PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Η καλή μερα απο το πρωί φένεται

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 10:05:19    Θέμα δημοσίευσης: Η καλή μερα απο το πρωί φένεται Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεκίνησε η μέρα καλά σήμερα το πρωί κατά της 8:30 με έφαγε ένα τζιπ που έκανε όπισθεν χωρίς να κοιτάξει.Με πήρε με την γωνια του προφυλακτήρα του από πίσω δεξιά φτερό μέχρι την πόρτα του συνοδηγού,η ζημια είναι βαθούλωμα από πίσω μέχρι και τα μισά της πόρτας .Το καλο είναι ότι παραδέχτηκε το λάθος του και μου έκανε αμέσως δήλωση με υπευθυνότητα δίκια του.Το ερώτημα είναι ,να τα βάλω όλα καινούρια η όχι και να πάω στο συνεργείο της peugeot η σε άλλο?Πιστεύω ότι καινούρια είναι καλύτερο τι λέτε?

Family Racing Team :D

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gr13 στις Παρ 24 Σεπ 2010, 10:11:57, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 10:07:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου πλερώνει η ασφάλεια, όλα καινούρια Cool

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 10:10:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζεις οτι θα στα πληρώσει καινούργια η ασφάλεια...

Ότι μπορείς να κυνηγήσεις κυνήγα αλλά δε νομίζω να τα βάλεις όλα καινούργια...

Περαστικά φίλε μου. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 10:16:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
Νομίζεις οτι θα στα πληρώσει καινούργια η ασφάλεια...

Ότι μπορείς να κυνηγήσεις κυνήγα αλλά δε νομίζω να τα βάλεις όλα καινούργια...

Περαστικά φίλε μου. Sad

Λες ε?Τι να πω εγώ πάντως επειδή είναι το αμάξι καινούριο θα πω ότι τα θέλω καινούρια.Επιπλέον στην ασφάλεια μου, που θα συνεννοηθεί με την δικια του τους το τόνισα αυτό,αλλιώς έχω 6 αυτοκίνητα και μια μηχανή ασφαλισμένα σε αυτούς θα απειλήσω ότι θα πάρω όλα και θα τα πάω αλλου.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 10:19:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα καινούργια εφόσον κάνει δήλωση η ασφαλιστική του είναι υποχρεομένη να πλήρωση! Οπότε πας σε ένα φανοποιΐο της επιλογής σου εφόσον το έχεις ψάξει καλά και αν πας σε αντιπρόσωπο τα μάτια 14!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 10:58:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσπάθησε να μην χαλιέσαι πάντως, συμβαίνουν και θα συμβαίνου αυτά, λαμαρίνες είναι... και εφ όσον πληρώνει η ασφαλιστική, δεν θα έχεις πρόβλημα. καινούρια ανταλλακτικά και σε μερικές μερες θα απολαύσεις το αμάξι σου πάλι καινούριο!

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
giorgos80 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 22 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2010, 15:21:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλύτερα οι λαμαρίνες πάρα να τρέχεις σε νοσοκομεία. Οι λαμαρίνες θα ξαναγίνουν όπως ήταν...
Επιστροφή στην κορυφή
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6Τ Rallye (Aug '08)

Ένταξη: 18 Αύγ 2008
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2010, 17:08:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικά φίλε μου και κρατα ψυχραιμία μεχρι να φτιαχτει!
Βαλε καινούργια αφου πληρώνει ο αλλος.

Σχετικά με τη δήλωση όμως, αποψη μου ειναι ότι έπρεπε να φωνάξεις αστυνομία.
Η φιλική δήλωση αν δεν κανω λαθος δεν είναι δεσμευτική, είναι μόνο για να επισπεύσουν τις διαδικασίες πληρωμής εφοσον δεν υπαρχει αλλαγη γνωμης ("ο πελάτης μου ήταν αναστατωμενος και δεν ήξερε τι υπέγραφε").
Ελπίζω η ασφαλιστική του να είναι σοβαροί άνθρωποι και να μην στο γυρίσουν (μου εχει συμβεί πριν μερικα χρονια και ευτυχώς είχα και την αναφορά της αστυνομίας για το STOP και τη θεση ατυχηματος και το σταματησαν στο "ραντεβου στο δικαστήριο λοιπόν, δεν εχω χρόνο να μιλάμε και να διαφωνούμε από τηλέφωνο").
πολεμούνε και για ενα καθρεφτη πια...! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
mayas (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 16v XS

Ένταξη: 29 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Οκτ 2010, 15:48:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλα δυστυχως νομίζω ότι πληρώνεις μια συμμετοχή λόγω παλαιοτητας...
Το εχω πληρώσει ... γι'αυτο το λεω.

Αν θυμαμαι σωστα αν το αυτοκινητο σου ειναι 5ετίας πληρώνεις 5% λόγω παλαιότητας. Υπάρχουν βεβαια κ ασφάλειες που το καλύπτουν. Αν θες κανε ενα τσεκ....
Επιστροφή στην κορυφή
LIONHEART 
Μέλος
Μέλος

PEUGEOT 206 1.6 GTI

Ένταξη: 24 Σεπ 2010
Τόπος: ΑΘΗΝΑ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Οκτ 2010, 20:55:55    Θέμα δημοσίευσης: lionheart Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eφόσων το αμάξι σου είναι καινούργιο απο ότι λεςμπαινουν όλα καινούργια δεν έχεις παλαιότητα!!!

Αλλα απο την στιγμή που λές απο πίσω φτερό μέχρι την πόρτα και θέλεις να τα βάλεις όλα καινούργια το ξέρεις οτι ενοείς εκτος απο την αντικατάσταση πόρτας και το ξήλωμα του πίσω φτερού!!!!!

Είναι τόσο μεγάλη ζημιά δεν φτιάχνεται αλλιώς??

Αν μπορείς βάλε μια φώτο!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης