Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mechanic (Θανασης) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 05 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 1594 Τόπος: Ελλαδα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 12:24:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτο που ρωτας ειναι καλη απορια...
αλλα η απαντηση ειναι απλη:
ελαχιστες αντιπροσωπιες το κανουν
και για συγκεκριμενα μοντελα κτλ...
τωρα απο εκει και επειτα δεν θελω να χρησιμοποιησω την προσβλητικη φραση...
"εχουν μπερδεψει την βουρτσα με την πουτσ@
και αντι να χτενηστουν γ@μιουνται..."
απλα θα πω οτι κανουν μεγα λαθος καθως εχουν παραφρασει
η παρανοησει τις τεχνικες λεπτομεριες που κατα καιρους λαμβανουν
απο τις εταιριες τους...
και αυτο ειναι βεβαια κατι που συμφερει το μαρκετιν
καθως το αμαξι μπορει να μην σε αφηνει στο δρομο
αλλα θα "ζηταει" τεχνικη υποστηριξη ποιο συχνα η ποιο νωρις απο οτι μπορει στην πραγματικοτητα να ανταπεξελθει...
τωρα περαιτερω λεπτομεριες επετρεψε μου δημοσιως να μην αναφερω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 17:49:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kαι αγαπητέ Θανάση θα θέσω και την εξής παράμετρο: με τον τρόπο με τον οποίο τα αμάξια οδηγούνται πχ στην Μάνδρα από τους κ@υλωμένους πιτσιρικάδες τρομπίκουλες δεν έχει καμία διαφορά το τι θα κάνουμε εμείς. Ειδικά αν είναι κανένα σπετσιάλε αυτοκίνητο, κλάφτα Χαραλαμπέισον είναι η φάση...
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mechanic (Θανασης) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 05 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 1594 Τόπος: Ελλαδα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 18:06:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν δεις τα χαμογελα που σκανε στα ηληθια προσωπα τους καθε φορα που βλεπουν παρτιδα με σπορ αμαξια, θα καταλαβεις πολλα...
Θα σου απαντησω με ενα παραδειγμα/γεγονος...
καποτε που ηταν να παρω κλειω RS
λογω γνωρημιας με τον πωλητη εψαξα πολυ αυτο το θεμα...
και το συγκεκριμενο που παρολιγον θα αγοραζα ειχε κανει
(χωρις πινακιδες)
240κατι χλμ... !!!!!!!
εννοειται το ακυρωσα και πηρα αλλο κομματι με 8 χλμ στο κοντερ (αν θυμαμαι καλα)
Αυτο με τα 240κατι αλλαξε ταμπλο (δεν μπορουσαν αλλιως τω καιρο εκεινο αυτα τα "ανθρωπος" να μηδενισουν το κοντερ)
το πηγαν "οδικως" μεχρι τον πειραια στο βαπορι
και απο εκει κρητη οπου και πουληθηκε...
επισης εχω αρκετα παραδειγματα
οπως πχ απο ατομα που ετυχε να αγοραζουμε μαζι ηδιο ακριβως αμαξι και εγω να ακολουθησω τον επιπονο και ενοχλητικο δρομο του στρωσηματος και η αλλη πλευρα να το "ευχαρηστιθουν"
απο την πρωτη στιγμη...
τα αποτελεσματα δεν θελω να τα πω δημοσιως...
Γενικα υπαρχει ολοκληρη/οδηγια διαδηκασια στρωσηματος κτλ κτλ...
απο τις εταιριες κατασκευης παντως τυπων κινητηρων...
τα οποια ομως δεν ακολουθουντε για αυτοκινητα σειρας
γιατι πολυ απλα ανεβαινει αρκετα το κοστος πωλησης τους...
τεσπα ειμαι ηδη εκτος θεματος,
σορρυ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 18:11:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mechanic έγραψε: | Αν δεις τα χαμογελα που σκανε στα ηληθια προσωπα τους καθε φορα που βλεπουν παρτιδα με σπορ αμαξια, θα καταλαβεις πολλα...
|
Tα χω δει live, οπότε... 
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
imaginas Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.4 (8v) (2001)
Ένταξη: 06 Αύγ 2009 Δημοσιεύσεις: 229 Τόπος: Peristeri
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 22:08:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά με νταλίκες δε διακινούνται τα οχήματα από το χώρο αποθήκευσης έως το κατάστημα πώλησης;Οδικώς,χωρίς πινακίδες και ιδίως ασφάλεια είναι παράνομο.Και κατά πόσο μπορείς να αρνηθείς την παραλαβή ενός οχήματος που πιστεύεις ότι έχει οδηγηθεί;
My photogallery! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikos.vg Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Ιούλ 2015 Δημοσιεύσεις: 10
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2015, 18:00:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπερα σε ολους!! Ειναι 5ετων η συζητηση αλλα ελπιζω να απαντησει καποιος! Σε αυτο το χαμο που ζουμε αυτο το διαστημα ενας ξαδεφος μου με εβαλε σε σκεψεις... να μου πουλησει ενα 308cc ετους 09 με το 1,6T κινητηρα!
Απ οτι ειδα ο ιδιος στα 207 ηταν πολυ ζημιαρικος... Εχει βελτιωθει σε αυτο το μοντελο; Εως τωρα μονο αντλια νερου χρειαστηκε τιποτα αλλο! Το αμαξι το οδηγησα, απλα ΤΕΛΕΙΟ!!! Δεδομενου οτι ειμαι της ιαπωνικης σχολης θα απογοητευτω απο θεματα κοστους-αξιοπιστιας με αυτο;
Συγνωμη αν κουρασα ελπιζω για καποια απαντηση!
Ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2015, 20:45:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nikos.vg έγραψε: | Καλησπερα σε ολους!! Ειναι 5ετων η συζητηση αλλα ελπιζω να απαντησει καποιος! Σε αυτο το χαμο που ζουμε αυτο το διαστημα ενας ξαδεφος μου με εβαλε σε σκεψεις... να μου πουλησει ενα 308cc ετους 09 με το 1,6T κινητηρα!
Απ οτι ειδα ο ιδιος στα 207 ηταν πολυ ζημιαρικος... Εχει βελτιωθει σε αυτο το μοντελο; Εως τωρα μονο αντλια νερου χρειαστηκε τιποτα αλλο! Το αμαξι το οδηγησα, απλα ΤΕΛΕΙΟ!!! Δεδομενου οτι ειμαι της ιαπωνικης σχολης θα απογοητευτω απο θεματα κοστους-αξιοπιστιας με αυτο;
Συγνωμη αν κουρασα ελπιζω για καποια απαντηση!
Ευχαριστω |
Ιδιος με τα 207 ειναι,οποτε ελα σε κοντρα με τον εαυτο σου τωρα οτι ειναι ζημιαρικος  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikos.vg Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2015, 21:26:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μεσα πεφτεις... Απλα τα οικονομικα πλεον δε σηκωνουν κ πολλα πολλα σε εξοδα για επισκευες!! Σκεφτομαι να το παρω παντως γιατι επαθα πλακα οταν το ειδα κ το οδηγησα! Εφοσον ως τωρα δεν εχει κατι υπαρχει πιθανοτητα να με προβληματισει αργοτερα; Εννοειται οτι ειμαι σχολαστικος σε συντηρηση κ προσεκτικος στη χρηση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
puglover Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010 Δημοσιεύσεις: 485
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2015, 01:53:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο ιδιο διλημμα βρισκομαι κι εγω σκεπτομενος να αγορασω ενα 207 rallye αλλα φοβαμαι πολυ οτι θα ερθω αντιμετωπος με ζημιες χιλιαδων €. Ειναι πολλα που εχουν γραφτει...Καταναλωση λαδιου, χρονισμος, μοναδα esp, αντλια υψηλης, αντλια νερου, αντλια ψυξης τουρμπο, σωληνακια λαδιου τουρμπινας, πεταλουδα κ.α. Εισαι διατεθιμενος να παρεις το ρισκο? Εγω μετα απο πολυ εντονη εσωτερικη παλη με τον εαυτο μου αποφασισα πως δεν ειμαι. Παιζει ρολο και η χρηση βεβαια που γινεται αλλα πιστευω οτι αργα ή γρηγορα οι ζημιες αυτες θα εμφανιστουν και στα πιο καλοσυντηρημενα αυτοκινητα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mono AEK (χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!
Ένταξη: 09 Ιούν 2014 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2015, 11:22:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παντως εχουν αλλαξει πολλοι εως αμετρητοι κωδικοι ανταλακτικων απο το 07 ές το 09.
επειδη κι εγω εχω την φεισλιφτ εκδοση με τα 156 αλογα (νομιζω αυτη φοραει και το 308) μετα απο 2 χρονια και 23000 χλμ (λιγα το ξερω) δεν εχω δωσει ευρω περα απο τη νορμαλ συντηρηση
δεν εχω καψει ακομα σταγονα λαδι και η αληθεια ειναι οτι το μονο που εχω στο μυαλο μου ειναι ενα τσεκ στο χρονισμα σε καμια 10000χλμ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikos.vg Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2015, 21:18:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Εγω ακομα ειμαι στην εσωτερικη παλη, δεν εχω καταληξει ακομα! Παντως ειναι κριμα ενα τοσο ωραιο αμαξι με κινητηρα καλης τεχνολογιας να εχει θεματα αξιοποστιας! Στο συγκεκριμενο μοντελο εχω μαθει οτι υπηρχαν προβληματα στο χρονισμο(επιδιορθωνεται ευκολα νομιζω) και με την αντλια νερου! Εκτος αυτων υπηρχαν και αλλα? Γι αυτα που αναφερθηκαν πριν αφορουν εκτος του 207 και το 308cc? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikos.vg Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2015, 22:40:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δηλαδη αν το παρω απλα κανω το σταυρο μου μην βγαλει κατι σοβαρο; Αλλιως δε σωζεται η κατασταση; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2015, 07:29:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Εκατομμυρίων € θα είναι οι ζημιές και θα μας ανεβάσεις και το ΑΕΠ σα χώρα!  |
Υπαρχουν €, δεκαδες €, εκατονταδες €. Απο 1000€ μεχρι 9999€ ειναι χιλιαδες. Απο εκει και πανω ανεβαινουμε σε δεκαδες χιλιαδες, εκατονταδες χιλιαδες, εκατομμυρια κοκ.
Οποτε μια μοναδα ESP αν προκυψει, καμια αντλια υψηλης και τιποτα αλλο γυρω-γυρω, τοτε οντως εχουμε να κανουμε με ζημιες χιλιαδων €..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikos.vg Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2015, 11:34:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η βλαβη στο esp ειναι πολυ ακριβη απ οτι φαινεται! Επισης οτι το αμαξι δουλευει μια χαρα εδω και 6 χρονια δεν μειωνει τις πιθανοτητες να προκυψει κατι σοβαρο... Αυτα συμπεραινω! Προγραμμα στα 200hp το κανει να κινει πιο ανετα τα πολλα κιλα του το εβαλε φιλος! Το προτεινετε εσεις? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2015, 11:48:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε μου εγω έβαλα προγραμμα περσι τετοια εποχή
όντως το προτείνω ανεπιφυλακτα μεγαλη και εμφανεστατη η διαφορα
αλλα υπηρχαν καποιες μερες του καλοκαιριου που λογω μικρου ιντερκουλερ και πολυ ζεστης πηγαινα χειροτερα απο μαμα
αποτελσεμα μετα απο ενα μηνα εβαλα και κουλερ
η αποφαση δικη σου |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikos.vg Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2015, 11:56:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κοστος προγραμματισμου στα 600e ειναι? Το ιντερκουλερ? Απο καυσιμο στο ταξιδι ειναι καλυτερα, αλλα μονο εκει εμαθα! Θα ρισκαρω να μου βγαλει εξτρα βλαβες με συτο? Σκεφτομαι να το κανω παντως αλλα εξαρταται απ το κοστος και συμφωνω οτι το αυτοκινητο παει πολυ καλυτερα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2015, 12:24:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κοστος γυρω στα 400.
Παει πολυ καλυτερα και ειναι πιο οικονομικο στη νορμαλ οδηγηση
Στη γρηγορη οχι
Με ενα safe προγραμμα γυρω στα 190 αλογα να περιμενεις το πολυ δε ρισκαρεις τιποτα
Για το κουλερ υπαρχουν διαφορες λυσεις αλλα να υπολογιζεις αλλα 400 περιπου τοποθετημενο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikos.vg Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2015, 12:45:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η αληθεια ειναι οτι δε σκοπευω να το σκισω!! Απλα θελω να απολαμβανω τις βολτες μου(για καθημερινη χρηση εχω σκουτερ). Μπορεις να μου προτεινεις που να απευθυνθω για το προγραμμα; Το δικο σου ειναι οκ απο προβληματα; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|