PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 308 cc 150T
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 00:05:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smoki έγραψε:
Λοιπον επειδη βαριεμαι να διαβαζω ο θειος μου τυγχανει να εχει μαγαζι με ταπετσαριες αυτοκινητων εδω και 30 χρονια και αν σου πω με ποσες αντιπροσωπειες συνεργαζεται για τα δηθεν "μαμα" δερματινα σαλονια θα παθεις πλακα. Η μαλλον αν σου πω και ποσο ειναι το κοστος θα παθεις πλακα. Φιλικα παντα

δηλαδη έχουμε κονέ για δερμάτινα??? Laughing Laughing
πάντως έχεις δίκιο, μου έκαναν προσφορα κ μένα απο την αντιπροσωπεία αν ήθελα να έβαζα εδώ οτι χρώμα ήθελα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 03:23:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπυρο δεν ξέρω τι ισχυει για αλλες μάρκες και άλλα μοντελα αλλα τα περισσότερα peugeot που λενε για εργοστασιακά δερμάτινα στο στανταρ εξοπλισμο εχουν εισαχθεί ετσι στην Ελλάδα (=με τα δερμάτινα τοποθετημένα στο εργοστασιο κατασκευης, πχ 206 gti 1,6+2,0 , 206 rc , 207 gt και rc κλπ κλπ).

το ορθοτερο ειναι να check-αρετε αν η εκδοση που παραγγελνετε εχει στον στανταρ εξοπλισμο το δερμάτινο σαλόνι ή στον προαιρετικό... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
stefplak 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 09:45:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια δεν χρειαζεται να μαλωνεται.το θεμα με τα δερματινα ειναι ολοκληρη ιστορια Και μονο μαλ***α δεν εκανα.καταρχην το αυτοκινητο ειναι δωρο πτυχιο απο τους δικους μου Και δεν ηθελα να τους βαλω να πληρωνουν.στο θεμα δερματινα ομως επεμεινα αλλα το προβλημα ηταν απο την αντιπροσωπεια διοτι δεν ειχε ετοιμοπαραδωτα αυτοκινητα με δερματινα Και θα το επερνα μετα τις 7 Αυγουστου με αποτελεσμα να χασω το μετρο των τελων ταξινομησης.εκτος αυτου η αντιπροσωπεια επεμεινε οτι συντομα θα συνεργαστει με aftermarket εταιρια για δερματινα καθισματα οποτε θα μπορω να βαλω οποτε θελω.
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 12:06:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα με καλυψε ο Μανθος

Επεισης να πω οτι οποιος θυμαται τα cc βγαιναν με δερμα παντου π.χ ταμπλο λεβιε τιμονι και δε σημαζευεται οποτε μιλαμε για....πολυ δερμα (αρα και κοστος)

Επιστροφή στην κορυφή
stefplak 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 12:15:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως τα λες ειναι φιλε μου.στο δικο μου εχει παντου δερμα εκτος απο τα καθισματα Και ενα μερος στις πορτες.ταμπλο λεβιες κτλπ ειναι ολα δερματινα εκτος Και εαν ειναι αλλο υλικο πχ δερματινη.
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 12:22:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρα ετσι ηρθε απο μαμα

να υποθεσω οτι και τα πομολα ειναι αλουμινενια οπως και οι αεραγωγοι Wink

Επιστροφή στην κορυφή
stefplak 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 16:34:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:
αρα ετσι ηρθε απο μαμα

να υποθεσω οτι και τα πομολα ειναι αλουμινενια οπως και οι αεραγωγοι Wink

Ναι ετσι ακριβως.Ειναι η εκδοση Peugeot 308 CC 1.6 150THP Sport Pack.Παντως ρε παιδια πρωτη φορα ειχα στην κατοχη μου turbo αμαξι και ειναι απλα τελειο.Φευγει σφηκα.Φανταζομαι οταν με το καλο κανω και την αναβαθμιση στο etuners πως θα παει....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 19:51:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεγεις και προσεκτικά Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
stefplak 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιαν 2010, 17:53:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εαν και ειχα καιρο να μπω στο φορουμ λογω υποχρεωσεων θα ενημερωσω την αποψη μου για το αυτοκινη,ο ωστε να βοηθησω μελλοντικους αγοραστες.Μεχρι στιγμης απο το καλοκαιρι εχω κανει 5500 απροβληματιστα χιλιομετρα.Το αμαξι οσο το οδηγω τοσο το ερωτευομαι.Ταξιδια εγιναν και αυτο που μου εκανα τρομερη εντυπωση ειναι πως το αμαξι ακομη και σε υψηλες ταχυτητες ειναι εκπληκτικα αθορυβο.Επισης καταλαβα τι σημαινει Γαλλικο αμαξι σε στροφες.Ρε παιδια δεν ξερω πολλα ,αλλα το αυτοκινητο κολλαει στο δρομο,καταπληκτικη οδικη συμπεριφορα.Το μονο που με χαλαει ειναι οτι πιθανον το αυτοκινητο εχει απο την μανα του σκρηρες αναρτησεις και στους τρισαλθιους δρομους της Ελλαδος καταλαβαινεις και την μικρη κακοτεχνια.Μεχρι στιγμης εχω αλλαξει μονο λαδια και το κοστος 120 ευρω.Ελπιζω να βοηθησα.

υγ:Προγραμμα etuners συντομα θα εγκατασταθει.
Επιστροφή στην κορυφή
sabbio (KONSTANTINOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 CC 1.6 150 hp

Ένταξη: 21 Ιούλ 2010
Τόπος: VOLOS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Αύγ 2010, 02:18:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geia sas kai go neos sto club me 308 cc... einai pragmatika panemorfo kai den sygkrinetai kata tin apopsi mou me kanena tis katigorias tou... kai go to 1,6 150hp... arxika den ithela na paro peugeot alla i etairia me 3 xronia dorean antallaktika kai service den nomizo na paizei......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sabbio (KONSTANTINOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 CC 1.6 150 hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Αύγ 2010, 02:28:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

episis oson afora to derma ego exo to feline me foul derma ( kathismata , tamplo) mauro to amaxi me to portokalo kafe derma.... pragmatika otan einai anoixto kai fainetai to esoteriko tou kathomai kai to xazeuo monos mou Smile
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Αύγ 2010, 04:45:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αμαξι ειναι μουν@ρος!!!Καλοταξιδο φιλε!!Να πω την αληθεια εγω θα το επαιρνα σε ενα λευκο...με ενα φιμε τζαμακι θα εισαι μουρλια!!Αντε μην το αργεις!! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
sabbio (KONSTANTINOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 CC 1.6 150 hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Αύγ 2010, 12:20:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ta evala prin vgoun oi pinakides gia na min troei o ilios to derma.... telika omos kai apo omorfia edeixe apisteuto.... leuko e..... nai einai apisteuto se leuko eidika piso oi diaxytes pos kanoun tin antithesi...alla.... ego ithela san trelos na paro to portokalokafe esoteriko opote mono me mayro amaxoma deixnei toso poly... se leuko den pigaine. alloste ego mesa kathomai xaxxaxax
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Αύγ 2010, 14:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάλτε καμιά φωτογραφία να χαζέψουμε κι έμεις... Cool Cool

Και παρακαλώ γράφετε Ελληνικά..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sabbio (KONSTANTINOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 CC 1.6 150 hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Αύγ 2010, 17:52:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συγνωμη για τα αγγλικα.... φωτογραφια θα βαλω αφου το πλυνω.... σημερα ειχε κοσμο.... χαχαχχα
Επιστροφή στην κορυφή
jimaoua (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308cc 150hp, 406ST 1.8

Ένταξη: 04 Ιαν 2010
Τόπος: ΠΑΝΤΟΥ?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 22:30:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sabbio έγραψε:
συγνωμη για τα αγγλικα.... φωτογραφια θα βαλω αφου το πλυνω.... σημερα ειχε κοσμο.... χαχαχχα

Κ Α Λ Ο Τ Α Ξ Ι Δ Ο!

Μην το πλένεις σε πλυντήριο μέσα...Μόνο με χέρι-σφουγγάρι..Δε θέλω να βλέπω 308cc με ''αράχνες''..

Το αυτοκίνητο θα το απολαύσεις πάρα πολύ..Ειδικά στην εθνική ειναι απόλαυση..Το δέρμα θα σε κάνει να ιδρώνεις λίγο αλλα αξίζει..Τι πιο όμορφο απο ενα 308cc FELINE?

Οταν εψαχνα αυτοκινητο το Δεκέμβρη που μας πέρασε φλέρταρα με Octavia 5 GT facelift.
Μπήκα μια και στο peugeot.gr και μόλις ειδα το 308cc πήγα στη ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ στην Αγία Παρασκευη και το παρήγγειλα...ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ μιλάω..Το είχαν και σε FELINE και ερωτεύτηκα..Εγω το πήρα στο λευκό του και δεν το μετάνιωσα είναι τρέλα...

Υ.Γ. Μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα με τα γκομενάκια που θα σε καρφώνουν με το βλέμα..Ειδικα τα βράδυα που τα πισω φώτα μας μαγεύουν τα λάγνα και γεμάτα ερωτισμό μάτια τους Cool Laughing Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ2 Τα λεντακια των εξωτερικών καθρεφτών μου έχουν καεί 2 φορές και μου χάλασε η τρόμπα νερου στο 2ο μήνα..τα άλλαξα δωρεάν(εγγύηση) φυσικά...Αν σου συμβεί κατι ανάλογο(το απευχομαι) μην χαλαστείς...Μπέκα μέσα,ανοιξε οροφή,βάλε radio DJ και πήγαινε στην αντιπροσωπεία για αλλαγή....

ΟΣΟ υπαρχει αλκοολ.........ΥΠΑΡΧΕΙ ελπιδα!
Αρκει να μην συνδιαζει ΚΑΝΕΙΣ αλκοολ κ οδηγηση....
Εκει δεν υπαρχει ελπιδα.....
Επιστροφή στην κορυφή
sabbio (KONSTANTINOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 CC 1.6 150 hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2010, 22:20:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

4500χλμ. εμενα μολισ το πηρα απο αντιπροσωπια στα 130 ετρεμε λιγο το τιμονι... ζυγοσταθμιση και μετα οκ...
μαλ***α τους που δεν το ειχαν κανει πιο πριν.
απο ταξιδι αλλο τιποτα... χαλκιδικη-καλαματα... ξεκουραστα. Very happy
το πλενω εξω με αφρο χωρισ σφουγγαρια... οσο για τον ιδρωτα που λες.... ο κωλος μου το ξερει Very happy
συντηρηση οροφης και λαστιχων οροφης σου εχουν πει οτι χρειαζεται καθολου?
Επιστροφή στην κορυφή
jimaoua (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308cc 150hp, 406ST 1.8

Ένταξη: 04 Ιαν 2010
Τόπος: ΠΑΝΤΟΥ?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2010, 14:48:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sabbio έγραψε:
4500χλμ. εμενα μολισ το πηρα απο αντιπροσωπια στα 130 ετρεμε λιγο το τιμονι... ζυγοσταθμιση και μετα οκ...
το πλενω εξω με αφρο χωρισ σφουγγαρια... οσο για τον ιδρωτα που λες.... ο κωλος μου το ξερει Very happy

Oχι, δεν ανεφεραν κατι τετοιο...Μου ειχαν πει μονο να παω για αλλαγη λαδιών στα 5.000 χλμ οπως και έκανα και μου διευκρίνησαν πως δε θέλει στρώσιμο...Ετσι λοιπόν μόλις μου δώσαν τα κλειδιά εβαλα μπρος και κόφτηασα αμέσως 1η και 2α στη Μεσογείων!

ΟΣΟ υπαρχει αλκοολ.........ΥΠΑΡΧΕΙ ελπιδα!
Αρκει να μην συνδιαζει ΚΑΝΕΙΣ αλκοολ κ οδηγηση....
Εκει δεν υπαρχει ελπιδα.....
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2010, 15:57:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

jimaoua έγραψε:
sabbio έγραψε:

Oχι, δεν ανεφεραν κατι τετοιο...Μου ειχαν πει μονο να παω για αλλαγη λαδιών στα 5.000 χλμ οπως και έκανα και μου διευκρίνησαν πως δε θέλει στρώσιμο...Ετσι λοιπόν μόλις μου δώσαν τα κλειδιά εβαλα μπρος και κόφτηασα αμέσως 1η και 2α στη Μεσογείων!

στα αυτακια μας μπορει να ακουγεται ευχαριστο αυτο...
αλλα αυτος που στο ειπε.....
πως να τον περιγραψω?......?????
ισως σαν το καλυτερο παραδειγμα της φρασης:
η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας...

Τελος παντων,
καλορηζικο να ειναι και φροντισε να αλλαξεις αντιπροσωπια η τουλαχιστο "μηχανικο"
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2010, 21:37:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί σου φαίνεται περίεργο αυτό; Στις περισσότερες των περιπτώσεων αυτό λένε πλέον. Rolling eyes Evil

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης