PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Καταναλωση Παραφλου σε 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Νοέ 2008, 11:29:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει κανεις να βοηθησει? Αν ειναι φυσιολογικο να παψω να ανησυχω οχι τιποτα αλλο..
Βεβαια δεν εχω παρατηρησει να χανει το ψυγειο κτλ..αλλα με εχει φαει λιγο το θεμα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2008, 12:08:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα χρειαζομαι πολυ συχνα συμπληρωμα παραφλου(καθε 3-4 βδομαδες)...ο τεχνικος μου ειπε οτι ισως υπαρχει καποια διαροη και επειδη ειναι στην εγγυηση να παω να το δει...
Ξερεις κανεις που μπορει να οφειλεται?
Ελπιζω να μην ειναι μεγαλη η ζημια..
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2008, 12:19:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα σχεδόν 1 χρόνο με 21.000χμ έφτασε στο min.
Δεν μου είπαν κάτι στο service δεν χρέωσαν κάτι . . . . και συμπληρώσανε !
Θέλω να ελπίζω ότι είναι φυσιολογικό αυτό . . . . οι υπόλοιποι με 207 γτ,ραλλι,ρψ έχετε παρατηρήσει το παγούρι σας καθόλου ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2008, 12:26:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο χρονο νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο και στα περισσοτερα συμπληρωνουν τσαμπα..
Αλλα σε μενα στο μηνα κατι δεν παει καθολου καλα..
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2008, 12:32:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπίζω να είναι κάτι επιπόλαιο και να μην ταλαιπωρηθείς πολύ !
Θα περιμένουμε update.
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2008, 13:52:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη εδώ και 16μήνες και 31.000χλμ έχω συμπληρώσει 2 φορές την πρώτη μόλις το πήρα άρα μάλλον δεν το είχαν γεμάτο εξαρχής. Το έψαξα παντού για διαρροές αλλά τπτ όλα μιά χαρά. Μπορεί και να λέω πατάτα αλλά μήπως επειδή ψύχει και την τουρπίνα ψιλοεξατμήζετε λόγω τρελών θερμοκρασιών της.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2008, 14:38:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι απίθανο Jimy, πάντως όταν το πείρα δεν ήταν και στο max . . . .
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2008, 20:28:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ξανακοιταξα σημερα και τελικα δεν ειναι τρελλο το χασιμο αλλα υπαρχει λιγακι...θα παω με το νεο ετος να το δω και θα σας ενημερωσω...
Καλη χρονια σε ολους μας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
vertigo (Κωστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye (16v)

Ένταξη: 21 Νοέ 2008
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2009, 14:25:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου αν δεν φαίνεται κάπου διαρροή από σωληνώσεις τότε κοίταξε την τρόμπα νερού εκεί σίγουρα δεν φαίνεται ποτε η διαρροή
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2009, 14:36:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω πως ο Jim207GT κάπου είχε αναφέρει πως εάν έχουμε παρατηρήσει μείωση του παραφλου και ένα θόρυβο σαν νιαούρισμα όταν σβήνουμε την μηχανή μάλλον πάμε για αντλία νερού.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2009, 14:53:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

power έγραψε:
Νομίζω πως ο Jim207GT κάπου είχε αναφέρει πως εάν έχουμε παρατηρήσει μείωση του παραφλου και ένα θόρυβο σαν νιαούρισμα όταν σβήνουμε την μηχανή μάλλον πάμε για αντλία νερού.

Σωστός Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούν 2010, 21:01:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεθαβω το θεμα, αλλα το παρατηρησα και γω το φαινομενο καταναλωσης παραφλου, χθες το απογεμα..

Για να ειμαι ειλικρινης δεν ειχα παρατηρησει εξ'αρχης την σταθμη του παραφλου στο παγουρι, αλλα εχθες που το τσεκαρα ηταν ελαχιστα κατω απο το μινιμουμ (απειροελαχιστα).

Με τον μηχανικο μου που μιλησα σημερα μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Περασα απο το συνεργειο και συμπληρωσαμε λιγο.

Ολα αυτα μετα απο 21.000 χλμ.

Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 00:11:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μ'ένα μου φάνηκε περίεργο παιδία διότι σχεδόν κάθε 4 μήνες το υγρό του ψυγείου κατεβαίνει γύρω στο ένα δάκτυλο! πήγα στην peugeot έβαλαν το αμάξι στο διαγνωστικό έγινε και έλενχος για διάροες και ήταν όλα καλά,ίσως να είναι θέμα τουρμπίνας όπως είπε και ο φίλος δημήτρης! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

Ένταξη: 25 Αύγ 2008
Τόπος: Kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2010, 23:46:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γώ είδα να λείπει αρκετό παραφλού τον πρώτο καιρο που το είχα. Στο πρώτο σέβις το συμπληρώσαν στην peugeot και άλλη μια φορά εγώ. Δεν έπεσε ποτέ κάτω απο το min. Αυτές τις μέρες που το ξαναείδα έπεσε στο πισώ πάλι. Όλα αυτά μέσα σε 1 μιση χρόνο και 71000 km.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2010, 14:17:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια από τα ίδια....
τελικά τα 207 είναι του υγρού στοιχείου... ότι υπάρχει το κατεβάζουν... λάδια, παραφλού, νερό υαλοκαθαριστήρων...... Beer Laughing Laughing

®
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2010, 16:01:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι για καποιο λογο καταναλωνει αλλα ποτε κατω απο το minimum...2 ή 3 φορες εχω συμπληρωσει στα 25.000 και παντα ηταν στο minimum.....

Οτι τους βαζεις μεσα το πινουν τα τεχνολογικα διαμαντια THP..........
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2010, 17:25:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:
Ναι για καποιο λογο καταναλωνει αλλα ποτε κατω απο το minimum...2 ή 3 φορες εχω συμπληρωσει στα 25.000 και παντα ηταν στο minimum.....

Οτι τους βαζεις μεσα το πινουν τα τεχνολογικα διαμαντια THP..........

νερακι θελει το κακομοιρο...διψαει...
αναμεσα στο max min. μου ναι καθε 1 χρονο
Επιστροφή στην κορυφή
papillon (bill)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.4 16V

Ένταξη: 05 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2012, 11:42:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα παιδια....προσφατα ειχα κ γω απωλειες υγρων στη γαλλιδα.207 ΕP3 κινητηρας 1.4....στο συνεργειο που παω μου ειπαν για αντλια νερου....κοστος απο γκαγκασταθη καπου στα 25 ευρω...παραφλου να παρω το κιτρινο ή το πρασινο βαλεο?αν κρινω απο το χρωμα εχω μεσα το κιτρινο....ποσοτητα που χρειαζομαι?σε αντιπροσωπια που πηρα εδω θεσσαλονικη μου ειπαν 82 αντλια,93 εργατικα κ 24 για 6 λιτρα υγρων....
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούν 2012, 15:50:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερει κανεις που εχει τα εξαεριστικά για τα υγρα ψύξης ο ΤΗΡ? Θα αλλάξω παραφλού οπου να 'ναι...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούν 2012, 17:48:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Ξερει κανεις που εχει τα εξαεριστικά για τα υγρα ψύξης ο ΤΗΡ? Θα αλλάξω παραφλού οπου να 'ναι...

Δεν κάνεις εξαερισμό από το δοχείο; Πάντως στα 3 χρόνια να έχω συμπληρώσει 2 φορές; Το πολύ τρεις. Και ποτέ δεν έχω ακουμπήσει το κάτω όριο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης