Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
stergios_ath (stergios) Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 30 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 78 Τόπος: Ο.Χ.
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 16:46:27 Θέμα δημοσίευσης: 207 - Δείκτης βενζίνης |
|
|
Καλησπερά δεν ειδα αντιστοιχο θεμα γιαυτο δημιουργησα αυτο..ειμαι κατοχος ενος 207 rallye..παρατηρησα οτι χτες και σημερα που εβαλα βενζινη ο δεικτης παραμενε στο ιδιο σημειο..δεν ανεβηκε..αλλα οταν κινω το αυτοκινητο πεφτει η σταθμη της βενζινης..εχει ακουσει κατι κανεις για αυτο..ευχαριστω..
Όλα είναι δρόμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
rallaki-1 (Μike) Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..
Ένταξη: 19 Απρ 2010 Δημοσιεύσεις: 398 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 16:49:46 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 ΔΕΙΚΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ |
|
|
stergios_ath έγραψε: | Καλησπερά δεν ειδα αντιστοιχο θεμα γιαυτο δημιουργησα αυτο..ειμαι κατοχος ενος 207 rallye..παρατηρησα οτι χτες και σημερα που εβαλα βενζινη ο δεικτης παραμενε στο ιδιο σημειο..δεν ανεβηκε..αλλα οταν κινω το αυτοκινητο πεφτει η σταθμη της βενζινης..εχει ακουσει κατι κανεις για αυτο..ευχαριστω.. |
Ποσο βενζίνη έβαλες??
Σε ρωτάω γιατί και εγώ μερικές φορές που βάζω 10€ δεν ανεβαίνει καθόλου..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την rallaki-1 στις Παρ 20 Αύγ 2010, 18:29:51, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
Ένταξη: 08 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 343
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 17:42:46 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 ΔΕΙΚΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ |
|
|
rallaki-1 έγραψε: | stergios_ath έγραψε: | Καλησπερά δεν ειδα αντιστοιχο θεμα γιαυτο δημιουργησα αυτο..ειμαι κατοχος ενος 207 rallye..παρατηρησα οτι χτες και σημερα που εβαλα βενζινη ο δεικτης παραμενε στο ιδιο σημειο..δεν ανεβηκε..αλλα οταν κινω το αυτοκινητο πεφτει η σταθμη της βενζινης..εχει ακουσει κατι κανεις για αυτο..ευχαριστω.. |
Ποσο βενζίνη έβαλες?? |
Φιλε το ιδιο επαθε και μενα ακριβως τη Δευτερα ενω εβαζα να φουλαρει, ηθελε κανα 15euro, δεν ανεβαινε ενω οσο εκανες km επεφτε κανονικα.....Σημερα που ειχε φτασει λιγο πριν τη κοκκινη περιοχη φουλαρα και ανεβηκε κανονικα μεχρι πανω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 18:27:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν εχει ξανακουστει αλλα το εχει κανει κ το δικο μου κατι παιζει με το φλοτερ κ μεσα απο το ντεποζιτο αποτι μου ειχε πει ενας φιλος μηχανικος.
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 18:53:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεκα ευρω και χτες και σημερα..αλλα αναψε κ λαμπακι..το οποιο σε ανησυχει,αν και ξερεις οτι εχει μεσα..
Όλα είναι δρόμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrkaza (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 24 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 19:17:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μια φορά εβαλα και εγω 10 ευρω ή 5 δε θυμαμε καθως θα το γεμιζα το απογευμα στο βενζινάδικο που παω πάντα αλλα της 4 το πρωι που επρεπε να παω για δουλεια ηταν κλειστο . Εμένα δεν αλαξαν ουτε τα km στο H/Y ταξιδιου. Το απογευμα πιου το γέμισα ανεβικε κανονικα .
κατι πρέπει να πεζει οταν ειναι κατω απο το 1/4 καθως δε μου εχει κανει ποτε προβλημα οταν γεμιζω ως συνηθως καπου εκει
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
franch_power (teo) Τρελλαμένο μέλος

207 rallye 1.6T
Ένταξη: 10 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 448 Τόπος: μαγούλα αττικής
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 20:13:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παναγιώτη μην ανησυχείς εγώ είχα βάλει 20 ευρώ σε βενζινάδικο ο δίκτης δεν ανέβηκε καθόλου ζήτησα τον λόγο από τον ιδιοκτήτη κ μου έλεγε μ....ίες με τα πολλά πολλά πήγα στα καπάκια σε άλλο βενζινάδικο και έβαλα αλλά 20 ευρώ κ ο δείκτης ανέβηκε! Από τοτε βάζω βενζίνη από βενζινάδικο κολλητού μου και δεν μου το ξανά έκανε! Προσοχή στα βενζινάδικα όσο μπορούμε!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrkaza (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 24 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 21:37:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμένα έπαιξε ιστορία εκει αν θες με pm τα υπόλοιπα
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
garrett156 Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 47
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Αύγ 2010, 03:09:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και εγω το ειχα παθει αυτο με το 206....δεν ειχε βενζινη εβαλα στην λουτσα 20 ευρω (οταν το 20αρικο πηγενε τη βελονα στη μεση) και μεχρι να φτασω γερακα αναψε λαμπακι...δεν προσεξα οτι δεν ανεβηκε ο δεικτης...λαμογια βενζιναδες |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Αύγ 2010, 02:20:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εβαλα σημερα 40 ευρω να δω τι θα γινει και το αποτελεσμα μολις γυρναω το διακοπτη σχεδον στο φουλ..μαζι με τα 20 τα προχτεσινα δηλαδη.. 
Όλα είναι δρόμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Αύγ 2010, 08:06:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παρακολούθησε το για κανα μήνα, και αν όντως υπάρχει το πρόβλημα, ο εγκέφαλος θα το έχει καταγράψει, δεν θυμαμαι και τον κωδικό... Πήγαινε στην πεζό και άλλαξε αντλία βενζίνης, περιέχει και το φλοτέρ. Εγώ πρόλαβα πρόσφατα και το άλλαξα στην εγγύηση.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Αύγ 2010, 17:53:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ετσι εχει γινει κ στο δικο μου,οταν καποτε του εβαζα 10 ευρω,δεν ανεβαινε καθολου,κ την επομενη φορα που εβαζα παλι κανενα 10ρικο,τοτε ανεβαινε ολο μαζι πλεον εκει που εχει φτασει η βενζινη,για να βαλω τα ιδια λιτρα που εβαζα με 10 ευρω,τωρα βαζω 15 
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alexandros 207 Rallye (alexandros.K) Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye
Ένταξη: 23 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 1353 Τόπος: Ιωαννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Αύγ 2010, 10:42:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω αυτο που ειδα 2 φορες τελευταια ειναι οτι ηταν αδειο (ρεζερβα)
γεμιζω με αναμενη μηχανη(2ο κλειδι) και ο δεικτης δεν κουνηθηκε καθολου
κανω καμια 10αρια χλμ και τιποτε
παρκαρω,σβηνω ξαναγυρναω τα κλειδια και τοτε ανεβηκε ο δεικτης
αυτο 2 φορες που εβαλα βενζινη με αναμμενη μηχανη  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
El_Griego (Δημήτρης) Νέος χρήστης

207 1.6Τ Rallye (Aug '08)
Ένταξη: 18 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 99 Τόπος: Θεσ/νίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 16:32:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν ξέρω αν έχει κάποιο "αισθητήρα" στο καπάκι της βενζίνης να διαβάζει εκ νέου τη στάθμη όταν ανοίξει (καλά μην βαράτε!)...
εμένα μια φορά μόνο που έβαλα με αρκετές ζέστες, το φούλαρα και έφυγα.
έκανα καμιά 2-3χλμ και ξαφνικά βλέπω τον δείκτη εκεί που τον είχα αφήσει.
σταματάω και εκεί που σκεφτόμουν να γυρίσω πίσω και να γίνω μπίλιες με τον άγνωστο βενζινα, σκέφτηκα μην παίζει τίποτα με την τάπα (1000χλμ τότε στο 207).
Άνοιξα την τάπα, την έκλεισα, γύρισα μίζα και όλα καλά, ο δείκτης στο φουλ.
φυσικά μπορεί να ήταν και εσωτερικά κολλημένο κάτι σχετικα με τον δείκτη και απλά να ξεκόλλησε όταν σταμάτησα.
εσύ όταν ξέρεις πχ ότι παίρνει περίπου 25 λίτρα ακόμα (δείκτης περίπου μέση), και βάζεις ένα 20άρικο και δεν ανεβαίνει, έχεις δοκιμάσει να πάς για φουλάρισμα και να δεις αν θα πάρει καμιά 25αριά ή καμιά 10αριά λίτρα επιπλέον;
απλά για να δεις ότι δεν παίζει τίποτα με την αντλία στο βενζινάδικο...
το να βάλεις 20ευρώ να μην ανέβει και μετά άλλα 20 και να ανέβει, δεν λέει τίποτα αν δεν ξέρεις αν έχει τελικά 20 ή 40 ευρώ μέσα!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|