Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
edessaios (george) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 24 Αύγ 2010 Δημοσιεύσεις: 15
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 16:41:27 Θέμα δημοσίευσης: ερωτηση! |
|
|
καλησπερα σας! να κανω μια ερωτηση σε γνωστςε και οχι μονο! εχω ενα peugeot 106 rallye, που αγοραστηκε ηδη βελτιωμενο, με τα λεγομενα του τυπου που με το πουλησε! εχει ολοκληρωμενη βελτιωση ''2ου σταδιου'', με ολα τα σχετικα! στο 8εμα μας! το αυτοκινητο, εκτοσ απο οτι δεν ειναι καθολου χρηστικο, εχει παρα πολλα καυσαερια στο ρελαντι, και πολυ πλουσιο μιγμα μεχρι τισ 4000 στροφες περιπου! με αποτελεσμα μπουκωματα, και ολα τα σχετικα, που θυμιζουν αρρυθμιστο καρμπυρατερ! αφου ο τυπος ισχυριζοτανε οτι το αυτοκινητο εχει προγραμματιστει σε γνωστο βελτιωτη στην α8ηνα, ηρ8ε η ωρα σημερα και ανοιξα τον εγκεφαλο να δω τι εχουνε κανει! αποτελεσμα? απειραχτος εγκεφαλος! ουτε κατι κολλημενο μεσα, καμια παρεμβαση στο πισω καπακι, ουτε σε καμια βιδα! μηπως το αυτοκινητο δουλευει με εργοστασιακο προγραμμα τοσο καιρο και με δουλευει ο τυπος? η υπαρχει κανενας αλλος τροπος προγραμματισμου χωρις να ανοιχτει καν ο εγκεφαλος?
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gr13 (Chris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure
Ένταξη: 07 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 729 Τόπος: Ναύπακτος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 22:40:13 Θέμα δημοσίευσης: Re: ερωτηση! |
|
|
edessaios έγραψε: | καλησπερα σας! να κανω μια ερωτηση σε γνωστςε και οχι μονο! εχω ενα peugeot 106 rallye, που αγοραστηκε ηδη βελτιωμενο, με τα λεγομενα του τυπου που με το πουλησε! εχει ολοκληρωμενη βελτιωση ''2ου σταδιου'', με ολα τα σχετικα! στο 8εμα μας! το αυτοκινητο, εκτοσ απο οτι δεν ειναι καθολου χρηστικο, εχει παρα πολλα καυσαερια στο ρελαντι, και πολυ πλουσιο μιγμα μεχρι τισ 4000 στροφες περιπου! με αποτελεσμα μπουκωματα, και ολα τα σχετικα, που θυμιζουν αρρυθμιστο καρμπυρατερ! αφου ο τυπος ισχυριζοτανε οτι το αυτοκινητο εχει προγραμματιστει σε γνωστο βελτιωτη στην α8ηνα, ηρ8ε η ωρα σημερα και ανοιξα τον εγκεφαλο να δω τι εχουνε κανει! αποτελεσμα? απειραχτος εγκεφαλος! ουτε κατι κολλημενο μεσα, καμια παρεμβαση στο πισω καπακι, ουτε σε καμια βιδα! μηπως το αυτοκινητο δουλευει με εργοστασιακο προγραμμα τοσο καιρο και με δουλευει ο τυπος? η υπαρχει κανενας αλλος τροπος προγραμματισμου χωρις να ανοιχτει καν ο εγκεφαλος? |
Ύπαρxη περνάνε software κατευθείαν στον εγκέφαλο.Αλλα δεν νομίζω να έκαναν κάτι τέτοιο σε τέτοιο αμάξι, άγραφο η chip θα έβαζαν πιστεύω.
Family Racing Team :D
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pugobios (Costantin) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!
Ένταξη: 25 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 1146 Τόπος: κατω απο τη ραμπα...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 23:30:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν εχει 3 φισσες ο εγγεφαλος παιζςι αυτο που ειπε ο απο πανω να τον προγραμματισαν σειριακα...αν εχει μια τοτε μαλλον σε δουλευουν... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 23:44:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και μονοφυσο προγραμματιζεται σειριακα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 19:22:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειναι μονοφυσο παιδια, μοντελο '99! μαλλον με κοροιδευουν! γιατι στην πλακετα, στο σημειο που εχει τις επαφες που συνη8ως εκει κολλανε το ολοκληρωμενο, ειναι κενο! αρα....
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 20:04:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αρα τρεχα κολλα βαση ξεκλειδωσε και κανε προγραμα γτ αν συνεχισεις να το δουλευεις μαυτα που λες σε λιωσιμο θα μπουν οι μπιελες σε τροχια... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gr13 (Chris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure
Ένταξη: 07 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 729 Τόπος: Ναύπακτος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 23:39:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το πιο πιθανό είναι να είχε πρόγραμμα το αμάξι και να το πούλησε η να το έδωσε σε κανέναν πριν σου το δώσει .
Family Racing Team :D
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2010, 19:10:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και να φανταστειτε οτι το πηρα απο πολυ γνωστο μαστορα στην θεσσαλονικη... να φανταστω τι κανει και στα αυτοκινητα των πελατων!! μηπως δεν εχει τελικα ουτε εκκεντρα αυτο και εχει απλα μια προπορεια κ παρπαριζει απλα ετσι στο ρελαντι??? κριμα....
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pugobios (Costantin) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!
Ένταξη: 25 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 1146 Τόπος: κατω απο τη ραμπα...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2010, 19:24:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Και μονοφυσο προγραμματιζεται σειριακα. |
ναι αλλα ποιος το κανει... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2010, 21:12:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
polloi
salex μια φορα εφτιαξε 205 με ηλεκτρικα απο 106 μονοφυσο και τη θυρα να κρεμεται καπου μεσα στο μοτερ.......
δεν ειναι κατι τρομερο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2010, 07:37:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι ρε,και εγω ξερω αρκετους που το κανουν...
Εδω μεχρι και με καλο διαγνωστικο μπορεις να κανεις ρυθμισεις στον μονοφυσο.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2010, 21:57:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αρα παιζει και να εχει γινει καποιου ειδους προγραμματισμος! δυσκολο παντως για την ''τοτε'' τεχνολογια στα αυτοκινητα τοτε! ειδικα στα ηλεκτρονικα κυκλωματα τους! γνωμη μου!
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|