PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Bucket καθίσματα και αερόσακος

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
f3d0n 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 31 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2010, 16:17:30    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Bucket καθίσματα και αερόσακος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια! Εχω 1 207 Rally και σκεφτομουν να του βαλω bucket καθισματα! Πηγα στο sparco club παρειγκειλλα τα πηρα και τα πηγα σε ενα μαστορα που μου ειπε η Sparco για να μου τα βαλει. Ο μαστορας ομως με το που ειδε οτι εχω αεροσακο στο καθισμα ενσωματομενο μου ειπε οτι αναγκαστηκα οτι απενεργοποιησει τα airbag οχι μονο του καθισματος αλλα και του οδηγου και του συνηδηγου και γενικα δεν 8α εχω πλεον καθολου airbag... Τι παιζει ρε παδια? δεν γινεται απλως να απενεργοποιηθει του καθισματος ο αεροσακος για να μπουν τα bucket και να μεινουν οι αλλοι αεροσακοι ενεργοι? Sorry για την εκθεση παιδια αλλα τα εχω παιξει λιγο... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
POPAY (PANOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 23 Ιούν 2007
Τόπος: Χαλκίδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Αύγ 2010, 18:16:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα....
Από την εμπειρία που έχω από άλλο αυτοκίνητο που είχα με bucket θα σου πω πως αυτά που λέει δεν ισχύουν!!Εγώ τότε είχα αφερέση τα καθήσματα μου και έβαλα τα bucket,όταν τα έβγαλα μου έβγαζε σφάλμα airbag (πολύ λογικό) έτσι λοιπόν πήγα στον ηλεκτρολόγο της αντιπροσωπείας και απλά γεφυρώσαμε της φύσες που ήταν κάτω από τα καθήσματα για να μην βγάζει βλάβη!!!Όλα τα υπόλοιπα airbag λειτουργούσαν κανονικά!!!
Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως!!!

Υ.Γ. :Τώρα δεν ξέρω αν τα 207 έχουν κάποια ιδιοτροπία!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την POPAY στις Δευ 09 Αύγ 2010, 08:59:54, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
f3d0n 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Αύγ 2010, 21:33:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο που τα αγορασες εσυ φιλε και που τα τοποθετησες?
Επιστροφή στην κορυφή
POPAY (PANOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Αύγ 2010, 21:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

f3d0n έγραψε:
απο που τα αγορασες εσυ φιλε και που τα τοποθετησες?

Εγώ τα είχα βάλει σε leon και είχα πάρει Recaro bucket!!!
Την τοποθέτηση την είχε κάνει ο Κρίκκης αλλά το σφάλμα το έφτιαξα στην αντιπροσωπεία!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την POPAY στις Δευ 09 Αύγ 2010, 08:59:35, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
f3d0n 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Αύγ 2010, 23:44:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη για να καταλαβω ο μαστορας σου απενεργοποιησε τους αεροσακους για να βαλει το bucket (λογικα για να μην του σκασει ο αεροσακος στη μουρη Laughing ) και μετα σου τους ξαναενεργοποιησε και απλα σου εβγαλε το σφαλμα απο το λαμπακι? εμενα μου ειπε οτι θα μου τους απενεργοποιουσαι ολους για να βαλει το bucket και μετα δεν θα μπορουσε να τους ξαναενεργοποιησει γιατι θα εβλεπε ο εγκεφαλος το "σφαλμα" οτι λειπει ο αεροσακος και οτι θα μου ανοιγαν ολοι μετα... λες σε @@ρα μαστορα να επεσα? Sad
Επιστροφή στην κορυφή
POPAY (PANOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Αύγ 2010, 08:58:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

f3d0n έγραψε:
δηλαδη για να καταλαβω ο μαστορας σου απενεργοποιησε τους αεροσακους για να βαλει το bucket (λογικα για να μην του σκασει ο αεροσακος στη μουρη Laughing ) και μετα σου τους ξαναενεργοποιησε και απλα σου εβγαλε το σφαλμα απο το λαμπακι? εμενα μου ειπε οτι θα μου τους απενεργοποιουσαι ολους για να βαλει το bucket και μετα δεν θα μπορουσε να τους ξαναενεργοποιησει γιατι θα εβλεπε ο εγκεφαλος το "σφαλμα" οτι λειπει ο αεροσακος και οτι θα μου ανοιγαν ολοι μετα... λες σε @@ρα μαστορα να επεσα? Sad

Καταρχήν οι αερόσακοι στα 207 απενεργοποιούνται απο τον εγκέφαλο ο καθένας ξεχωριστά (το έχω δει) άρα μπορεί να απενεργοποιήσει μόνο τους αεράσακους των καθισμάτων!!!
Τώρα να σου πω εγώ τι είχαμε κάνει στο δικό μου.Πήρα τα bucket από τον αντιπρόσωπο και πήγα σε δικό μου άνθρωπο και τα βάλαμε...!!
Η διαδικασία πολύ απλή, αφαιρέσαμε της 2 φίσες κάτω από τα καθίσματα (χωρίς να επενεργοποιήσουμε τους αερόσακους), βγάλαμε τα καθίσματα και βάλαμε τα bucket!Όταν όμως άνοιξα διακόπτη έβγαζε σφάλμα (αφού έλειπαν αερόσακοι), έτσι πήγα αντιπροσωπεία και γεφυρώσαμε από κάτω τις 2 φίσες έτσι ώστε να λειτουργεί να κύκλωμα και να μην καταλαβαίνει ο εγκέφαλος οτι λείπουν, έτσι τέλος και με το σφάλμα!!!!

Υ.Γ. Μπορείς απλός να βγάλεις εκτός λειτουργίας του τους 2 πλαϊνούς, αλλά θα έχεις σφάλμα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Αύγ 2010, 19:05:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χωρίς τον προεντατήρα απ' όσο γνωρίζω οι αερόσακοι δεν πυροδοτούνται.
Μπορεί τα λαμπάκια στο ταμπλώ σβήνουν, την ατυχη στιγμή το τι θα λειτουργήσει όμως είναι κάτι άλλο.

Ψάξτο, και σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις την εργοστασιακή ζώνη πολύ πιθανό αυτή να μην λειτουργική ως προς την σωστή επιβράδυνση του σώματός. Αυτο συμβαίνει κυρίως στου μη ανακλινομενου τύπου που η ζώνη ερχεται πρωτα σε επαφή με την πλάτη του καθίσματος και μετά με το σώμα.
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Αύγ 2010, 22:28:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το εχουμε ξαναναφερει το θεμα με τους αεροσακους.στο 106 γινοταν παντως.πας σε εναν ηλεκτρολογο,σου μετραει την φυσα με πολυμετρο,κ μετα σου βαζει μια αντισταση οσα ohm χρειαζεται,για να κανει κυκλωμα.οποτε σε μια "στραβη" καιγεται η αντισταση κ το υπολοιπο κυκλωμα δουλευει κανονικα.δλδ σα να εχει σκασει ο αεροσακος.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

Ένταξη: 22 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Αύγ 2010, 21:01:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα Recaro καθίσματα οδηγού - συνοδηγού του 207 RC μπαίνουν άνετα / ''ταιριάζουν γάντι'' στο 207 GT;

Ευχαριστώ!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μαριάνα στις Τετ 23 Φεβ 2011, 10:37:19, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Αύγ 2010, 11:35:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαριάνα έγραψε:
Τα Recaro καθίσματα οδηγού - συνοδηγού του 207 RC μπαίνουν άνετα / ''ταιριάζουν ''γάντι'' στο 207 GT;

Ευχαριστώ!

και βεβαια.
Ποιος τα πληρωνει δεν μας ειπες Laughing Laughing

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

Ένταξη: 22 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Αύγ 2010, 13:10:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχα... μα εγώ φυσικά!
ΑΝ τα βρω μεταχειρισμένα και σε καλή κατάσταση...

Τα καινούρια πόσο περίπου έχουν, έτσι για να γελάσω λίγο; Lol

Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Αύγ 2010, 13:16:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θυμαμαι καλα κατι για 2000ρο το ενα...αν θυμαμαι Shocked Shocked Shocked

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Αύγ 2010, 14:41:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
Αν θυμαμαι καλα κατι για 2000ρο το ενα...αν θυμαμαι Shocked Shocked Shocked

Πάντως αυτή η τιμή δεν νομίζωοτι φέρνει και ιδιαίτερα γέλια...Μάλλον προς κλάματα την βλέπω τη δουλειά.... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης