PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

306 1.6 16v
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

Ένταξη: 28 Απρ 2010
Τόπος: Αθηνα-Αρτα(σπουδες)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2010, 14:56:40    Θέμα δημοσίευσης: 306 1.6 16v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας πηρα επιτελους αποφαση να βαλω κι εγω στο αμαξακι μου ενα 1.6 16v μοτερ να δει λιγη χαρα το ποδι μου...θελω να κανω την εξης ερωτηση..μοτερ 1.6 16v NFU της γενιας με το ηλεκτρογκαζο με εισαγωγη,εγκεφαλο,πλεξουδα απο rally-vts θα δουλεψει?επισης οι βασεις ειναι ιδιες με τον κλασικο tu5j4?γενικα οτι πληροφορια ξερετε σχετικα με το θεμα ειναι ευπροσδεκτη...τι θα χρειαστει να αλλαξω για να δουλεψει μηχανικα το αμαξι τι να προσεξω και λοιπα.Την δουλεια θα την κανω μονος μου οποτε οποιαδηποτε συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη ευχαριστω πολυ!

you know it's like a gift...it's like i can't control it...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dukeofdream στις Τρι 10 Αύγ 2010, 15:17:04, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2010, 15:10:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλυτερα αλλαξε τον τιτλο του 1ου post σου σε 306 1600 16v. Arrow

Αναλογα με την χρονολογια που ειναι το αμαξι σου,πιθανοτατα θα θελει δουλεια με τα ηλεκτρολογικα.
Ολα τα υπολοιπα γινονται ευκολα...

Σχετικα με την βαση,οχι,δεν μπαινει αυτη του 16v μοτερ αλλα πρεπει να τροχισεις λιγο την δικια σου απο το 1400αρι και αφηνεις εκεινη.
Δεν εχεις προβλημα,αν γινει σωστα,δεν παθαινει τιποτα... Wink

Οσο για μοτερ,παρε ενα απο 206(σκετο μοτερ,χωρις εισαγωγες/εξαγωγες και πλεξουδες) και μαζεψε τα υπολοιπα πραγματα απο 106(εκκεντροφορους,γραναζια,ελατηρια βαλβιδων,εισαγωγη,εξαγωγη και ηλεκτρικα).
Οταν τελειωσει θα εισαι ενας ευχαριστημενος ιδιοκτητης με 140 αλογα και απροβληματιστη λειτουργια. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2010, 15:16:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα επειδη το budget μου ειναι στα 900 ευρο δεν εχω και μεγαλη ευχαιρια για εκκεντροφορους και λοιπα...αυτα τα αφηνω για μετα...εχω βρει μοτερ απο xsara vts χωρις πλεξουδα,εγκεφαλο εισαγωγη και εξαγωγη στα 250 ευρω σε μαντρα στον ασπροπυργο σε σχεση με τον απλο 1.6 16V οι βασεις ειναι ιδιες?απλα με εισαγωγη-εξαγωγη πλεξουδα και εγκεφαλο θα δουλεψει?το 306 μου ειναι η τελευταια γενια..

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2010, 15:38:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το 306 σου ειναι τελευταια γενια,εχεις αρκετο "ζορι" με τα ηλεκτρολογικα... Sad

Το μοτερ του Xsara VTS που βρηκες,δεν εχει καμια διαφορα με το απλο 1600 16v...Ολα τους ειναι TU5JP4 και βγαζουν 110 αλογα.Τα μονα που διαφερουν,και σε αποδοση αλλα και σε βασεις,ειναι τα TU5J4 των 106/Saxo.

Απλα ετσι οπως τα γραφεις,δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εχεις στο μυαλο σου. Confused
Μοτερ με 110 αλογα και ηλεκτρικα απο 106/Saxo; Question
Αν ναι,τοτε παλι ναι,δουλευει,απλα θελει και τον αναλογο προγραμματισμο καθως η χαρτογραφηση του εγκεφαλου του 106 θελει τουλαχιστον και τους εκκεντροφορους του 106 μιας και αυτοι απο τα μοτερ με τα 110 αλογα ειναι πολυ ηπιοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Αύγ 2010, 18:42:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το λοιπον που λενε και οι παλιοι :p αγοραστηκε ενα ολοκληρο citroen zx χωρις πινακιδες με μοτερ απο saxo vts μονοφισο, φρενα μπροστα απο saxo 16v και πισω αξονα με δισκους απο 306 Gti6...το αμαξι το αγορασα 1000 ευρω...πιστευω πολυ καλη τιμη αν λαβουμε υποψην οτι μονο τον πισω αξονα τον ζητανε 250-400 ευρο...εχει προγραμμα peugeot sport και φτιαχτο διχαλο...αυριο λογικα θε ξεκινησω με τον πισω αξονα και σιγα σιγα θα ακολουθησει το μπροστα κοματι...δεν το βιαζομαι γιατι πρεπει να μαζεψω χρηματα για τον ηλεκτρολογο και για λαδια-φιλτρα-ιμαντα εκκεντροφωρον κλπ...μπουζι απο tu3 κανουν?το λεω γιατι εχω ιριδιου...ακολουθουν μερικες φωτογραφιες :p

Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Αύγ 2010, 18:58:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να προσθεσω οτι πωλουνται τα περισσοτερα κοματια του αυτοκινητου που δεν θα χρησιμοποιησω οπως ταμπλο(μαλλον απο 2λιτρο μιας και τα χιλιομετρα πανε μεχρι 240)δυναμο και διαφορα αλλα πραγματα...οπως επισης πουλιεται και το μοτερ κομπλε(μοτερ-σαζμαν-πλεξουδα-εγκεφαλος) απο το 306 1.4 8v μου το οποιο ειναι πενα,δεν καιει σταγονα λαδι...οποιος θελει ας μου πει και στις τιμες τα βρισκουμε...ευχαριστω πολυ!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dukeofdream στις Κυρ 15 Αύγ 2010, 19:05:37, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Αύγ 2010, 19:05:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλη κινηση! Wink

Περι αξονα,μιας και θα τον εχεις λυμμενο.καντου και μια επισκευη.
Το καλο στον αξονα του 306 ειναι οτι τα ακρα του δεν χρειαζονται τορνο ακομα και αν παρουν οβαλ μιας και αντικαθιστουνται και υπαρχουν σαν σκετος κωδικος στην Peugeot. Arrow

Σχετικα με τα μπουζι,μην το δοκιμασεις,κατα 99% αυτα που εχεις στα χερια σου ειναι εναν βαθμο πιο θερμα απο απο αυτα του 16v οποτε το πιο πιθανο ειναι οτι θα γινει ζημια καποια στιγμη. Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Αύγ 2010, 19:09:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει καλως...θα παρω καινουργια μπουζι αφου ειναι ετσι...δεν τρεχει τιποτα ετσι και αλλιως ειναι πολυ φθηνα...παντως μια βολτα που το εκανα,με ενθουσιασε πολυ!ωραιο πραγμα τελικα ο tu5 :p ξερει κανεις τι διαφορα στα κιλα του 306 με το zx?πιο ειναι πιο ελαφρυ?

edit: απο περιεργια κοιταξα στο site της denso και τα μπουζι που δεινει για τον tu5j4 ειναι τα ιδια με αυτα που φοραω εγω...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dukeofdream στις Παρ 20 Αύγ 2010, 01:13:06, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Αύγ 2010, 19:44:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με επιφυλαξη αλλα αν θυμαμαι καλα απο ενα παλιο 4Τ που ειχε συγκριτικο διάφορα 2λιτρα,η διαφορά ηταν πανω απο 50 κιλα.
Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Αύγ 2010, 19:52:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 306 50 κιλα πιο βαρυ η το zx?ελπιζω να μην του κοπει ο τσαμπουκας οταν μπει το μοτερ στο 306 μου...

Επιστροφή στην κορυφή
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Citroen Xsara 1.4 (8v) coupe 1999

Ένταξη: 11 Ιαν 2005
Τόπος: Πειραιας-Κερατσινι-Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Αύγ 2010, 22:30:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιο βαρυ ειναι το 306 απο το ZX.
Αν επιτρεπετε απο που βρηκες το ZX; πιστευω πολυ καλη αγορα φιλε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Αύγ 2010, 22:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρκετά πιο βαρύ το 306...
Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Αύγ 2010, 09:19:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κριμα και χαρηκα Sad το εχω ζυγισει σε πλαστιγκα και εδειξε 1082 κιλα μαζι με τον ηχο...μην φανταστειτε τρελα πραγματα ενα 12αρι sub 2 οβαλ kicker Και εναν ενισχυτη...σημερα μαλλον θα ασχοληθουμε με τον πισω αξωνα...για να δουμε...

Επιστροφή στην κορυφή
Edirnelis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

citroen zx volcane 16v

Ένταξη: 06 Ιούν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Αύγ 2010, 10:12:45    Θέμα δημοσίευσης: !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και για όποιον φίλο ζήλεψε την καλή αυτή αγορά, σας ενημερώνω ότι υπάρχει άλλο ένα ΖΧ Volcan με 1600 16ν μονόφυσο, με πίσω άξονα κλπ όλα ίδια, με επιπλέον ΑΒS, καθίσματα, ελεύθερο καταλύτη-εξάτμιση, ανάρτηση και κοντό κωρονοπίνιο σε ανάλογη τιμή.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Αύγ 2010, 16:56:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τυχαια το πετυχα στο car.gr φιλε μου...αν ξερει κανεις καποιον ηλεκρτολογο που μπορει να κανει καποια καλη τιμη θα με ενδιεφερε πολυ μιας και δεν υπαρχει μία...αν δεν πουληθει τιποτα απο αυτα που δεινω θα εχω προβλημα...μπορει να μην ξεκινησω καθολου την τοποθετηση και να το κανω τα χριστουγεννα που θα ξανα ερθω απο την αρτα που σπουδαζω γιατι διαφορετικα αν ξεκινησω την δουλεια με βλεπω να εχω τελειωσει την τοποθετηση και να εχω ενα νεκρο αυτοκινητο χωρις λεφτα για ηλεκτρολογο και να φευγω για αρτα με λεωφορειο Sad...

Επιστροφή στην κορυφή
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ZX 16v-ΑΧ GTi-XANTIA TURBO ACTIVA-PONY

Ένταξη: 09 Οκτ 2009
Τόπος: Άνω Μοχανάσιανα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2010, 07:03:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι μοντέλο είναι το δικό σου?

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Edirnelis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

citroen zx volcane 16v

Ένταξη: 06 Ιούν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2010, 11:30:03    Θέμα δημοσίευσης: 16v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ρωτάς εμένα, είναι ΖΧ Volcan γνήσιο του ΄92 5πορτο. Δίνεται και με πινακίδες και χωρίς. Είμαστε βέβαια of topic. Απλώς ευκαιριακά το ανέφερα. Ηλεκτρολόγος που γνωρίζει άριστα ΖΧ και 306 υπάρχει αλλά είναι σε διακοπές ως το τέλος του μήνα.
Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2010, 11:54:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εστω στο τελος του μηνα...αμα συμφερει απο χρηματικη αποψη δεν υπαρχει προβλημα στον χρονο...αν εχεις τηλεφωνο ρωτα τον τι θα μου παρει περιπου...και τα 2 ειναι μονοφυσα!

Επιστροφή στην κορυφή
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ZX 16v-ΑΧ GTi-XANTIA TURBO ACTIVA-PONY

Ένταξη: 09 Οκτ 2009
Τόπος: Άνω Μοχανάσιανα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2010, 12:03:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το 306 ρώτησα...

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2010, 12:09:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα ειναι 12/98 το αμαξι...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 1 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης