PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rallye, έμεινα από κιβώτιο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 11:07:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδία πήρα σήμερα το πρωί την assistant peugeot οι άνθρωποι ήταν άκρως εξυπηρετική κ με πήγαν καρφί στην λιόν! Πήγα στην λιόν τους ανέφερα το πρόβλημα με κάθε λεπτομέρια,το σήκωσαν κ μου είπαν ότι κόπηκαν οι ντίζες! τους ρώτησα για τα χιλιόμετρα που έχω κάνει αν επιτρέπεται να παρουσιαστή αυτό το πρόβλημα κ η απάντηση τους ήταν βουβή! Μου ζήτησαν συγνώμη για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε
και δίχως δεύτερη σκέψη θα το περάσουν στην εγγύηση (πάλι καλά) δεν μου είπαν αν το Παίρνανε στην εγγύηση λόγο λίγων χιλιόμετρον αλλά σημασία έχει ότι δεν τους ακούμπησα ούτε ευρώ! Άντε να δούμε τι άλλο θα δει το μάτι μου με το 207 ελπίζω να μην υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 11:27:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμ είδες? τζάμπα φώναζες όλο το σαββατοκύριακο.

Σίγουρα είναι δυσάρεστο να συμβαίνουν προβλήματα στο αυτοκίνητό μας, αλλα τι να κάνουμε συμβαίνουν, γι' αυτό και είναι και οι εγγυήσεις.

Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 11:32:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φώναζα διότι δεν επιτρέπεται στα χιλιόμετρα που είμαι να βγαίνουν τέτοια προβλήματα κ πιστεύω ότι αν δεν είχα τόσα λίγα χιλιόμετρα θα το σκεφτόντουσαν το περάσουν στην εγγύηση!
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 11:55:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="franch_power"]Φώναζα διότι δεν επιτρέπεται στα χιλιόμετρα που είμαι να βγαίνουν τέτοια προβλήματα κ πιστεύω ότι αν δεν είχα τόσα λίγα χιλιόμετρα θα το σκεφτόντουσαν το περάσουν στην εγγύηση![/quote]
Καλά κάνεις και φωνάζεις. Αν σε άφηνε σε καμία ερημιά θα σε πηγαίνανε στο κοντινότερο βλαχοχώρι να στο σηκώσουν με ντάκους και να στα δέσουν με βέλιουρα...
Είπαμε να τους δικαιολογούμε αλλά 1007 προβλήματα έχουν βγάλει.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NoDsl στις Δευ 30 Αύγ 2010, 12:14:08, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 12:11:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
franch_power έγραψε:
Φώναζα διότι δεν επιτρέπεται στα χιλιόμετρα που είμαι να βγαίνουν τέτοια προβλήματα κ πιστεύω ότι αν δεν είχα τόσα λίγα χιλιόμετρα θα το σκεφτόντουσαν το περάσουν στην εγγύηση!

Καλά κάνεις και φωνάζεις. Αν σε άφηνε σε καμία ερημιά θα σε πηγαίνανε στο κοντινότερο βλαχοχώρι να στο σηκώσουν με ντάκους και να στα δέσουν με βέλιουρα...
Είπαμε να τους δικαιολογούμε αλλά 1002 προβλήματα έχουν βγάλει.

δεν το κάνεις 1007? Να ταιριάζει και με αυτό με τις συρόμενες...

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 13:29:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε σεις εγγύηση σημαίνει ότι αν χαλάσει θα σου το φτιάξουμε.
Δεν σημαίνει οτι ΔΕΝ θα χαλάσει.

Που να δείτε Mercedes να χαλάει η αερανάρτηση και να μην στο περνάνε εγγύηση επειδή θεωρείται αναλώσιμη. Σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα περί εγγυήσεων.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 13:39:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:

Sοrry αλλά είναι λίγο βλακεία αυτό ρε συ, εν θερμώ ίσως το λες. Αστοχία υλικού πάντα θα υπάρχει (ανεξαρτήτως χιλιομέτρων) και για αυτό υπάρχει η εγγύηση. Εσένα ποιός ακριβώς σου είπε ότι "δεν επιτρέπεται στα χιλιόμετρα που είσαι να βγαίνουν τέτοια προβλήματα";

Αυτό που έπαθες είναι πασιφανές πως ήταν αστοχία υλικού/κατασκευαστικό ελάττωμα, τα χιλιόμετρα δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την drdino στις Δευ 30 Αύγ 2010, 19:10:05, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 14:19:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

an eixe audi θα το ειχαν κοψει γιατι θα ειχαν μπει στο διαγνωστικο και εβλεπαν ποσες φορες κοφταρε στην αλλαγη που δειχνει βαναυση χρηση
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 14:39:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
an eixe audi θα το ειχαν κοψει γιατι θα ειχαν μπει στο διαγνωστικο και εβλεπαν ποσες φορες κοφταρε στην αλλαγη που δειχνει βαναυση χρηση

¨Κύριέ μου το εξάρτημα εξαιρείται εγγυήσεως λόγω βάναυσης χρήσεως. Μα τί "τέρας" είστε τέλος πάντων¨;
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 15:51:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="mathanas"]
Driver ///M έγραψε:
franch_power έγραψε:
...... Απλά, από προσωπική εμπειρία αλλά και 2 γνωστών μου ακόμα με 207, με το χέρι στην καρδιά έχω να πω πως το αυτοκίνητο αυτό είναι από τα πλέον αξιόπιστα της κατηγορίας.......

Μαλλον πλακα κανεις........Ισως να μην ειναι το πιο ζημιαρικο αλλα οχι και το πιο αξιοπιστο......

Από εμπειρίες γνωστών με corsa, punto, clio (το οποίο σημειωτέον τρίζει σαν χρέπι από την πρώτη σχεδόν μέρα) και ibiza, μόνο πλάκα δεν κάνω. Υπόψιν, όλα οι κάτοχοι τα πούλησαν πλην του clio που το'χει κοπέλα και δεν θέλει να μπει σε τέτοιες διαδικασίες.

3 207 πάλι που ξέρω, μαζί με το δικό μου, δεν έχουν βγάλει σχεδόν το παραμικρό. Πέρα από κάτι ενδείξεις που μου ανάβει μερικές φορές τώρα τελευταία για καμμένη λάμπα, χωρίς να υπάρχει πράγματι καμμένη λάμπα.
Ελπίζω βέβαια να μην τα φτύσει ο εγκέφαλος και μου γυρίσουν τα καλά λόγια μπούμερανγκ... Very happy

Vini έγραψε:
drdino έγραψε:
franch_power έγραψε:
2 είναι οι πιθανές ζημίες η έσπασε η φωλιά που λένε η έσπασε η ασφάλεια! Αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι ότι το έβγαλε αυτό το πρόβλημα ενώ το αμάξι στα χιλιόμετρα είναι φρέσκο! Sad αν πάρω τηλ την assistant peugeot είναι άμεση η θα έρθουν μετά από ώρες να μου φορτώσουν το αμάξι? Rolling eyes

H αστοχία (γιατί περί τέτοιας πρόκειται, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό) μπορεί να συμβεί και με 0 χλμ. Γιαυτό υπάρχει και η εγγύηση.

Υπάρχει και η εγγύηση και κάτι έτρεξε στα γύφτικα...

Τι να τι κάνεις την εγγύηση όταν η ποιότητα της ουσιαστικής υποστήριξης είναι υπό του μηδέν;

Εγώ ένα ξέρω να πω: ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ... Έτσι και ξεκινήσουν τα πέρα-δώθε στα συνεργεία... χαιρετίσματα...

Απ'ό,τι φάνηκε στην περίπτωση του φίλου, η εγγύηση λειτούργησε μια χαρά και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Πράγματι το after sales της peugeot είναι κακό, αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο να λέμε και τι έγινε που έχει εγγύηση!

Όπως και να το κάνουμε, αν η βλάβη δεν είναι στις λεγόμενες που έχουν να κάνουν με φυσική φθορά (τουλάχιστον εκεί το ρίχνουν οι εταιρείες), τότε η εγγύηση ισχύει κανονικά, όπως και στην παρούσα περίπτωση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 18:02:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και η εγυηση αυτό ειναι οτι αν χαλάση σου το φτιάχνουμε και οχι οτι δε χαλάει θα πω οτι αγοράζεις καινουργιο αμάξι για να ΜΗ σου χαλαση κάτι και οταν λεω κάτι ενοω ακομα και να ξεβιδοσει η τάπα στη βαλβιδα στα λαστιχα αν δεν την εχεις αγγιξει εσυ αρα δε πεζει να μη τι βιδωσες καλα .

Αλιως θα αγοραζα μεταχειρισμένο με συμβολεω συντηρισης Razz .

Αν και το δικό μου δεν εχει βγάλει καποιο ουσιαστικο προβλημα Smile

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 18:16:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνησω με τα παιδια στο θεμα περι εγγυησης!
Βεβαια αυτο που ειπες φιλε παναγιωτη (mrkaza) δεν ειναι ακριβως ετσι.. απλα με το καινουργιο αυτοκινητο εισαι πιο ξενοιαστος απο θεμα τυχων προβληματων που μπορει να παρουσιαστουνε.
Ενα αυτοκινητο μεταχειρισμενο 5ετιας ειναι πολυ πιο πιθανο να σου βγαλει καποιο προβλημα, παρα ενα καινουργιο.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 18:49:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
...
...
Απ'ό,τι φάνηκε στην περίπτωση του φίλου, η εγγύηση λειτούργησε μια χαρά και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Πράγματι το after sales της peugeot είναι κακό, αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο να λέμε και τι έγινε που έχει εγγύηση!

Όπως και να το κάνουμε, αν η βλάβη δεν είναι στις λεγόμενες που έχουν να κάνουν με φυσική φθορά (τουλάχιστον εκεί το ρίχνουν οι εταιρείες), τότε η εγγύηση ισχύει κανονικά, όπως και στην παρούσα περίπτωση.

Η τήρηση της εγγύησης δεν αποτελεί και απόδειξη ότι θα επιλυθούν τα προβλήματα ή ότι θα γίνει και σωστή εργασία.

Από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν να τοποθετήσουν ούτε εργοστασιακούς λασπωτήρες δεν μπορώ να περιμένω ιδιαίτερη τεχνογνωσία σε ποιο περίπλοκα θέματα.

Εγώ πριν 25 μέρες περίπου, πήγα να βάλω λάδια, μου άλλαξαν και το φίλτρο του AC. Έφυγα και στο σπίτι διαπίστωσα ότι είχαν ξεχάσει να κουμπώσουν τα καπάκια του φίλτρου ΑC και το καπάκι της μπαταρίας... Καλά που θυμήθηκαν να βάλουν τα λάδια...

Τέλος πάντων. Το θέμα είναι να πάνε όλα καλά και να επιδιορθωθεί για πάντα η βλάβη.
Βασικά αυτό θέλουμε όλοι μας.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 19:27:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Η τήρηση της εγγύησης δεν αποτελεί και απόδειξη ότι θα επιλυθούν τα προβλήματα ή ότι θα γίνει και σωστή εργασία.

Από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν να τοποθετήσουν ούτε εργοστασιακούς λασπωτήρες δεν μπορώ να περιμένω ιδιαίτερη τεχνογνωσία σε ποιο περίπλοκα θέματα.

Εγώ πριν 25 μέρες περίπου, πήγα να βάλω λάδια, μου άλλαξαν και το φίλτρο του AC. Έφυγα και στο σπίτι διαπίστωσα ότι είχαν ξεχάσει να κουμπώσουν τα καπάκια του φίλτρου ΑC και το καπάκι της μπαταρίας... Καλά που θυμήθηκαν να βάλουν τα λάδια...

Τέλος πάντων. Το θέμα είναι να πάνε όλα καλά και να επιδιορθωθεί για πάντα η βλάβη.
Βασικά αυτό θέλουμε όλοι μας.

Συμφωνώ απόλυτα. Και εμένα όταν μου αλλάξανε τα φανάρια, εκτός του ότι τα γρατζουνίσανε, είχαν αφήσει τα καπάκια στο πλάι ξεκούμπωτα και επίσης με κάποιο τρόπο βάζοντας τα φανάρια τραβήξανε κάπως ένα σωληνάκι του ψυγείου που ήταν εκεί κοντά (υπερχείλισης μάλλον?) και μου ανέβασε θερμοκρασία επειδή έχανε νερό σιγά σιγά από εκεί. Αποτέλσμα να τράβήξω μια απίστευτη ταλαιπωρία εκείνη τη μέρα περιμένωντας την peugeot assistance (μην αρχίσω και γι'αυτούς τώρα) 5 ώρες στο δρόμο μέσα στον ήλιο και μη ξέρωντας τι ακριβώς έχει πάθει..

Είναι για τα μπάζα οι περισσότεροι. Μπορεί μια δουλειά να την κάνουν σωστή αλλά 200 άλλες τις έχουν κάνει με τρελή προχειρότητα. Και επίσης δε σέβονται καθόλου την περιουσία σου.

Αν κρίνω από το ότι έχω επισκεφτεί την αντιπροσωπία 3 φορές και τη μια έφυγα με γρατζουνισμένα φανάρια και τραβηγμένο σωληνάκι ψυγείου και την άλλη με χτύπημα στον μπροστά προφυλακτήρα (ευτυχώς το έπλυνα και δε φαίνεται) είναι εντελώς για τα μπάζα οι άνθρωποι..

Και αυτά σε 2 διαφορετικές αντιπροσωπίες..
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 20:59:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Π.χ. το αμάξι μου 3 μηνών μου έβγαλε πρόβλημα στο γρίλο του παραθύρου με αποτέλεσμα να μην σηκώνεται το τζάμι το έφτιαξα κ το πέρασαν στην εγγύηση (εφόσον όταν πήγα σε επίσημο έμπορο πεζώ που έκανε νερά κ προσπαθούσε να μου πει ότι φταίω εγώ)όσο για την ζημία δεν με πείραξε διότι το θεώρησα αστοχία ότι δεν είναι κάτι το τρομακτικό,σε αυτην την περίπτωση αν θεωρούμε αστοχία το να κόβονται κ οι δύο ντίζες
στα 10.000χλμ τότε για παράδειγμα αν μείνω από καμία αντλία κ κάψουμε καμία φλάτζα στα 20.000χλμ και αυτό αστοχία θα είναι! Δεν λέω όσο υπάρχει η εγγύηση υπάρχει κάλυψη αλλά να κοιτάμε και τα μεγέθη τον προβλημάτων που αλλάζονται στην εγγύηση! Δεν έχω κάτι με την πεζώ αλλά είναι πολύ όμορφο να λέμε τα θετικά αλλά να λέμε κ τα αρνητικά! (Και όλα αυτα πάντα με φιλική διάθεση) το μόνο που μου έλειπε σήμερα ήταν να μου έλεγαν ότι φταίω εγώ εκεί είναι σαν να σε δουλεύουν κ αυτό θέλει θράσος αλλά παράπονο σε αυτό δεν έχω παραδέκτικαν ότι δεν είναι φυσιολογική φθορά κ το άλλαξαν στην εγγύηση! Όσο αναφορά για τα λίγα χιλιόμετρα εφόσον του αναφέρα το πρόβλημα η πρώτη ερώτηση που μου έκαναν για την αποκατάσταση της ζημίας είναι πόσα χιλιόμετρα είχε κ με ποιον τρόπο παρουσιάστηκε η βλάβη!
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2010, 12:04:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι δυο ντιζες κοπηκαν γιατι κοπηκε η μια και η αλλη εφαγε ζορι.
Οταν σου βγαλει το εξαρτημα η αντιπροσωπεια και δεις πως λειτουργει θα καταλαβεις και φυσικα τοτε θα δεις οτι το μονο ποου επαθε ηταν να κοπει ενα συρματοσχοινο.
Τι πιο ευκολο απ αυτο.Στα ποδηλατα μας τα αλλαζαμε καθε βδομαδα που λεει ο λογος... Wink

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης