi παλαιές κάμερες είναι με φίλμ(βλέπε ΠΕΟ κτλπ) οι καινούργιες είναι με μνήμη.εκτός των φλας δέν ξέρω μήπως οι καινούργιες λειτουργούμ με τίποτα υπέρυθρες ..!

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Οκτ 2010, 12:15:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ήταν με υπέρυθρες δεν θα έβλεπε καν φλας Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Οκτ 2010, 12:21:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λάθος έκφραση,εννοώ σε αυτές που δεν έχουν φλάς μήπως λειτουργούν με υπέρυθρες

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Οκτ 2010, 12:51:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
λάθος έκφραση,εννοώ σε αυτές που δεν έχουν φλάς μήπως λειτουργούν με υπέρυθρες

Κάτι διάβαζα χθες ότι υπέρυθρες έχουν μόνο αυτές που σε φωτογραφίζουν από μπροστά για να μην σε τυφλώνει το φλας.

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης