PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

OBD-II Πρόγραμμα για ''διάβασμα'' παραμέτρων μοτέρ PSA
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2010, 14:57:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να το κανεις το stack στο ΦΠΕ σου και εσυ βρε βλαμμενε... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2010, 15:23:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Τι να το κανεις το stack στο ΦΠΕ σου και εσυ βρε βλαμμενε... Laughing Laughing Laughing

Ε όχι και φΠε σε παρακαλώ. Με ένα scancauge ήμουν εντάξει αλλά γ@$@$@τε το πρωτόκολλο.

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2010, 17:16:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ξεχάστε τα μονόφυσα. Το πρωτόκολο επικοινωνίας τους είναι απαρχαιωμένο και δεν περιγράφεται αναλυτικά από ενωποιημένες προδιαγραφές, όπως γίνεται για τα νεότερα αυτοκίνητα.

Είναι αμφίβολο αν θα καταφέρουμε ποτέ να κάνουμε elm να λειτουργήσει πάνω σε μονόφυσο γιατί δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τον τρόπο επικοινωνίας τους. Είναι manufacturer specific και δεν είναι μια πληροφορία που σου την δίνουν αν τη ζητήσεις.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2010, 18:40:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα τριφυσσα ραλλι obd II δεν ειναι?σε μενα δεν δουλεψε καθολου ουτε καν βρηκε τον εγγεφαλο Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2010, 14:51:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον , ερωτηση, επειδη με εγκεφαλους δεν εχω ασχοληθει,
οπτικα μια ECU αν ειναι τριφυση ή μονοφυση μπορεις να το καταλαβεις απο το ποσες φισες συνδεοντε πανω της? εμενα ΠΧ ο εγκεφαλος εχεις 3 φυσες που κουμπονουν επανω του αρα ειναι τριφισος ?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2010, 14:55:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
λοιπον , ερωτηση, επειδη με εγκεφαλους δεν εχω ασχοληθει,
οπτικα μια ECU αν ειναι τριφυση ή μονοφυση μπορεις να το καταλαβεις απο το ποσες φισες συνδεοντε πανω της? εμενα ΠΧ ο εγκεφαλος εχεις 3 φυσες που κουμπονουν επανω του αρα ειναι τριφισος ?

Ναι από τις φύσες το καταλαβαίνεις. Τρίφυσος είναι Cool

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2010, 11:50:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρα το elm μου γαμιεται... Evil Confused γιατι δεν παιρνει info?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2010, 15:48:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρώτησε εκείνον που σου το πούλησε!
Αν κάποιος ξέρει, θα είναι αυτός.
Οι υπόλοιποι μόνο να σχολιάσουμε μπορούμε.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2010, 16:23:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπάρχει κανένας που να εχει ELM εδω πανω στο Σαλονικα σιτι? να δω αν το δικο του παιρνει info Πανω στο αμαξι μου?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 04 Νοέ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 02:58:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενημερωτικά πάντως εγώ πήρα αυτό:
Scan tool OBD II OBD2 CAN Bus Scanner cable USB 1.3 B03
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300485724674&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_5008wt_952
12£ με free μεταφορικά (20 μέρες βέβαια αλλά ποιός βιάζεται?) και παίζει μια χαρά!
Drivers τα δικά του από το CD και πρόγραμμα το OBDII του Centrafuse σε ενσωματομένο στο αμάξι CarPC όλα στην touch οθόνη Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mpokos (panos)
Μέλος
Μέλος

207 GT

Ένταξη: 10 Ιαν 2010
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 16:45:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και στα δειχνει ολα ????θερμοκρασιες πιεσεις κτλ κτλ????σε λαπτοπ μπαινει???
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 16:59:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gulliverrr έγραψε:
Ενημερωτικά πάντως εγώ πήρα αυτό:
Scan tool OBD II OBD2 CAN Bus Scanner cable USB 1.3 B03
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300485724674&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_5008wt_952
12£ με free μεταφορικά (20 μέρες βέβαια αλλά ποιός βιάζεται?) και παίζει μια χαρά!
Drivers τα δικά του από το CD και πρόγραμμα το OBDII του Centrafuse σε ενσωματομένο στο αμάξι CarPC όλα στην touch οθόνη Wink
Εγώ πήρα σήμερα από τον ίδιο με 15£ με free μεταφορικά την bluetooth έκδοση Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 17:17:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε CarPC (κουτί με motherboard, δίσκο...) κρυμμένο κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Πιέσεις στην τουρμπίνα δεν μπορώ να βρω πως τις δείχνει Sad αλλα δεν το έχω γαργαλήσει και πολύ...
Όσο για το bluetooth δεν με βολεύει καθόλου η ιδέα του να φορτίζω κάποια συσκεύη ή το ενδεχόμενο του low battery όταν θα το θέλω μιας και είναι μόνιμο CarPC με μόνιμη καλωδίωση Wink
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 17:31:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Εγώ πήρα σήμερα από τον ίδιο με 15£ με free μεταφορικά την bluetooth έκδοση Laughing

κ μετά την έλεγες σε μένα που το είχα πάρει Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 19:48:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σάλτα εσύ Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2010, 13:41:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gulliverrr έγραψε:
σε CarPC (κουτί με motherboard, δίσκο...) κρυμμένο κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Πιέσεις στην τουρμπίνα δεν μπορώ να βρω πως τις δείχνει Sad αλλα δεν το έχω γαργαλήσει και πολύ...
Όσο για το bluetooth δεν με βολεύει καθόλου η ιδέα του να φορτίζω κάποια συσκεύη ή το ενδεχόμενο του low battery όταν θα το θέλω μιας και είναι μόνιμο CarPC με μόνιμη καλωδίωση Wink

που κολαει το low battery? δεν εχει μπαταρια μεσα! απλοσ το συνδεεις με την OBD και παιρνει ρευμα απο κει , απλος αντι να συνδεθει με τον λαπτοπ με το usb συνδεεται ασυρματα... Cool

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2010, 16:00:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχοντας το μυαλό μου σε κάτι GPS Bluetooth, θυμόμουν κάτι τέτοιες ιστορίες. Συγνώμη άκυρο, δεν το ήξερα. Απλά επείδη το bluetooth στο CarPC κάνει pair με το κινητό δεν ήθελα να το παραμπλέκω με πολλά ΒΤ. Άλλωστε όντας μόνιμα περασμένο το CarPC στο αμάξι, ένα ακόμα εξτρά καλωδιάκι δεν με πείραζε. Το περνάς μία φορά και τέλειωσες...
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2010, 13:02:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν... είδα τι μου βγάζει μέσα από το Centrafuse του CarPC:
Speed
Engine RPM
Intake Air Temperature
Coolant Temperature
Engine Load
Intake Manifold Pressure
Timing Advance
Throttle Position
Short Term Fuel Trim
Long Term Fuel Trim
Fuel System Status

μέσα από πιο special εφαρμογή μπορεί και βγάζει πολλά άλλα αλλά όταν οδηγάς δεν μπορείς να διαβάζεις γραμματάκια Wink
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 02:49:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να επαναφέρω το θέμα και να ρωτήσω για αυτό που βρήκα στο ebay.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Citroen-Peugeot-diagnostic-Tool-Lexia-V46-PP2000-V22-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem4aa72a88dfQQitemZ320632162527QQptZMotorsQ5fAutomotiveQ5fTools#ht_2839wt_1165

Το ερώτημα είναι εάν θα δούμε κάτι παραπάνω από αυτά που δείχνει το ELM327.

Αλήθεια από αυτό που βλέπετε είναι το originale lexia?

EDIT: Επιπλέον παίζει και αυτό πλέον http://www.mp3car.com/vbulletin/engine-management-obd-ii-engine-diagnostics-etc/141284-new-product-announcement-obdlink-s.html

έχει ιδέα κανείς;
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 13:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝοDsl εγω ψηνομαι να παραγγελω το LEXIA... σε μενα και στου Νικου206cc το ελμ327 δεν κανει τιποτα... Confused δειχνει μονο σφαλματα..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης