PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 cc 1.6 16v (2002)

Ένταξη: 28 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2010, 08:35:57    Θέμα δημοσίευσης: ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα παιδια εχω ενα 206 cc.ολα αρχισανε πριν ενα μηνα .
μου βγαζει ξαφνικα ANTIPOLUTION FAULT KAI TO AMAΞΙ εμπαινε σε safemode μαλλον δεν ειχε δυναμη να δωσει γκαζει.
παο στην lion to κοιτανε και μου αλλαζουνε κατι στην πεταλουδα γκαζιου.ενα φισ.
το περνω για 500 χιλ. το αμαξι δουλευει κανονικα.
ξαφνικα ενω ειμουνα εν κινηση το αμαξι αρχιζει και τρεμει δεν εχω καθολου γκαζι .σταματαω και το ρελαντι παιζει απο 500 μεχρι 1400 στροφεσ.και το αμαξι ρεταρει.μου βγαζει CATALYTIC DEFAULTER FAULT.
το παω στην lion παλι το βαζει στο διαγνωστικο και βγαζει προβλημα στον πολλαπλασιαστη.!TO ALLAZOYME και αυτο μαζι με τα μπουζι.
το δοκιμαζουνε και μου λενε ειναι οκ.
το περνω το αμαξι παω σπιτι ολα καλα .διαδρομη 3 χιλ.το περνο μετα απο 4 μερεσ να παω μια βολτα μετα απο 3 χιλ το αμαξι ρεταρει μου σβηνει και δεν μου ξαναπερνει ποτε.
!!!!καταλαβενετε τι θυμο νιωθω ,το ξαναπηγα και τσακωθηκα ασχημα .μου ειπανε οτι μαλλον ειναι κατι αλλο και δεν εχει σχεση με τα προηγουμενα μετα απο 6 χιλ αφοτου μαλαξανε πολλαπλασιαστη!!.
ελπιζω να το φτιαξουνε και να μην μου ζητησουνε λεφτα γιατι δεν υπαρχει περιπτωσει να παρουνε κατι.
εχω δωσει μεχρι στιγμης 130 για την πρωτη περιπτωσει και 230 μετα.και αμαξι δεν εχω.
τι να κανω ρε μαγκεσ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2010, 09:17:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peristeriotis έγραψε:
μου βγαζει ξαφνικα ANTIPOLUTION FAULT KAI TO AMAΞΙ εμπαινε σε safemode μαλλον δεν ειχε δυναμη να δωσει γκαζει.
ξαφνικα ενω ειμουνα εν κινηση το αμαξι αρχιζει και τρεμει δεν εχω καθολου γκαζι .σταματαω και το ρελαντι παιζει απο 500 μεχρι 1400 στροφεσ.και το αμαξι ρεταρει.μου βγαζει CATALYTIC DEFAULTER FAULT.
το παω στην lion παλι το βαζει στο διαγνωστικο και βγαζει προβλημα στον πολλαπλασιαστη.!TO ALLAZOYME και αυτο μαζι με τα μπουζι.
το περνω το αμαξι παω σπιτι ολα καλα .διαδρομη 3 χιλ.το περνο μετα απο 4 μερεσ να παω μια βολτα μετα απο 3 χιλ το αμαξι ρεταρει μου σβηνει και δεν μου ξαναπερνει ποτε.
!!!!καταλαβενετε τι θυμο νιωθω ,το ξαναπηγα και τσακωθηκα ασχημα .μου ειπανε οτι μαλλον ειναι κατι αλλο και δεν εχει σχεση με τα προηγουμενα μετα απο 6 χιλ αφοτου μαλαξανε πολλαπλασιαστη!!.
ελπιζω να το φτιαξουνε και να μην μου ζητησουνε λεφτα γιατι δεν υπαρχει περιπτωσει να παρουνε κατι.
εχω δωσει μεχρι στιγμης 130 για την πρωτη περιπτωσει και 230 μετα.και αμαξι δεν εχω.
τι να κανω ρε μαγκεσ?

Αν μπορείς (έστω και με pm), πές μας σε ποια αντιπροσωπία πήγες να την έχουμε υπόψιν μας, γιατί τα έχω δεί όλα και εγώ με δ'αύτους...

Ανίκανοι, απρόσχετοι, μη επαγγελματίες και κλέφτες είναι οι πιο πολλοί... Ο ένας χειρότερος από τον άλλο.. Και θα σου συνιστούσα να πηγαίνεις σε κάποιον μάστορα καλό για peugeot εκτός αντιπροσωπίας μιας και το αμάξι δεν έχει εγγύηση και δεν είναι και πολύπλοκο με τούρμπο-κομπρέσορες κτλ. Έχω υπ'όψιν μου ένα καλό μάστορα για peugeot, αλλά γενικά φτιάχνει και άλλα αμάξια. Πήγαινε ο πατέρας μου το αμάξι για καμιά 15αριά χρόνια και δεν έχει δώσει κανένα δείγμα απατεώνα. Αν θές σου λέω να το έχεις υπ'όψιν σου. Και εγώ όταν μου τελειώσει η εγγύηση εκεί μάλλον θα το πηγαίνω..Τουλάχιστον για τα πιο απλά..

Τώρα ελπίζω να βγάλεις άκρη με τα λεφτά, αλλά να προσπαθήσεις να μην τους τα δώσεις. Οτι και να σου λένε πες τους οτι δεν είχαν βρεί τι πραγματικά έφταιγε και τσάμπα τα αλλάζανε τα άλλα...Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2010, 09:36:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ φιλε θα σου συνιστούσα να το πας σε άνθρωπο εκτος αντιπροσωπείας.Εγώ έτρεχα πόσους μήνες στην αντιπροσωπεία και δεν είχαν λύσεις για τα προβλήματα μου και αν τους άκουγα θα έπρεπε να είχα αλλάξει μισό αμάξι.Και πάλι καλά που ο ξάδερφος μου έχει ρεκτιφιέ και συνεργάζεται με παρα πολλά συνεργεία Αθηνα και μου έσειλε το αμάξι σε ένα παλικάρι γάτα στα peugot και από τότε ησύχασα και το αμάξι 52.000 χιλ. πετάει και δεν ξαναέβγαλε πρόβλημα.Μέχρι και για service θα το πηγαίνω εκεί.Πολύ καλός μάστορας,καλο παιδί και πρόθυμος να μου λύσει κάθε απορία περί αυτοκινητου.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vansak (ANTONIS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 1.6 GT 2009

Ένταξη: 28 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2010, 10:19:13    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peristeriotis έγραψε:
τι να κανω ρε μαγκεσ?

Αν εννοείς την κεντρικη αντιπροσωπεια στην κηφισου, ούτε απ έξω μην ξαναπεράσεις !!!
Επιστροφή στην κορυφή
john1982 (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 gti

Ένταξη: 24 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2010, 14:18:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο club. εχω παθει κ γω το ιδο με το 206 μου. το πηγα κ γω στην πεζω. στην αρχη μου καθαρισανε την πεταλουδα αλλα μετα απο λιγο τα ιδια. στη συνεχεια μου αλλαξανε τον παλλαπλασιαστη αλλα και παλι τα ιδια. ποτε δεν εμαθα τι ηταν γιατι εκεινη την εποχη εβαζα εκκεντροφορους εξατμιση κ προγραμμα και οταν τελιωσε η μετατροπη εφτιαξε απο μονο του. παιζει να ηταν ομως απο τον καταλυτη γιατι ηταν σε ασχημη κατασταση.κοιταξε το κ αυτο.
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2010, 20:59:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε γιώργο μην τους δώσεις μια αν σου ζητήσουν λεφτά απάντησε τους κρατήστετα από τα μπουζί κ τον πολλαπλασιάστη που άλλαξες! αλλάζουν τα πάντα χωρίς να γνωρίζουν πραγματικά ποιο είναι το πρόβλημα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.4 (8v) (2001)

Ένταξη: 06 Αύγ 2009
Τόπος: Peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2010, 21:16:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε συμπολίτη-Περιστεριώτης κι εγώ-το ίδιο μου έβγαζε κι εμένα στο 307 μου.Την πρώτη φορά μου άναψε το λαμπάκι του κινητήρα στην Αττική Οδό.Καλώ την Οδική Βοήθεια και με πάνε σε ένα εξειδικευμένο που πήγαινα το αμάξι αλλά και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.Το βάζει στον εγκέφαλο,μου λέει μοτεράκι ρελαντί.Το αλλάζω.Μετά από λίγο καιρό τα ίδια.Το πάω ξανά,χωρίς οδική αυτή τη φορά,το βάζει στον Η/Υ μου λέει δε φαίνεται κάτι άσχημο,μπορεί να είναι η βενζίνη.Και όμως το έβγαλε ξανά....Πάω σε ένα εξουσιοδοτημένο του δικτύου της Λάιον μου λένε "Ο καταλύτης θέλει αλλαγή".Όντως αυτό έκανα,πήγα κι έβαλα έναν καταλύτη με 200€ και όλα καλά.Για δες και την περίπτωση να αλλάξεις καταλύτη.

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

Ένταξη: 27 Αύγ 2009
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2010, 21:31:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peristeriotis έγραψε:

τι να κανω ρε μαγκεσ?

Αυτό που γράφεις στην πρώτη πρόταση να κάνεις φίλε. Να εξηγηθείς όπως πρέπει.

Θυμάμαι όταν είχα πάει για πρώτη φορά το δικό μου σε ένα εξουσιοδοτημένο , για κάτι τριγμούς που είχα από την οροφή και από το πορτμπαγκάζ.

Αρχίζουνε :
"Θέλουν αλλαγή όλα τα λάστιχα της οροφής σου, κάντο θα σταματήσουν οι τριγμοί με μια έκπτωση που θα σου κάνουμε θα σου βγει γύρω στα 1200 ευρώ"
"Θέλει και μια ρυθμιση για το θόρυβο που ακούς στο πορτ μπαγκαζ" 150 ευρώ
"Πρέπει να αλλάξεις και λάστιχα (δρόμου) θα έχεις μια μικρή μείωση και από αυτά, γιατί τα τωρινά σου έχουν φαγωθεί"

Και τους ρωτάω:
"εγώ να τα κάνω όλα αυτά που μου λέτε αλλά μου δίνεται εγγύηση μετά ότι τουλάχιστον για 2 χρόνια δεν θα ακούσω κιχ; "

Και η απάντηση:
"Κοιτάχτε αυτό δεν γίνεται εξάλλου κάμπριο πήρατε πάντα θα έχει τριγμούς απλά θα μ ειωθούν οι θόρυβοι και το κοπάνημα από πίσω και θα έχετε εγγύηση ανταλλακτικών για 1 χρόνο"

Τελικά με χρέωσαν και 20 ευρώ όταν είδαν ότι δεν με πείθουν και θα έφευγα. Ανάθεμα και αν είδαν τίποτα στο μηχανισμό της οροφής ή στο πορτ μπαγκάζ. Απλά μια βόλτα το έκαναν και έβγαλαν συμπεράσματα
.
Πραγματικά δεν ξαναπάτησα εκεί μέσα, ούτε πρόκειται να ξανασχοληθώ με συνεργεία εξουσιοδοτημένα, όπως έχω ξαναδηλώσει.

Μετά από λίγο καιρό έβαλα μόνος μου σπρέυ σιλικόνης στα λάστιχα και έκανα και το κόλπο με το velcro στο πορτ μπαγκαζ ( ναι από αυτό ήταν ο θόρυβος που τα τσακάλια ζητάγανε 150 ευρώ για μια ρύθμιση οροφής Cussing out Cussing out ) και μειώθηκαν οι θόρυβοι αρκετά έως πολύ. Χώρια ότι στο συνεργείο που το πάω τώρα ο μάστορας μου λέει ότι τα λάστιχα της οροφής είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Κατά τα άλλα ήθελαν όλα αλλαγή.

Πάντως για να είμαι ειλικρινής στα κεντρικά στο Κηφισό μια φορά χρειάστηκε να πάω, πάλι για θέμα οροφής.
Πέρα του ότι από εξυπηρέτηση οι τύποι ήταν απαράδεκτοι (10 μέρες πριν ραντεβού και τη μέρα του ραντεβού 5 ώρες μετά τη συμφωνημένη ώρα είδαν το αμάξι και γενικά άλλα συμφωνήσαμε άλλα κάνανε), από τη δουλειά πάντως έμεινα ευχαριστημένος, δεν έχω παράπονο μέχρι τώρα. Ίσως επειδή φώναξα και λίγο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης