PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αμορτισέρ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 97, 98, 99  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Η ανάρτηση σου εδώ και τώρα!
Έχω εργοστασιακή ανάρτηση...οπότε...τι να λέμε τώρα?
31%
 31%  [ 80 ]
Έχω αλλάξει μόνο ελατήρια...όλα μια χαρά & χαμηλώμενο & τρένο!
6%
 6%  [ 17 ]
Έχω αλλάξει μόνο ελατήρια...αλλά κοπανάει το άτιμο, αλλά είναι τρένο!
7%
 7%  [ 20 ]
Έχω αλλάξει μόνο αμορτισέρ...θεωρώ ότι είναι καλή λύση!
4%
 4%  [ 12 ]
Έχω αλλάξει ελατήρια & αμορτισέρ...αλλά κοπάνει, χάνει σε άνεση!
16%
 16%  [ 41 ]
Έχω αλλάξει ελατήρια & αμορτισέρ...δεν κοπάνει & δεν έχασε σε άνεση!
8%
 8%  [ 22 ]
Έχω αλλάξει ελατήρια & αμορτισέρ...κοπάνει κάπου-κάπου αλλά δεν έχει χάσει την Γαλλική άνεση!
9%
 9%  [ 25 ]
Έχω εργοστασιακή ανάρτηση...και την εμπιστεύομαι....τι χαμηλώματα και ιστορίες...??
10%
 10%  [ 27 ]
Δεν έχω άποψη, δεν με αγγίζει...το αναρτησιακό!
3%
 3%  [ 9 ]
Σύνολο Ψήφων : 253

Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 11:47:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex το στριψιμο οπως το οριζει ο καθενας με το πως δουλευει σωστα μια αναρτηση,ειιναι εντελως διαφορετικο πραγμα...
Και μην μου πεις οτι με ελατηρια χαμηλωματος και μαυρα Bilstein η αναρτηση σου δουλευει σωστα...

Απλα τα ελατηρια ειναι χαμηλα και αρκετα μαλακά,το bump των Bilstein ανυπαρκτο οποτε λογικο το να μην κοπαναει,μεχρι να φτασει στο bump stop οπου και δεν εχεις πια αναρτηση,κοινως σκοτωνεσαι... Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2010, 14:31:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Alex το στριψιμο οπως το οριζει ο καθενας με το πως δουλευει σωστα μια αναρτηση,ειιναι εντελως διαφορετικο πραγμα...

ναι συμφωνω, αλλα ποσα πραγματα στην ζωη μας τα κανουμε οχι με τον ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ τροπο ή BY THE BOOK για να γλυτώσουμε χρονο ή και χρημα..

το manual της haynes λεει για να καθαρίσεις πεταλουδα πρεπει να ξηλώσεις προφυλακτηρες και το πλαστικο που εχουν απο κατω κτλ κτλ..
στην ουσια η πεταλουδα βγαινει σε 3 λεπτακια χωρις να ακουμπησει ολα αυτα που λεει το manual... αυτο συμαινει οτι θα επρεπε να κανω οτο λεει το βιβλίο επειδη ετσι ειναι το θεωριτικα σωστο??

παραδειγμα σου θετω παραπανω, θα μου πεις οι αναρτησεις ειναι και θεμα ασφαλειας.. οκ συμφωνω αλλα δεν νομιζω οτι θα φυγω απο τον δρομο επειδη τα bilstein δεν κανουν την διαδρομη που φτιαχτηκαν να κανουν αλλα δοευουν συμπιεσμενα..
με την ιδια λογικη αν ειχα μεσα στο αμαξι 3 ατομα 90 κιλών θα επρεπε να σκοτόνομαι καθε φορα επειδη οι αναρτησεις θα δουλευαν συμπιεσμενες και ισως και ποιο πολύ απο τα 3cm που ειναι τωρα.

Θεωριτικα εχεις δικιο αλλα στην πραξη εβαλα αναρτησεις και χαμηλωμα με 120 € οταν η "σωστη" θεωριτικα λυση κοστιζε 500€...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2010, 15:02:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα το στριψιμο για τον καθενα ειναι πολυ διαφορετικο...εγω αυτο καταλαβαινω...Το αμαξι του κολλητου μου (206cc 1.6)φοραει αναρτηση απο rc και 5ποντο eibach(αυτο γουσταρε αυτο εβαλε)και το αμαξι (εκτος απο κουτσουρο) για τα δικα μου δεδομενα παντα, στριβει μια χαρα..
Ειναι μεν πιο αποτομο στο οριο απ'οτι με τις μαμα αναρτησεις αλλα εγω τουλαχιστον δεν εχω τα @ρχιδι@ να το φτασω πολλες φορες εκει Rolling eyes Δεν ξερω,ισως να υπαρχουν πολλοι χεραδες εδω περα(και δεν το λεω με ειρωνεια) αλλα για τα δικα μου ορια θα με χαλουσε να δωσω ενα 600αρι η και πολυ παραπανω για αναρτηση την οποια για να την χρειαστω αυτο θα σημαινει οτι μπαινω με τα οσα....Και δρομο ασφαλη περα απο πιστα εδω πανω τουλαχιστον δεν εχω βρει...Τι να την κανω την pss 9 αν ειναι να μην τη φτασω ποτε...Και πιστεψτε με στον δρομο δεν παω ''κυρια''...Για να φτασει ομως καποιος στο σημειο να στιβει μια τετοια αναρτηση στην πολη για μενα ειναι επικινδυνος και για τους γυρω του αλλα και για τον εαυτο του Evil [/b]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
silo (bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 2.0 (16V) RC (2004)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2010, 14:41:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα παντως οταν πεφτω σε λακουβα κοπαναει ασχημα,αλλα στο στρηψιμο ειναι πολυ καλα.μου ειπαν οτι ειναι τερματισμενα,δεν ξερω απο αμορτισερ καθολου.θα βαδισω προς bilstein ρυθμιζομενα...

http://www.facebook.com/pages/Speed-is-addict/175531049154443?v=photos&ref=ts#!/pages/Speed-is-addict/175531049154443

οποιος γουσταρει τα αμαξια γινεται μελος...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2010, 21:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

ναι συμφωνω, αλλα ποσα πραγματα στην ζωη μας τα κανουμε οχι με τον ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ τροπο ή BY THE BOOK για να γλυτώσουμε χρονο ή και χρημα..

το manual της haynes λεει για να καθαρίσεις πεταλουδα πρεπει να ξηλώσεις προφυλακτηρες και το πλαστικο που εχουν απο κατω κτλ κτλ..
στην ουσια η πεταλουδα βγαινει σε 3 λεπτακια χωρις να ακουμπησει ολα αυτα που λεει το manual... αυτο συμαινει οτι θα επρεπε να κανω οτο λεει το βιβλίο επειδη ετσι ειναι το θεωριτικα σωστο??

παραδειγμα σου θετω παραπανω, θα μου πεις οι αναρτησεις ειναι και θεμα ασφαλειας.. οκ συμφωνω αλλα δεν νομιζω οτι θα φυγω απο τον δρομο επειδη τα bilstein δεν κανουν την διαδρομη που φτιαχτηκαν να κανουν αλλα δοευουν συμπιεσμενα..
με την ιδια λογικη αν ειχα μεσα στο αμαξι 3 ατομα 90 κιλών θα επρεπε να σκοτόνομαι καθε φορα επειδη οι αναρτησεις θα δουλευαν συμπιεσμενες και ισως και ποιο πολύ απο τα 3cm που ειναι τωρα.

Θεωριτικα εχεις δικιο αλλα στην πραξη εβαλα αναρτησεις και χαμηλωμα με 120 € οταν η "σωστη" θεωριτικα λυση κοστιζε 500€...

Μιας και μολις τωρα το ειδα,αν εσυ δεν θεωρεις την προσωπικη σου ασφαλεια σημαντικη,αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο κριτηριο...
Ενας σοβαρος ανθρωπος οταν γνωριζει τους πιθανους κινδυνους που κρυβει ενα πραγμα,τοτε αποφευγει να ρισκαρει,εκτος και αν μιλαμε για κατι το οποιο δεν ειναι ηδη γνωστο.
Οποτε στην προκειμενη περιπτωση δεν ειναι θεωρια ή πραξη αλλα βλακεια και συνειδητη μλκια οταν ξερεις οτι κατι δεν δουλευει και παραυτα το επιλεγεις.
Γιατι αν σου σπασει ενα αμορτισερ ή φτυσει ολα τα λαδια την ωρα που οδηγας,δεν παει το μυαλο σου καν στο τι μπορει να γινει,απλα δεν το εχεις παθει για αυτο και δεν αναλογιζεσαι τους κινδυνους.
Για αυτο καλο ειναι να ακουμε τις προειδοποιησεις πριν επιλεξουμε μιας και το κοστος δεν ειναι παντα το πρωταρχικο κριτηριο.

---

Νικο,ποιος ειναι πιο επικυνδυνος,αυτος που στριβει μια αναρτηση των 1000Ε ή αυτος που κυκλοφορει με αυτοκινητο που δεν εχει καν αναρτηση(βλεπε 5cm ελατηρια); Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Σεπ 2010, 16:27:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Pughell"]
AlienHack έγραψε:

Νικο,ποιος ειναι πιο επικυνδυνος,αυτος που στριβει μια αναρτηση των 1000Ε ή αυτος που κυκλοφορει με αυτοκινητο που δεν εχει καν αναρτηση(βλεπε 5cm ελατηρια); Question

Στελιο,πιο επικυνδυνος ειναι αυτος που δεν σεβεται ή δεν γνωριζει τα ορια της αναρτησης του και ψαχνει να τα βρει μεσα στην Τσιμισκη...Εγω ξερω μεχρι που φτανουν τα ποδια μου οποτε ειμαι μαλλον πιο ακινδυνος λογω του οτι ειμαι και συνειδητοποιημενος...Και επειδη ολα ειναι θεμα οδηγικης απολαυσης και διασκεδασης μια αναρτηση των 400 ευρω (π.χ rc) μου φτανει και μου περισσευει για να περναω καλα και να μην ειμαι και επικινδυνος για τους γυρω μου... Very happy [/u]
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2010, 06:57:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Pughell έγραψε:

Στελιο,πιο επικυνδυνος ειναι αυτος που δεν σεβεται ή δεν γνωριζει τα ορια της αναρτησης του και ψαχνει να τα βρει μεσα στην Τσιμισκη...Εγω ξερω μεχρι που φτανουν τα ποδια μου οποτε ειμαι μαλλον πιο ακινδυνος λογω του οτι ειμαι και συνειδητοποιημενος...Και επειδη ολα ειναι θεμα οδηγικης απολαυσης και διασκεδασης μια αναρτηση των 400 ευρω (π.χ rc) μου φτανει και μου περισσευει για να περναω καλα και να μην ειμαι και επικινδυνος για τους γυρω μου... Very happy

Μην αλλαζεις την συγκριση... Laughing
Ξερεις πολυ καλα οτι αυτος που δεν εχει αναρτηση ειναι πολυ πιο επικινδυνος απο τον αλλον...
Μλκες υπαρχουν πολλοι,καποιοι με λαθος επιλογες και καποιοι με σωστες....
Ε,αν οι πιθανοτητες του μλκα ειναι Χ να κανει ενα ατυχημα,τοτε γινονται Χ+3 στην περιπτωση που εχει και κακοστημμενο αυτοκινητο. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2010, 08:38:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Τελικα το στριψιμο για τον καθενα ειναι πολυ διαφορετικο...εγω αυτο καταλαβαινω...Το αμαξι του κολλητου μου (206cc 1.6)φοραει αναρτηση απο rc και 5ποντο eibach(αυτο γουσταρε αυτο εβαλε)και το αμαξι (εκτος απο κουτσουρο) για τα δικα μου δεδομενα παντα, στριβει μια χαρα..
Ειναι μεν πιο αποτομο στο οριο απ'οτι με τις μαμα αναρτησεις αλλα εγω τουλαχιστον δεν εχω τα @ρχιδι@ να το φτασω πολλες φορες εκει Rolling eyes Δεν ξερω,ισως να υπαρχουν πολλοι χεραδες εδω περα(και δεν το λεω με ειρωνεια) αλλα για τα δικα μου ορια θα με χαλουσε να δωσω ενα 600αρι η και πολυ παραπανω για αναρτηση την οποια για να την χρειαστω αυτο θα σημαινει οτι μπαινω με τα οσα....Και δρομο ασφαλη περα απο πιστα εδω πανω τουλαχιστον δεν εχω βρει...Τι να την κανω την pss 9 αν ειναι να μην τη φτασω ποτε...Και πιστεψτε με στον δρομο δεν παω ''κυρια''...Για να φτασει ομως καποιος στο σημειο να στιβει μια τετοια αναρτηση στην πολη για μενα ειναι επικινδυνος και για τους γυρω του αλλα και για τον εαυτο του Evil [/b]

Νικο κατα τη γνωμη μου εισαι λαθος.
Ενα 5ποντο ελατηριο δεν αφηνει την υπολοιπη αναρτηση να παρει τις διαδρομες που πρεπει για να δουλεψει σωστα.
Μπορει να εχεις την αισθηση οτι γα** και δερνω με αυτη την αναρτηση αλλα αυτο ειναι λαθος.
Το πιο πιθανο, να στριβεις και με λιγοτερα απο οτι με τη μαμα αναρτηση.
Ενα τετοιο στησιμο με 5ποντο, το μονο που κανεις ειναι να φευγει υποστρεφοντας και μονοκοματα το αμαξι και να μην μπορει να διαβασει το δρομο αφου στις συνεχεις ανωμαλιες και σαμαρακια που θα συναντας σε ενα δρομο με στροφες, το αμαξι δε θα πατα κατω.
Και αυτο ισχυει και για νορμαλ οδηγηση.
Πανω απο ολα η ασφαλεια γιαυτο χρειαζομαστε καπως σφιχτα αμορτισερ(οκ με τα rc) και χαμηλωμα το πολυ εως 3 ποντους.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2010, 11:44:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για το χαμήλωμα συμφωνώ οτι 5cm ειναι υπερβολικά ΑΛΛΑ νομίζω οτι είστε υπερβολικοί με την σειρά σας οταν λέτε οτι με 3cm χαμήλωμα σε μαμά αμορτισέρ (ή οποιαδήποτε άλλα δεν φτιάχτηκαν για χαμήλωμα) δεν έχεις ανάρτηση..

ΣΑΣ ειπα και σε άλλο ποστ και δεν σχολιάσατε, το να χαμηλώσεις 3cm ειναι σαν να εχεις μαμά ελατήρια ΜΗ χαμηλωμένα και να βάλεις μέσα στο αμάξι 2 φίλους σου απο 90 κιλά ο καθένας... το ιδιο "καθισμα" θα κανει το αμαξι. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΕΙΣΑΙ? επειδη λόγο καθίσματος του αμαξιού δεν μπορεί η ανάρτηση να διαβάσει τον δρόμο? άρα η πεζό και η κάθε εταιρία θα έβαζε οδηγίες "μην στρίβεται όταν έχετε 2 άτομα μέσα στο αμάξι )

μην είμαστε υπερβολικοί! ναι ίσως έχετε δίκιο οτι σε χωματόδρομο (που έχει λακκούβες ανωμαλίες κτλ και τραβάει το αμορτισέρ στο έπακρο) αν μπεις στην στροφή με 120 ΙΣΩΣ η ανάρτηση η χαμηλωμένη να ΜΗΝ διαβάσει σωστά τον δρόμο και να γλιστρήσεις ... ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ 120 ΣΕ ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ?? θα διαλύσεις ψαλιδιά κτλ.. είπαμε είμαστε γκαβλομενοι αλλα δεν κάνουμε ειδικές διαδρομές!!

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2010, 11:50:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

ΣΑΣ ειπα και σε άλλο ποστ και δεν σχολιάσατε, το να χαμηλώσεις 3cm ειναι σαν να εχεις μαμά ελατήρια ΜΗ χαμηλωμένα και να βάλεις μέσα στο αμάξι 2 φίλους σου απο 90 κιλά ο καθένας... το ιδιο "καθισμα" θα κανει το αμαξι. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΕΙΣΑΙ? επειδη λόγο καθίσματος του αμαξιού δεν μπορεί η ανάρτηση να διαβάσει τον δρόμο? άρα η πεζό και η κάθε εταιρία θα έβαζε οδηγίες "μην στρίβεται όταν έχετε 2 άτομα μέσα στο αμάξι )

Συγνωμη για το υφος μου και χωρις να γνωριζομαστε (ισα ισα θαυμαζω τις διαμαχες σου με τον κωλαρα και τον Steve) αλλα μολις διαβασα το ποστ σου με επιασαν τα γελια.
Δηλαδη εσυ οταν βαζεις 3 ατομα στο αυτοκινητο καθονται τα μουτρα του σαν να ειναι χαμηλωμενο;
Προσωπικα δεν το εχω ξανακουσει και δει αυτο.
Στο saxo που ειχα ειχα αλλαξει 3 αναρτησεις και αλλες 2 στο 206.
Ειδικα στο saxo ειχα δοκιμασει τα παντα,απο μαμα αμορτισερ με ελλατηρια χαμηλωματος,κιτακι αναρτησης με αμορτισερ και φαρδυ ελατηριο αλλα και ρυθμιζομενα.
Το να καθονται 3 ατομα μεσα στο αμαξι και να καθεται μπροστα δεν το εχω ξανακουσει...
Πισω να συμφωνησω,αλλα μπροστα τι σχεση εχει.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2010, 15:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ίδιο είναι να στρίβεις με 3 cm χαμηλότερο αμάξι και 180κιλά επιπλέον, με διαφορετική κατανομή και κέντρο βάρους, με το να στρίβεις με 3 cm χαμηλότερο αμάξι στα ίδια κιλά με πριν το χαμήλωμα?

Πόσο μαλ**ας πια δηλαδή... Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2010, 16:46:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλος σου τα εξηγει ολα
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2010, 16:51:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
φιλος σου τα εξηγει ολα
φίλος γά**σε τα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2010, 18:20:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:
Pughell έγραψε:

Στελιο,πιο επικυνδυνος ειναι αυτος που δεν σεβεται ή δεν γνωριζει τα ορια της αναρτησης του και ψαχνει να τα βρει μεσα στην Τσιμισκη...Εγω ξερω μεχρι που φτανουν τα ποδια μου οποτε ειμαι μαλλον πιο ακινδυνος λογω του οτι ειμαι και συνειδητοποιημενος...Και επειδη ολα ειναι θεμα οδηγικης απολαυσης και διασκεδασης μια αναρτηση των 400 ευρω (π.χ rc) μου φτανει και μου περισσευει για να περναω καλα και να μην ειμαι και επικινδυνος για τους γυρω μου... Very happy

Μην αλλαζεις την συγκριση... Laughing
Ξερεις πολυ καλα οτι αυτος που δεν εχει αναρτηση ειναι πολυ πιο επικινδυνος απο τον αλλον...
Μλκες υπαρχουν πολλοι,καποιοι με λαθος επιλογες και καποιοι με σωστες....
Ε,αν οι πιθανοτητες του μλκα ειναι Χ να κανει ενα ατυχημα,τοτε γινονται Χ+3 στην περιπτωση που εχει και κακοστημμενο αυτοκινητο. Wink

Ρε παλαβε το ιδιο πραγμα πανω κατω λεμε Smile ...Αυτο λεω και γω απλα απο αλλη σκοπια...ΝΑΙ αν ο αλλος ειναι μ@λακ@ς ειναι πιο επικινδυνος ειδικα αν εχει κακοστημενο αυτοκινητο,αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ..Αυτο ομως που λεω εγω ειναι το εξης..Τι να την κανω την π.χ πεζοσπορισια αναρτηση αν δεν τη χρειαζομαι????Γιατι να δωσω ενα χιλιαρικο,αφου δεν εχω τους δρομους να την φτασω με ασφαλεια???Αν ειναι αυτο το χομπυ σου σε τετοιο βαθμο που να πηγαινεις συχνα πιστα ο.κ το δεχομαι...Οταν ομως βγαινει ενα παλικαρι στο φορουμ και λεει οτι θελει μια αναρτηση βολταδικη αλλα και στριφτερη με ποια λογικη να βγω να του πω ''Ε με 300 ευρω παραπανω παιρνεις την ταδε ρυθμιζομενη,δεν αξιζει να παρεις π.χ του rc''
Με'πιασες τωρα Question Smile

Σπυρο ειλικρινα ρε συ αν ηξερα τι θα μου εσερναν ολοι με αυτο το γ@μημενο το 5ποντο δεν θα το ειχα πει καν...Ελεος δηλαδη!!!!Εν γνωσει μου το εβαλα γνωριζοντας οτι θα χασω σε αποδοση αλλα πρωτα με ενδιεφερε η ομορφια(γι'αυτο αλλωστε πηρα το cc) Wink Και ελεος δηλαδη δεν σημαινει οτι το αμαξι δεν στριβει κιολας,ναι μπορει οχι οπως ενα με 3ποντο και με κονι ρυθμιζομενα αλλα δεν ειναι και Hyoundai Atos Shocked
Κατα τα αλλα συμφωνω σε αυτα που λες και το δεχομαι ..το καλο ειναι ομως οτι γνωριζω τι παιζει και δεν νομιζω οτι κακαο και δερνω Wink

Υ.Γ:@Pughell εμαθα γνωριστηκατε με το cc μου σημερα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
profitis (Βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Τιποτα,μας τα πηρε ολα η γυναικα...

Ένταξη: 23 Σεπ 2010
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2010, 23:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
...

Οντως,φοβερη εμπειρια και surprise με το παιδι που το οδηγουσε κιολας. Laughing Laughing Laughing

Επι του θεματος,αν καποιος δεν θελει να στριβει και να βαλει την PS,ας αφησει τα μαμα ελατηρια και ας αλλαξει μονον αμορτισερ...
Μην κανετε σαν τις γκομενες που απο την μια θελουν τα τακουνια για να φαινονται στητα τα κwλομερια τους αλλα αμα τις βαλεις να περπατησουν,στα 20 μετρα αρχιζουν την γκρινια γιατι δεν αντεχουν αλλο. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 11:47:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

profitis έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:
...

Οντως,φοβερη εμπειρια και surprise με το παιδι που το οδηγουσε κιολας. Laughing Laughing Laughing

Επι του θεματος,αν καποιος δεν θελει να στριβει και να βαλει την PS,ας αφησει τα μαμα ελατηρια και ας αλλαξει μονον αμορτισερ...
Μην κανετε σαν τις γκομενες που απο την μια θελουν τα τακουνια για να φαινονται στητα τα κwλομερια τους αλλα αμα τις βαλεις να περπατησουν,στα 20 μετρα αρχιζουν την γκρινια γιατι δεν αντεχουν αλλο. Confused

Απο τον λογαριασμο του προφυτη εγραψες? αυτοσ ειναι ιερος ρε ! μην τον ακουμπας τον λογαριασμο του!! Laughing εσυ κολαρα να γραφεις απο τον δικο σου!!

επι του θεματος!

δηλαδη θελετε να σας το φερω σε βιντεο ή με συγκριτικές φωτογραφιες ποσο καθετε το αμαξι αν βαλω μεσα 2 φιλους μου 80-90 κιλα ο καθένας? τουλαχιστον 2 εκατοστα καθετε! ΠΙΣΩ κυρίος ΑΛΛΑ και μπροστά!! αρα μην μου κανετε τις παρθενες. τωρα αν εσας τα ελατηρια σας ειναι για 2 τονους και δεν καθοντε καθολου οσα ατομα και να βαλετε μεσα.. τι να πω

εγω ξερω οτι τα πισω λαστιχα του ΣΤιβι γινανε σαρπαντινες απο το ταξιδι οταν μετακομησε απο Λαρσα Θεσνικη γιατι ειχε κοσμο μεσα στο αμαξι και φορτομενο το πορτ μπαγκαζ του... αν δειτε το αμαξι του αδειο τα πισω λαστιχα απο τον θολο εχουν 5-6cm κενο και οταν το φορτοσε το αμαξι σχεδον δυαλιθηκε το λαστιχο...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 11:50:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγα μην εξαϋλωθηκαν κιολας τα λαστιχα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 11:52:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλά.. δες τα πρώτα.. τα γραμματα που εχουν παντος (μάρκα μέγεθος στοιχειά κτλ) δεν διαβαζοντε πάντως..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 12:22:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στόκε, πριν πιάνεις το όνομα του Στήβ, θα τον ρωτάς πρώτα.

Με τους αποστάτες και το offset που απέκτησε η κάθε ζάντα για να χωρέσουν τα 4πίστονα εμπρός, το πίσω λάστιχο έχει βγει τόσο έξω ώστε στο σημείο που τερματίζει η ανάρτηση να βρίσκει στο εσωτερικό του πίσω θόλου και να γίνεται σαν λεπίδα που κόβει το λάστιχο.

Αυτό έγινε όταν γυρνούσαμε από Αγ. Άννα στα στροφιλίκια και στον ανώμαλο δρόμο ψωλιάζαμε ένα Civic και κάτι άλλα με τον Ghost Dog. Εγώ ήμουν με +2 άτομα μέσα και πίτα το πορτ-μπαγκάζ Smile

Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 18:07:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη απο αυτα που διαβασα αλλοι λενε καλα λογια για τα RECORD και αλλοι κακα,τελικα ειναι μια καλη λυση για το cc?Και να υπενθυμισω οτι ψαχνω κατι στα επιπεδα της αναρτησης του rc Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 97, 98, 99  Επόμενη
Σελίδα 81 από 99

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης