PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βάψιμο, μαύρο ματ χρώμα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2010, 11:33:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι οχι..

Ηταν ενα μαλακο, αλλα ηταν βρωμικο, οποτε τη θολουρα να τη δημιουργησε και η βρωμια, η τα λαδια που χε πανω..

Οποτε πιστευω με το πλυσιμο να μαι οκ.

Αμαρτια ειναι. Πλυσιμο αυτοκινητου καποιος στην Αθηνα που να μην εχει βουρτσα αλλα να το πλενει στο χερι, που υπαρχει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2010, 11:41:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πλάκα πλάκα, πλύσιμο με πιεστικό το ξεχνάς με αυτό, ε;

Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2010, 12:13:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με πιεστικο μπορω να το πλενω..

Καλο θα ειναι να αποφευγονται τα αυτοματα πλυντηρια..
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2010, 13:24:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Randy έγραψε:
Οχι οχι..

Ηταν ενα μαλακο, αλλα ηταν βρωμικο, οποτε τη θολουρα να τη δημιουργησε και η βρωμια, η τα λαδια που χε πανω..

Οποτε πιστευω με το πλυσιμο να μαι οκ.

Αμαρτια ειναι. Πλυσιμο αυτοκινητου καποιος στην Αθηνα που να μην εχει βουρτσα αλλα να το πλενει στο χερι, που υπαρχει?

Aν σε βολεύει η μεταμόρφωση αττικής....τότε έλα.......το μόνο που βάζει είναι πιεστικό...όλα τα άλα με το χέρι.........καθάρισμα με πανάκια κλπ κλπ....βέβαια κάνει καμιά ώρα ανάλογα με την δουλειά που έχει....αλλά μετά το αποτέλεσμα είναι απίστευτο.........και πάνω απ όλα σου προσέχει το αμάξι......
Εάν θες πληροφορίες πες μου......... Wink
Κάτι άλλο...κεριά, σαμπουάν με κερί και τέτοια δουλειά δεν κάνουν ε?

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2010, 13:42:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπάρχει αν σε βολεύει, απέναντι από την ΔΟΥ Ν.Φιλαδέλφειας πλύσιμο οικολογικό με ατμό..
κάνει καλή δουλειά

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2010, 16:09:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Randy έγραψε:
Σωστα.. Ετσι ειναι..

Αφηστε, εφαγα και τις πρωτες κουτσουλιες...

Ειναι και βρωμικο τωρα, δε μπορω να καταλαβω αν εχει επηρεαστει η μεμβρανη..

Εβγαλα τις κουτσουλιες, αλλα σε εκεινα τα σημεια(4-5) εχουν γινει σα θολουρες..(ισως γιατι το σφουγγαρι ηταν βρωμικο και μπλεχτηκε κι η σκονη κι η βρωμια στη μεση..)

ΕΛπιζω το αμαξι, αμα πλυθει να ναι οπως πριν. Και μετα ασυζητητι κουκουλα οταν το παρκαρω εξω.

Mad

me ti sfoyggari tis eplines?????????
ελπιζω οχι με το κιτρινο σκοτς μπραιτ...

πατερας φιλου το πλενει ετσι ...και για την σκληρη βρομα το κανει απο τη πρασσινη μερια
ολο το αμαξι ειναι θολο ...με κατι γρατζουνιες τρελες...που να μην ηταν κ ασημι Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2010, 16:14:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
volvos έγραψε:
Randy έγραψε:
Σωστα.. Ετσι ειναι..

Αφηστε, εφαγα και τις πρωτες κουτσουλιες...

Ειναι και βρωμικο τωρα, δε μπορω να καταλαβω αν εχει επηρεαστει η μεμβρανη..

Εβγαλα τις κουτσουλιες, αλλα σε εκεινα τα σημεια(4-5) εχουν γινει σα θολουρες..(ισως γιατι το σφουγγαρι ηταν βρωμικο και μπλεχτηκε κι η σκονη κι η βρωμια στη μεση..)

ΕΛπιζω το αμαξι, αμα πλυθει να ναι οπως πριν. Και μετα ασυζητητι κουκουλα οταν το παρκαρω εξω.

Mad

me ti sfoyggari tis eplines?????????
ελπιζω οχι με το κιτρινο σκοτς μπραιτ...

πατερας φιλου το πλενει ετσι ...και για την σκληρη βρομα το κανει απο τη πρασσινη μερια
ολο το αμαξι ειναι θολο ...με κατι γρατζουνιες τρελες...που να μην ηταν κ ασημι Laughing

Ντάξει με μία καλή αλοιφή και αλοιφαδόρο ξαναγυαλίζει πιστεύω...αλλά εαν έχει κάνει όλο το αμάξι έτσι......πρέπει να τρίβει κάνα μήνα Laughing

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 01:20:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα απο κουτσουλιες στο καπο, επιβεβαιωνω την αυξημενη αντοχη της μεμβρανης σε σχεση με το βερνικι που ειχα πριν.

Δε φαινεται το παραμικρο. Παρολα αυτα εξακολουθει να θελει προσοχη γενικα, διοτι δεν παυει να ειναι μαυρο..
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 01:25:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σταματησα εναν με ενα smart με μαυρο ματ χρωμα και μου ειπε 500 ευρω του πηρε για να το κανει..
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 01:35:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεμβρανη να υποθεσω ε?

Κοιτα, εχει σημασια το μεγεθος του αυτοκινητου. Ωστοσο μου φαινονται λιγα, ακομη και για smart.

Τι παιζει εδω: Η ποιοτητα της μεμβρανης ποικιλλει.. Δεν πιστευω να ηταν 3Μ. Κατι που σημαινει οτι μπορει και να πεταξε τα λεφτα του..
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 02:59:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι μεμβρανες ητανε Wink Εμενα μου φαινεται λογικη τιμη παλι γιατι θα δουλεψει τις μισες ωρες για να το τελειωσει...Ετσι κι αλλιως οι μεμβρανες δεν ειναι και τοσο ακριβες...Καπου στο κατοσταρικο νομιζω παιζουνε για να ντυσεις αμαξι Smile
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

Ένταξη: 12 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 12:31:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Της 3Μ έχει περίπου 25€ το τετραγωνικό η μαύρη ματ που θεωρείται φτηνή και ενδεικτικά να πω πως έχει γύρω στα 70€ η carbon dinoc μεμβράνη....Οπότε μάλλον πάνω από 100€ θέλει για να ντύσεις το αμάξι γιατί θέλει πάνω από 4τμ....
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 13:30:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Black Panther που εχω εγω κανει 35 το τετραγωνικο μετρο. Υψηλης αντοχης και ποιοτητας.

Το θεμα δεν ειναι ποσο κοστιζει η μεμβρανη, αλλα το ποσο κοστιζει η εργασια.

Διοτι αντε και πηρες μεμβρανη με 100 ευρω. Αν πας να την βαλεις μονος σου, παει,τη χαλασες..

Η δουλεια πληρωνεται περισσοτερο, οχι τοσο τα υλικα.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 15:48:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει βιντεο με smart και λεει πηγε 750

βεβαια εχει κ καποια σημεια,λιγα ομως λεπτομεριες ,με carbon που ναι πιο ακριβο
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 16:09:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ κατατοπιστικές οι φώτο....δείτε....Δουλεύει γνωστός της αδερφής μου......Αν και στην ζάκυνθο....πολλοί είναι αυτοί που τα πάνε http://www.gramikodesign.gr/adjustments-color-change.php

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 16:13:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H ολη ιστορια για την τελικη τιμη δεν εχει να κανει με τις μεμβρανες αλλα με τις εργατοωρες του μαστορα.Αλλο να ντυσεις ενα E200 και αλλο ενα smart.Παντως πιστευω οτι αν πιανουν λιγο τα χερια σου με μια σπατουλα,ενα καλο πιστολακι και πολυ ορεξη ισως μπορουμε να το κανουμε και εμεις..Μπορει να σου παρει και μια βδομαδα το ολο εγχειρημα αλλα πιστευω οτι αξιζει γιατι γλιτωνεις πολλα φραγκα και το αποτελεσμα αξιζει Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 16:14:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
εχει βιντεο με smart και λεει πηγε 750

βεβαια εχει κ καποια σημεια,λιγα ομως λεπτομεριες ,με carbon που ναι πιο ακριβο

Ναι, το βιντεο του Βαγιαννακη ειναι απο προπερσυ.

Εμενα ο Βαγιαννακης οταν πηρα τηλ μου πε 1000 ευρω για το 206.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 19:34:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
H ολη ιστορια για την τελικη τιμη δεν εχει να κανει με τις μεμβρανες αλλα με τις εργατοωρες του μαστορα.Αλλο να ντυσεις ενα E200 και αλλο ενα smart.Παντως πιστευω οτι αν πιανουν λιγο τα χερια σου με μια σπατουλα,ενα καλο πιστολακι και πολυ ορεξη ισως μπορουμε να το κανουμε και εμεις..Μπορει να σου παρει και μια βδομαδα το ολο εγχειρημα αλλα πιστευω οτι αξιζει γιατι γλιτωνεις πολλα φραγκα και το αποτελεσμα αξιζει Wink

τα λαθοι κοστιζουν ακριβα ομως...οπως ειδες το τετραγωνικο κανει καμποσα...
αλλο να κανεις καποια κοματια κ αλλο ολο το αμαξι...που σιγουρα πρεπει να ξερεις καποιες τεχνικες για γυρισματα κοψιματα κτλ...και δεν ειναι 1 κ 2 ειναι πολλα
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 19:42:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:

τα λαθοι κοστιζουν ακριβα ομως...οπως ειδες το τετραγωνικο κανει καμποσα...
αλλο να κανεις καποια κοματια κ αλλο ολο το αμαξι...που σιγουρα πρεπει να ξερεις καποιες τεχνικες για γυρισματα κοψιματα κτλ...και δεν ειναι 1 κ 2 ειναι πολλα

Δεν διαφωνω οτι ειναι δυσκολο και οτι μπορει απο λαθος να χρειαστεις ισως και παραπανω μεμβρανες...Σε cc φιλου που καναμε μονο την οροφη με μαυρη μεμβρανη μας πηρε περιπου 4 ωρες αλλα το αποτελεσμα εγινε τελειο με 30 μονο ευρα...Πες 40 γιατι μας κερασε και 2 γυρους τον καθενα μετα που τον βοηθησαμε(ημασταν 3 ατομα συνολο) Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

Ένταξη: 12 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 20:48:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικά αν δεν κάτσεις να το κάνεις μόνος σου δείχνει απλό, αλλά δεν είναι τόσο, αν δε χαλάσεις κάμποσο υλικό μέχρι να μάθεις να το δουλεύεις καλά...και επειδή έχω κάνει κάποιες δοκιμές και έχω ντύσει πλαστικά στο εσωτερικό αυτοκινήτων, γίνονται λαθάκια αν είσαι άπειρος και κάποια κομμάτια είναι δύσκολο να ντυθούν σωστά....
Πχ ο ουρανός είναι το πιο απλό που μπορέι να κάνει κάποιος μαζί με το καπώ, παρά το μέγεθός τους....ενώ οι καθρέφτες και κάποια άλλα σημεία με διαδοχικές καμπύλες είναι απ' τα πιο δύσκολα στα τελειώματα της επιφάνειας....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης