PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Λευκά όργανα...& τοποθέτηση ? ?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2005, 13:20:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1) Έχει έτοιμα ή δέχεται και custom? Smile

2) Να μας βρεί απαραιτήτως Very happy Έστω και από το GTi Wink

3) Τσούζει Confused

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2005, 13:35:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. α. δεν ξέρω, β δέχεται

2. χλωμό, αλλά θα την βρούμε την άκρη.

3. i know... για αυτό και δεν έχω κάνει τίποτα στο δικό μου προς το παρόν (προέχουν άλλα)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

Ένταξη: 27 Ιαν 2003
Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 23:29:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://s15205655.onlinehome-server.info/plasma.html#Plasmatacho

Πολύ καλό... το συγκεκριμένο καντράν ψάχνει νύφη...

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούν 2007, 01:03:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pappaki έγραψε:
http://s15205655.onlinehome-server.info/plasma.html#Plasmatacho

Πολύ καλό... το συγκεκριμένο καντράν ψάχνει νύφη...

Δημήτρη πιστεύω θα υπάρχει λειτουεγικό πρόβλημα μετά, μιας και πρέπει να ειναι πολύ κουραστικά για το μάτι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούν 2007, 01:06:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.jp-sports.de/shop/index.php?cPath=25_98_32_79 Rolling eyes

75 ευρώ? Rolling eyes Πολλά μου κάθονται... Μάλλον θα ψάχνουν για πολύ καιρό ακόμα νύφη!

Καλό βέβαια σαν ιδέα (το να έχει 2 led για να φωτίζει την πλακέτα... αλλά... Rolling eyes

Εν τω μεταξύ πιο πολύ λέει το σκέτο μπλε και το λευκό...

Ενδιαφέρεται άλλος κανείς?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούν 2007, 01:24:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα θα μπυ αρκούσαν οι λευκομπλε βελόνες που έχουν όλα τα gti/rc(εκτος από τα τελευταία...σιχτιρ...)...
για πίνακα οργάνων ολόκληρο δεν πολυψίνομαι και θεωρω ότι όλο αυτο το μπλε θα είναι λίγο κουραστικό.
πάντως δεν είναι άσχημο.
απλά λίγο έως πολύ υπερβολικο... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούν 2007, 01:42:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτά τα aftermarket με χαλάει πολύ η γραμματοσειρά τους καιι η φινέτσα τους. γούστα είναι αυτα....

Μάνθο συμφωνώ μαζί σου.... μόνο βελόνες-φωτισμό θα ηθελα να αλλάξω κι εγω. τι εγινε με εκεινο το θεμα με τα λεντάκια?
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Δεκ 2007, 12:46:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
αυτά τα aftermarket με χαλάει πολύ η γραμματοσειρά τους καιι η φινέτσα τους. γούστα είναι αυτα....

Μάνθο συμφωνώ μαζί σου.... μόνο βελόνες-φωτισμό θα ηθελα να αλλάξω κι εγω. τι εγινε με εκεινο το θεμα με τα λεντάκια?

Γίνεται να αλλαχτούν βελόνες-φωτισμός; Γιατί όταν είχα ρωτήσει σε 1 ηλεκτρολόγο, μου έλεγε πολύ πιθανό να παρουσιάζονται προβλήματα και να είναι σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο το καντράν από πλευράς ενδείξεων. Ούτε καν για αλλαγή καντράν μου μίλησε. Τελοσπάντων. Εγώ που έχω τα κλασσικά όργανα με τον πορτοκαλί φωτισμό την νύχτα (μου αρέσουν αρκετά), αλλά λευκές βελόνες, μπορώ να αντικαταστήσω ΜΟΝΟ τις βελόνες και να βάλω πάλι λευκές αλλά με τη γαλάζια απόχρωση; Ή αλλάζουν μόνο leds, όπως διάβασα στον τομέα των ηλεκτρικών, επειδή οι βελόνες σε όλα τα 206 είναι διάφανες και παίρνουν το χρώμα που υπάρχει από πίσω; Το θέμα είναι και πώς γίνεται αυτό...Σημείωση:δεν έχει ένδειξη θερμοκρασίας-πίεσης λαδιού.

Ξέρουμε κανέναν καλό και γνώστη μάστορα που να το κάνει; Η΄ πάμε αντιπροσωπεία και μας τσιμπάνε; Και τιμές επίσης...

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2010, 22:39:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεθάβω το θέμα αυτό και ερωτώ.

Στα δικά μας τα Gti κάνει το καντράν του RC ? Έχει περισσότερες, στροφές, χιλιόμετρα και σε όλες τις ενδείξεις περισσότερες διακεκομένες. Αυτές είναι οι διαφορές τους ?

Για κάποιους μπορεί να απλό αλλά μπαίνει ? Ταιριάζουν οι φίσες ? Όλα θα δείχνουν σωστά ? Confused

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 00:17:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαι μπαίνει, όλα κομπλέ αν ταιριάζουν οι φύσες Smile

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2010, 00:35:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Nαι μπαίνει, όλα κομπλέ αν ταιριάζουν οι φύσες Smile

Ότι μπαίνει, μπαίνει αλλά το θέμα είναι να μάθουμε σίγουρα αν ταιριάζουν οι φίσες. Cool

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης