PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

306 1.6 16v
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pan306 (πανος)
Μέλος
Μέλος

306 2000cc 16v

Ένταξη: 27 Σεπ 2009
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2010, 15:12:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρτε ιδεα και τι πεχει απο ebay

http://cgi.ebay.co.uk/306-gti6-Engine-Direct-replacement-conversion-gti-/320568449744?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM

306 2000cc 16v 6speed gearbox coming soon............. to elpizo.............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2010, 20:34:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Αν ήταν χόμπυ φίλε όλων μας, δεν θα είχε κανείς καμία αντίρρηση.

Πας να κάνεις μαλ***α και μάλιστα μεγάλη, γι αυτό και όλοι αντιδράμε έτσι.

Στα 21 σου βέβαια και με τέτοιο παράπονο για την μη-συμπαράσταση είναι φυσικό να κάνεις τώρα μια από τις σημαντικότερες μαλ***ες που θα σου κοστίσει ίσως για αρκετή από την υπόλοιπη σου ζωή.

Και έλα στην θέση των γονιών σου. Πώς θα σου φαινόταν αν ο γιός σου θα έκανε κάτι ανάλογο με αυτό που πας να κάνεις εσύ τώρα? Και μην μου απαντήσεις με την "cool" άποψη, "εγώ θα τον βοηθούσα και θα και θα και θα...".

Πέντε μπάτσες θα του έκοβες να έρθει το μυαλό του στο κεφάλι Wink

Φιλε μου στην αρχη ελεγα να μην γραψω τιποτα,
αλλα βλεπω μια λανθανουσα συμπερηφορα απο τη μερια σου...
ο 30ποντος steve μπορει να ειναι καυστικος
αλλα δυστηχως αυτα που λεει (οπως και οι περισοτεροι εδω μεσα ειναι σωστα)

πρεπει να αναγνωρισεις το προβλημα σου αλλιως δεν παιζει λυση με τιποτα...
ολοι περασαμε το στερητικο συνδρομο του αυτοκινητου (και δη του γρηγορου για καποιους απο εμας)
Δεν σου μιλαω για να κανω κυρηγμα
και εγω παθων ειμαι... Very happy
οσο ημουνα φανταρος ειχα ενα αλτο και ειχα σκασει που εβαζα 5η στην ποσειδωνος και αυτο εχανε χλμ αντι να ανεβαζει...
εκατσα το βελτιωσα σε τετοιο βαθμο που αυτο το αμαξακι
μπορουσε να γυριζει στις 10000 rpm αλλα για λογους ασφαλειας
(δεν με επαιρνε οικονομικα να το σπασω) το ειχα στις 8.2 αν θυμαμαι καλα να κοφταρει)
στην ευθεια κατεβαζε το κοντερ του τελιως καθετα
εκαιγε ποιο πολυ απο τη μαουνα του πατερα μου
το θεμα στριψημο δεν το συζηταω καν,
σε 30 απανωτες στροφες εφυγε με 35 διαφορετικους τροπους
το φρεναρισμα μια πονεμενη (πυρωμενη) ιστορια
και γενικα δεν μου εφτανε, και τρωγομουνα...
εκανα υπομονη ομως μεχρι να πιασω δουλεια και να παρω το πρωτο μου (για εκεινη την εποχη) γρηγορο αμαξι ενα καινουργιο 2.0 κλειω...
για το οποιο δουλεψα εγω και δεν ζητησα δραχμη απο κανεναν,
και να σου πω κατι?
το απολαυσα οσο τιποτα αλλο γιατι ηταν το αποτελεσμα του κοπου και της δουλειας μου...

Κοιτα σε καταλαβαινω πως νιωθεις,
αλλα κινεισαι εκβιαστικα προς ολους γυρω σου
και αυτο δεν θα σου βγει σε καλο.
Εχεις κλειδωσει το μυαλο σου σε μια εικονικη πραγματικοτητα
που ενω ολοι οι αλλοι εδω μεσα βλεπουν το σκηνικο
εσυ εξακολουθεις να πιστευεις οτι "θα τα καταφερεις"
τι θα καταφερεις?
(σορρυ για αυτο που θα πω)
να γαμησεις με ξενα αρχηδια?
καθως δεν σου φτανουν τα "150" (λες και ειναι στραγαλια αλλα τεσπα...)
θελεις να το 200ρισεις+++
τουλαχιστο αν θες να κανεις κατι,
κανε το σωστα...
μαζεψε μονος σου καποια φραγκα
και χτυπα ενα ατμοσφαιρικο δηλιτρακι (με απιστευτα χαμηλο κοστος μπορεις να βρεις κατι σημερα)
καντου ενα καλο σερβις. "παρτου τον αερα"
και μετα παιζεις με βελτιωσεις κτλ...
τωρα χωρις να γνωριζεις, χωρις να εχεις τα λεφτα
πας να κανεις την παππια κυκνο...
και αυτο με "πλατες" αλλωνων...

Δικαιωμα σου, να κανεις οτι θελεις,
αλλα να ξερεις πως η ελευθερια σου σταματαει εκει που αρχιζουν τα δηκαιωματα των αλλωνων...
και στην προκειμενη αν αυτοι ειναι οι γονεις σου
ειναι κριμα.....

Συγνωμη αν σε στεναχωρησα
δεν εχω σκοπο να σου κανω κυρηγμα...

προσωπικα δεν θα χαρω καθολου αν μετα απο καιρο
μεσα (γιατι δημοσιως δεν νομιζω να το παραδεχτεις) σου πεις
οτι ειχαμε δηκιο....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2010, 20:40:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+10000000
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2010, 20:57:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1000000000000000000000 στον θαναση........

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2010, 21:09:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη ρε παιδια αν επαιρνε ενα ραλλακι 1.6 με 3000 που πουλανε μπολικα οπως αυτο του πανου θα το χαλαγε το παλικαρι???

και μη πει κανεις οτι τελικα η ολη μετατροπη θα του παει λιγοτερο απο το να τα πουλησει ολα και να παρει κατι σα και αυτο

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=20154&highlight=106
γιατι θα τον κανω μπαν Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

Ένταξη: 28 Απρ 2010
Τόπος: Αθηνα-Αρτα(σπουδες)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2010, 22:35:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου θαναση δεν ξερω τι εχετε καταλαβει ολοι...εγω δηλωσα και ξανα δηλωνω οτι η καθε βιδα που βρισκεται στο αμαξι μου ειναι πληρωμενη απο τον ιδρωτα μου...οταν λεω οτι ολοι θελωντας και μη θα με βοηθησουν δεν λεω να μου πληρωσουν την μετατροπη προς θεου...δεν ειμαι ζητιανος...το zx που αγορασα ηταν οικονομιες που εκανα ολο τον χειμωνα και σαν φοιτητης φοιτητικη ζωη δεν εκανα!τωρα αν στο τελος χρειαστω να μου κουμποσουν 50-100 ευρω δεν θεωρω οτι οδηγει στην φραση να κανω την παπια κυκνο με πλατες αλλωνων...δεν προσπαθω να αποδειξω οτι στο τελος θα τα καταφερω...ειμαι σιγουρος!απο αυριο κιολας θα ξεκινησω να βγαζω πραγματα απο το zx και καλως εχωντων των πραγματων μεσα στην αλλη εβδομαδα το αμαξι θα το κανω βολτα...δεν κινουμαι εκβιαστικα προς κανεναν...ποτε δεν ειπα οτι δεν μου φτανουν τα 150...βεβεα οσο περισσοτερα τοσο το καλητερο...δεν εχω εμπειρια για 200 αλογα...γιαυτο ξεκινησα με 75 θα τα κανω 120 και οταν νιωσω ετοιμος και εχω και τις αναλογες οικονομιες παντα θα ξεκινησω για καποια μετατροπη...απλα ειπα οτι το σχεδιο μου δεν ειναι να μεινει μαμα το 16v μοτερ...και αυτο γιατι ειμαι σιγουρος οτι ακομα και σχεδον διπλασια δυναμη να εχω στο αμαξι μου αποτι τωρα καποια στιγμη θα το βαρεθω...και τωρα να ειχα τα λεφτα να το κανω 200 αλογα να εισαι σιγουρος πως δεν θα το εκανα...φιλε μου volvos αν ειχε πουληθει τον ενα χρονο που το ειχα σχεδον αγγελια στο car.gr να εισαι σιγουρος πως δεν θα εμπλεκα με καμια μετατροπη...αλλα οπως λενε αν δεν παει ο μωαμεθ στο βουνο παει το βουνο στον μωαμεθ...ετσι και αποφασησα αφου δεν μπορω να παρω αλλο τουλαχιστον θα κανω αυτο να με ευχαριστει!μην μου μιλησει κανενας για υπομονη γιατι απο αυτην χωρια οτι δεν διαθετω καθολου,εκανα αρκετη!
pan306 δεν γνωριζω...κανε μια βολτα απο τον ασπροπυργο...εχει παρα πολλες μαντρες...ουτε καν θυμαμαι σε πια το ειχα πετυχει...

you know it's like a gift...it's like i can't control it...
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2010, 10:07:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα,
οπως προανεφερα, σκοπος ειναι να σε συμβουλεψουμε σε καποια πραγματα
οχι γιατι ειμαστε ποιο εξυπνοι...
αλλα γιατι πολυ απλα το δρομο που προκειται να περασεις τωρα εσυ
εμεις (καποιοι τελος παντων απο εμας) τον εχουμε ηδη διαβει...
και κανεις απο εμας που εχουμε περασει αυτο το λουκι δεν ειμαστε υπερ στο να κανουμε ακριβως τα ηδια πραγματα, αν γυριζε ο χρονος πισω...
Τελος παντων,
επειδη προσωπικα καταλαβαινω πως νιωθεις....
Νο1 λυση ειναι αυτη που σου προτεινε ο volvos
(δοκιμασες να ριξεις την τιμη? το ξερω οτι δεν φευγουν ευκολα...)
το 106 ειναι ενα αμαξι θρυλος που οποιος το εχει καλα θα κανει να το κρατησει, δεν θα ξαναβγει τετοιο αμαξι σαν και αυτο...
απο εκει και επειτα
αν ντε και καλα θες μετατροπη
τουλαχιστο κανε αυτο που σου λεει ο pughel
βρες μοτερ απο το ηδιο αμαξι
με ηδια ηλεκτρηκα κτλ
ωστε να ειναι οσο γινεται ποιο απλη και "ανεξοδη" (τροπω τινα)
η μετατροπη...
τα 2λτ μοτερ μην τα φοβασαι απο καταναλωση κτλ...
(το μοτερ του φιλου σου ειναι η εξαιρεση, που επιβεβαιωνει τον κανονα)
αν δεν βρεις/θελεις 2λτ βαλε το 1.6 το 110 η δεν ξερω ποιο αλλο ειναι "συμβατο"...
μετα βαλε ενα κομπρεσορα,
παιξε για κανα 6μηνο μεχρι να σου σπασει
(γιατι για να μην σου σπασει θελει τοσο χρημα που δεν αξιζει να το συζηταμε)
και μετα ξαναβαζεις το 1.4 που θα εχεις μεχρι τοτε στην καβαντζα
δωσε το για ενα χηλιαρκο και εχωντας τελιωσει σπουδες κτλ
παιρνεις ενα μεταχειρο "εργαλειακι" και τελιωνει η υποθεση...

προσωπικα δεν ασχολουμαι αλλο
αν θελεις τεχνικες πληροφοριες στη διαθεση σου,
και με μεγαλη μου χαρα, οπως και για ολα τα παιδια που με ρωτανε δηλαδη.

αλλα περαιτερω δεν εχω σκοπο να κανω τον big brother για να σε αποτρεψω απο τα πιθανα λαθη που διαφαινονται στον οριζοντα...
Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2010, 20:33:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα και παλι...πριν λιγο το αυτοκινητο πηρε μπροστα και δουλεψε με την πλεξουδα απο το 14αρι και τον εγκεφαλο απο το 16αρι...δεν εκοψα και δεν εραψα τιποτα απο καλωδια...ολα ηταν ιδια και δεν περισεψε ουτε φισα χωρις αισθητηρα ουτε αισθητηρας χωρις φισα...τα οργανα δουλευουν κανονικοτατα και το μοτερ επισης!δεν εχω τελειωσει ακομα μιας και πρεπει να περασω φρενα, ημιαξονια και να κοψω-ραψω λιγο την εξατμιση που για 5-6 ποντους δεν φτανει να κουμπωσει στο διχαλο...αρκετη ωρα εφαγα να τροποποιησω την βαση του συμπιεστη του A/C...τροχισα την βαση σε καποια σημεια και εκανα τραμπα τις τροχαλιες απο τον στροφαλο και voila ολα ηρθαν στην θεση τους...σε γενικες γραμμες η μετατροπη ηταν πολυ ευκολη και το κοστος ελαχιστο...καποια ανταλακτικα μονο θα χρειαστω που ετσι και αλλιως ηταν η ωρα τους να αλαχτουν...τελικα φιλε στελιο στο μυαλο μου το ειχα πολυυυυ πιο δυσκολο αποτι πραγματικα ηταν και οχι πιο ευκολο οπως νομιζες-νομιζα και τελικα δουλεια γινεται με θειους και φιλους μια χαρα οπως αποδειχτηκε...σε ευχαριστω πολυ γιατι με εχεις βοηθησει παρα πολυ ως τωρα...σου ειμαι υποχρεως!Volvos τελικα ειχα πολυ σωστη ιδεα για το που πηγαινα να μπλεξω και ολα μελι-γαλα οπως βλεπεις!Steve νομιζω πως τελικα πηρα την απαντηση για το που θα βαλω το 16v στο τελος και αποτι φαινεται δεν μπηκε εκει που εννοουσες...τελικα ειμαι τυχερος που με το μυαλο που καβαλαω εστω αυτο το ελαχιστο που κατοικει μεσα στο κεφαλι μου οπως μου ειπες δεν σας ακουσα και τωρα ειμαι ενας πανευτηχης κατοχος ενως 306 1.6 16v...αν πω οτι δεν ειμαι extra-ευχαριστημενος που απεδειξα πως οταν υπαρχει θεληση υπαρχει τροπος θα πω ψεμματα...οποτε το δηλωνω πως ναι απεδειξα πλεον οτι μπορω να τα καταφερω και τα καταφερα!τωρα για το ποσο ευχαριστημενος ειμαι με την αποδοση που πηρα και τα λευτα που ξοδεψα θα το δηλωσω δημοσιως σε 1-2 μερες που θα βγαλω βολτα το αμαξι!να ειστε ολοι καλα για την βοηθεια που μου δωσατε και ειρθε εις περας η μετατροπη με μεγαλη ευκολια αλλα και επιτυχια!θα ποσταρω τις εντυπωσεις μου αλλα και το τελικο κοστολογιο σε 1-2 μερες που το αμαξι θα βγει απο το garage...cheers!

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2010, 22:16:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε κwλοφαρδε,εχεις 306 με 3σειρη φισα και ηλεκτρικα ΜΜ; Shocked
Για αυτο ηταν plug n' play...

Αφου πηγαν ολα καλα,χαλαλι η ορεξη.Απλα προσεξε μην μπεις στο tripακι και αρχισεις και πετας χρηματα...
Μελετημενες κινησεις απο εδω και περα. Wink
Αντε καλα χιλιομετρα πανω απο ολα! Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2010, 23:21:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω αδερφε να'σαι καλα!βεβεα μεχρι να παει βολτα το αμαξι τιποτα δεν εχει τελειωσει...αλλα αφου πηρε μπροστα ολα τα αλλα φτιαχνονται...μονοφυσα και τα 2 ειναι τα αμαξια...φανταζεσαι να φωναζα ηλεκτρολογο που ζηταγανε 200+ ευρω και να τα επαιρνε απλα για να κανει τραμπα τις πλεξουδες?λεμε ηταν πολυ απλο...δωξα την peugeot ολα κομπλε!

Επιστροφή στην κορυφή
pan306 (πανος)
Μέλος
Μέλος

306 2000cc 16v

Ένταξη: 27 Σεπ 2009
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2010, 11:10:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αντε μπραβο. καλο ταξιδο.περιμενοθμε το κοστολογιο. επειδη δεν θυμαμε τη μπντελο ειναι το δικο σου?

306 2000cc 16v 6speed gearbox coming soon............. to elpizo.............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2010, 21:18:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον μολις γυρισα απο την πρωτη βολτιτσα...πολυ μικρη οφειλω να ομολογησω...πολυ μεγαλη διαφορα στο αμαξι ωστοσο η μη αποτελεσματικη ενεργεια των φρενων ηταν πολυ αισθητη...μαλλον αυριο θα μπουν και τα φρενα...δηλωνω υπερ-ευχαριστημενος για τα λευτα που εδωσα και αν οσα εχω χαλασει σε μαλακισμενες κινησεις πανω στο αμαξι τα κραταγα, ανετα θα το ειχα βαλει απο καιρο το μοτερακι πανω...παμε τωρα στο κοστολογιο!εχουμε και λεμε...το ΖΧ οπως ανεφερα κοστισε 1000 ευρω...παμε τωρα απο ανταλακτικα...μια ντιζα για τον συμπλεκτη που καταλαθος εκοψα 25 ευρω,τακακια για τις πισω δισκοπλακες που ακομα δεν εχω βαλει 17 ευρω,ιμαντας εκκεντροφορου 37 ευρω,ιμαντας καινουργιος για υδραυλικο και A/C 15 ευρω,λαδια 20 ευρω,φιλτρο λαδιου 5 ευρω,βαλβολινες 15 ευρω, παραφλου 10 ευρω,υγρα για υδραυλικο 10 ευρω και υγρα φρενων 6 ευρω...συνολο 1155 ευρω περιπου...και κατι ψιλα που θα κανω μεσα στην εβδομαδα ας το πουμε 1200 στρογγιλα...νομιζω πως την εβγαλα πολυ φθηνα...με το μοτερ λυμενο απο το ΖΧ μου πηρε 2 μερες ουσιαστικα!οπως ειπα και πριν πολυ ευκολο μου φανηκε...δεν λεω καποια πραγματα θελανε τον χρονο τους,αλλα μετατροπη ητανε,ολα μεσα στο προγραμμα ειναι...

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2010, 23:20:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dukeofdream έγραψε:
...ιμαντας καινουργιος για υδραυλικο και A/C 15 ευρω....

Το υδραυλικο σου ειναι με ιμαντα ρε;
Αν ναι,δεν ειναι απο 106/Saxo/306 αλλα απο 206/Xsara/κλπ μιας και μονον σε TU5JP4 παιρνει ρευμα απο ιμαντα.
Στα προαναφερομενα "γρηγορα" ηταν ηλεκτρουδραυλικο για να μην κοβει δυναμη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2010, 22:02:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ηταν με ιμμαντα...και σημερα ανακαλυψα οτι το δυναμο δεν μου εχει κατσει ακριβως με την τροχαλια...και μαλιστα το ανακαλυψα και με τον κακο τροπο...εκτιναχθηκε στον δρομο και τον εχασα...συνεπως εμεινα κιολας.το μετρησα με κανονα και οπως φαινεται πρεπει να βαλω καμια ροδελα στην τροχαλια του δυναμο να βγει εξω 2-3 χιλιοστα γιατι καθεται στραβα η τροχαλια του δυναμο με την τροχαλια του στροφαλλου...σε αντιθεση το A/C και το υδραυλικο δουλευει τελεια...και τωρα ξερετε αρχιζουν τα μαζεματα...κατι διαροες λαδιων και κατι ψιλο μαλ***ες συν τα φρενα που πρεπει να τοποθετησω!

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2010, 22:14:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη τα επαθα και εγω,μην σκιζεσαι τζαμπα...
Τα 8v εχουν αλλη τροχαλια σε σχεση με τα 16v μιας και στα πρωτα η τροχαλια βγαινει πιο εξω,προς το μουαγιε δηλαδη.
Βρες τροχαλια απο 16v και βαλε,ή εστω απο κανενα 1400αρι που ειναι σιδερενια.
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2010, 22:22:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα ελεγα να βαλει την ηλεκτρουδραυλικη αντλια γιατι κοβει αρκετα η μηχανικη και τελος το θεμα
Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2010, 22:23:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τροχαλια απο το 14αρι εχω βαλει...απλα σου λεω για λιγο δεν μου καθεται η ρουφιανα...αλλα θα την φτιαξω δεν αγχωνομαι...τωρα πριν λιγο που το εκανα βολτα και ειχε νυχτωσει ειδα οτι τις μαλ***ες τις κανει μετα τις 6- εκει αναβει λιγακι το λαμπακι τις μπαταριας...μεχρι εκει παντως δουλευει πολυ ομορφα...

Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2010, 22:24:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα το προβλημα δεν ειναι η αντλια...ειναι το δυναμο...αντλια-A/C δουλευουν πολυ ομορφα...

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2010, 22:26:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην επαναπαυτεις,θα στον ξαναβγαλει...
Εγω οταν καναμε την μετατροπη,επειδη αφησαμε επανω το Bosch του 8v,μπουχτησα απο τις τοσες φορες που βγηκε μεχρι που τον αλλαξα με εναν Valeo και ησυχασα...
Οχι τιποτα αλλο,στο 106 ειναι και στενα και αμα καιει κιολας,αντε να βαλεις το κουλο σου εκει μεσα.Ελπιζω οτι στο 306 εχει περισσοτερο χωρο αλλα δεν λεει καθε λιγο και λιγακι να πεφτεις στον δρομο και να γυρνας στροφαλο με το πολυγωνο... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2010, 22:30:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kαλα αυτος πως το ειχε στο zx?με μηχανικη αντλια το δουλευε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης