PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θεσσαλονίκη :Κλήσεις, για υπερβολική ταχύτητα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2003, 11:40:38    Θέμα δημοσίευσης: Θεσσαλονίκη :Κλήσεις, για υπερβολική ταχύτητα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θεσσαλονίκη :Κλήσεις, για υπερβολική ταχύτητα δόθηκαν από την τροχαία σε περισσότερους από χίλιους εκατό οδηγούς αυτοκινήτων μέσα σε διάστημα μιας μόλις εβδομάδας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου σε διάφορα ατυχήματα που σημειώθηκαν τραυματίστηκαν συνολικά 37 άτομα.

Όπως προκύπτει από τα συγκεντρωτικά στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης για την περασμένη εβδομάδα συνολικά 1105 οδηγοί οχημάτων εντοπίστηκαν να παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας, ενώ άλλοι 84 άτομα οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ακόμα, άλλοι 39 δεν είχαν περάσει από έλεγχο στα ΚΤΕΟ.

Συνολικά σημειώθηκαν 29 τροχαία ατυχήματα, που αποδίδονται και πάλι κυρίως στην υπερβολική ταχύτητα, ενώ από τους 39 τραυματίες οδηγούς και επιβάτες οι δύο παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση.

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2003, 11:53:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες στην είσοδο του Τει στη Σίνδο ήταν από τις 12 που πήγα εγώ μέχρι τις 4 σίγουρα!!Σταματούσαν αβέρτα!!!

Να προσέχετε που παρκάρετε γιατί γράφει και η δημοτική αστυνομία!!Στη ροτόντα από πίσω είχα όλοι ραβασάκι με το ποσο τον 147,50 ευρώ!!! Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2003, 14:40:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Χθες στην είσοδο του Τει στη Σίνδο ήταν από τις 12 που πήγα εγώ μέχρι τις 4 σίγουρα!!Σταματούσαν αβέρτα!!!

Να προσέχετε που παρκάρετε γιατί γράφει και η δημοτική αστυνομία!!Στη ροτόντα από πίσω είχα όλοι ραβασάκι με το ποσο τον 147,50 ευρώ!!! Shocked

Εχω και εγω μια τετοια αλλα δεν προκειτε ποτε να παω να την πληρωσω!! Twisted evil

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2003, 14:51:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:

μηπως ενοείται 14,75? Very happy Very happy Very happy
τοσο είχα πληρωσει εγω στον δημο

αν δεν πας αυτο σιγα σιγα περνει τόκους...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2003, 17:06:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι εννοώ ακριβώς αυτό που έγραψα!!!147,5 ευρώ!!!ή ~50000Δρχ!!!!
είναι τρελοί!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003
Τόπος: Σαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2003, 20:40:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ τρελο ξερετε ποιο ειναι?
παρκαρα με το 206(επαγγελματικο) σε σημειο που λεει για φορτωεκφορτωσεις και μετα απο 5 λεπτα το βρηκα με κληση 67,5 ευρω
ο βλακας ο δημοτικος εγινε ποιο βλακας επειδη πανω στην κληση εγραψε οτι ηταν επαγγελματικο!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕΙ!
Το να προσπαθησω να τους πεισω λιγο δυσκολο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2003, 21:52:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπερβολική ταχύτητα; Τι είναι αυτό; Twisted evil Twisted evil

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης