PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ενδειξη airbag

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
207akias (alex)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206cc 1.6 16V (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2010, 18:47:22    Θέμα δημοσίευσης: ενδειξη airbag Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια,εχω ενα 206cc και εχει λιγες μερες που ανα διαστηματα αν πεσω σε λακουβα αναβει το λαμπακι του αεροσακου και γραφει σφαλμα στο airbag.μενει αναμενο καμια μερα και οταν δεν εχει πολλους τρανταγμους σβηνει.απο που μπορει να ειναι?τα φισακια κατω απο τα καθισματα δεν ειναι γιατι δεν εχει!.....καποιος αισθητηρας πιστευω ειναι αλλα δεν ξερω που βρισκεται...δωστε μου τα φωτα σας Idea Confused

206akias
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούν 2010, 10:14:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως το ειπες Exclamation
αισθητηρας ειναι
τωρα που ειναι.... Question
πηγαινε σε ενα συνεργειο peugeot
δεν πιστευω να σου παρουν χρηματα για να σου πουνε ποιος αισθητηρας ειναι Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιούλ 2010, 10:38:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια πιθανοτητα ειναι να θελει αλλαγη το κομ(τα χειρηστηρια του τιμονιου δηλαδη)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ae86 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 XT 1.6 16v (11/2003)

Ένταξη: 11 Δεκ 2008
Τόπος: Αγρίνιο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2010, 14:58:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ και τέσσερις ημέρες το λαμπάκι του airbag είναι μόνιμα αναμένο μαζί με την ένδειξη: "AIRBAG FAULT"...
Χθες που το πήγα στον τοπικό αντιπρόσωπο και το βάλαμε στο διαγνωστικό, έβγαλε βλάβη που οφείλεται στη μονάδα των διακοπτών... Με τις υγείες μου!
Το κοστούμι καμμιά 300άρα...! Από βδομάδα που θα το αλλάξω θα σας πω ακριβώς.

Ίσως θα την θυμούνται λίγες ώρες τα δέντρα και οι θάμνοι του τοπίου. www.ndimou.gr/articledisplay.asp?time_id=389&cat_id=1
Επιστροφή στην κορυφή
ae86 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Σεπ 2010, 23:25:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά λόγω έλλειψης, του συγκεκριμένου κομματιού, άλλαξα τη μονάδα των διακοπτών την περασμενη εβδομάδα. (Περιμέναμε να έρθει...). Σε καλό μου βγήκε, να 'ναι καλά το forum...!
Ψάχνοντας βρήκα μονάδα DAV στη Θεσσαλονίκη στα 165 ευρώ. Η τοποθέτηση κόστισε 19, το όλον μαζί με τα έξοδα αποστολής 190 περίπου.

Ίσως θα την θυμούνται λίγες ώρες τα δέντρα και οι θάμνοι του τοπίου. www.ndimou.gr/articledisplay.asp?time_id=389&cat_id=1
Επιστροφή στην κορυφή
mayas (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 16v XS

Ένταξη: 29 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Σεπ 2010, 17:10:29    Θέμα δημοσίευσης: Κ σε 206 1.4 XS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ σε μενα ιδια ενδειξη...

Απο το συνεργειο μου ειπαν οτι ειναι η ταινια στο τιμονι, που παει σετ (με κατι...) κ στο συνολο 250-300.

Ειναι το ιδιο με το σετ διακοπτών?

Ευχαριστω

Dream On...
Επιστροφή στην κορυφή
ae86 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Σεπ 2010, 20:15:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, είναι η "καλωδιοταινία" που είναι μέρος της μονάδας διακοπτών.

Επιστροφή στην κορυφή
mayas (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 16v XS

Ένταξη: 29 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2010, 10:01:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ πολυ για την επιβεβαιωση!

Βεβαια στο συνεργειο που πήγα μου είπε ο μηχανικός ότι αυτο δεν πρόκειται να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα συνολικά, οπότε κ το εχω αφήσει εδω κ ενα εξάμηνο ... λόγω κρίσης Laughing

Σκέφτομαι αν ψάξω να δω για μεταχειρισμένη κ γω. Αν πάντως έχεις κρατησει το τηλ του συνεργείου όπου βρηκες τη μονάδα DAV θα με βοηθούσε!

Ευχαριστώ! Very happy

Dream On...
Επιστροφή στην κορυφή
ae86 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2010, 14:47:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις π.μ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης