PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rallye, έμεινα από κιβώτιο
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 14:03:19    Θέμα δημοσίευσης: 207 rallye, έμεινα από κιβώτιο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδία το αμάξι σήμερα με άφησε από κιβώτιο καθώς έκανα την βόλτα μου παρατήρησα ότι η 4 σχέση αλλά κ 2 σχέση θα δεν έμπαιναν κ μετά από λίγο καμία ταχύτητα δεν κούμπονε! Αμάξι με 13.500χλμ 15 μηνών κ με την καλύτερη μεταχείριση! Δίνω τα εύσημα στην πεζώ για το αμάξι που μου πούλησε! Έπρεπε να δείτε την ειρωνία όταν με τραβούσε το gti του φίλου μου μπράβο ξανά στην πεζώ! Κ όσο αναφορά για τα μαστόρια της πεζώ κ της γενικές αντιπροσωπίες αν νομίζουν ότι θα το αφήσω έτσι είναι πολύ βαθιά γελασμένη! Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 15:00:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιθανοτατα εμεινες απο δισκο και οχι απο σασμαν... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 15:07:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο μοχλός τον ταχυτήτων παίζει ελεύθερα πάει όπου να ναι,ο συμπλέκτης δεν είναι σκληρός πατάει όπως κ πριν! Μήπως έσπασε ο οδηγός των ταχυτήτων αλλά κ αυτό να είναι επιτρέπεται?
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 15:22:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι παρομοιο μου ειχε συμβει δεν εμπαιναν 2α 4η και οπισθεν αν θυμαμαι καλα ειχα βαλει 1η το προχωρησα λιγακι και εστρωσε,το ξανα δοκιμασες να δεις οτι δε μπαινουν?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 15:32:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τίποτα δεν επιτρέπεται, αλλά ακριβώς γι' αυτό και για να μην κάνουμε εικασίες και επειδή το αυτοκίνητό σου είναι εντός εγγύησης (υποθέτω) πήγαινε αύριο πρωί πρωί σε εξουσιοδοτημένο, να δεις τι παίζει... Wink

Παρεμπιπτόντως. Ένα βράδυ με παγωνιά στην Πάτρα είχα πάθει το ίδιο - δε θυμάμαι αν ήταν με το προηγούμενό μου (1.4 16V) ή με το νυν 206 - με την εξαίρεση ότι άρχισε μόνο του να επανέρχεται μετά από λίγη ώρα. Δηλαδή ξεκίνησα από πανεπιστήμιο να πάω σπίτι. Στη διαδρομή πήγα να κατεβάσω από 4η σε 3η και δεν, μετά 2α δεν, 4η δεν, 5η δεν, 1η δεν... Σταματάω. Όπισθεν δεεεν... Την κάτσαμε, σκέφτομαι, και αρχίζω να αναλογίζομαι τον εαυτό μου χωρίς αυτοκίνητο για μέρες, κόστος σαζμάν κτλ. Παίρνω και το Σπύρο (sps) τηλέφωνο και μένει μαλ***ς, μιας και την ίδια ή τη προηγούμενη μέρα είχα τοποθετήσει το quickshift ( άρα με το προηγούμενο ήταν, γιατί στο νυν το έβαλα τη δεύτερη μέρα που το 'χα Laughing ) και το είχε τοποθετήσει κι αυτός κτλ... Π**τσες μπλε: Σε κανα-δυο λεπτά βάζω μπρος και δειλά-δειλά πάω να κουμπώσω πρώτη. Λουκούμι. Δευτέρα τα ίδια και ούτω καθ' εξής... Φτάνω σπίτι και την επομένη το πρωί πάω στο μηχανικό μου (μας). Όλα μέλι-γάλα. Ουδέν πρόβλημα, απλά εκείνο το βράδυ το Πεζάκι στράβωσε με την πάρτη μου, γιατί στο "γεφυράκι" και την "πρυτανεία" μπήκα κιουρία και ξενέρωσε. Για να με εκδικηθεί, λοιπόν, αποφάσισε - με τον τρόπο του - να με αρχίσει στη μουρμούρα. Έτσι είναι οι θυελώδεις σχέσεις και οι άστατες γκόμενες. Γι' αυτό και μας αρέσουν. Wink

υ.γ Δεν παίρνω ναρκωτικά. Τα είπα για να σε ξε-αγχώσω. Cool

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 15:40:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν σου πουν τι εχει πες το και σε μας να φυλαγομαστε και να ελπιζεις να εχει απλα ξεβιδωθει η πλεξουδα με τις ντιζες...

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 16:13:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε αλεξάνδρε ούτε πρώτη μπαίνει ούτε καμία ταχύτητα ο μοχλός παίζει σαν τρελός και πάει σε οποιοδήποτε σημείο ακόμα κ <<κύκλους>> μπορώ να κάνω που λέει ο λόγος! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 16:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
Φίλε αλεξάνδρε ούτε πρώτη μπαίνει ούτε καμία ταχύτητα ο μοχλός παίζει σαν τρελός και πάει σε οποιοδήποτε σημείο ακόμα κ <<κύκλους>> μπορώ να κάνω που λέει ο λόγος! Confused
αν ειναι οπως τα λες τοτε το προβλημα ειναι απο το μοχλικο δλδ καποια απο τις ντιζες εχει κοπει η βγηκε απο τη θεση της.
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 16:56:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι η ντίζα πόσο θα κοστίσει η ζημία γνωρίζει κάποιος τίποτα Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 17:01:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τπτ εχεις εγγυηση Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 17:09:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σίγουρα είναι στην εγγύηση;
γιατί εμένα μου είπαν ότι γενικά σασμάν είναι αναλώσιμο και δεν το καλύπτει η εγγύηση...

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 17:13:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε μας λένε οι αχαρακτήριστοι τι δεν θεωρούν αναλώσιμο; Το σασί; Άι σιχτίρ.

Ρε συ θοδωρή... Δεν πάς να το διαβάσεις; Ρίξε και κανα 2 καντήλια στη lion να ξορκίσεις το κακό... Έλεος δηλαδή.
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 17:16:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας μου πουν τίποτα ότι δεν καλύπτει η εγγύηση για 13.500 χλμ κ με την χρήση που του κάνω! Θα κινηθώ με δικηγόρο κ θα δουν τι ωραία θα περάσουν εφόσον ενημερωθεί για το πρόβλημα μου κ η γαλλική αντιπροσωπία στην γαλλία!
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 17:17:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατί το παιδί μπορεί να πάει στην αντιπροσωπεία (αν είναι σασμάν) και οι άλλοι θα θελουν να του αποδείξουν ότι είναι δική του ευθύνη..
τι να λέμε τώρα, με 13,500 χλμ αμάξι να βγαλει κατι στο σασμαν.
απλα απαραδεχτοι

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 17:19:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι η βαση που κραταει της ντιζες η οποια ειναι πλαστικη!!! αν εχουν το θεο τους και εμενα εσπασε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 17:27:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και πόσο στοίχισε φίλε δημήτρη ήσουν εντός εγγύησης?
Επιστροφή στην κορυφή
alkone (alex)
Μέλος
Μέλος

207 GT

Ένταξη: 17 Οκτ 2008
Τόπος: Earth

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 18:44:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου δν χρειαζεται να σκας,μια ασφαλεια ειναι πλαστικη η οποια κραταει την ντιζα του επιλογεα!!θα το πας στην lion,κ αν εισαι εντος εγγυησης θα στο αλλαξουν δωρεαν(να ευχεσαι να υπαρχει το ανταλλακτικο ελλαδα,γτ περιμενα καμια βδομαδα στο δικο μου)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 18:50:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bill207 έγραψε:
σίγουρα είναι στην εγγύηση;
γιατί εμένα μου είπαν ότι γενικά σασμάν είναι αναλώσιμο και δεν το καλύπτει η εγγύηση...

Κατι πρεπει να γινει μ αυτη τη κατασταση γιατι η κοροιδια δε παει αλλο.....
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 19:10:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:
Κατι πρεπει να γινει μ αυτη τη κατασταση γιατι η κοροιδια δε παει αλλο.....

Δυστυχως αυτο που θα γινει απο μενα την επομενη φορα ειναι σιγουρα οτι δε θα ειναι peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2010, 19:12:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

450€ εχει ολο το σετ με τις ντιζες κομπλε....
αλλα η ασφαλεια φθηνια... Wink

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης