PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - σκορτσάρισμα & άλλα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Σεπ 2010, 23:55:45    Θέμα δημοσίευσης: 207 - σκορτσάρισμα & άλλα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν το θέμα έχει ώς εξής.

Απο τα ~13000 έχει ξεκινήσει και μου σκορτσάρει στα μέσα της διαδρομής και μόνο στο ξεκίνημα. Μετά απο την προτελευταία βόλτα στο lion μου είπαν οτι το πατινάρω πολύ και οτι αν το αφήνω πιο απότομα ίσως φτιάξει.

Αυτό που κατάλαβα, μετά απο αρκετό ψάξιμο και ελέγχους στις βάσεις μοτερ/BE4R που είναι οκ, είναι πως λογικά έχω ανάψει πλατό/βολάν η και τα δύο και έχω hotspot με αποτέλεσμα να μου έχει τους κραδασμούς που έχω.

Η πρώτη τους κουβέντα ηταν οτι ειναι αναλώσιμο και δεν το καλύπτουν.

Το ερώτημα είναι, όσο και να το κακοπατινάρω όπως λένε, που θεωρώ οτι δεν είμαι τόσο "παράλυτος" (no offence), δικαιολογείται να κλάσει στα ~13000-15000;
Αξίζει, θα έχει νόημα, να στείλω mail στην peugeot?

Επίσης ψάχνοντας βιντεάκια στο youtube έπεσα σε ένα R56 που έχει τον ίδιο χτύπο στο μοτέρ όπως το δικό μου.(σαν τα μπέκ αλλά χαμηλότερης συχνότητας και πίσω απο τον ήχο τους. Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν).

Του τύπου του αλλάξανε τεντωτήρα οπότε υποθέτω πως και ο δικός μου έχει ψιλοαρχίσει να κλάνει. btw έχω τον 2ης φουρνιάς.
Δεν μου έχει κάνει σαν τρακτέρ ποτέ απλά σκέφτομαι την αλλαγή για να μη μου φάει τις γλύστρες απο το χτύπημα. Το σκέφτομαι σωστά;

Όπως και να έχει ζητάω γνώμες και ένα mail αν είναι και αξίζει να ασχοληθώ με την peugeot διαφορετικά να το πάω σε κανα χριστιανό έξω να το φτιάξει να τελειώνω.

Και για τους τύπους να καταλάβετε διαφορά στην εξυπηρέτηση. Του κολλητού το GTC τον άφησε μετά απο 2 χρόνια απο μπαταρία. Τον φορτώσανε, τον πήγαν στην αντιπροσωπεία και του την αλλάξανε εχτές στην εγγύηση...

Να χέσω μέσα στα αναλώσιμα της peugeot...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2010, 08:34:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νιόνιο επιμένω.

Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο αμαξάκι σου. Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι η μαμά εταιρεία δεν παρέχει υπηρεσίες του επιπέδου που θα ήθελες.

Το 90% των 207 που έχω δει έχουν κάποιο μικρό ή μεγάλο κουσούρι.
Τα περισσότερα κάνουν σαν τρακτέρ αν τα βάλεις μπροστά μετά από 4-5 μέρες.
Το δικό μου αργεί να ανεβάσει λάδι στα ωστήρια το πρωί και κάνει σαν μην πω. Αυτό που ακούς είναι τα ωστήρια που περιμένουν λάδι!
Μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι μετά από 85.000χλμ θα είναι το ίδιο και οι γλύστρες δεν θα έχουν πρόβλημα.

¶λλου του καίει 1 λίτρο λάδι ανά 2000χλμ. Υπάρχουν και με πρόβλημα για χρονίσματα, κολλημένες βαλβίδες πίεσης, σκάστρες, πολλαπλασιαστές, τουρμπίνες που ουρλιάζουν αντί να σφυρίζουν, πυράκια που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κλπ.

Η απάντησή μου δεν προσανατολίζεται στο να σε αποκαρδιώσει. Κάθε άλλο.

Δυστυχώς όμως υποψιάζομαι ότι θα δυσκολευτείς πολύ να περάσεις εγγύηση τον δίσκο σου, που ούτως ή άλλως είναι απότομος στις αποσυμπλέξεις από φυσικού του.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2010, 09:32:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε οντως ο δισκος πλατο ειναι αναλώσιμο και δεν το καλύπτουν
πολυ δυσκολα να στο αλλαξουν στην εγγυηση
εκτος αν εχεις λιγα χλμ(15.000 εχεις?) και τους τα πριξεις απιστευτα... Smile

αλλα δε νομιζω να το πατιναρεις τοσο κι εσυ....
τοσο κουλος εισαι? Very happy
πως το αναψες?

τον τεντωτήρα τον εχεις αλλαξει μια φορα ηδη?
αν δεν τον εχεις αλλαξει πηγαινε να στον αλλαξουν ασχετα αν εχει η δεν εχει προβλημα...
κακο δεν θα του κανεις,μονο καλο
αυτο δε νομιζω να στο αρνηθουν...
αλλα αν τον εχεις αλλαξει ηδη μια φορα θα σου λενε μλκς
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2010, 09:36:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχάς ευχαριστώ για το χρόνο σου να απαντήσεις. Είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι αν ρωτάω βλακίες.

Απο εκεί και πέρα το αμάξι προφανώς και δεν το κατηγορώ και το έχω ξαναπεί, απλά αναφέρω τι βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια για να μην υπάρχουν εντυπώσεις σοβαρής υποστήριξης απο την peugeot στην Ελλάδα τουλάχιστον.
Και αυτό που με τσιτώνει περισσότερο είναι που όλοι έχουν την καραμέλα "έτσι κάνουν όλα. Δεν έχεις τπτ".
Όχι ρε φίλε δεν κάνουν έτσι όλα. Δώσε λύση αν είσαι υποχρεωμένος αλλιώς πές μου έχεις αυτό και μη μου λές #^@$%&@ για να μου πουλήσεις δισκοπλατοβολάν όταν γεννήσουν όλα μαζί. Γιατί η lion π.χ δεν είναι σερβις. Χάλασε; Αλλάζει μόνο. Δεν επισκευάζουν Αυτή είναι η λογική.

Πράγμα που με λυπεί. Γιατί οταν έχεις πληρώσει κάτι για καινούργιο και μάλιστα την κορυφαία έκδοση του 207 περιμένεις ανάλογη υποστήριξη. Ούτε 107 πήρα, no offence, ούτε 1400άρι.

Πραγματικά λυπάμαι τους κατόχους RCZ. Πάλι no offence.

Απο εκεί και πέρα, για τα προβλήματα που ανέφερα. Οκ, για την καδένα αλλά στα pdf του LW λέει έλεγχο τζόγου καδένας /10000χλμ. Μλκες σίγουρα δεν είναι...
Αυτό που φοβάμαι είναι μην πηδήξει κάνα δόντι και με ****ξει...

Για το συμπλέκτη έχεις ξαναδεί αυτή τη συμπεριφορά; Παίζει να είναι κάτι πιο απλό, Missaligned ή ρουλεμάν;

Τεντωτήρα δεν έχω αλλάξει ποτέ, και ξαναλέω είναι 2ης φουρνιάς ο δικός μου.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NoDsl στις Πεμ 16 Σεπ 2010, 19:56:42, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2010, 10:23:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Το δικό μου αργεί να ανεβάσει λάδι στα ωστήρια το πρωί και κάνει σαν μην πω.

To ίδιο κάνει και στο δικό μου αν και 307....αλλά είναι θέμα συνήθειας πιστεύω.......στην αρχή μου έκανε πολύ εντύπωση...αλλα σε μηχανικούς που ρώτησα...το ίδιο πράγμα που είπες φίλε μου μου είπαν.......Ειδικά το πρωί.Και φυσικά δεν το ζορίζω καθόλου μέχρι να δω ότι έχει ζεσταθεί.

Τέλος πάντων η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ εκνευριστικό Confused

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2010, 11:25:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτισω κατι αν βαλουμε 0-30 αντί 5-30 καθως θα ειναι ποιο λεπτο στο ξεκηνιμα που εναι κρυο δε θα ανεβασει ποιο γρηγορα ή και αμεσος λαδι ?

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2010, 13:11:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:
Να ρωτισω κατι αν βαλουμε 0-30 αντί 5-30 καθως θα ειναι ποιο λεπτο στο ξεκηνιμα που εναι κρυο δε θα ανεβασει ποιο γρηγορα ή και αμεσος λαδι ?

Tι να πω και γω με 10-40

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2010, 16:15:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:

Ναι Πάνο, πράγματι μπορεί να βοηθήσει.

Αλλά επειδή το λάδι 5w-30 είναι ήδη λεπτόρευστο, φοβάμαι ότι το 0-30 θα καίγεται σε ταχύτητα σαν το λάδι στα McDonalds.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2010, 17:45:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
mrkaza έγραψε:

Ναι Πάνο, πράγματι μπορεί να βοηθήσει.

Αλλά επειδή το λάδι 5w-30 είναι ήδη λεπτόρευστο, φοβάμαι ότι το 0-30 θα καίγεται σε ταχύτητα σαν το λάδι στα McDonalds.

οχι τουλαχιστον μεχρι τα 50000 χλμ που χω μεχρι τις 7500 χλμ αλλαγη το πολυ μισο λιτρο κατω
παντως 0-30 βαλω 5-30 βαλω διαφορα στο ηχο δεν εχω δει
Επιστροφή στην κορυφή
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2010, 18:40:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
Γιατί η lion π.χ δεν είναι σερβις. Χάλασε; Αλλάζει μόνο. Δεν επισκευάζουν Αυτή είναι η λογική.

Δυστυχώς αυτά είναι τα συνεργεία της εποχής μας ή τουλάχιστον τα περισσότερα.
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2010, 20:31:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν βάλεις λάδια 0-30 και τα αλλάζεις κάθε 7500 χλμ δεν θα έχεις πρόβλημα
Μπορεί να διορθώσεις την κατάσταση η τουλάχιστον δεν την επιβαρύνεις

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 00:18:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως υπάρχει το πρόβλημα είναι εμφανή στο τουτούνι,με το που έκατσα συνοδηγός στο le man του φίλου διονύση το ένιωσα στην αποσύμπλεξη στο ξεκίνημα Sad στο δικό μου 207 δεν το κάνει! Αλλά το δυσάρεστο είναι που να βρεις άκρη με τα αστέρια της ελλάδας κ την εξυπηρέτηση που παρέχουν,πως να μην φτάνεις στο αμήν όταν έχεις την κορυφέα και ιδιαίτερη έκδοση του 207 κ να μην υπάρχει υποστήριξη για οποίο τυχόν πρόβλημα παρουσιαστή!Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 08:43:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εσύ το είδες και ο θανάσης το είδε και ο κυρ. Γιάννης το είδε. Αλλά κανείς, απο τις αντιπροσωπίες Ελλάδος, δεν κάνει κάτι για αυτό.

Τέσπα και πάει στο διάτανο αυτό που ντάξει μπορεί να φταίω και εγώ... Το θυμάσαι το θόρυβο με τον κλιματισμό; Μετά απο μια προσεκτική ματιά στις τροχαλίες, του στροφάλου μου κάνει 8άρια. Το είδε ο Θανάσης...

¶ντε πάλι να τους το πάω και να τους πείσω οτι δεν είμαι ελέφαντας και οτι ο θόρυβος κατα πάσα πιθανότητα είναι απο εκεί. Και τσάμπα αλλάξανε μέχρι τώρα κομπρέσσορα και τροχό τριβής αφού συνεχίζει και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα...

¶ ρε κληρονομικοι μάστορες...

Μάλλον τα έχω βρεί με τον εαυτό μου. Οταν μαζεψω κανα 500-600 θα το πάω έξω να αλλάξω τεντωτήρα, τροχαλία και δισκοπλατό να τελειώνω. Με τους μ.............
Επιστροφή στην κορυφή
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 09:40:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
¶ ρε κληρονομικοι μάστορες...

Τι γα**το αυτο που είπες!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 10:24:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αστα φίλε διονύση είναι να μην μπλέξεις! Sad καλά θα κανείς όπως είπες και εσυ συγκέντρωσε ένα πόσο και αλλάξετα κ να πάνε να ...... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 10:31:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε ναί ρε φίλε τι θα κάνω. Αφού η "εγγύησή" μας είναι άχρηστη θα χάσω ένα μισθό για να πληρώνω τις μλκιες του μάρκετινγκ της πεζό.

Αλλά τώρα κατάλαβα γιατί έχει 2000 κάτω το πεζό απο τα αντίστοιχα αυτοκίνητα άλλων εταιριών... Τα πληρώνεις στην πορεία...

Αλλά το θέμα πάει και λίγο μπάλα. π.χ αν δεν χρειαζόταν όντως να μου αλλάξουν κομπρέσσορα κλπ, απο τις μλκιες του μηχανικού που άλλαξε τσάμπα μπήκε μέσα η πεζό. Εμ αν μπαίνει έτσι μέσα λογικό να μην μπορεί να κάνει σε όλους αλλαγές.

Ας προσέξουν τους μάστορες τους να κάνουν καλύτερη βλαβοδιάγνωση να γλυτώνουν άστοχες αντικαταστάσεις για να αλλάζουν σε όσους έχουν πρόβλημα. Εκτώς και αν έχουν τα @@ να αλλάζουν κάποια πράγματα προληπτικά. Έστω μία φορά.
Επιστροφή στην κορυφή
stergios_ath (stergios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Ο.Χ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2010, 10:29:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα.ειχα γραψει και πριν λιγεσ μερεσ στο θεμα με τα σερβις..πριν λιγεσ μερες εκανα το σερβις των 40000 σε ενα συνεργειο στη μεταμορφωση(μη εξουσιοδοτημενο)το οποιο καλυπτει εγγυησεις κανονικα.εγινε αλλαγη μπουζι λαδιων, φιλτρο λαδιου και για ενα θορυβο οπου κανει το αμαξι οταν το σβηνωτο πορισμα βγηκε για ενα λαστιχακι-τσιμουχα που βρισκεται γυρω απο την πεταλουδα,οπου και αλλαχτηκε.φυσικα ο θορυβοσ συνεχιζει να υπαρχει.επισεισ παρατηρησα οτι το μοτερ δεν ακουγεται οπωσ πριν αλλα λιγο σαν να σφυραει οταν ανοιγω το γκαζι η στο ρελαντι σε μικροτερο βαθμο.επισεισ παρατηρησα οτι δεν παει και τοσο καλα το αυτοκινητο ειδικα στις χαμηλες στροφεσ.(στο σερβισ δυστυχωσ το ειχε παει ο father,οπου οταν ηρθε η ωρα της πληρωμης τα μπουζι καναν παραπανω αποτι μου ειχε πει στο τηλ οπου και εψαχνε στο σερβισμποξ και με ρωταγε αν εχω αυτο με τα 150 αλογα η οχι και οταν του ειπα 150 μου ειπε 41 ¤αρχικα ενω τελικα χρεωθηκα ~60 ισως λογο αλλαγης κωδικου)εχει καμια ιδεα κανεις για το τι συμβενει.αυριο θα παω απο εκει για να γινει και δοκιμη στο δρομο με το διαγνωστικο..ευχαριστω

Όλα είναι δρόμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2010, 19:18:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Na σου πουμε ευχαριστως τι συμβαινει φιλε μου,αλλα για ποιο απ ολα ρωτας? Rolling eyes
Αυτο που ακουγεται οταν σβηνει,ειναι μαλλον η τροχαλια του δυναμο.. Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
stergios_ath (stergios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Ο.Χ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2010, 22:49:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν εχεται καμια ιδεα γιατι δεν παει καλα το αμαξι εννοω.. και αν η τροχαλια θελει αλλαγη..

Όλα είναι δρόμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης