PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Διαφορες μοτερ Peugeot 106 rallye

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
106 maxi (Manthos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Αύγ 2008, 12:59:16    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Διαφορες μοτερ Peugeot 106 rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. το ραλλύ 1.3 και 1.6 16ν από τί μέταλλα είναι μπλόκ και κεφαλή? 2. τί παραπάνω έχουν τα μαυροκάπακα μοτέρ? 3. υπάρχει μοτέρ το οποίο είναι 1.8 20ν και το φοράει xsara? αν υπάρχει το φοράει κανένα peugeot?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ROUKETASPUG (Ιωαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Γαιδουρι GARY GTI limited edition

Ένταξη: 02 Φεβ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Αύγ 2008, 15:25:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με αυτα που ξερω
3 Arrow Δεν εχει 20ν μοτερ το γκρουπ πεζο
2 Arrow Ειναι 8ν

Οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει νιτρο και τα πιανει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Αύγ 2008, 15:41:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ TOPIC KAΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΙΤΛΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ TOPIC ΑΠΟΡΙΑ # 1, 2, 5, 100000 ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ.... ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΘΕ ΝΕΟ TOPIC ΠΡΕΠΕΙ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΟ/ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ ΤΙΤΛΟ.

ModTeam
STELIOS

Tωρα για τις απορειες σου:

Το 1300 Ραλλυ ΝΟΜΙΖΩ εχει block και κεφαλη απο αλουμινιο

Το 1600 Ραλλυ εχει block απο χυτοσιδηρο και κεφαλη αλουμινενια

Τα μαυροκαπακα απο τα αλλα (γκρι) εχουν διφορετικα σημεια στηρηξης του εκκεντροφορου. Και τα μαυροκαπακα και αυτα με το γκρι εχουν 8ν - εναν εκκεντροφορο.

Και τελος δεν υπαρχει 1.8 20v, η Peugeot δεν εβγαλε ποτε κανενα κινητηρα με 5 βαλβιδες στο κυλινδρο.
Απ'οτι ξερω αυτο το εχει κανει μονο η VW(3 ειαγωγης - 2 εξαγωγης).
Επισης εχει βγαλει και η Ford 5κυλινδρο μοτερ με 4 βαλβιδες στο κυλινδρο, οποτε μπορει να θεωρηθει 20ν μοτερ.

Το τελευταιο 1800αρι μοτερ που εβγαλε η Peugeot (για τα 306/406/407) ηταν 16βαλβιδο - 112-115 hp.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2008, 12:53:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε οσα ειπε ο Στελιος παραπανω,συμπληρωνω οτι μαυροκαπακα και ασημοκαπακα μοτερ,η διαφορα τους ειναι η μηχανικη πιανολα και η ρολλερατη(στα νεοτερα).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2008, 15:46:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+ ότι 5βάλβιδο υπάρχει και τουότα. Laughing Laughing Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2010, 18:57:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@Pughell. Στέλιο επειδή ξέρω ότι θα έχεις σίγουρα ένα μπλοκ TU5J4 θέλω μία χάρη. Θέλω αν μπορείς να μετρήσεις με ένα παχύμετρο το βάθος που έχουν οι τρύπες που μπαίνουν οι βίδες του κάρτερ πάνω στο μπλοκ. Μήπως βάλω 2mm πιο μακριές όταν θα βάλω τα διαφράγματα.

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2010, 14:18:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

iceage έγραψε:
@Pughell. Στέλιο επειδή ξέρω ότι θα έχεις σίγουρα ένα μπλοκ TU5J4 θέλω μία χάρη. Θέλω αν μπορείς να μετρήσεις με ένα παχύμετρο το βάθος που έχουν οι τρύπες που μπαίνουν οι βίδες του κάρτερ πάνω στο μπλοκ. Μήπως βάλω 2mm πιο μακριές όταν θα βάλω τα διαφράγματα.

Μπορεί να μου δώσει κάποιος αυτήν την πληροφορία?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2010, 21:22:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελα ρε,sorry αλλα δεν το θυμαμαι... Sad
Μπορεις να το βρεις ευκολα απο τα βιβλια των ανταλλακτικατζηδων αν και αμφιβαλλω αν θα μπορει να δεχτει πιο μακριες.
Γιατι θες να κανεις κατι τετοιο; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2010, 21:46:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ελα ρε,sorry αλλα δεν το θυμαμαι... Sad
Μπορεις να το βρεις ευκολα απο τα βιβλια των ανταλλακτικατζηδων αν και αμφιβαλλω αν θα μπορει να δεχτει πιο μακριες.
Γιατι θες να κανεις κατι τετοιο; Question

http://www.constella.co.uk/components/com_virtuemart/shop_image/product/904db189299b84d188854f5b80b7d004.jpg
Μπαίνει ανάμεσα στο μπλοκ και το κάρτερ και έχει πάχος περίπου 1mm. Τι διάολο δεν έχουν οι τρύπες στο μπλοκ περίσιο 2mm κενό?

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2010, 22:18:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα ρε...Απο οτι θυμαμαι ειναι 8αρακια ή 10αρακια και εχουν μηκος σιγουρα 3 cm. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2010, 22:45:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα ρε...Απο οτι θυμαμαι ειναι 8αρακια ή 10αρακια και εχουν μηκος σιγουρα 3 cm. Confused

Οι βίδες που έχουν από το εργοστάσιο είναι Μ6Χ100-18mm, και λέω να βάλω Μ6Χ100-20mm.

Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 10:41:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

iceage έγραψε:
Pughell έγραψε:

Οι βίδες που έχουν από το εργοστάσιο είναι Μ6Χ100-18mm, και λέω να βάλω Μ6Χ100-20mm.

Για να βάλω τα διαφράγματα πρέπει να βγάλω την αντλία λαδιού πάνω από το μπλοκ του κινητήρα. Ξέρει κανείς την ροπή σύσφηξης που πρέπει να βάλω για την αντλία μετά πάνω στο μπλοκ?

Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 11:39:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οριστε ολες Wink (σορρι το ξεχασα χθες)

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης